Застреляният от полицаи в САЩ бездомник лежал за банков обир

Бездомникът, убит от полицаи в Лос Анджелес в неделя при спречкване, бил френски гражданин с криминално досие в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Застреляният от полицаи в САЩ бездомник лежал за банков обир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екзекуция пред камери! Нищо ново под слънцето.

Коментарите са интересни, соросоиди и атакисти рамо до рамо бичуват полицията... едните защото са застреляли "кротък" бездомник с "леко "психично заболяване, усложнено от престоя му в затвора, другите защото са го застреляли конкретно "хамерикански" полицаи:))

Явно е, че полицаите не са очаквали да ги снимат.Те просто са тръгнали на прочистване в квартала,затова са на групичка . Нормално е след като са ги хванали да трепят , началниците им да ги прикрият за да не си загубят работата.

е и, ами ако беше монах, а не обирджия??....? трима полицая срещу един бездомник....не можаха ли да го прострелят в ръка, крак, рамо... ами трябва да го правят на решето и тримата??

айде сега бил обирджия, ако сте чели Диин Кунц, човека си казва че това са стандртни практики, да изкарат овека ненормален, престъпник, даже им приписват и по големи звества само и само да защитят доброто име на системата.

И Тери Пратчет сме чели, спокойно

Дайте ми 10 ЛА полицаи и за месец ще прочистя крими контингента в София.

море, що не ти дам една пернишка мотика 45 номер и за 1 месец да прекопаеш целото Софийско равно поле и да го засадиш с пипер. Да видиш къ се сади, сади пиперо! То не е като да си поръчаш пица пипероне!

Добре,разбрахме че некъв кравар застрелял некво негро в Америка.По-важното е намериха ли мангала изнасилил и убил момичето в Търново,боли ме левия крачол за некъв кафър в САЩ.

Прав си не стига че е луд и престъпник ами отгоре на всичко и е чернилка ,да се оправят кравовъдите ,а колкото до жестокото убийство на това дете в Търново няма и дума по сайтовете.

Призовавам тези полицаи да се накажат с по 20 лицеви опори и 20 обиколки на районното с противогаз. Днеска убият негър, утре убият негър, вдругиден ще започнат и да пушат на работното място!!! Трябва да се вземат мерки да се стегне малко дисциплината!

..само се чудя, като една Куха Лейка, дали ако техният съпруг или син беше полицаят, на когото някакъв човек се опитва да отнеме оръжието, сега щяха да определят случилото се нещастие като полицейска бруталност? Много е лесно да си поучителен моралист пред екрана. Като застанеш на улицата, на бойното поле, в реалния живот и преценката веднага рязко се променя!

Много е лесно да се изправиш срещу не въоръжен с извадено оръжие и да го застреляш. Нещо за предупредителен изтрел да си чувал мушморок.

Аз ся не разбрах - този Шарли ли е или не ?

От видеото единствено разбрах, че от криворазбрана толерантност в Щатите са си произвели негри, които са станали по-големи расисти от белите. Защото така им изнася. Да мързелуват, да се оправдават с расизъм към тях, защото така им е по-лесно и да точат парите на държавата. Не знам защо картинката много ми прилича на милата ни Родина след 10-ина години само. Само дето негрите ни са по-кафеникави така... Аз лично оправдавам полицаите. Оня ще ми скача като дрогиран или като смахнат, ще ми буйства, ще се мъчи да се въоръжи, пък те ще го гледат стреснато ли? Отделен е въпроса, че ги е страх да пипат по-здраво с палките, защото веднага пак ще започнат да опяват ония, черничките отстрани, за полицейското насилие при арест.

Гледал съм доста клипове със стрелба на месо от щатски полицаи и като цяло приветствам по-твърдото отношение. Но тук 4 полицая с тизъри легнали върху бездомника, да го гръмнат с 5 куршума и то в относително дълъг период от време (няколко секунди гърмя по него) ми се вижда малко прекалено. Просто новобранецът се е шашнал и е пуцал.

да, ако беше 'бездомник' окей. но обирджия с 14годишен стаж в затвора, едва ли е бил агънце.

Хайде стига вече с тази толерантност....искате да стане целия свят като България ли????Беззаконие и произвол,убиват ни децата,пребиват ни възрастните родители,а ние правим протести за полицейщина.Така трябва да бъде ,ДА нужна е и доза полицейщина,нужно е да има респект!

