Клинтън губи от преднината си пред Тръмп

Преднината на демократа-кандидат за президент на САЩ Хилари Клинтън пред републиканеца Доналд Тръмп спадна до едноцифрено число за пръв път от близо 2 седмици.

Обратно в новината

Коментари - Клинтън губи от преднината си пред Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му е било лесно на Клинтън с тази леля. Чак при дебелата мазна Люински е подирил утеха.

Тия иследвания, да не се окажат подобни като онези в Обединеното кралство. И там цяла година показваха превес за оставане, освен последната седмица, че даже и в последния ден. Само че населените подкрепи излизане с най-високата активност на избори - над 70% гласували. И тук Клитън я навират на хората в очите, но деня след изборите ще се знае.

ако тоя ционистки вампир се въдвори в краварския бял обор, да му мислят краварите

.

,

,

Мене пък ме боли фара кой ще е. Съвсем други хора определят правилата на играта.

Глупости. Според най-новото допитване на Расмусен (Rasmussen) Тръмп води с 43% пред Хитлери 39% rasmussenreports точка ком

отхер 12 гоdini живея

,че ти имаш ли пари да купиш рома бре,.. бедняко??!! ;))

Само тъпите мислят, че другите не мислят, а човек построил си кула по средата на Манхатън едва ли е тъп.

Клинтън е по-популярна сред младите хора и малцинствата, както и сред хората с висше образование. В България умните и красивите В Англия младите и образованите

Aз съм и американски гражданин, но до сега не съм виждал причина да гласувам в изборите им. Hо този път сигурно ще си направя труда, защото Xилъри не трябва да става президент; член на бандитско семейоство е + членство в ''Skull and bones''.

иде видов ден за толерастите!и криворазбраните правозащитници като тези в българия които пуснаха убиеца на българските щофьори в ирак и атентатор оттурция

Как па всички гейове, толерасти, гои, либерасти и т.н. са винаги по-полулярни сред хората с висше образование? Някой бърка висшисти с идиоти, а това е в сила само за родното образование.

Тук има конфликт на интереси . Троли платени с американски пари защитават хилари ( американка ) и плюят по Тръмп ( също американец ) . Рано или късно ще ви потърсят сметка за това . Учете Руски език , ще ви потрябва .

Те си знаят руски не виждаш ли че като тролят пишат разни цитати на руски.

Тез' пък и те...Както написа един известен англичанин '' изпреварихме американците по простотия, но те имат шанс през есента да си върнат първото място''...И те се засилиха към Тръмп, явно ще се борят за първото място

Хилари е откачалка, в кратунката си малка, мозък нема двеста грама, е, това е драма, Тръмп , ни е надежда, обърканата прежда, на политиката американска, да пооправи, но кански, усилия ще му струва, това предприятие, буксува, САЩ отвсякъде, издиша, по-точно казано, диша, с акумулатори поизтощени и нема ли големи промени, в доктрината на Вашингтон, ще чуем предсмъртния му стон!

Абе то и във Великобритания политическите врачки даваха 18 срещу 82 % за Брекзит, но в петък сутринта побързаха да си сменят памперсите. И в Щатите свиряьт на същата струна - демек изфирясалите старци гласуват за Тръмп, а всичко младо и красиво за Килъра.

Родената на ул Клинтън 6 Парк Ридж Чик я викат у ФБР на разпит/интервю/ следв събота. Изпратила е 30 000 имейла от частния си сървър, който не е защитен. 1 от всеки 22 са били до правителството и са секретни. А 22 броя са топ сикрет /най/високо ниво. След това една кака Лор.Линч ще решава какво да прави с нея. по "Дейли Колър"

А дано, ама надали. Ако Тръмп спечели, това ще е краят на сороосидна Америка и краят на нашенските платени сороосидиотчета.

Подкрепям Тръмп защото иска да прибере в хамерика всички войски от цял свят и да разтури нато.

И аз съм за Тръмп, защото не искам втора Арабска пролет. Виждате на какво дередже е Европа благодарение именно на Хилъри.

ше гласуват за Хилъри

Отново припяват мантрата: Младите, образованите и толерантните подкрепят Клинтън, а дъртите, простите и ксенофобите подкрепят Тръмп. Дежаву с Брекзит, и краят ще е подобен - Клинтън необяснимо и учудващо губи, въпреки огромната преднина давана й от масмедиите. :)

Педалчета, не се косете, Тръмп е новия президент на Америка...оттам на сетне, тези с разхлабените халки да си ги затегнат, защото Тръмп не ги обича!

а по последни изследвания 10 % от хората по-скоро биха поверили съдбата си на гигантски метеорит вместо на някой от тези двамата. Има нещо гнило в Дания, не ли?

Това започна да става малко като Формула едно, един губи малко от преднината си, друг гу би и той малко.

Не само ще загуби, а ще отнесе и плувката!

Доста глупава, противоречива и политически коректна статия! Как така малцинствата подкрепяли Клинтън, а тези с ниско образованите - Тръмп? Точно хората от малцинствата са тези с ниско ниво на образование.

