17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, много лош значи бил този Клаус Фукс, щом бил "издал тайната на атомната бомба на СССР", щото те, руснаците, хептен хабер са нямали що е то ядрена физика и ядрено делене, ама като научили тайната и руската бомба се пръкнала от само себе си.

Човекът е имал СЪВЕСТ. И не е направил предателство, защото не е предал СЪВЕСТТА си. СССР беше сринат от война. Война, в която ОСВОБОДИ ЕВРОПА. И въпреки това, първият атомен реактор е пуснат през декември 1946-та година!!! Докато задокеанските говеда не пострадаха изобщо, използваха атомни бомби над ЦИВИЛНИ и трябваше да бъдат спряни ЗАВИНАГИ.

за разлика от теб, наистина е имал съвест!!! Другото, което си нацвъкал, са редовните ти простотии...

Взривяването на ЧЕРНОБИЛ" е неопитност на млади инженери, натоварени да правят профилактика, . От неопитност изпускат процеса на разпад, което повишава темперитурата в реактора и следва аварията. Не сравнявайте РСКИЯТ народ с комунистическата партия съставена и предатели мислищи какво да откраднат

Благодарение на Клаус Фукс и други подобни на него СССР разработва своя атомна а след това водородна бомба и предотвратява нападението с употреба на атомно оръжие на САЩ срещу СССР каквито планове е имало по време на студената война след влошаването на отношенията между СССР и бившите съюзници от ВСВ в случая САЩ и Великобритания.

са тъпаци и мекушави. Трябваше да му пръснат червената комунистическа кратуна, а после да го провесят за макарите пред посолството на СССР в Лондон.

Господ ни пожали от тези "учени" убийци. Комунизмът падна без употребата на това ужасно зло за масово унищожение. Факт е, обаче, че семейство Розентал и този човек са помогнали на СССР да употребява атомна бомба. Един от тези злокобни опити е изправяне на 120 000 млади войници редовна армия със заповед :"Напред!" и срещу тях е взривена атомна бомба , за да се изследва какво е въздействието... Това е нечовешко причиняване на страдание и ако някой вярва в комунизма поради безмозъчност, то на света трябва да има хора , готови да умрат срещу такава заплаха. Днес комунистите от Източна Европа са по- силни от всякога, Русия отново се дърви с ядреното си копче, а все още има хора, които вярват в комунизма , затваряйки очи за ужасните злини, които носи. За комунистите целта е да няма Господ, за да съществува само тяхното робско управление.

С БАЛОН ОТ ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ Е ВАЖНО КОИ ФУКС ВАЖНОТО Е ЧЕ БЪЛГАРСКИ АНЕ ЮЕСЕИСКИ И СЪМ БЯЛ А НЕ ЧЕРЕН ИДИОТ!!!!!!!!!!АМЕРЕКА Е НАИИИ ГОЛЕМОТО ЗЛО НА СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

до двата папагала над мен - гумата най-вероятно пише за Тоцките учения през 1954 год. макар че посочените 120К участници малко множко идват , там се говори за 45К войници и МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ . В интерес на истината подобни , естествено по малоразмерни , учения се правят през първите години на атомната ера и в САЩ , в началото никой не е бил наясно с последиците от лъчението и радиоактивният прах , всеки се впечатлявал от "гъбата" и взривната вълна

...Един от тези злокобни опити е изправяне на 120 000 млади войници редовна армия със заповед :"Напред!" и срещу тях е взривена атомна бомба , за да се изследва какво е въздействието...??? гумо, ти по рождение ли си увредена?

Ако не им беше издал информацията, Русия сега щеше да е дупка и нямаше да тормози цял свят. Мужиците щяха да имат копита и да препускат из степите.

То е очевАдно , че и ти имаш само дупка в влавата ама какво да те правим !!!! Ти какво - Щеше да се родиш направо готов ''американец'' ли ?! Ако знаеш колко си ГЛУПАВ , направо ще се самоубиеш да не се мъчиш , а и да не тормозиш другите !!!

