Коментари - Кметът на Пазарджик поиска забрана за бурките | dnes.dir.bg
назад

Кметът на Пазарджик поиска забрана за бурките

Кметът на Пазарджик Тодор Попов внася предложение в Общинския съвет за забрана на бурките при посещението на държавни и общински институции в града.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Пазарджик поиска забрана за бурките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не пречи на никого да изповядва своята религия, но и никой няма право да ни налага своя начин на живот в собствената ни страна. Който иска да носи бурки, да отиде там, където те са задължителни. За нас тази гледка е потискаща и стряскаща!

Тия със скафандрите явно смятат ,че аллах е слязъл от небето ,а маските ги носят да не се заразят ! Може в някое друго измерение да има по 40 девици за мъжете и тук да ни изтребват ,защото така трябва!Жалко ,че ще бъдем покорени от цивилизация на по-ниско развитие от нас!

Интересно ми е, какво ще е становището на БХК ... Те хем са за защита правата и свободите на жените, хем, най - вероятно ще скочат да защитават "свободата за упражняване на религиозните ритуали на съответната религия" - в случая радикална форма на исляма.

Тия със скафандрите явно смятат ,че аллах е слязъл от небето ,а маските ги носят да не се заразят ! Може в някое друго измерение да има по 40 девици за мъжете и тук да ни изтребват ,защото така трябва!Жалко ,че ще бъдем покорени от цивилизация на по-ниско развитие от нас!

правилната дума е никаб.това не са бурки.бурката е чаршаф със зашито прозорче.но в арабските страни като тунис,алжир и мароко може наи често да се види хижаб което е забрадка.никаб по рядко а бурка съвсем рядко.странно ми е да носят никаб в българия а в мюсюлмански държави да ходят с много по леката забрадка...

Колкото бурки, толкова куршуми в пълнителите! Повръща ми се от думата "арабин", "бурка", "камикадзе" , "атентат"

abasador

респект, към господин Тодор Попов. Не само в Пазарджик но и управниците в другите голями градове, да не кажа и управниците на България трябва да вземат пример от него! Не разпалвам и не подканям за етническа ненавист или умраза. Бих искал тази криворазбрана толерантност и демокрация, както у нас така и в другите страни от Европа, да има граници. Пример: с недоумение гледах репортаж от Швейцария, как един ученик отказва да подаде ръка на учителката си за довиждане, стара традиция в тази страна, защото..... религията му забранява!!! Лек ден.

Един достоен БЪЛГАРИН ! Браво кмете! Дано да успееш и след теб да има още ......

Във Франция е така. По този повод, и едно време имаше доста спорове. Не виждам повод темата да се обсъжда пак. На който не му изнася, моля - Саудитска Арабия и Катар ще го приемат с отворени обятия. Те са по-богати не само от Германия и Франция, а от цяла Европа. Те са човеколюбиви към хората с бурки. А Тука е така!

Правилно !!! Такава забрана трябва да има навсякъде на територията на ЕС, без изключение... Както и забрана да гърмят високоговорителите от джамиите.. Никоя друга религиозна общност не прави това , което ислямските проповедници си позволяват .. в България... Тежко на нас и на тея след нас ако сега не се обединим и направим нещо това да не е повече така в ЕС...

abasador

не се притеснявай уважаеми, в Германия не е така. Няма етническа партия. Независимо от това, че в столицата има над 60 джамии, трудно можеш да разбереш, къде са те, камо ли да чуеш молебени или да видиш жени с бурки. Кучето скача според тоягата. Лек ден.

Управляващите отново спят! Бурките трябва да се забранят незабавно!!!! От колко години тези се мандахерцат маскирани и държавата нехае!!!

Какво се прави на ощипана циганка ? Нали тези бурки го избраха този наглец !

Мисли позитивно, действай рационално. Дари и те да са го избрали - подкрепи го! Стига с този махленски манталитет - обичам, не обичам. Предложението е в полза на нацията и националната сигурност. Излез от сянката на печката и помисли - добре ли е за България?

Уважаема/и Пепи, не бъди наивна/наивен. Ако считаш, че Пурко, пардон - кмета Попов мисли за нацията и за България, то си изпаднала/изпаднал в дълбоко заблуждение! Да, прав/а си по принцип - да мислим позитивно, но от друга старана ти уважаема/ми зелен дрян друсал/а ли си?

Дърт тъпанар в Пазарджик кмета си го избрахме ние българите защото ни направи града европейски Кмета не цепи басма на мутрите от герб нито на комунистите убийци

От кога циганите слагат бурки?!Забраната трябва да бъде национална и за навсякъде.

но пингвини само в южното полукълбо. Ако тези циганки имат българско гражданство, Пимпирев да ги вземе за чистачки.

Тези са големи тарикати. Значи те нашите жени могат да оглеждат обаче ние техните - не. Откъде накъде?

100 пъти + за новината.

++++++++

Браво!

