С хонорарите от лекции Бил Клинтън ще плаща сметки

Бившият американски президент Бил Клинтън заяви, че ще продължи да изнася лекции срещу хонорари, за да плаща семейните сметки.

Обратно в новината

Коментари - С хонорарите от лекции Бил Клинтън ще плаща сметки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100 млн от хонорари за "лекции". Това ако не е корупция, кое е? Същата схема като при Горбачов.

Парното,Бил,парното не си плащал вече 5 години!Отиде ти гарсониерата!!!

печели пари . плаща сметки и данъци . кое е неясно и странно ?!

Оставете го Бил! Той си се вписва добре в тамошната с/ма за правене на пари по законен път. По-добре вижте какво става у нас!...

Тези огромни хонорари от лекторски винаги са ми били подозрителни.Вярно е че "лекторите"вече не са във властта,но това може "отложено плащане" да е.Бил си на власт,получавал си възнаграждение и възможност да натрупаш безплатно опит-сега излез пред студентите и го предай-пак безплатно.

Е дано му стигнат за парно и ток, че в България едвам стигат за битови сметки.

Миличкия.. да го ожалиш.. няма свирки вече, хора Фарлете му някой лев !

Миличкия той.... Да помоли косоварите за някой друг лев за сметките.Те цял паметник му направиха,та едни сметки ли.Ако му остане нещо да ми помогне и на мен,че сметките ми в Топлофикация набъбват като дълговете на България

За Мони духалката,всяка лекция е интересна!

The boxer

Ще се просълзя..

Нашата военна кампания ще продължи, защото се ръководим от стратегията за окончателно и безвъзвратно премахване на православно-славянската хегемония на Балканите и в Централна Европа. Деструкцията на Сърбия и трайното присъединяване на Албания, Македония и България към мюсюлманските ценности ще създадат нова обстановка на Балканите и в Европа. ЕС и САЩ трябва да унищожат докрай т. нар. национални икономики на държавите от региона, за да станат те неделима част от новия световен ред. Бил Клинтън. ПИСМОТО НА БИЛ КЛИНТЪН ДО КОСОВСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ПРЕЗ 1999 Г

Кил Блинтън ще изнася лекции, как го е внасял на Моника в Пърдински и не и е плащал сметките!!!};-)))

А ботокса?Как я кара?Още ли ходи на токчета?

Добре се погаждахме с него, но откъде изникна този ц........ и обърка целия свят

ако ми направи едно сви...ще му дам 5 /пет/ лева и аз.

Интересно, в статията не пише на каква тема са лекциите, само за това колко са хонорарите. На Запад подкупите за вземат след като изтече мандата, а на изток е обратното.

Фондацията на Били-Боб и Килъри е дала само 10% от събраните пари за благотворителност. А тия двамата са от най-богатите 1%. Нямало било нищо зловещо... само дето е незаконно. И отгоре на това фондацията е освободена от данъци. Някои от даренията (в милиони долари): Саудитска Арабия: (между) 10-25 Кувейт: 5-10 ОАЕ: 1-5 Оман: 1-5 Бруней: 1-5 Австралия:10-25 Катар: 1-5 Холандия: 10-25 и още доста, в "по-дребни" суми (по-малко от 1 млн) Миналата седмица Били-Боб и Челси бяха на сафари в Африка и бяха взели с тях цял самолет от дарители, за да им се отблагодарят. Ако Килъри стане президент, ще направи по-големи поразии от 0бонго.

Данните са от книгата на Питър Шварц CLINTON CASH. Били-Боб и Челси в момента са на 9 дневна обиколка в Африка заедно с 20 дарители (според politico). А тарифата на Били-Боб за 30 минутна реч е $500,000 (половин милион).

лекциите да не би да са на тема - има ли почва оралния секс в белия дом и кой е сред пионерите

a azer melikov kakvo e bre maaimuni komunosti4eski=gadjeto na sergei stani6efff:))abe viedirkata na pedeereasta STANI6EFF LILIJTE ZADNIAK

Научи се да пишеш и тогава ПИШ! Но по темата ..неграмотнико дрогиран!

a azer melikov kakvo e bre maaimuni komunosti4eski=gadjeto na sergei stani6efff:))

рептил!

стига сте ни занимавали с този плебой

Били е симпатяга. П.П и без ботокс.А е и достатъчно висок. А и Моника е по симпатична от Волен,Станишев и Гоце взети заедно.

"А и Моника е по симпатична от Волен,Станишев и Гоце взети заедно." тя вече и тежи колкото всички тях заедно:)))

Що тоя кравар не напише мемоари ,,ЗА ФЕЛАЦИОТО С МОНИ,,? Може и да заработи добри пари!!! за кампанията на изкукалата стара чанта Хилави дето физиономията и е като на изсъхнала жаба.

a azer melikov kakvo e bre maaimuni komunosti4eski=gadjeto na sergei stani6efff:))

Научи се да пишеш и тогава ПИШ! Но по темата ..неграмотнико дрогиран!