Коментари - Клаус Фукс - германският физик шпионин, издал тайната на атомната бомба на СССР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тях стават само или водачи на тълпи в пустинята, или шпиони. И в двата случая получават манна небесна или...съветска.

От тях стават само или водачи на тълпи в пустинята, или шпиони. И в двата случая получават манна небесна или...съветска.

Всичко сделоно в Русия е плод на промишлен шпионаж. Даже и днес клонират(извратено) изтребители от САЩ..ха.ха.ха

По тази логика той е издал тайната за атомната бомба и на американците :)) Европейски учени са свършили работата по проекта "Манхатън", така че американците не са могли да измислят нищо самостоятелно. :)))) Дори космическата им програма е направена от германец (Фон Браун), а не от местен кравар. :)))

Здравейте тъпи кравари!

По голем клонинг от тебе има ли бе бастун

И така Клаус Фукс спаси света от ядрена война.

Тук пропускат да обърнат внимание на още нещо. Че бяга защото става член на комунистическата партия на Германия, която Хитлер забранява 1933г. След подпалването на Райхстага, което се предполага, че си е действие на хората на Хитлер. Хитлер влиза в национал-социалистическата партия като агент, но успява да вземе властта. Първите които избива са левите в самата му партия. Евреите първоначално само ги гони.

Пет дни по-късно СССР прави официално изявление, в което отрича Фукс да е бил съветски шпионин. Руснаците винаги отричат - свалиха малайзийския пътнически самолет с 300 пътници на борда и отричат. Дори когато разкриха номера на руското ракетно поделение, мястото на дислоцирането му в Русия, кога рактите му са били прехвърлени в Източна Украйна и името на руския офицер, свалил самолета, руснаците продължават да отричат.

А компютрите кой измисли? Руснаците ли? А смартфоните?

Евреите са тези които прехвърлят знанията. Те са единствените със възможност и даже част от тях са хванати. Да не забравяме че СССР по това време е тяхно отроче и те се приготвят в ролята на посредник/господар на 'студената война'.

Велика личност! Рискувал живота си заради убежденията си! Кой от вас, писарушки по форумите, е готов да рискува здравето и живота си за режима на пожарникаря?

Кравар е баща ти, правил е секс с крава и си се родил ти.

ако е така браво на пича!

И най-умният си е малко прост. Да дадеш на тея азиатски варвари атомно оръжие!

Боже какви пъклени планове са имали САЩ и англичаните, които и до ден днешен не преставт.

Да бе, те другите не отричт.

погледнете към финската война...

И кой е варварин бе дебилно троли. Избилите невинни цивилни или тези които се пазят от такива хора? Защото само говедата на които си фен за използвали атомно отъжие!!!

Аве и ти уж си "умен европеец" па се влечеш като повляк из западна Европа да чиракуваш и да плакнеш дъртите европърдулници.!.мбухахаха

Трябва да се разбира, че Фукс е предал тайните на СССР не по идеологически причини и не защото на младини е вярвал в комунистически идеали. Той е разбирал, че притежаване на атомно оръжие от само една страна премахва пред нея всякакви задръжки и е необходимо тя да има противовес. Заслугата на Фукс е че той осигурява световен баланс на силите за десетилетия. Възпиращия ефект на атомните оръжия работи само когато е взаимен.

човекът е рискувал живота си, за да може да се постигне БАЛАНС НА ЯДРЕНИТЕ СИЛИ В СВЕТА. Ако не беше постигнат такъв баланс, би имало две възможности - или да се установи тоталитарен еднополюсен модел, или... Земята в момента, а и 10 000 години занапред да се самоочиства от поразиите на някои хора...

Сваляме на жинкати килотажа и я слагаме в НЕудобна поза ве тъпунгер!мбухахаха

Ако Путлер нямаше ядрени ракети, щеше да е жалък смешник и нямаше да има войни в Грузия и Украйна.

Аве ти кажи кой в ХХI век у кочината ти измисля модерни и иновпциони доставки на хляб с каруца?мбухахаха Серии се ве чирак тъпоръбест.!.

Използването на ядрено оръжие спаси живота на милиони американци и японци. А и на руснаци и китайци. Ако Япония не беше капитулирала жертвите щяха да са много повече.

То и ако Хитлер беше победил, сега нямаше да ти плащат за репликите с центове, а с райхмарки. И щеше да се водиш пропагандист на Гьобелс, нямаше да си жалък Соросоиден клакьор. Размечтахме се нещо, а....