Много опасен материал! Верни факти са преплетени с неистини и затова се налага да ги разплитаме.Да започнем отзад напред. 1.Фукс е осъден през март 1950 година само на 14 години затвор, защото през това време Великобритания и СССР били още съюзници. Абсолютни глупости. На 5 март 1946 година в американският град Фултън, Уинстън Чърчил произнася известната си реч с която слага началото на Студената война! Какви съюзници, какви дружески отношения, какви пет лева? Фукс е подложен на жестока психологическа обработка и заплахи за да признае дори и това, което никога не е вършил.Това е било нужно за да се използва в идеологическата война срещу СССР. Обещана му е по-лека присъда. Във Великобритания по това време за такова престъпление се предвижда смъртно наказание или доживотен затвор. 2. Обяснява се как предаването на сведения на СССР е започнало още в края на 1945 година. По това време в СССР екип на академик Игор Курчатов работи по създаването на съветска атомна бомба като отговор на американската заплаха. Сега внимание. Първата съветска атомна бомба е изпитана на 29 август 1949 година на полигона край Семипалатинск. Тоест цели 4 години по-късно от американската. Ако информацията за която се говори и за която се твърди, че е издала всичко на СССР е била важна и съществена СССР щеше да се сдобие с бомбата още през 1946 година, а не чак към края на 1949 година! Елементарно Уотсън! Ама трябва човек да се замисли защо така се получава! Промиването на мозъци с подобни материали е в пълен ход. Зомбирането също. Съветската атомна бомба е създадена от колектива около академик Игор Курчатов и всичко друго са глупости за наивници!

Ти пък хептен за толкоз глупави ли ни имаш бе трольо?Адно и че СССР нямат необходимите специалисти и технологии за разработката на атомна бомба заради систематичните репресии осъществявани от Сталин още от тридесетте години!Атомната бомб както и съветската космическа програма са разработени от немски учени,инженери и конструктори

Байьо, точно такива селяндури като теб се разпореждаха тук цели 45г. та няма изненада защо стигнахме до това положение...….руснаците цял живот само са крали технологии(няма да ти казвам колко крадоха заедно с нас изчислителна техника,и копиране след това до края на 89г. но такива селяци като теб няма как да го знаят а сега само китайците ги задминаха като бърз влак но и те ще са до време

Единственото, което са разработили руснаците е начин за крадене на технологии, след това всичко е лесно. А ти си просто един глупав руски трол. От тези, които изгониха Батенберг, след като осъществи Съединението!

Проф. Рождественски, проф.Там, проф. Крилов от Института по физико-химия Чуснете им имената в гугъла и ще видите, че още през 1919-1920 год. са се занимавали с атомни разработки. Войната ги прекъсва; през 1943 год. г възобновяват изследванията и през 1947 год. / 2 години след САЩ / е взривена съветска атомна бомба.

Лесно е само за кухи кратуни като твоята!! Като откраднеш чертежи и скици какво ще ги правиш без специалисти и техническа база ? Аман от плиткоумници!

бай Ставри , разсъжденията ти са на ниво "детска градина"....типичем промит мозък за силата на съветската научна мисъл . Естествено че трябва време,пари и ресурси да се направи атомна бомба , ти к'во си мислиш , че им дава всичко наготово и хоп , след месец вече "Сделано в России".....това просто ускорява целият процес , не го елиминира. Помня , като малък бях чел книга за Кюрчатов и в едно интервю той казваше че определяйки теоретически размера на "критичната маса" пак са били "на тръни" и са почнали 10-12 пъти по-малко количество "за всеки случай". А , ето елементарен пример - кеф ти процесори ( американски ) , кеф ти смартфони - КОПИРАЙ овча главо....ааааа , ама то материали , специални сплави , технологии на производство , нанотехнологии ако щеш....не става само с гледане , не става със "Политбюро издаде указ да станем Нация Техническа".....най-много се стига до ЙОТАФОН и процесор БАЙКАЛ-1 . Особенно пък в следвоенен СССР с разбита икономика,инфраструктура,липса на суровини,какво остава пък за специални суровини и/или технология за обогатяване на уран

"Домът им се превръща в средище за свещеници, студенти, интелектуалци и работници." Т.е. за всички - в кръчма. Нищо чудно, че жената се е самоубила.

