Кметът на Перущица излезе от ареста срещу 10 000 лв.

Пловдивският апелативен съд пусна под парична гаранция в размер на 10 000 лева кмета на Перущица Ради Минчев. Същата мярка получиха и другите двама обвиняеми.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Перущица излезе от ареста срещу 10 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Цв. Цв. Сега тоя ще отиде и ще ни осъди, после ние ще трябва да му плащаме и на него. Боко, Боко, с твоята корупция ще се накачиш ти на някой клон в най-скоро време.

Ген. Атанасов-Борисов и Цветанов умират от страх. Ние уличихме кмета на Пловдив за милиони, прокуратурата мълчи. Цацаров е основен законотворец в държавата. . Абсолютно ухажване има сега отново на Доган. Сделката за Дипломатическия клуб вече е факт и Доган си го прибра. Сега му се урежда яхтеното пристанище на Росенец. Главата на Веско Пенев беше отрязана в услуга на ДПС, Няма никаква конспирация, това са истини, подчерта Атанасов.НАМЕКНАХА ЗА КРАЖБИТЕ НА ТОТЕВ И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ.ТОТЕВ ТИЧАЛ ДА ПЛАЩА НА СЪДИЯТА ДА ГО ПУСНАТ

Кметът на Перущица излезе от ареста срещу 10 000 лв. Не само, че ще излезе, но и ще осъди държавата.

Hие ги хващаме, а те ги пускат!

Цацаратурата е на повикване на КОЙ и това е резултата..след изборите всичко ще приключи с мнение : няма достатъчно доказателства.

Взел е 40 000, 10 000 ще плати за гаранция и пак му остават 30 000 лв.Пак е на коня.

Не четеш внимателно, не ги е взел, а бил искал подкуп.

Достойните хора ги разхождат по съдилищата, а другаря Пеевски се пече на плажа.

ТО ХУБАВО АТАНАС АТАНАСОВ АМА ТОЯ ХУБОСНИК СИ ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗЕН АДВОКАТ С КАЧЕСТВА И СЕРИОЗНО ИМЕ В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СРЕДИ -АДВОКАТ СТЕФАН ЛЕВАШКИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Е И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АДВОКАТСКАТА КОЛЕГИЯ В ПЛОВДИВ. ТА ХУБАВО БЕШЕ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ТАКА ИНФОРМАЦИЯТА А А.АТАНАСОВ В СЛУЧАЯ Е СЛУЧАЙНИЯ ГРАЖДАНИН И КАЧУЛКАТА СЛЕД ДЪЖ . ТО КАКВАТО НИ ЖУРНАЛИСТИКАТА ТАКИВА НИ И ПОЛИТИЦИТЕ ОТ РАЗНИ МИЖАВИ ПАРТИИ

Браво! Ради е достоен човек и това е ясно за всички, които го познават. Измислените обвинения ще паднат, но ще го разхождат 4-5 години по съдилища. Само не мога да разбера какви са тези гаранции 10 000 лв. Съда да не си мисли, че всички имаме печатница вкъщи.

тоа педал е за бесене

Първо си оправи правописа, и после давай компетентно мнение.