Китай твърди, че боен кораб на САЩ е навлязъл незаконно в териториални води до оспорван атол

Щатите сериозно подкопават регионалния мир и стабилност, заявиха китайските власти

Обратно в новината

Коментари - Китай твърди, че боен кораб на САЩ е навлязъл незаконно в териториални води до оспорван атол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви териториални води, след като Китай си измисли претенции за там?

Какво търси Американски кораб в Азия? Ако Китайците бяха народ на място, Американският кораб трябваше да бъде ликвидиран незабавно.

ахахахахахаха надява се простият русороб , някой друг да свърши мръсната работа. Те,китайците,да не са улави да си подритват така здравната книжка. Я кажи , къде и кога, някога , да се е случвало това ? Ще ви се, червени тапири , я Иран, я КНДР да сгазят лука и да ангажират САЩ във военен конфликт. Толкова сте жалки , че и до палестинските цигани опряхте , дето Израел ще ги премаже не със една ръка,ами със кутрето и. Южнокитайско море,има и Севернокитайско,ама не е Китай , друзя ! Там са и Япония,и Южна Корея,и Тайван,и Филипините , по на юг - Малайзия,Индонезия и Австралия. И никой от тях не обича Китай. А всички са дружки със САЩ. Понял ? К'во правели американците там ? Ми к'вото си искат бе,бахур. Може и да са законно поканени като от местните държави, както руснаците от Асад да избиват собственият му народ.В международни води всеки може да си плава.......навсякъде.

Китайски говорител казал: "...нейните войски в ТЕАТЪРА НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ..."?!. АМА ТАМ ВОЙНА ЛИ СЕ ВОДИ? Защото този израз се употребява при война за мястото на военните операции., където има сражения.

Скоро ще се води, и китайчетата ще се научат да стават водолази и да дишат под вода но без кислород. Всичко комунистическо ще бъде затрито, а комунизъма приравнен със нацизма.

е те американците от тоеа живеят - конфликти и войни

Е война не знам САЩ да има скоро. Ама те са и фалирали. Ама и долара напечатана фалшиф. Да не са те пуснали по пистата от доднуков

не знаеш за война в която американците са намесени ли? хахах ти къде живееш ве, в някоя пещера ли?

след като Китай непрекъснато създава нови изкуствени острови чак до южен Виетнам и Индонезия. В един момент ще се настъпва по мазолите с доста държави.

Срещу малка сума месечно ще обичам когото кажете.

МАРИХУАНСКОТО КОРАБЧЕ ЩО НЕ ПРОБВА СЪЩОТО СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ?

Щом Китай твърди значи е вярно. Досега не помня да са излъгали.

Taka e . Е не е като - щом фащ го казват... значи и бог е длъжен .

"китайския Южен театър на операциите" - голямо театро! политкоректното говорене винаги води до съза и смях!

А иначе Си търчеше на килимчето да бие глава в земята при американците.. ахахаха. Ама тука мутрофанските тролове го пропускат това :)

хамериканците са терористи и се занимават с тероризъм през цялото време

А кочината с какво се занимава?

С това да стане още по мръсна кочина!

Това са китайски териториални войни само според твърденията на Китай. Интересно а ако някоя от другите държави претендиращи за тези територии има и войни изрази същото възмущение към китайските кораби?

Чии го дирят краварите в южноКИТАЙСКО море?

Чий го дириш в български форум?

хохльо - що не си на фронта да умираш за американците ?

Този форум е трудно да се каже че е български!

САЩ са си на мястото, Китай е в грешка. Китай претендира за море с територията на половин Австралия, която е континент, това се оспорва от всичките му морски съседи и Китай е осъден от международен съд за това, но той не го зачита.

Китай е ходил в Хаваите ли че САЩ са си били на мястото!?

Казваш - фащ са ни на мястото ... до американската граница ? Я преплувай до там да провериш . А оохеее - то осъди и избиването на цивил;ни в Газа ... но това не значи нищо - за фащ и юдеите .

Потапяйте го. Трябва да се почне вече. Първата стъпка е най-трудна,после работата тръгва. фащ не могат да работят на три стана.Сега е момента да бъдат унизени и принизени като сила!

Само да ти припомня жалко същество че втората световна война американците едновременно се биеха с японците, направиха десант в Европа и поеше снабдяването и на твоята любима Русия и на целите съюзни войски.

Те и нацисти снабдяваха, но не виждам да го споменаваш, а помиарче гнусно и двулично? После дори прибраха някой от най-големите им изроди за да се възползват от знанията им придобити в концлагерите. Бигфарма бяха доста щастливи от този факт

Само да ти припомня че много ги надценяш...ма дори и да приемем че е вярно то тогава имаха икономика и промишленост...сега имат инфлация, печатница и педерастия

Някой е чел история май в наръчниците на посолството?

Така е..първо прибраха евреите под страх че нацистите ще ги унищожат.. А после и самите нацисти под предлог пък че комунистите ще ги унищожат... Бе Вернер фон Браун отде тъпия хамбургероядец щеше да види ракета

Ама нито една руска подлога не е представила доказателство за снабдяването на нацистите от страна на американците. За разлика от огромната и все странна помощ осигурявана на германците от страна на Съветския която е документирана и която дори твоята Русия не смее да отрича.

Китай и Русията ке се гътат , оти Америка ке ги бие като мачета у дирек

Как? Със задник по онази работа ли ще ги бие?

Говедото само от тояга разбира.

Китай на всички земни кълбета.

Китайската морска милиция - ами въздушната милиция или подземната милиция в Китай какво е положението и там ли платените хвалещи Америка журналя превеждат с Гугъл

Има силителитно наблюдение има си транспондери на корабите и така нататък. Съответните твърдения е много лесно да бъдат доказани. И второ- териториалните води на дадена държава се определят по международното право, а не според желанията на този и на онзи.

А транспондерите имат копче он/оф :)

Че не са пратили това КРАВАРСКО корито на дъното ?!!! Рогатите говеда само от кривак по главите разбират!!!!

Това да не са ти руските корита в Черно море бре, педал, та да ги пращат на дъното :)

Бият скоро.