Болестта й е наследствена - майка й също се е самоубила.

Ми нормално....те комунягите нищо не могат да направят сами

ама що пишете минуси - то си е така, не могат. Тъжно, но е истина.

Щото си кух като градинска лейка !

Форумните гений пак се проявяват. Айнщайн нямал нищо общо с атомната бомба... Само Е = м*с^2 ... всъщност Айнщайн е написал писмо до президента на САЩ: "А ти искаш ли атомна бомба?"

а ти си му светил когато е писал писмото ли?

Айнщайн е написал 4 писма до Рузвел, като последното пристига след смъртта на рузвелт. Първото писмо на Айнщайн: Сър, Част от последната работа на Е.Ферми и Л.Силард, която беше сведена до знанието ми посредством ръкопис, ме кара да предполагам, че елементът уран може да се превърне в нов и важен източник на енергия в най-близко бъдеще. Някои възникнали аспекти на ситуацията предполагат бдителност и при необходимост – бързи действия от страна на Администрацията. Ето защо смятам, че е мой дълг да привлека вниманието Ви към следните факти и препоръки. В хода на последните четири месеца се стигна до тази вероятност чрез работата на Жолио във Франция, както и на Ферми и Силард в Америка, че може би е възможно да се изгради верижна ядрена реакция с голяма маса уран, чрез който огромна мощност и големи количества нови елементи, подобни на радий, ще бъдат произведени. Сега вече е почти сигурно, че това ще бъде осъществено в най-скоро време. Този нов феномен ще доведе и до изобретяването на бомби, а можем да допуснем, макар и с по-малка сигурност, че извънредно мощни бомби от този вид могат да бъдат направени по този начин. Една единствена бомба от този вид, пренесена от кораб и взривена на пристанище, може убедително да разруши цялото пристанище заедно с някои прилежащи територии. Така или иначе, такива бомби може да се окажат твърде тежки за транспортиране по въздух. Съединените Американски Щати притежават само бедни уранови руди в ограничени количества. Има добра руда в Канада и Чехословакия, но най-важният източник на уран е в Белгийско Конго. Предвид тази ситуация може да помислите за желателно да се поддържа постоянен контакт между Администрацията и групата физици, работещи по верижните реакции в Америка. Един от възможните варианти за Вас би бил да възложите задачата на човек, който има доверието Ви и който вероятно би могъл да съдейства като неформален фактор. Задачата му би могла да съдържа следното: а) да стигне до правителствените департаменти, които да държи в течение за по-нататъшното развитие и да придвижи напред препоръките за правителствено действие, отделяйки специално внимание на проблема за опазването на доставената за САЩ уранова руда. б) да се засили експерименталната работа, която понастоящем е провеждана в рамките на бюджетите на университетските лаборатории, чрез набиране на средства, ако такива са необходими, посредством неговите контакти с частни лица, които желаят да направят своя принос за каузата и може би също като получи съдействие от индустриални лаборатории, които разполагат с необходимото оборудване. Разбирам, че Германия всъщност е спряла покупката на уран от Чехословашките мини, които е завзела. От това, че Германия е трябвало да предприеме толкова ранно действие може да се подразбере, че синът на германския зам.-министър на външните работи фон Вайцзекер е прикачен към института Кайзер-Вилхелм в Берлин, където част от американската работа по урана е подновена. Искрено ваш, Алберт Айнщайн

Милева - хърватската му жена. Която е единствената жена, при това с блестящ успех, в университета. След това чифута изоставя жена си и 2-те си деца и се жени за братовчедка-чифутка, както е еврейския обичай. Вече е уреден в патентното бюро в Цюрих от ционистите и му "тръгва " в науката - краде чужди открития. Получава Нобел на.....ДЕВЕТИЯ бис за Фото електричния ефект ....също чуждо откритие.

