17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, макетата, правят като путиновите избори... цяла неделя и какви кутий сложили - от кисело зеле

Епа ВМРО-ДПМНЕ да печели изборите и Северна Македония да се сбогува с ЕС. После албанците ще си ги приобщат към велика македония, а след това НАТО ще бомбандира и пак ще стане БАРСМ (Бивша Албанска Република Северна Македония). И така ще се повтаря, докато в Северна Македония не им уврат главите, че са Българи.

Следващите 20 г македония ше става все по албанска и те оше не са го разбрали. Ако скапания ес нр го разбере, ще си имат мюсюлманска държава в ЕС, без македонци вътре, те просто ще емигрират масово.колко са 1.5 млн за целия ЕС.... Следващата стъпка е смяна на името с шиптърско. И това ще се случи следвашите 20 г

че то албанския е официален вече в страната с арбанско име - Maqedonia e Veriut

И така се решава проблема на България защото ще има граница с Албания - приятелска държава, която е наясно с генезиса на "македонците" което те отказват да признаят и си изтичат в истрията с това твърдоглавие. Албания е приятелска държава най малкото защото разпознава Сърбия като най-големия си враг , което е и нашия случай. Айде мънкидонците докарвайте ДПМНЕ -то и да се свършва по бързо !