Не, не е нужна полицейщина. Нужно е да се спазват законите дори и от полицията. В българия полицията просто не си върши работата и самите полицаи изнудват и рекетират хората. Нещо което в нормалните страни не може да ти се случи от полицай на толкова ниско ниво в йерархията. Не казвам, че всички са такива, нито че това явление го има само у нас, но у нас вече е достигнало критични нива.

Е стига вече с тия двойни стандарти вече де! Въпросната "толерантност" в България е разпоредена от чужбина. В България трябва да уважаваме традициите на ромите, но като те отидат на запад изведнъж стават "лоши българи".

Браво на Полицаите така се прави Соросоиди ниедни:)

Мале-мале. Като гледам какви са настроенията, ми прилошава. Наистина сме си заслужили съдбата! Нека да защитаваме престъпниците и да се чудим защо ни изнасилват,обират и пребиват децата! Ей това сме ние! Жалете "несправедливо" убития човек, а аз ви пожелавам същия такъв в 3 часа през нощта у вас!

Абсолютно подкрепям написаното от теб. Трябва да е малоумен един човек, за да защитава такива отрепки - с открадната самоличност, престъпник, крадец и кой знае още какво неразкрито. С такава измет само по този начин. Браво на полицаите.

борбата не е в защитаването на отрепките а в това да се плюе по западната състема, без значие причината, знаете от каде идва това. иначе когато примерно западната състема плюе против разни политически убииства или против задържане без съд и присъда и неспазване на писания закон - пак е грешна и се плюе, така че идеата е да се покаже как западната система е грешна без значение фактите

Това клипче показва колко страхливи са американските минцифайки...

знаели ли са полицаите, че бил обирджия? ами не. но шум се вдигна не защото са го разстреляли, а че бил 'безобиден дрипльо'. Ако се махне безобидността, съпротива при арест + опита да отнеме оръжие от полицай може и да се окаже предостатъчна причина за разстрел в САЩ. Моля, мислете с главите си.

Федерална заповед за задържането му била издадена на 9 януари, след като не се явил за задължителната месечна проверка при надзорника си през ноември, декември и януари.

Споровете кой е Шарли и кой не е взеха да вземат жертви. Така е, да беше Били Кид или Джеси Джеймс, да го уважават в USA, а пък той един крадлив Шарли....

Боклуците по света трябва да знаят, че неизпълнение на полицейското разпореждане може да доведе до употреба на оръжие. Полицайте са хора, а не роботи или екшън герой ...Гордея се с тези полицай. В противен случай няма уважение и респект към закона и държавата.

Браво , отърваха света от поредният боклук, който просто вегетира и е абсолютно ненужен. Такива полицаи трябва да има в България също да разчистват от време на време!

Вчера с голямо прискърбие прочетох в Комсомолская правда, че наше момче русофил, клошар и престъпник е бил убит верломно в Лос Анджелесь, США

ти си поредния малоумник,който отказва мислещи хора да пишат в този форум.

Сега една манифистацийка като в Москва що ненаправите с кенийското знаме или това може само в други страни .

Убиха шар-лИ! Отново! В париж, убиха версията драскач а в щатите - версията клошар!

Те сега и член на ИДИЛ могат да го изкарат.

Полицайте са предотвратили превръщането на съпротивляващ се на полицейски разпореждания индивид от невъоръжен във въоръжен. По най-правилния начин! Бих изгледал с интерес реакцията на всички пикльовци, разсъждаващи за правата на "Ах, горкия човечец!" в такава ситуация!

Ако беше сам полицая, да! Но при положение, че са повече и от двама, НЕ!!! НЕ!!! И НЕ!!! Прегледай си простатата.

А полицаите знаеха ли,че е лежал за банков обир преди да стрелят или си го гръмнаха ей така?

Излиза, че да си Шарли не е голема далавера. Стрелят на месо.

Монетата има две страни. Повечето хора биха си казали: 'ако и нашите бяха такива, а не да нямат право да стрелят при съпротива" Да , но ако могат да те застрелят за най малкото нещо, то тогава каква свобода има? Повече прилича на диктатура.

С Хувър започва един процес, който е завършен днес - власт на службите в динамичен съюз с малка част от наследствените индустриалци и това, което някога беше мафия. Казвам процес, а не заговор, не ме разбирайте грешно. Днес това е сплав между тая власт и съдебната - не разделение, а естествена сплав, причинена от човешката глупост и индивидуални разбирания като на съвремените ни сънародници от типа "баш европейци". Те ще кажат, че има ред, но и при Хитлер е имало ред, както и при Сталин, а по-възрастните помнят как имаше спокойствие и при един по-мек режим тук. Свободата изисква приемане на риска да разчиташ на добронамереността на другите, изкушението да използваш силата на държавата, за да наложиш ред по свой вкус е същото като изкушението на топлата пушка.

