Петро Порошенко положи клетва като президент на Украйна

Петро Порошенко, който победи на предсрочните президентските избори в Украйна, положи клетва на тържествено заседание на украинската Върховна рада.

Обратно в новината

Коментари - Петро Порошенко положи клетва като президент на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

= Новини из зад новата Желязна завеса - от Новорусия и Крим (link - link : На 7 април т.г. Генералният секретар на ООН - Ban Ki-moon е направил зашеметяващото изявление (което е забранено за разпространение от украйинските СМИ), че де юре ... държава Украйна няма и... никога не е имало! - link : Европейският съд не вижда основание за връщането на Крим на Украйна... Съдът мотивира постановлението си въз основа на решението на Международният съд на ООН, от 15.10.2008 г. По повод иска на Грузия срещу Русия; - link : Защо Франция строи военни кораби за Русия; - Тлъстата котка УСА/USA... и Южен поток - link - И много други...

ПОРЕДНО КОНЮКТУРНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДОКАЗАНИ ТЕРОРИСТИ ... На 5 юни стана известно, че от Западна Европа в помощ на Порошенко ще тръгне "международен" миротворчески батальон от 300 чиченци (пробладаващата част, от които са обявени за международно издирване по дела свързани с масови убийства и тероризъм) от Грузия, Азербайджан, Полша, Литва, Естония, Швеция, Англия, Норвегия, Дания, Франция, Австрия, Финландия и дори от Русия, носещ името на Джохар Дудаев. (link

Като лош знак за Порошенко тълкуват припадъка на един от гвардейците, покрай които мина президента. На видеото се вижда как момчето изпуска пушката и се мъчи да запази равновесие, като накрая пада на крака. След това идва офицер и го отвежда настрани. Коментарите за инцидента не закъсняха: Ако вкъщи изпуснете лъжичка, ще дойде жена, ако изпуснете нож, ще дойде мъж, ако изпуснете пушка, ще дойдат ... опълченци!

КОМИК !!! ИЛИ 3 ИЛИ 4 МЕСЕЦА И ПАК ММЕГДАН

Настоящая фамилия Петра Порошенко - Вальцман. Порошенко - фамилия матери олигарха, также еврейки. Порошенко - кум Ющенко. Ющенко стал крестным отцом двух дочерей Порошенко. В 2009 году Порошенко купил у Ющенко звание Героя Украины для своего отца, одного из первых в СССР цеховиков-спекулянтов. Алексей Вальцман (отец Петра Порошенко) родился 11 июня 1936 года в селе Сафьяны Измаильского района Одесской области в семье мелких еврейских торговцев. В 1956 году Алексей Вальцман женился на Евгении Сергеевне Порошенко и при этом изменил фамилию с Вальцман на Порошенко. В 1974 году - занял должность директора Бендерского исследовательского экспериментально-ремонтного завода в Молдавской ССР, где стал одним из первых в СССР цеховиком (подпольным миллионером). 29 ноября 1985 Алексей Порошенко был задержан городским отделом внутренних дел г.Бендеры, за хищение материальных ценностей в особо крупных размерах, санкция на арест выдана 2 декабря 1985. Следующие полгода досудебного следствия Алексей Порошенко просидел в следственном изоляторе г. Бендеры. 20 июля 1986 Алексей Порошенко был осужден приговором коллегии по уголовным делам Верховного Суда Молдавской ССР по статьям 155-1, 123 ч.2, 220 ч.2, 227 ч.1 Уголовного кодекса МССР к 5 годам лишения свободы с отбыванием наказания в исправительно-трудовой колонии общего режима, конфискацией имущества и лишением права занимать руководящие должности сроком на 5 лет (уголовное дело No. 2-121/86). В 2009 году Порошенко купил у Ющенко звание Героя Украины для своего отца.

Преведи на български, да не сме подчовеци, та да използваме изостанали езици с падежи ;-)

И немският е с падежи. Смешник!

Незнанието на чужди езици не е за гордост. Аз знам няколко, а познавам хора които знаят повече от десет.

Този ми прилича на клоун от безвкусна комедия.

За съжаление от зловеща комедия.

Поросенко.