Немското комунистическо изчадие прецакало цял свят.

Това е невъзможно.Фукс не е имал достъп до всички техниески детайли-така е направена самата американска програма.Това е лъжа и то евтина.Предал е нещо -може,но не всичко.Докъто не напишете на какъв етап е била по-това време съветската програма всичко ще е мъгла.

Много цивилизовано са го третирали предателя-няма новичок нито полоний нито обезглавяване - путя трябва да ги понаучи

руские са измислили самостоятелно само махорката, валенките и бояришника! всичко друго са го откраднали!

Бъркаш ги с американците., дето взеха на света учените. А иначе е доказано, че яви ли се ново откритие до ЧЕТИРИ години ще го произведът и други държави.

Няма как да сбъркаш руснаците. Верно, че са различни, от чеченци до монголи, но все са прости и нагли и смятат, че всички земи са изконно руски.

Що американците какво са измислили в конкретния случай? Като гледам само немци

Злобата почивен ден няма, а когато няма аргументи пише глупости - ей така по навик :)

имах сих аз руснаците да измислят нещо. Всичко крадат на поразия. Само нищо не могат да измислят. Типично по азиятски.

Баща - свещенник социалист!? Майка-самоубийца! Той-комуниат, шпионин, предател. Ега ти боклука! Руснаците са си падали по отрепките на обществото, че дори и с ордени ги награждават! Всичко е ясно, боклук с други боклуци се сдружава, пфу!

двигателите им германски, бомбите им германски. после се плюнчат кой бил по велик - ТрАмп или каПутин ;))))

Айнщайн беше изгонен поради глупостта на нацистите. Така че явно Германия не го е искала. А и самолетите идват от САЩ, танковете от Англия, но германците доста ги ползваха. Вярното е, че от Русия нищо не е дошло :)))

когато Германия са имали реактивни самолети, хАмериканицте не са знаели що е това реактивна тяга.

Айнщайн и атомната бомба имат толкова общо колкото Дарвин и Еволюцията. Просто са констатирали наличието. Говоря за инженери които са я разработвали.

Вярното е, че си кух като градинска лейка! За цялата война това което е получено от американци и англичани като въоръжение/танкове и самолети/ представлява 4% от въоръжението използвано от Червената армия! И танковете и самолетите и оръдията и минохвъргачките и "Катюшите" са създадени в СССР.

През 80-те години са се случвали по 250 убийства на година, което е два пъти повече от сега.

Дори спокойствието през комунизма се оказва лъжа. бивш служител на МВР каза, че през 1987г. убийствата са били два пъти повече, отколкото сега!

Минджев, 1987 година, даже не ходихме на работа, зад всеки ъгъл имаше убиец. Не смогваха да събират труповете. Боклук соросоиден.

Кофтие е като ти свалят розовите очила, а?

'ходихме на работа' Ходил си да лъжеш че работиш - срещу съответстващо парично подаяние, наравно с по-способните от теб. И си имал самочувствие, за разлика от днес.

А тоя бивш служител пие ли си редовно хапчетата , или си е пийнал повечко от това дето го черпиш :) Помни той , помни - всяка сутрин точно в 5,15 по Сливница от към дирекцията изнасяха по 2 тура с трупове - кака Пена чистачката ги пазеше :)

2СВ беше започната от Германия, Япония, СССР. Щатите просто използваха най-силното си оръжие. СССР също избиха много мирни жители из Европа, просто не са имали атомна бомба. Но пък за сметка на това взривиха Чернобил и нас ни караха да маршируваме под ядрения дъжт!

взривили са на баба ти шундата тъпако .Дядото на фашикта -убиец Парубий е бил гл. инжинерр в Чернобил. Той дава заповедд да се произвежда повече ток за да преизпълни плана и така бушона гръмва.

