Китай твърди, че боен кораб на САЩ е навлязъл незаконно в териториални води до оспорван атол

Щатите сериозно подкопават регионалния мир и стабилност, заявиха китайските власти

Обратно в новината

Коментари - Китай твърди, че боен кораб на САЩ е навлязъл незаконно в териториални води до оспорван атол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бият скоро.

Че не са пратили това КРАВАРСКО корито на дъното ?!!! Рогатите говеда само от кривак по главите разбират!!!!

Има силителитно наблюдение има си транспондери на корабите и така нататък. Съответните твърдения е много лесно да бъдат доказани. И второ- териториалните води на дадена държава се определят по международното право, а не според желанията на този и на онзи.

Китайската морска милиция - ами въздушната милиция или подземната милиция в Китай какво е положението и там ли платените хвалещи Америка журналя превеждат с Гугъл

Китай на всички земни кълбета.

Говедото само от тояга разбира.

Това да не са ти руските корита в Черно море бре, педал, та да ги пращат на дъното :)

Китай и Русията ке се гътат , оти Америка ке ги бие като мачета у дирек

Потапяйте го. Трябва да се почне вече. Първата стъпка е най-трудна,после работата тръгва. фащ не могат да работят на три стана.Сега е момента да бъдат унизени и принизени като сила!

Чии го дирят краварите в южноКИТАЙСКО море?

Само да ти припомня жалко същество че втората световна война американците едновременно се биеха с японците, направиха десант в Европа и поеше снабдяването и на твоята любима Русия и на целите съюзни войски.

Чий го дириш в български форум?

Това са китайски териториални войни само според твърденията на Китай. Интересно а ако някоя от другите държави претендиращи за тези територии има и войни изрази същото възмущение към китайските кораби?

хамериканците са терористи и се занимават с тероризъм през цялото време

Те и нацисти снабдяваха, но не виждам да го споменаваш, а помиарче гнусно и двулично? После дори прибраха някой от най-големите им изроди за да се възползват от знанията им придобити в концлагерите. Бигфарма бяха доста щастливи от този факт

Само да ти припомня че много ги надценяш...ма дори и да приемем че е вярно то тогава имаха икономика и промишленост...сега имат инфлация, печатница и педерастия

Някой е чел история май в наръчниците на посолството?

Как? Със задник по онази работа ли ще ги бие?

Така е..първо прибраха евреите под страх че нацистите ще ги унищожат.. А после и самите нацисти под предлог пък че комунистите ще ги унищожат... Бе Вернер фон Браун отде тъпия хамбургероядец щеше да види ракета

А иначе Си търчеше на килимчето да бие глава в земята при американците.. ахахаха. Ама тука мутрофанските тролове го пропускат това :)

А транспондерите имат копче он/оф :)

"китайския Южен театър на операциите" - голямо театро! политкоректното говорене винаги води до съза и смях!

Щом Китай твърди значи е вярно. Досега не помня да са излъгали.

Taka e . Е не е като - щом фащ го казват... значи и бог е длъжен .

САЩ са си на мястото, Китай е в грешка. Китай претендира за море с територията на половин Австралия, която е континент, това се оспорва от всичките му морски съседи и Китай е осъден от международен съд за това, но той не го зачита.

Ти беше там да доставиш памперси на фащаисаните ?

хохльо - що не си на фронта да умираш за американците ?

Китай е ходил в Хаваите ли че САЩ са си били на мястото!?

Казваш - фащ са ни на мястото ... до американската граница ? Я преплувай до там да провериш . А оохеее - то осъди и избиването на цивил;ни в Газа ... но това не значи нищо - за фащ и юдеите .

МАРИХУАНСКОТО КОРАБЧЕ ЩО НЕ ПРОБВА СЪЩОТО СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ?

Срещу малка сума месечно ще обичам когото кажете.

Интересно - никъде не пише за посещението и посрещането на щайнмаер при арабите .

след като Китай непрекъснато създава нови изкуствени острови чак до южен Виетнам и Индонезия. В един момент ще се настъпва по мазолите с доста държави.

е те американците от тоеа живеят - конфликти и войни

Е война не знам САЩ да има скоро. Ама те са и фалирали. Ама и долара напечатана фалшиф. Да не са те пуснали по пистата от доднуков

Китайски говорител казал: "...нейните войски в ТЕАТЪРА НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ..."?!. АМА ТАМ ВОЙНА ЛИ СЕ ВОДИ? Защото този израз се употребява при война за мястото на военните операции., където има сражения.

А кочината с какво се занимава?

не знаеш за война в която американците са намесени ли? хахах ти къде живееш ве, в някоя пещера ли?

Ама нито една руска подлога не е представила доказателство за снабдяването на нацистите от страна на американците. За разлика от огромната и все странна помощ осигурявана на германците от страна на Съветския която е документирана и която дори твоята Русия не смее да отрича.

Скоро ще се води, и китайчетата ще се научат да стават водолази и да дишат под вода но без кислород. Всичко комунистическо ще бъде затрито, а комунизъма приравнен със нацизма.

Какво търси Американски кораб в Азия? Ако Китайците бяха народ на място, Американският кораб трябваше да бъде ликвидиран незабавно.

С това да стане още по мръсна кочина!

Този форум е трудно да се каже че е български!

ахахахахахаха надява се простият русороб , някой друг да свърши мръсната работа. Те,китайците,да не са улави да си подритват така здравната книжка. Я кажи , къде и кога, някога , да се е случвало това ? Ще ви се, червени тапири , я Иран, я КНДР да сгазят лука и да ангажират САЩ във военен конфликт. Толкова сте жалки , че и до палестинските цигани опряхте , дето Израел ще ги премаже не със една ръка,ами със кутрето и. Южнокитайско море,има и Севернокитайско,ама не е Китай , друзя ! Там са и Япония,и Южна Корея,и Тайван,и Филипините , по на юг - Малайзия,Индонезия и Австралия. И никой от тях не обича Китай. А всички са дружки със САЩ. Понял ? К'во правели американците там ? Ми к'вото си искат бе,бахур. Може и да са законно поканени като от местните държави, както руснаците от Асад да избиват собственият му народ.В международни води всеки може да си плава.......навсякъде.

Какви териториални води, след като Китай си измисли претенции за там?