оценките за него са "яйценюк 2" ерго ще яде бахура здраво...шоколадът няма даму помогне...

Срам, срамно е да лъжеш че 12 000 украинци са преминали в русия, защото това не са украинци а етническси руснаци. Срамно е да не казваш че над 30 000 украинци бягаики от путлериските банди са заминали за Западна Украйна.Срамно е да не казваш, че над 10 000 човека повечето етнически татари са бежанци от Крим, след присъединяването му към путлериският рай.....така, че много срамни неща не казвате господин срам.

Ако беше малко по-грамотен, продажнико, щеше да знаеш, че всички украинци смятат себе си за етнически руснаци. А бежанците от югоизточна Украйна са родени там и тепърва ще се разбере чия земя е това, защото Украйна съществува като държава само 25 години. Даже не е могла да определи границите си в ООН. А продажници като теб явно одобряват избиването на хора.

Смешник! Украйна победи Русия, остана свободна и остана само да утилизира руските отрепки и колоради в Изт Украйна

"украинец" ве..яде ли се пие ли се...да не е нещо кат наште "македонци"??)))))

Не следя особено политиката, но смао като се сещам за превода на фамилиите на украинските лидери предполагам за тяхната политика. За любопитните погледнете превода на думите "параш" сътветно Порошенко и думата "кал" съответно Коломойски

Иначе и на децата им е ясно, че за Украйна ще има икономическо ембарго от Руска страна. Добре дошли в света на агресията.

Този човек показа, че не е склонен на компромиси и да седне на масата за преговорите. Поне така се вижда от речта му. И този като Саакашвили ще избива комплекси. Иначе в Русия ще усилват границата за да няма нелегални преминавания и започват учения на железопътните войски, последното е признак, че се гласят да предвижват големи части военна техника. Мисля, ако Порошенко иска война ще я получи.

12 000 украинци, предимно жени и деца са преминали в Русия и са поискали статут на бежанци. А ООН казва, че в Украйна няма криза и няма бежанци. И всичко това само защото ООН е построен в САЩ.

Докога само олигарси, появили се в новите демокрации след 1989 г., ще стават президенти?

НАЛИ САЩ ЩЕ ИМ ПОМАГА ВИЖ КАК ПРОЦЪФТЯВАТ ИРАК ЕГИПЕТ ЛИБИЯ АФГАНИСТАН И МНОГО ДРУГИ ЩАСТЛИВЦИ ОТ ПОМОЩТА НА САЩ ДОКОГА ЩЕ СЕ МЕСЯТ НАВСЯКЪДЕ

Дет' са вика сесе сере 2 умре преди да се роди...ха дано да не излезе кретен, като предишния

Хм, Порошенко (истинска фамилия Валцман): 1. Син на високопоставен партиен (КПСС) и стопански деятел по времето на СССР. 2. През последните 10 - 15 години е бил шеф На сВъвета по национална сигурност и отбрана, шеф на УС на Националната банка, министър на икономическото развитие и търговията, министър на външните работи. 3. Олигарх - наследил от "тате" заграбените селскостопански и хранително - вкусови предприятия. 4. Професионален изменник - по партийна линия. 5. По убеждения - евреин - нациноласит.

Вчера Малкият Пу от Големия Кремъл беше като наказаното лошо момченце в Нормандия - ИЗОЛАЦИЯ Едно нещо направи Путин като хората: СПЛОТИ УКРАИНСКИЯ НАРОД СРЕЩУ СЕБЕ СИ Позор на Русия, че си избра такъв диктатор Украйна ще отвоюва свободата си от Русия

Толкова си жалък. Надяваш се, че като повториш 1000 пъти една лъжа ще стане истина. Да ама не! Българите се събудиха от зимният сън и те виждат гол голеничък и празен.

Кой тва и за кво ? Бугарите, вечните чизмарски подлоги ? Нивга, туй не мож буде, добре че са достойните народи като украинския и прибалтийските, та да спират идването на варварите.

Да така изглеждаше и накрая какво? Русия пак ще постъпи така както е решила. Задава се миротворческа мисия.

Слушай внимателно,-няма да повтарям.Жалката ти главичка бълва жалки думички!да пукнат твоите жалките деца,а ако ги нямаш,-твоите жалки родители!