Отчайващо неграмотен си.

Квичи, квичи продажнико български.идва ти времето.....

Значи на те тоя олигофрен дължим извращенията на соца, които преживяхме. Ако съветите нямаха атомна бомба щяха да са доста по-умерени в хватката си над завладяните части от Европа.

Било лъжа, че Русия заплаши ДАНИЯ с ядрен удар?! ЕТО: Русия заплаши да обстрелва бойни кораби на Дания с ядрени оръжия, ако скандинавската държава се присъедини към противоракетния щит на НАТО, съобщават местни медии. Руският посланик в страната е заявил, че ако Копенхаген предприеме стъпки за по-добра интеграция с Алианса, това ще се разглежда като „заплаха за Русия" и тогава Дания ще трябва да понесе последствията.

Ти ли списваш в "местните медии"? Или си секретар на посланика на Русия? ЕЖК на пазара.

как се стреля по кораб с ядрено оръжие? Това е все едно муха с топ да стреляш... С ядрено оръжие се стреля по ЦЕЛИ ГРАДОВЕ, ако си пропуснал НВО-то училище и казармата...

Да си чул нещо за т.нар. тактически ядрени оръжия, с мощност по около 1-2 килотона? Не, нали?

По същият начин лорд Ким Филби, началник отдел "Борба срещу СССР" в Ми 6, разбира дълбоките античовешки функции на капитализма и империализма и доБроволно предлага услугите си на СССР. Баща му лорд Сейнт Джонс Филби е съветник на крал Сауд и именно той открива петрола в Саудитска Арабия.

Къде е СССР?

СССР е там, на където бодро крачи ЕС.

И по-добре стана ! Континентални диваци не ни трябват, то е като да правиш ,,интеграция на ромляните,,!

Диваци са били винаги западняците. Правят 17 кръстоносни похода. Излъгали са Калоян ,че няма да нападат Цариград, а го плячкосват и отслабват. Само Калоян ги мачка и лично убива граф дьо Ньой. За отмъшение стотици години по-късно правителството на Стамболийскси е затворено в къщата му в предградието Ньой на Париж Там Стамболийски счупва писалката след подписа си . Този договор ликвидира армията ни и държавата ни. Заедно с Берлинския, а не Московския разпърчосват България на 8 части та до сега. За 28 г. тези хайдуци клали и обирали целия свят смачкаха окончателно България и като материя и като морал и като нация.

бла-бла червени папагали.....разбрал бил той дълбоките античовешки функции на капитализма и империализма, верно ли.....просто е бил заблуден комунист , член на хомодружинката "Кеймбриджката петорка". Явно е много впечатлен от човечността на Съветите...ама то това НКВД , ГУЛАГ , Гладомор , колективизацията/разкулачването , чистките на Сталин са ВЪРХА на хуманните организации и действия. А за ЕС.....тъй,тъй ходете след коча и чакайте да му паднат мъдете. А и да се разпадне силните западни държави ще си останат в нов съюз , а ще изпадат източноевропейските "воденични камъни". Вместо да си налягаме парцалите , сме зинали като хипопотами , но то с тази къса памет най-много пак да стигнем до икономически крах , купонна система , режим на тока и петилетни планове

Всички зандани в България , начело с Белене са построени от Борис Трети.Най-големият убиец в света на капитала е Чърчил, който като министър на колониите след ПСВ изкарва всичкото жито от Индия, било е световен глад и там умират над 48 млн. души от глад. По-големи убийци от Британската утайка, изклала и обрала коренния народ на Америка няма. Те направиха първите концентрационни лагери и ги кръстиха резервати. Докато не се срине Вашингтон, светът ще живее във войни...

САЩ изпозлваха атомното оръжие, за да сложат край на най-грозната война в историята. Путин го изпозлва, като заплаха срещу свободата. Заплаши ДАНИЯ! ДАНИЯ! с ядрен удар!!!