Dir, не им давайте празни надежни, Тръмп няма да спечели. Ще бъде Клинтън и после на Путьин ще му стане тъжно.

Не само на Путин...На всички ще стане тъжно....

На рубладжиите ще ви стане тъжно, на мен, гражданин на България, ще ми е доста забавно.

Лицемерната бабичка с дрехата за 12 хил.$ не трябва в никакъв случай да става президент. Рептил и демагог от виша класа. Мисля, че Тръмп е по-малкото зло.

Чакам информация за мъдите и мехура на очко мочко

Тази гад на снимката ако дойде на власт ще подпали целя свят!

След инфото,че биела мъжа си,и охраната ако стане перзидент ще набие Путин,и той ще и отвърне с 10 Сатани. По-добре Тръмп. Тази жена явно е неуравновесна.

Клинтън и Меркел са наши сводници на деца!

таз дърта парясница треба да си оди у дома да пали пурите на мъжа си.

"от Лос анжелос" всъщност пише от Столипиново. 'Емигрирват"...Само по тази дума те разконспирирах, че си французин от Столипиново. А да не би случайно да проститурваш на Централна гара? Малограмотен боклук.

Целият този цирк е за простолюдието- невежото и неграмотно население в сащ, което не е никак малък процент!

Пълен цирк. Театро. И Клинтън и Голият Тръмп са един дол- дренки. Постановката се разиграва за да въведе в заблуда невежите, доверчиви и с промити от телевизии и реклами мозъци наивни граждани.

Клинтън е по-популярна малцинствата. То всички леви боклуци, са популярни сред тях, защото с парите на работещите хранят паразитите, за да получават гласове.

Предложение:Да се разреши на българите да гласуват и с пощенски гълъби!

Кланът клинтън нищо не губи, Кланът клинтън ще печели и зад Тръмп.

Както се казва е един популярен виц в англо-саксонския свят след референдума в ЮК, в състезанието по прецакване със САЩ, Обединеното Кралство води, но САЩ все-още имат картата Тръмп...

в случая и двете карти са еднакво безмислени марионетки целящи да получат власт и без потенциала да направят нищо. президента на сащ е безгласна марионетка на корпоративните лобита.

Има различни корпоративни лобита с различни интереси и приоритети. Тръмп спасява Америка за сметка на цял свят, Хилъри спасява световните банкери за сметка на света и на Америка. Тя иска война за да нулира междубанковите дългове и да започнат начисто.

Когато нещо не е угодно на новодемократите ,се втълпява на хората,че същото нещо се подкрепя от ниско образованите,грозните и старите.Еми господа ново демократи колко от вас щяха да са нещо ,при положение,че комунистите не са били на власт 45 години.Колко от вас могат да покажат,поне една диплома от преди 9.09.1944г.?

Оказа се, че Тръмп и Клинтън са приятели както и семействата им. По американските телевизии дори са давали как Хилъри и Тръмп играят голф.

няма врагове и приятели има интереси. богатите хора са в един кръг с общи интереси и трябва да си наистина тъп да вярваш, че някой от този кръг ще предаде собствените си интереси за да даде на онеправданите...

Намеквам ти, че нещата не са такива каквито се представят за пред публиката. И нашите политици играят подобен театър за пред хората, като спрат камерите се смеят и прегръщат.

Ха да видим големите "началници" кого ще гудят, май няма да е Тръмп не им играе нещо по свирката и май е непредсказуем.Ха да видим колко гласове ще "долетят " в последния момент по пощата, или ще ги донесат пощенските гълъби : ))!!!

аз имигрирах преди демокрацията в америка.заминах само с 1 долар където ми го подари един партиен секретар. въртях се из много щатове спал съм под моста в метрополитена и на гарите.и затова познавам идеялно политическото проложение в америка..направих добра карера но сега имам вериги от около 100 хотели. Плащтам дори на една проста неграмотна чистачка 3500 долари а на елементарен мияч на чиний около 4000 долари. това е начина за да получиш трябва да дадеш... затова цяла америка поткрепя тръмп които изка да развие отраслите в америка. Тои не изка да идват разни мегранти кадето да подбиват пазара за 3 долари на част, Хиларито разчита на гласовете на малцинствата и хомосексуалистите кадето за сажеление са станали около 50% в америка.... бългъри не вземам на работа много са марзеливи и клюкари... изкат да емигрирват а да не работят... като чуя име да завършва на ов или ев, побеснявам и ми се драйфа от ужаст.

Спокойно мога да заявя на този родоотстъпник,че и нивото на бизнеса му е като това на правописа му. Явно в САЩ наркотиците са основно меню.