правилно! не само там ами и цяла България! Бостански плашила на къра или Анадола!

Кмете, забраната да важи и по улиците, не само в институциите? И не отбивай номера, щото всички знаят, че от кв. Изток са твои избиратели!

Дедо Боре,баба Гуси и още:Две сестри-гастрольорки са задържани от полицията в Панагюрище, докато обирали кутия с дарения в църква. Свещеникът от храма "Света Богородица" обаче видял сестрите, които се оказали от Бяла Слатина и се обадил в полицията.Униформените установили, че това двете сестри с помощта на специално пригодена назъбена шина успели да извадят от кутията шест банкноти, всяка с номинал от 100 лева. Прочети още на: link

Тези две сестри са от цигански произход!!! Какво друго да очакваш от такива,като това им е работата на тях,те така работят,за тях кражбата е работа!

Пълният храм, но с терористи, не е голяма утеха, нито пък повод за гордост. Циганите са езичници, които живеят МЪРТЪВ И ПРАЗЕН ЖИВОТ - обладани от ЧАЛГИИ, ПРОСТОТИЯ поръсена с мизерия и престъпност.

Може ли да разпознаете това на снимката мъже ли са или жени?!?!? Това може да са всякакви! Тези не можеш да ги разпознаеш по нищо,все едно се крият от някого! Забранете бурките,тези в снимките си за лична карта с бурки ли са?!!?? Ако извършат престъпление,как ще ги разпознаете,няма как...

не кмета, а парламента и правителството трябва да го поискат това за територията на цялата страна. щото ако продължават така мюслитата, ще се стигне не само до забрана на бурките, а и на исляма като цяло. в което няма нищо лошо, както показва Япония. там проблеми с ислямски терористи и чаршафи - бежанци нямат.

БРАВО!!! Като искат да си ги носят тези неща, да ходят в арабските държави!!!

Браво Кмете, браво ! Един трезвомислещ политик, като искат бурки да си ходят в Турция, никой не ги кара да стоят тука на сила !!!

Стига бе! Изтрихте се. Всеки който е ходил в Турция знае че хората там са облечени както европейците....с малки изключения.

Не ги вини хората, повечето от тях дори до Турция не са ходили. Вярно, че гаджалите си ходят нормално облечени. Миналата година край Анталия за 20-на дни да съм видял 3-4 жени с бурки. Противно на шибанта политика на Ердоган турците се опитват да живеят светски живот.

Преди 15 години ходих на екскурзия до Истанбул и наистина за 4-5 дни видях най-много 10-тина жени облечени с черни палта,панталони и забрадки на главите- бяха предимно възрастни жени. Сега обаче от репортажите за Истанбул по телевизията виждам масово забрадени млади момичета по улиците, бурките също не са рядкост! Не смятам,че Турция върви по европейски път налагйки шериата, с подкрепата си за ИД и с натиска върху Европа заради бежанците!

КАКТО ГЕЙОВЕТЕ И ЛЕСБИЙКИТЕ ПАРАДИРАТ С ГОЛОТИИ И РАЗВРАТ, ТАКА И ТЕЗИ ПСЕВДО-МЮСЛЕТА СЕ КОФРАЖИРАТ КАТО СПАЛНИ ЧУВАЛИ С ЦЕПКА МЕЖДУ ОЧИТЕ! СУПЕР НАБОЖНО, ХИПЕРРЕЛИГИОЗНО И МЕГАПСИХОПАТИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ!

Браво кмете!!!!

Циганска работа са тези бурки :)Дайте им по 1000 лв и утре ще са будисти :) Хранилка за новини и имитация че службите работят .

Браво! Това е Българин и мислещ политик! С бурки в Анадола!

Да се забранят бурки и чаршафи, на когото не му изнася, да си стои в къщи.

КОЛКО ГОДИНИ ПРОСПАХМЕ И ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ СИ ЗАТВАРЯХА ОЧИТЕ И УШИТЕ. КОЙ НЕ ВИЖДА КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ. ТАКОВА ОБЛЕКЛО В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО И ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО. ТЕЗИ КУКЛИЧКИ СЕ ПОЯВИХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5-10 ГОДИНИ. ТОВА СА СИ БАШ БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНКИ, КОИТО РАЖДАХА ДЕЦА КАТО ХЛЕБАРКИ, НЕ ХОДЕХА НА РАБОТА, ПОЛУЧАВАХА ПО ЕДНА КАМАРА СОЦИАЛНИ И БЯХА УДОБНИ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ, ЗАЩОТО СРЕЩУ КЕБАПЧЕТА ГЛАСУВАХА. СЕГА СЕ ПОЯВИХА В ПАЗАРДЖИК , АМИ В КОЛКО ОЩЕ МЕСТА СЕ ГОТВЯТ , КОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ. ЧАК КАТО СЕ ПОЯВЯТ СЕ НАДИГА ВОЙ. ЗАЩО СПИМ. НЕ САМО В ПАЗАРДЖИК, В ЦЯЛАТА СТРАНА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ТЕЗИ ЧЕРНИ ЧАРШАФИ, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА И ЕДИН ЛЕВ НЕТРУДОВИ ДОХОДИ И ДА СЕ СПРАТ КАНАЛИТЕ НА ПАРИ ОТ ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ. ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ДА НЕ СПЯТ АМИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА. САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, АМА БЕЗ ДА СЕ КЛАНЯМЕ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ А ОЩЕ ПО-МАЛКО НА ТУРЦИЯ.