тъпа, лъжлива ,НПО гнида !

успокой се бе, боклук жалък....

Това не е вярнo! .. НО! Дори и така да е, то е , защото ,,има нещо гнило в Дания!,, .

За публикуването на тази статия, защото това са невидимите и непознати Герои на ХХ век и е хубаво все пак да си припомняме подвизите им!

След като светът срине Държавата на Мафията -САЩ, едва тогава ще заживее в спокойствие и благоденствие.

Два пъти шепа български продажници вързаха Българияа за Запада и получихме две страшни нац.катастрофи. Сега тези боклуци без да питат народа ни набутаха отново там. Вкараха ни в третата нац.катастрофа от която излизане няма. Осигуриха си миячи на чинии и кенефи които имат висше образование.През 1997 г. не ВМиденов, а Костов подписа 75% ликвидация на българската икономика. Така тези хайдуци ликвидираха конкуренцията и най-вече в селското стопанство което мачкаше Гърция, Туерция, Италия и Испания по всички показатели при комунизма

Живков го махнаха комунистите. От 1944г. насам само 5 години не са управлявали комунистите. Все сме си последни в Европа. А и дори през тези 5 години, във властта имаше толкова комунисти и скрити агенти, че спокойно може да се каже, че от 1944г. насам все комунисти управляват. Или и Виденов и Луканов ще ги изкарате слуги на Запада?!

Луканов да - слуга на запада. Виденов бе, слуга на българския народ.

При комунизма България беше на 28 място по показателя на ООН за човешко развитие.Сега сме на 174 място пред Зимбабве благтодарение на продажници като теб. " България ще достигне нивото на слабата в икономически план 1989 г. едва за период от 50-70 години" УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНАЛ, 12.8.2016 Г. ВАШИНГТОН. Хойде бегай на Запад да миеш тлъсти колониални задници на световните хайдуци.

Орце , червенотиквениче мамино....много ме кефите комуноидите как за да обясните опорните си точки цитирате Западни медии ( източници ) , като любимото ви от типа "американски генерали са в шок от новото руско оръжие за което Запада няма защита ". Сега БВП на България е 2.5 пъти повече от 88-ма , а живота е несравнимо по-добър. А отностно мантрата за спокойния живот по време на комунизма - ами като те държат като овца и ти промиват от малък малкото мозък в кухата ти кратуна - така ще е , а и няма за какво да се притесняваш че не можеш да си позволиш/купиш щото нищо не ти се предлага....върха беше Лада ( е,ще почакаш няколко години ) и цветен телевизор. Учиш,завърваш и те разпределят де да бачкаш , няма искам- не искам , да мислиш / разсъждаваш не е добре за теб , даже нездравословно. Границите се охраняваха да не се бяга , марксизъм-ленинизъм бяха много важни предмети във ВУЗ-овете , а с това строене на социализма просто виж къде беше ФРГ и къде ГДР , за Кореите да не говорим.

Бедяк малоумен, пии си хапчетата, няма комунизъм за твое съжаление!

Мда... И Айнщайн и синчето на Нинова насила са отведени в САЩ... Тая дето все плюе демокрацията, синът и е в най-демократичната държава! Но вие сте малоумните! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА :)))

моля не сравнявай Айнщайн с на Нинова сина. Просто порядъците са различни.

Няма сравнение. По-скоро е контрастиране и сарказъм.

и това казано от един селски спукан бърдук от унищожената от САЩ Българска държава

Заради тоя мухльо България остава под съветски чехъл и сега е на това дередже! Съборете му паметника! Ууууууууу, долу гадните руски шпиони!!!

Никога в историята, хората не са живели по-добре от периода след 2СВ в САЩ и Западна Европа! Това трябва да се пази, дори и с атомни бомби! А глупакът е откраднал труда на Запада и го е подарил на недоразвитите кървави комунисти в СССР!

намя нищо по-отвратително от това да видите в Солун паднал на трутуара американски войник от Шести флот, въргалящ се в собственитеси изпражнения

Неграмотникооооо, ти се въргаляш се в простотията си......пфууууууу!