Откривам жалък запенен атакист - безпомощна отрепка от руска фашистка партия. Циганите от вашата партия вече са при ББЦ, а по-умните - при ДПС. А ти си отвратителен путлерист - нещастник! Лижи земята под националиста Бандера - герой на Украйна.

И на този бая му е тъмно миналото,и доста си е въртял дупето от партия на партия.Ами ако е участвал в политически убийства какво ще правим.Между другото всичките им президенти са един дол дренки.

Колорадите минират Марининския язовир в Донецка област. Това ще предизвика наводнение и потъване на 1/3 от Донецка област Руските терористи воюват със заложници, живи щитове, разграбени заводи и изгорена земя, все едно е 1941 год

Гледам и за долара има загрижени,само да ви светна сащ има интерес юана да стане конвертируем ама на китай не му изнася защото ще загуби основното предимство на своята икономика евтината работна ръка ама иначе сценаристи сте големи проценти изчислявате... Изчакайте края на 2014 и вижте как товарищ питин ще завърши руската финансова година и какъв ръст ще направи .... Дали ще достигне 1/10 от американската икономика

В момента в който света спре да ползва като разменна валута американският долар, САЩ окончателно ще затворят кепенците на дюкяна.

финансов мениджмънт в Харвард - веднага си личи гулемия специалис ве, по дълбочината на анализа, по специфичните термини, които използваш и ся ква ше я правим? Посъветвай Цеко Минев, цеко Мустака, Свинята, Черепа да преминат на дълги юанови позиции - ще те позлатят!!! Не губи време, работи за себе си!!

Ама много сте загрижени за украинците бе путинофили,олигарх бил а какъв да е като всички силни хора в русия и републиките са бивши комунисти и чемгета и настоящи олигарси,защо не ревете за руската олигархия и какво прави по въпроса путин ,да олигарх е ам не е слуга на русия ,май това ви боли а

Сензация в Крим: ИМА ТУРИСТ!!!!!

По оценка на сп. "Форбс" 48-годишният Порошенко с прякор "Шоколадовият крал" има състояние в размер на 1,6 милиард долара. Той е собственик на фирмта за шоколадови издалия "Рошен". Империята му включва корабостроене и една от най-влиятелните телевизии в Украйна. Порошенко се счита за най-близък довереник на Виктор Ющенко, който впрочем е кръстник на двете му дъщери. Новият президент на Украйна е не само смятан за доверен човек на президента Виктор Юшченко, во е и един от главните спонсори на "Нашата Украйна" и Оранжевата революция. За САЩ Порошенко дълги години е бил корумпиран политик. Това показват данните на "Уикилийкс", публикувани в руския в. "Комерсант". През периода 2006-2010 г. имало 100 споменавания за Порошенко в дипломатическите депеши от посолството на САЩ в Киев, като характеристиките са били силно критични. През февруари 2006 г. посланикът Джон Хърбст в грама до Държавния департамент нарекъл Порошенко "опозорил се олигарх". По-късно през май заместничката му Шейла Гуолтни изпратила нота до Държавния департамент, в която твърди, че имиджът на Порошенко е "дискредитиран от правдоподобни обвинени в корупция". През юни същата година новият посланик Уилям Тейлър окачестви украинския милиардер като "крайно непопулярен политик, който се ползва с голяма подкрепа от партийните лидери заради предишната предприемаческа и организационна дейност". След месец посланикът нарекъл Порошенко "дискредитирал се олигарх". Нов виц: егати държавата, щом държавен глава и е Петро Порошенко!

Порошенко седна на електрическия стол. Да си Президент на Украйна сега, не е като да произвеждаш шоколадови бомбони в смътните времена. Отвсякъде го дебнат опасности - вътрешни и външни. Най-голямата опасност е вътрешна и дебне зад гърба му като кралска кобра. Тя се нарича Юлия Тимошенко. Пожизнен, русофил, наследствен богаташ Порошенко дава противоречиви изказвания и даже се срещна с Путин. Имаше разговор и дори ръкостискане. Преди това направи същото с Обама и други лидери.