Знаех си аз,че на края ще излезнат на бяла светлина твоите пъклени дела извършени по телефона и по нета,знаех си...:):))) Изпусна се а??:):)))))))))

абее, кой първо им е дал позволение да носят бурки в България?!? фесове, чалми, шалвари, бурки, който му се носят да пали галошите към арабските страни дей сега бай тошо да им организира пак една масова екскурзия??!

но и никой не е забранил. а едно нещо щом не е забранено значи е...

Ама,батковци,това на снимката,новата версия на "пакман" ли е?? Черни ли ги правят вече?? Или са нинджи от новия филм на Сталоун??? Във всеки случай,на говеда не приличат..Говедата,са с видимо по-интелигентен поглед....

С моите хора сме решили да сложим камуфлаж тип бурка и устроим меле на бурки ако това продължава. Кмета трябва да се слуша защото той е местната власт. Който не иска беззаконие ще трябва да се научи да играе по правилата в България. Да не каже после някой че не съм предупредил....

къде дрема толкова години. лицемер. а сетих се ами садил е домати и краставици в имението за 1млн. лв. а след като ги е продал на загубените избиратели е купил и два апартамента с гаражи в затворен комплекс на жена си. по случайност от фирма която печели голяма част от обществените поръчки в община Пазарджик. не че има нещо общо разбира се. пък и нали го провериха че е чист като....

Кметът на Пазарджик поиска забрана за бурките Така ми се иска, този цигански квартал да мине под юрисдикцията на Северна Корея поне за една година.А след този пилотен проект и всички останали цигански квартали в България.

Нямат място такива нито на улицата ,нито никъде.Щом са Българи ще се съобразяват те с нас,а не ние да търпим и да си мълчим. А ти КМЕТЕ какво направи за Българите в Пазарджик? Каня те любезно да се разходиш по крайните крарнали и да видиш,че дори в селата няма такива улици с обрасли с трева тротоари.Иначе беше голям зор да си запазиш кметски стол на изборите

Дали носят бурките на "прумосия", като ударничките от околовръстното!?

Да забранят и Турските елементи ДОСТ

САМО КРИМИНАЛНИ, ПОРНОГРАФСКИ, ИЗВРАТЕНИ И ТЕРОРИСТИЧНИ ЕЛЕМЕНТИ СЕ КРИЯТ ОТ ОКОЛНИЯ СВЯТ.

Вярата в Бог е лично усещане, за съжаление има групи от хора в някой махали дето го превръщат в бизнес, правим се на такива, за каквито ни плащат, без значение, колко безумно е това!

Кога и как това "черно пингвин" доплува до "територията"?... Кога и как стана "мюсли"ман?... :::))) Кога и как започна да кълне и плаши местното "лош мат'риал"?...!!! Ай с и к т и р бе...!!!

Той "меринджей" стана ,ти за "мюсли" ман !:)

те носят бурки ,а аз слагам маската на зоро !

Одобрявам! Да им конфискуват бурките, при всеки арест - и да се изземат всички бурки от домовете им. Няма да смогнат да пазаруват нови всеки ден, бързо ще си сменят религията. Я, ги виж ти, циганите готованци, сметките не могат да си плащат, а за бурки имат пари?! И откога циганите се помохамеданчиха, има нещо гнило в тоя театър?! Ислямът никога не е бил тяхната религия! Някой им плаща за карнавала...

Отгоре бурки, отдоле без гащи.

Това е едно добро начало! ... обаче още не сте видяли реакциите на "Хелзински...." и всякакви други комитети... протестъри ... и всякакви знайни и незнайни мижитурки !

Начало ли ? и това ще си остане само с намерението, приказки...blah-blah...нали ще им се скарат от 100 места.... :D

Николовв

За съжаление!

В цяла Европа трябва да се забрани носенето на бурки,защото тези хора може да извършат престъпление и да не може да бъдат разпознати! Те може да убият или оберат някого и няма,как да ги разпознаеш! още по лошо е,че може да носят всичко под бурките си... Забраната за носенето на бурки в България трябва да стане час по скоро!!!!Това не са нинджи все пак...

"..забрана на бурките при посещението на държавни и общински институции в града.." Което означава, че навсякъде другаде могат да ги носят, това е половинчато решение...!

Но е едно чудесно начало.

.....страхливци са те, няма да приемат и това...бъди сигурен...

Никакви бурки да няма да ги махат и толкоз аман от примитивни вяврвания и убеждения.