не квичи бе скопен помако

Кока-Кола ли е пил?

САЩ закараха всички немски гении, начело с Айнщайн и Фон Браун там и те им създадоха ядреното оръжие.Немците създадоха и войската им. За отплата британската утайка изклала и обрала коренното население на Америка направи 37 военни бази в Германия и я окупира така, че гък да не може да каже.Тези мръсници хвърлиха без никаква потребност атомни бомби над Япония и унищожиха над половин милион японци...

Айнщайн е отишъл съвсем доброволно в САЩ! Дори са му правили проблеми да го допуснат, зашото са го мислели за скрит комунист! Геният е избрал САЩ, защото това е страната на свободата!

Да бе с помоща на Алън Дълес, който 3 години стоя в Швейцария за да им вербува учените и висшите офицери.

Защо пишеш глупости, говедо. И жалките ви отрочета ли се преселват на сила в САЩ.

Кажи на фъшкиите да плащат наеми за 6 военни бази и не ходи в Сарафово само да те трамбоват неграта боклуко

демек излиза че пак са ни лъгали. Скънаха се да ни лъжат как великите руски физици сам сами измислили атомната бомба щото Сталин го изискал, а то пак германец им е дал пълни сметки и изчисления от вече готова краварска бомба. Също както с Калашников- ужким сам направил АК 47 ама реално окрал най нагло Хуго Шмайзер. Същото и с ракетите. Ужким великият руски гении Цилковски ги направил в селската пивница па то пак от германските ФАУ копираха

прочети по-горе бе кютук безмозъчен

Не е само това. Истината за създаването на атомната бомба, не в производствения смисъл, изобщо не е официално тиражираната.

Фукс е гений и е разбрал отлично, че демокрацията е най-голямата експлоатация на човек от човека прикриваща алчния капитализъм в основата и. Затова и предава информацията на СССР.

Скучни лъжи! Робството, феодализма, фашизма, комунизма са много по-мракобесни системи. И фашизма и комунизма ползваха робски труд в многобройните концентрационни лагери и трудова повинност. Хората никога не са живели по-добре от в Европа след 2СВ!

От старогръцки Демокрация означава- власт на свободния човек с роби. Сега капиталиста е свободния човек с роби - работници измекяри.Ако нямаш роби не си свободен човек.Няма по-мракобесна система от демокрацията. Можеш да гласуваш само за кандидати, подадени от партиите, които са вертикални мафиотски образувания. Парламента е говорилня създаваща комисии, които никога нишо не са свършили.Това са заблужденията на т.н. демокрация, която в основата си е експлоатация и от от найъ-висша форма.Сравнете какво построи комунизма и какво построи демокрацията за 28 години ??? Западът ни окупира и докара до най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа.Справка ЕВРОСТАТ/28.12.2017 г.

Ако Путлер нямаше ядрени ракети, щеше да е жалък смешник и нямаше да има войни в Грузия и Украйна.

То и ако Хитлер беше победил, сега нямаше да ти плащат за репликите с центове, а с райхмарки. И щеше да се водиш пропагандист на Гьобелс, нямаше да си жалък Соросоиден клакьор. Размечтахме се нещо, а....

Тъпо! Не че го искам, но ако Хитлер беше победил вие и всички комунисти щяха да са овчари, каквито сте си по акъл.

Смееш ли да се представиш от какво потекло си? Може би си потомствен аристократ? Не вярвам, най-вероятно си потомък на овчари или говедари и те е срам от този факт, което си личи по "остроумните" ти постинги. Впрочем, деградацията от овчар в предател и подлога на агресивните НПО-та явно ти е размътила мозъка, ако изобщо имаш такова вещество в главата си.

човекът е рискувал живота си, за да може да се постигне БАЛАНС НА ЯДРЕНИТЕ СИЛИ В СВЕТА. Ако не беше постигнат такъв баланс, би имало две възможности - или да се установи тоталитарен еднополюсен модел, или... Земята в момента, а и 10 000 години занапред да се самоочиства от поразиите на някои хора...