Какъв лидер е Порошенко? Няма начин този олигарх да управлява Украйна! Порошенко е поръчков президент! Украйна, или по-точно остатъка от нея, директно се управлява от американците!

УШИ, ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ДОБРЕ И ЗА УКРАИНСКИЯ НАРОД, И ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ТАКА ЩАТИТЕ ЩЕ ГАРАНТИРАТ СТАБИЛНИ И ЕВТИНИ ВЪГЛЕВОДОРОДИ.

Платен от Шеврон дезинформатор, нещата които казваш са си чисти лъжи!

Абе по долу някой беше написъл:че бил внесен въпрос ООН - за границите на РУСИЯ -УКРАЙНА ? Я КОЙТО ЗНАЕ ИСТИНАТА НЕКА Я НАПИШЕ ПО ПОДРОБНО? НИЕ ТУКА СМЕ В ЗАТАМНЕНИЕ !!!

Абе ще си върнат ли КРИМ ????

На куково лято! Когато цъфнат налъмите!

Инцидент смути официалната церемония в Киев. Времето там днес е горещо - около 30 градуса. Докато Порошенко минаваше по червения килим към Върховната рада, на един от войниците от почетния караул му прилоша: изпусна оръжието си и припадна, добавя РИА Новости.

Новый президент Украины построил свой бизнес на криминальные деньги отца? А вот здесь явная неувязочка в официальной биографии Героя Украины. На днях журналисты Комсомолки в Молдове раскопали любопытный факт. Алексей Порошенко действительно работал директором завода в Бендерах до 1 декабря. Но 1985 года! А 2 декабря его арестовали по подозрению в хищении материальных ценностей в особо крупных размерах. Полгода бывший директор просидел в следственном изоляторе Бендер. 20 июля 1986 года Алексей Порошенко был приговорен коллегией по уголовным делам Верховного суда Молдавской ССР по статьям 155-1, 123, ч. 2, 220, ч. 2, 227, ч. 1 Уголовного кодекса МССР к 5 годам лишения свободы с отбыванием наказания в исправительно-трудовой колонии общего режима, конфискацией имущества и лишением права занимать руководящие должности сроком на 5 лет (уголовное дело 2-121/86)!

Начало 90-х. Петр - генеральный директор биржевого дома Украина. Алексей - заместитель. И шоколадную империю создавали вместе. Сначала пришли с инвестициями на Винницкую кондитерскую фабрику, работавшую через два дня на третий, быстро привели в порядок. Затем подняли на ноги сладкие фабрики в Кременчуге, Киеве, Мариуполе. Вкладывали деньги в другие убыточные заводы - судоремонтный, аккумуляторный После перестройки, развала СССР многие предприятия легли на бок, предприимчивые люди их скупали за бесценок

Послание от един бъдещ президент до един новоназначен: Лидер французской ультраправой партии Национальный фронт Марин Ле Пен разочаровала активистов евромайдана. По ее словам, не стоит питать иллюзии, что Украина войдет в Евросоюз. Сказки закончились. Украина не войдет в Евросоюз.

В NATO ще влезе.

Порошенко-Вайсман - президент, Яйцевидния - премиер, а Кличко - кмет на Киев. Всички до един с хазарска кръв! Честито на украинците!

Сега вълкът ще пази агнетата, нали ви е ясно!

ХАХАХА, МАХАМ СЕ ОТТУК, ДИРНИЦИТЕ МЕ ТРИЯТ, НЯМА ДА СИ РАЗВАЛЯМ НАСТРОЕНИЕТО, ХАХАХА.

ПЕТЕР ВАЙСМАНН положи клетва като президент на Окраина!!

?

Олигарх, който е готов на всичко, за да запази финансовата си империя, какво от това, че това може да коства много мъка и мизерия на украинците.

Що сте се загрижили така за Украйна? Та още преди няколко месеца не различавахте руснака от украинеца. По-добре, помислете за СВОЯТА РОДИНА, ЗА пРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ИЗБИРАТЕ, ЗА ес и нато, НО ВЪВ ВРЪЗКА С бЪЛГАРИЯ, НЕ С уКРАЙНА. Или все ви е тая, какво става тук. А основен проблем - Украйна да е зле.

