Осъдиха Кирил Рашков на 3 години и половина затвор

Районният съд в Асеновград осъди на три години и шест месеца лишаване от свобода Кирил Рашков за отправени закани за убийство към Веселин Христов и неговата приятелка Иванка.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миролюбо, къде си ма ? Що не идеш да целунеш краката на твоя цар ?

В затвора тоя ще въдвори свой ред и ще командва и вътре и навън. Няма да му се противопоставят нито пазачите, нито полицията. А ние ще му плащаме пансиона. Не разбрах обаче какво стана с оня дето прегази момчето - него съдят ли го или го забравиха?

Оствава да се молим да излезе оттам с краката напред, че даим справедливос!

Божееееее и Това ми е правова държава

Интересно - "общежитие"...демек е на свобода през деня и само трябва да спи там. Това не е присъда , а временно неудобство наложено от съда. Българският съд е най-подкупената, нагла и жалка институция!

присъдата трябваше да е 6 години за това престъпление, защо я намаляват на 3 г. и въобще на кого и кога биха дали максимума

Истински случай - за телефонно обаждане за бомба в училище ПРОКУРОРКА Е ПОВДИГНАЛА ОБВИНЕНИЕ, по което децата могат да бъдат осъдени до 5 години! Например 4 - с 6 месеца повече от царот... Хвала на тази ПРОКУРАТУРА, стожер на законността и реда в България! А истинският въпрос е що дири тази прокурорка в правораздаването изобщо! Вън сахановците от съдебната система!!!

Защо е осъден за отправени закани, а не за подбудителство за убиийство?

Тук същественото за обществото е, че дори човек като Рашков, ползващ се с протекциите на висши магистрати, като прокурора Росен Димов, може да получи не условна, а ЕФЕКТИВНА присъда! Може пък някой ден и Росен Димов да го видим подсъдим и, опазил ни бог, с ефективна присъда!!!

Айде тъпанарите да го дават по-полека! Рашков БЕ ОБВИНЕН по член, даващ МАКСИМУМ 6 години. Обикновено съдиите правят така 0+6=6; 6:2=3 И това дават - 3 години! Поради обществения ИНТЕРЕС са му добавили половин година! Това е! Повече от 6 г. и ТЕОРЕТИЧНО НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОЛУЧИ!!!

Добре де, а къде бяхме всички до убийството в Катуница? Нима този престъпник цирей Киро се появи миналата година? Подобни боклуци има из цялата страна, подобни боклуци действат с политици, магистрати, прокурори, полицаи - седим и дремем, чакаме и се молим вечер децата да се приберът здрави, а като видим кръв по новините се молим да ни се размине и занапред. Покрай убийството в Перник гледах как някак в разговорите изплува местната им мутра Федята или нещо такова. Е, пернишки гласоподаватели защо 20 години всеки го знае този, че е престъпник и трае и чака. Не уби той, а един от ексгавазите му. Въпрос на време - хората, полицията, съда и прокуратурата, кмета и местните общинари не правят нищо. После ... що така стана.

АЛЧНИ СЪДИИ,АЛЧНА СИСТЕМА, САМО ГОСПОД ДАНО НЕ ГИ ЗАБРАВИ ДА ГИ ДАРИ ПОДОБАВАЩО НА ДЕЛАТА ИМ...!!!

Само 3 години за гнусния мангал, ужас. Но уви това е България. Та тоя боклук ще излезе след година и половина ище продължи да безчинства. Дано се намери някой гяур в общежитието с лек режим където ще го настанят да му резне средния пръст.

Знаете ли какво е общежитие от открит тип? - Връща се там само за да преспи.През останалото време е на свобода.

Тази присъда е една добра новина. Още по-хубаво е, че ще си идва вкъщи през деня. Тъкмо ще минат хората да го "поздравят", а вечерта ако още има връзка с физическия свят, нека се върне в общежитието от отворен тип.

А защо толкова малко?! Това за всичките му престъпления ли е, или само за заплахите?! А за осъществените заплахи, за системния терор над съселяните, за неплатените данъци, за незаконните производства на всякакви боклуци и т.н., за незаконните строежи и неплатените сметки за води и тоци след 2008 г., за организиране на престъпни групи и прочие подвизи кога ще го съдят?!

При видимото укриване на данъци ,при смъртта на младо българско дете -момче,"Цар Киро" ще лежи,ако не му намерят някоя болест 1-2 години в общежитие.Толкова ли струва смъртта на един българин.За убийството на оня наемен убиец от Френския легион ,що сърцераздерателни новини,жена му била припаднала.А близките на Ангел ,като талибаните не са хора,тях трябва да ги избиват и да се извиняват ,че тоя дето ги бие се е изморил по време на боя.След тази присъда става ясно ,че в очите на новите ни господари Американците ,циганите са по-важни от българите.Не случайно и фондацията на Сорос тях защитава.

Slavi

За да даде по бързо милиончетата, който е обещал на съдиите и полицайте:)

След 3 години 2 момчета ще се върнат ли ?....Мингилът ни нарича "Гяури" !?