Трябва да се разбира, че Фукс е предал тайните на СССР не по идеологически причини и не защото на младини е вярвал в комунистически идеали. Той е разбирал, че притежаване на атомно оръжие от само една страна премахва пред нея всякакви задръжки и е необходимо тя да има противовес. Заслугата на Фукс е че той осигурява световен баланс на силите за десетилетия. Възпиращия ефект на атомните оръжия работи само когато е взаимен.

погледнете към финската война...

Боже какви пъклени планове са имали САЩ и англичаните, които и до ден днешен не преставт.

И най-умният си е малко прост. Да дадеш на тея азиатски варвари атомно оръжие!

И кой е варварин бе дебилно троли. Избилите невинни цивилни или тези които се пазят от такива хора? Защото само говедата на които си фен за използвали атомно отъжие!!!

Използването на ядрено оръжие спаси живота на милиони американци и японци. А и на руснаци и китайци. Ако Япония не беше капитулирала жертвите щяха да са много повече.

Аве и ти уж си "умен европеец" па се влечеш като повляк из западна Европа да чиракуваш и да плакнеш дъртите европърдулници.!.мбухахаха

ако е така браво на пича!

Велика личност! Рискувал живота си заради убежденията си! Кой от вас, писарушки по форумите, е готов да рискува здравето и живота си за режима на пожарникаря?

Евреите са тези които прехвърлят знанията. Те са единствените със възможност и даже част от тях са хванати. Да не забравяме че СССР по това време е тяхно отроче и те се приготвят в ролята на посредник/господар на 'студената война'.

Пет дни по-късно СССР прави официално изявление, в което отрича Фукс да е бил съветски шпионин. Руснаците винаги отричат - свалиха малайзийския пътнически самолет с 300 пътници на борда и отричат. Дори когато разкриха номера на руското ракетно поделение, мястото на дислоцирането му в Русия, кога рактите му са били прехвърлени в Източна Украйна и името на руския офицер, свалил самолета, руснаците продължават да отричат.

Да бе, те другите не отричт.

Сваляме на жинкати килотажа и я слагаме в НЕудобна поза ве тъпунгер!мбухахаха

Кажи нещо смислено и членоразделно, за да го обориш, не дрънкай колкото да си заработиш девалвираните копейки. Помияр.

И така Клаус Фукс спаси света от ядрена война.

По тази логика той е издал тайната за атомната бомба и на американците :)) Европейски учени са свършили работата по проекта "Манхатън", така че американците не са могли да измислят нищо самостоятелно. :)))) Дори космическата им програма е направена от германец (Фон Браун), а не от местен кравар. :)))

Тук пропускат да обърнат внимание на още нещо. Че бяга защото става член на комунистическата партия на Германия, която Хитлер забранява 1933г. След подпалването на Райхстага, което се предполага, че си е действие на хората на Хитлер. Хитлер влиза в национал-социалистическата партия като агент, но успява да вземе властта. Първите които избива са левите в самата му партия. Евреите първоначално само ги гони.

А компютрите кой измисли? Руснаците ли? А смартфоните?

Аве ти кажи кой в ХХI век у кочината ти измисля модерни и иновпциони доставки на хляб с каруца?мбухахаха Серии се ве чирак тъпоръбест.!.

Кравар е баща ти, правил е секс с крава и си се родил ти.

Всичко сделоно в Русия е плод на промишлен шпионаж. Даже и днес клонират(извратено) изтребители от САЩ..ха.ха.ха

Здравейте тъпи кравари!

По голем клонинг от тебе има ли бе бастун

От тях стават само или водачи на тълпи в пустинята, или шпиони. И в двата случая получават манна небесна или...съветска.

От тях стават само или водачи на тълпи в пустинята, или шпиони. И в двата случая получават манна небесна или...съветска.