петима полицаи не могат да преборят един бездомник, да го свалят на земята и да го арестуват, по-лесно им е да го гръмнат, е на тва му викам некадърници, на тия ако им вземат оръжието полицията в таз държава ще се изпокрие в миши дупки

sawo

5 полицая не могат да се справят с един невъоръжен мъж. Останалото са оправдания.

Едно голямо БРАВО на американската полиция. Това ако стане така в България мангустите ще започнат като в Живково да треперят от страх и кражбите и нападенията от тях ще намалеят драстично. Ама никой няма топки да наложи такова поведение на полицията

Младежът е издържал изпита блестящо. Да става полицай с по-висок чин.

Навремето друго се обясняваше за патрулите и имаше ред.

браво на американските полицаи, ред трябва да има. а които протестират срещу реда в сащ да дойдат в българия тука престъпниците стрелят срещу полицията и после съдят полицая.

Гледам, че идват, и то на талази през границата, без документи.

не от САЩ

или това не ги засяга защото е в щатите и трябва да си трайкат зада не ги изритат?!

Ние си засиписваме кой поддържа криминалните. Засега имаме една група - Атака, която цели дестабилизация в държавата с цел жужда инвазия.

Волен освен пари за Варадеро друго не цели, пука му за България, Русия или САЩ

Нещо тук настана голямя тишина от фабриката за тролове в Снкт Петербург...

За сметка на това има изобилие от другите!

Санк Петербург в Америката ли беше, та го коментираш, продажен троле?! хахаха

В България престъпниците искат да ги галят при ареста им,да им подаряват цветя,да ги питат дали искат да бъдат арестувани,искат ли бележка от доктор,може да са болни,кафенце да им сервират.... Така трябва да се действа срещу престъпниците,щом се опитва да ти взема пистолета,БУМ!!!! Иначе може да се случи обратното!

Демокрацията изисква справедлив процес и присъди, според провинението! Другото е фашизъм! Нима ти си фашага?! хахаха

А вие знаете ли разликите между национал-социализма, фашизма и комунизма ?

Адвокате, разбирам болката ти от загубата на потенциален клиент. Но първо трябва да се стигне до процес. Полицайте са предотвратили превръщането на съпротивляващ се на полицейски разпореждания индивид от невъоръжен във въоръжен. И отбележи: по най-правилния начин! Бих изгледал с интерес твоята реакция в такава ситуация!

Super, така се прави, вие какво ще направите ако 4 циганина легнат пред блока ви, или къщата ви ?! Бахти отрепките долни, аз мога да работя, а той лежи и спи по цял ден и тормози нормалните хора - айде пътя, живота не е задължителен за никой паразит !!

Подобни антидемократични изказвания са нежелателни...

Изключитлен професионализъм на полицията в Америка. Това ако беше станало в България щяхме да имаме освен убит престъпник , а и 2-3 трупа на полицай! Желязна психика и бърз ум са демонстрирали! Евала!

Да ти се връща ""бравото"" върху дебелата ти и неувряла глава! хахаха

Ох, дано тъпкано да ми се върне та да имаме и ние тук в България такава полиция! ДАНО ДАНО ДАНО !!!

Голям!!! Няма що!!! Сигурно трябва да са 20, за да не го застрелят.

Сега и триглава ламя ще го изкарат защото се разчу,а французите ще потвърдят нали са в една лодка с тях,сиреч псевдо демократи.

Полиция те задържа, ти скачаш на бой, после взимаш пистолет на полицай какво искаш да се случи? Това не е България където цял ден някой да стреля с калашник по полицай, после да е най-големият мъченик!

Това с мъченика не е наша идея а на демократите от Страсбург.

Ще ти кажа, ега ти и полицията! Да изпратим наши експерти да ги обучават! На бърза ръка измислиха и биография на човека, че клипчето е гледано от милиони хора по света.

На клипчето 2 пъти ясно се чува, "остави оръжието" какво искате повече !? При подобна ситуация е можело да бъде произведен изстрел и да загине човек на около, примерно бременна жена. Какво щяхте да кажете тогава?

Озвучаването на клипа направо е потресаващо: ф.к, ф.к, уот дъ ф.к., ф.кин... и пр. итерации.