"Идеялно", "плащтам", "чиний", "изка", "мегранти", "част", "кадето", "сажеление", "бългъри", "марзеливи", "емигрирват", "ужаст"...И още, и още. Да не говорим, че никъде не няма препинателни знаци. Личи си, че сте високоинтелигентен, начетен, умен, знаещ и можещ проспериращ бизнесмен. А дали вашата "проста чистачка" не е по-сложна от Вас. Сигурно. За грамотност- със сигурност е поне два пъти по-грамотна от Вас. Много филми гледаш, момче. Промили са ти мозъка. Крайно време е да спреш алкохола, наркотиците и компютърните игри и да се захванеш на работа. Като хамалин или общ работник. За друго не ставаш.

Байвасо, уж си умен човек, а не се усещаш, че американеца ви будалка...Само ника му като прочетеш, ти става ясно, че момчето цели да раздвижи форума...Мен лично ме разсмя...никой не допуска толкова правописни грешки, човек...

А тези заплати за чистачки ...чували сме и по-добри вицове:)Ние трева пасем и доматите с колците ги ядем..

Тоз е като един тиквеник със мръсен анцунг говори по телефона на висок глас да го чуят и казва - Ми нямаш проблеми , нали знаеш че за мен 20 000 лв са нищо. Тиквеници колко искаш , ама са голямата работа.

Браво. Ученото си е учено- и в кенефа да го заключиш, гладно няма да остане. Вискокобразован и интелигентен си точно като българските дебелврати малограмотни бизнесмени с осми клас с хотели на Слънчака. Искам само да те попитам- трето отделение имаш ли?

Флемър... чудя се как модераторите допускат такива постове...

На автостоп или пеша стигнахте до там с този 1 долар?????Няма как да разберете че са малцина тия дето ще ви се вържат на призказките защото информация много и то по достоверна от таквиз писания

пял си е "пляс, пляс, педалите" и си е плувал, плувал през Атлантика...

пич уважавам ти мнението, но нали се сещаш, че ако по врремето на твоята миграция не беше позволено да мигрираш в сащ, както си спал по мостове щяха да те депортират и никой нямаше да ти даде шанса да си докажеш потенциала. Сега ти, който си продукт на този шанс, искаш да отнемеш възможността да се докажат на други - защо?

ЗАЩО СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ПОЛУГРАМОТНИЯ КОМУНЯГА ОТ ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ? КОГАТО Е ПИСАЛ, В БЪЛГАРИЯ Е БИЛО 11:20 Ч., А В "ЛОС АНЖЕЛОС" 1:20 Ч.

Толкова си неграмотен, че се чудя как управляваш стоте хотела или те са само в кухата ти глава.

Хахах, направо си велик! Викаш, един партиен секретар ти подари долара, а ? По-голям шемет от теб не съм виждал...:-))) Абе , брат, само като си го преставя и си умирам...те токова нещо никога не може да се случи...:)))

"спал съм под моста в метрополитена и на гарите.и затова познавам идеялно политическото проложение в америка" Спал съм под мостовете в метрото и на гарите и познавам отношението към бездомниците, незаконните имигранти и подземния свят в Америка. "но сега имам вериги от около 100 хотели." Може ли , един бедняк да направи такъв бизнес? Теоретично да , но не е никак лесно. Трябва няколко години да работи като чистач , мияч на чинии , пиколо, най - вече строителен работник. Да спести дребна сума примерно 10 000 долара и да купи фалирал хотел , плачещ за ремонт. Рабтои 18 часа на ден всеки ден една година, като извършва работа за 50 000 100 000 долара. И стяга хотела. Наема нелегални енигранти за 4 долара на час. И бизнеса тръгва. Ипотечен кредит и нов хотел , ремонтиран 25 000 долара , с труд за 4, 5 долара на час естествено нелегални емигранти. И така продължава , като всеки път се купува по добър хотел и се плаща на нелегални емигрант 5 , 6 , 7 ,8 ,9 долара на час и се стига накрая до легални работници за 20 долара на час. Това е по - скоро фантазия, ще кажат завистниците. Черна борса , наркотици , оръжие , рекет, сводничество , мафия. Там ти е бизнеса "бългъри не вземам на работа много са марзеливи и клюкари... изкат да емигрирват а да не работят... като чуя име да завършва на ов или ев, побеснявам и ми се драйфа от ужаст." Вие сменихте ли си името за да не драйфате, когато някой ви спомене по фамилия или пък името ви не завършва на ов и ев. Хората от български произход , имената на които завършват на ов и ев, поддържат връзка с лица имигрирали по идентични причини и не си говорят с такива принадлежащи към други групи , ако са вярващи ходят и при различни свещенници.

"аз имигрирах преди демокрацията в америка.заминах само с 1 долар където ми го подари един партиен секретар." "Аз емигрирах ( имигрирах) " Мигриралите хора се наричат по различен начин: емигранти спрямо напуснатата страна или имигранти спрямо приемащата страна. "в америка" Прието е в българския език имена на страни да се пишат с главна буква. в Америка ".заминах само с 1 долар където ми го подари един партиен секретар." Заминах само с 1 долар , който ми го подари един партиен секретар. Партийните секретари не дават международен паспорт. Това правят ченгетата. Или сте направили някаква услуга на важен фактор и сте получили паспорт за Куба, или сте се занимавали с по - специален бизнес.