Прав си трябва да се грижим за България. Но това не означава, че не трябва да имаме позиция и по други международни въпроси засягащи и българските интереси. Нашата газ идва от Украйна, те не плащат на русия, тя спира газта, нашият бизнес духа супата. Затова спешно ни е нужен южен поток.

Кръвта говори.

Откога ДИР БГ - руски сайт??????

Откакто ти го написа :))))))))))

Защото много коментари - на руски. Интересно, колко ли коментара на български има в руски сайтове?

Няма знначение кой полага клетва и за какво. Правилата на играта се променят на глобално ниво и засягат абсолютно всички играчи... В лондонской Financial Times появилась публикация о том, что китайский юань быстро замещает доллар США в качестве торговой валюты не только в Азии и Европе, но теперь уже и на домашнем рынке США. Как сообщает газета, доля платежей в юанях в расчетах между США и остальным миром увеличилась в апреле нынешнего года на 327% по сравнению с апрелем 2013 года. Специалисты предсказывают, что в ближайшее время доля эта будет быстро расти...

цру, мвф и световната банка си сложиха президент, затова толкова му се радват от ес и сащ. Украинците доказаха, че са поредните глупаци, които бяха изиграни по същият сценарии, по който от 20 години сащ налагат "дермокрация" по света. Да се "бориш" срещу олигархията и да позволиш да ти сложат тлъст олигарх да те управлява . :)))

АДЕ УКРАЙНЦИ = ТИЧКАЕТЕ КЪМ Е,С ВЗЕМЕТЕ РАБОТНИТЕ МЕСТА НА НАШИТЕ РОБИ ! НЕКА ОСТАВЯТ БЪЛГАРИТЕ ДА УМИРАМЕ ОТ ГЛАД !!!

Роб на роб няма нужда да завижда! Ами да се стягаме и да почваме да си градим родината отново, тухла по тухла с кураж и воля, за да не сме вече роби!

Което,каква точно новина е?Един олигарх,застава на чело на една мафиотска държава,но с големи размери.Група олигарси,нему подобни,ще усвоят за страх,помощите от ЕС,СБ,МВФ/заемите.Както параамериканските и латиноамериканските,подкрепени от САЩ,"Президенти",ще разделят густото и плячката.Народецът,ще си пие самогонът,до умирачка,поради липса на опция.Къде е новината,пак питам?

Глупакът се е обявил за затриване на държавата след казване, че Крим е украински.

Какво е това Украйна, не беше ли руска губерния. От кога на губерниите им се полагат президенти.

прорус-ка подлого, отивай при чичко Путлер!

Не обиждай Путин, той е авторитетен политик. На този който пикае срещу вятъра нали знаеш, какво му се случва? То и Македония?

НЕ СЕ ХАБЕТЕ ПУТИНОИДЧЕТА, НЯМА СМИСЪЛ, КАКВОТО Е НАМИСЛИЛ ЧИЧО САМ, ТОВА ЩЕ СТАНЕ, ХАХАХА.

да ядеш на чичо ти сам мекия салам

ХАХАХА,батка-ти си моят идол!! От кога ХАХАХА мечтая да съм ХАХАХА дебил и да не се мъча от живота-всичко да ми е весело ХАХАХА......

ТОВА ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ДОКАТО СИ ПУТИНОИД ВСЕ ЩЕ СЕ ТОРМОЗИШ И МЪЧИШ, ХАХАХА.

КАКВОТО Е НАМИСЛИЛ ЧИЧО САМ, СТАВА НАВСЯКЪДЕ, ОСВЕН В РУСИЯ!

СПОКО, ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И В РУСИЯ, ВЕРВАЙ МИ

На дневен ред в Съвета за Безопасност на ООН е бил внесен въпрос относно конфликта между Украйна и Русия.В резултат се е стигнало до следния извод:"Украйна не е регистрирала границите си още от разпада на СССР.В ООН не са внасяни искания за определяне на границите и като суверенна държава.Поради тази причина може да се счита,никакви правонарушения от страна на Русия по отношения на Украйна няма и не може да има.Съгласно договорът на СГН,Украйна се явява административен окръг на Русия.По такъв начин не трябва да се обвинява никого в сепаратизъм,тероризъм и насилствено измининие на границите на Украйна" ... link

Ми то излиза, че и Русия не е регистрирала границата с Украйна! Киев, мать городов русских! Излиза, че Русия е административен огръг на Киевская Русь, първата руска държава! Опа, кво става сега?