Тъпо! Не че го искам, но ако Хитлер беше победил вие и всички комунисти щяха да са овчари, каквито сте си по акъл.

Фукс е гений и е разбрал отлично, че демокрацията е най-голямата експлоатация на човек от човека прикриваща алчния капитализъм в основата и. Затова и предава информацията на СССР.

демек излиза че пак са ни лъгали. Скънаха се да ни лъжат как великите руски физици сам сами измислили атомната бомба щото Сталин го изискал, а то пак германец им е дал пълни сметки и изчисления от вече готова краварска бомба. Също както с Калашников- ужким сам направил АК 47 ама реално окрал най нагло Хуго Шмайзер. Същото и с ракетите. Ужким великият руски гении Цилковски ги направил в селската пивница па то пак от германските ФАУ копираха

САЩ закараха всички немски гении, начело с Айнщайн и Фон Браун там и те им създадоха ядреното оръжие.Немците създадоха и войската им. За отплата британската утайка изклала и обрала коренното население на Америка направи 37 военни бази в Германия и я окупира така, че гък да не може да каже.Тези мръсници хвърлиха без никаква потребност атомни бомби над Япония и унищожиха над половин милион японци...

А ти, Шорошче, щеше да си чирак на овчарите. Което си и сега.

Скучни лъжи! Робството, феодализма, фашизма, комунизма са много по-мракобесни системи. И фашизма и комунизма ползваха робски труд в многобройните концентрационни лагери и трудова повинност. Хората никога не са живели по-добре от в Европа след 2СВ!

прочети по-горе бе кютук безмозъчен

Айнщайн е отишъл съвсем доброволно в САЩ! Дори са му правили проблеми да го допуснат, зашото са го мислели за скрит комунист! Геният е избрал САЩ, защото това е страната на свободата!

Никога в историята, хората не са живели по-добре от периода след 2СВ в САЩ и Западна Европа! Това трябва да се пази, дори и с атомни бомби! А глупакът е откраднал труда на Запада и го е подарил на недоразвитите кървави комунисти в СССР!

Защо пишеш глупости, говедо. И жалките ви отрочета ли се преселват на сила в САЩ.

От старогръцки Демокрация означава- власт на свободния човек с роби. Сега капиталиста е свободния човек с роби - работници измекяри.Ако нямаш роби не си свободен човек.Няма по-мракобесна система от демокрацията. Можеш да гласуваш само за кандидати, подадени от партиите, които са вертикални мафиотски образувания. Парламента е говорилня създаваща комисии, които никога нишо не са свършили.Това са заблужденията на т.н. демокрация, която в основата си е експлоатация и от от найъ-висша форма.Сравнете какво построи комунизма и какво построи демокрацията за 28 години ??? Западът ни окупира и докара до най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа.Справка ЕВРОСТАТ/28.12.2017 г.

Заради тоя мухльо България остава под съветски чехъл и сега е на това дередже! Съборете му паметника! Ууууууууу, долу гадните руски шпиони!!!

намя нищо по-отвратително от това да видите в Солун паднал на трутуара американски войник от Шести флот, въргалящ се в собственитеси изпражнения

Да бе с помоща на Алън Дълес, който 3 години стоя в Швейцария за да им вербува учените и висшите офицери.

Кажи на фъшкиите да плащат наеми за 6 военни бази и не ходи в Сарафово само да те трамбоват неграта боклуко

Не е само това. Истината за създаването на атомната бомба, не в производствения смисъл, изобщо не е официално тиражираната.

Мда... И Айнщайн и синчето на Нинова насила са отведени в САЩ... Тая дето все плюе демокрацията, синът и е в най-демократичната държава! Но вие сте малоумните! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА :)))

моля не сравнявай Айнщайн с на Нинова сина. Просто порядъците са различни.

Два пъти шепа български продажници вързаха Българияа за Запада и получихме две страшни нац.катастрофи. Сега тези боклуци без да питат народа ни набутаха отново там. Вкараха ни в третата нац.катастрофа от която излизане няма. Осигуриха си миячи на чинии и кенефи които имат висше образование.През 1997 г. не ВМиденов, а Костов подписа 75% ликвидация на българската икономика. Така тези хайдуци ликвидираха конкуренцията и най-вече в селското стопанство което мачкаше Гърция, Туерция, Италия и Испания по всички показатели при комунизма

Няма сравнение. По-скоро е контрастиране и сарказъм.

Неграмотникооооо, ти се въргаляш се в простотията си......пфууууууу!

и това казано от един селски спукан бърдук от унищожената от САЩ Българска държава

не квичи бе скопен помако