Какво очакваш от бедни, неграмотни хора, живеещи в гето?! Нормално е да не се изразяват като професор от университета например.

Има неграмотни и неграмотни! Сравнението с пофесор е неуместно. Това там са утайки, твърде далче от професор. Утайките по света пак се понатрупаха и почват войни, акто забелязваме. В България са две прослойки, които напоследък се обединиха, защото търсят решение на злощастната си съдба, която са изтървали от ръце: комунисти и атакисти. Това са българските лумпени. В Русия са пияндетата. Работата не отива на добре, защото хората спряха да учат и да се усъвършенстват личностно. Това е време за война и се случва.

И тоз "Шарли"

деер

Споко!!! Какви са тези спорове?Всичко е икономика. 1 патрон - 1 долар, джаджата с ток била от 50 до 100 долара на изстрел. Проста аритметика показва рентабилността на системата. Всичко е пари.....

да "разрешим" същата "икономика" и на Путин? За 5-10 000 долара ще въведе ред в цяла Украйна

не може! В Украина няма негри...

Ето това е държава да ви обяснявам ли защо или сами ще се сетите?!

Ами хващай пътя. Не е далече!

Ами не просто ще трябва и тука така да стане... А къде да ходя или не няма как да ми казвате от руското посолство...

Откраднал чужда самоличност, участвал във въоръжен грабеж на банка и се опитал да отнеме пистолета на полицай вероятно за да го разгледа, а някои се възмущават от нехуманно отношение. Браво на полицаите! Така трябва да се действа, иначе няма оправия с рецидивистите.

Нещо си със сбъркани понятия. Я си изясни първо какво е рецидивист и стрелците били ли са в известност, че е лежал в затвор, и въобще не е ясно, дали това е този за когото го представят на обществеността, защото не е имал документи за самоличност.

Грешиш! На чужд гръб и 100 тояги са малко, казва народът! Никой не им дава право да вземат човешки живот! п.п. хахаха, ако това е обучението на хамериканските полицаи, да не могат да се справят с един невъоръжен, болен мъж и са принудени да стрелят, не ми ги хвали! Един форумец иска да си ги вземем у нас! Хайде бе! Няма нужда!

А Русия един невъоръжен полицай се справя с минимум пет тежковъоръжени престъпника, и то докато е с махморлук

САЩ и "демокрация"???? Това са две несъвместими неща!!!!! САЩ са терорист номер 1 на Планетата!!!!!Индианците- корените жители на Америка живеят в РЕЗЕРВАТИ , които са по-зле от циганските гета в Б-я!! Продължителноста на живота в резерватите не надвишава 47 год?? Докато циганите в Б-я живеят до 67 год.!?!?!

Намали малко патоса: тук става дума за индивидуално решение, взето от полицая на място. Той е обу1ен да се защитава, а не да чака човека с умствени отклонения да го застреля, както правят българските 'спецполицаи'.

Човекът е невъоръжен и болен! Срещу него са няколко въоръжени! За кво говориш! Ега ти и полицията! По-зле от нашите охрани на частни обекти!

При такова съотношение на силите и да стрелят. тези пълнят гащите от няма нищо.

Ако тоя клошар беше успял да вземе оръжие сигурно щеше да има повече трупове.Така ,че правилно са действали полицаите.По добре убит едни престъпник от колкото невинни жертви да има.

Това ли ти е демокрацията! Няма го човекът, няма го и проблема! Фашаги!

Вместо 60 000 тюфлека в МВР да немат 6000 такива полицаи. Заплатата на тюфлеците ако е около 800 долара, то на американците ще можем да плащаме по 8000, което е малко повече от средната заплата на редови полицай в Щатите. Ще оправят българия та ела стой и гледай. Естествено ще трябва да назначим и малко прокурори и съдии от Румъния. Пак ще ни излезе по-евтино.

Не е проблема в полицаите, а в правата им ..

икономисте, защо България ти е с малка буква - от уважение ли? Недей да плюеш срещу страната си, че плюнката може да падне на главата ти. Не че ще бъде голяма беда, ама все пак твоята глава е.

От видеаклипа е видно, че няколко полицаи стрелят с озлобление и настървение по човека! Та хамериканската полиция със сигурност не пази гражданите! Нашите изглеждат като херувимчета! Да не се опитват разни политици да ни оплюват и срамят по света, че няма демокрация в БГ!

Е в нашата демокрация мургавите граждани бият полицаите