Ами да си взимат бандеровци Москва, защо си я не взимат?

АБЕ БРАТО ! ТОВА КОЕТО КАЗВАШ Я ГО НАПИШИ ПО ПОДРОБНО - САМО ДА Е ИСТИНА!!! ЗАЩОТО ТУКА НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА!!!!ЗНАЕШ ЧЕ НИЕ СМЕ СЕГА ПОД ГОЛЯМО ЗАТАМНЕНИЕ!!!

= link - Първият указ на олигарха Петър Порошенко в качествоото му на президент на Украйна е за приемането от наго на пълномощията на върховен главнокомандващ на воръжените сили от 07.06.2014... Тоест, днешните убити мирни граждани в югоизточна Украйна от бойни действия на въоръжените сили и на т.нар. Националната гвардия на Десния сектор вече са в сметката на новият баш украинец Порошенко!... = Отговорите на Путин на въпроси, на журналисти, след тържественото мероприятие по случай 70 годишнината от десанта в Нормандия link

Ако не си регистриран не може да постваш линкове. Трябва да ги изписваш с клавиатурата.

Вувузел

Ти пъ се регистрирай и ще може да постваш линкове на куково лято!

Линковете си излизат, просто трябва да добавяш празни места (шпации) между точките и знаците.

"Мирните" граждани от източна Украйна, по съобщение на руските СМИ са унищожили за 2 дена 20 единици украинска бронетехника, замеряйки я с яйци, и са свалили с прашки 2 хеликоптера и един аероплан!

Порошенко е жена му, а този е Петя Валцман.

ХАХАХА, ВЕЛИКИЯТ ПУТИН СЛУШКА КАКВОТО МУ КАЖЕ ОБОНГО, ХАХАХА.

До-сега,това ли разбра от борбата в Украйна?? Като ти гледам коментарите-напомняш ми за крепостен шут... Пълен дефицит на интелектуален багаж,или иначе казано-ментални проблеми... Неадекватен си....

lu4ka

Ти да не мислиш, че ще разбере това , което си му написал?

И к`во?? Огново шях и мат за Путин!! Порошенко,започва от праруска партия,изкачва се в иерархията и иска да свали Янукович.... Демек,като виждаш накъде отиват нещата-един троянски кон в редиците на протнивника не е излишен!!! Другото което не се споменава е ,какво е завършил Порошенко и кои години...Ще се изненадате ако разберете с кого е бил "състудент"в един момент..Сещате ли се?? Това е нещо като ситуацията БСП-АБВ батка... Путнн(или по-скоро Лавров)е винаги една крачка напред...Не става въпрос за това дали е прав или крив,а за това,че ги прави кривогледи всеки ден!!!! П.П. Не забравяте и Ходокорвски!!! И той ще изненада много хора с ролята която ще изиграе за "прецакането" на икономиката на така наречената "Европа".......

Или не разбираш нищо от шах, или просто си заработваш надницата! От две години насам Русия само засилва своите позиции и влияние, а това е победа!

Вместо конституция трябваше да сложи ръката върху кутия бонбони негово производство.

Той поне произвежда бомбони, за разлика от нашите, които произвеждат само лай .. на! А Путин само ковчези!

Предлагам, дрогари, вместо да се занимаваме с федерализацията на Украйна, да започнем да федерализираме нашата държава, а украинците да ги оставим да се оправят сами в тяхната! Не може политиците да си събират гласовете от провинцията, да смучат всичко в София и да си живеят там, а да управляват цялата държава. Всеки регион да се оправя сам!

По принцип си умен човек-следя твоите коментари... Това което не мога да разбера обаче,е дали ти защитаваш наистина тези позиции или пишеш с ирония целяща да защити противоположната "теза"!! Можеш ли да изясниш??

Има ли значение :)

"Петро Порошенко положи клетва като президент на Украйна", а докога ли???