Кирил Петков за имунитета си: Ще изчакам да се състави и заработи комисия в НС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" заяви, че няма от какво да се страхува

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков за имунитета си: Ще изчакам да се състави и заработи комисия в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо им удисваш на комунистическия акъл. Има много реални поблеми като корупцията, върховенство на закона, ориентацията към ЕС и НАТО, подкрепата за Украйна и много други натрупани за 80 години комунизъм проблеми. Имаш работа с елементарни хора които са изпаднали в паника че ще бъдат свалени от власта и елиминрани като фактор в обществото. Ниакакъв имунитет няма да си даваш, а действа смело па задачите.

Жалък син на ЗКПЧ ! Баща ти е боклук и ти си боклук !

Сега Киро просто си има адвокат, който работи и живее във Виена. Ще върти, суче...но КС вече се произнесе, че Киро просто е нарушил конституцията.

Подадени неверни данни в декларяция и такъв състав няма..Парапетов

Боже боже и бебета знаят за чл313 НК...ало Петков

Този не е знам какъв джендър е, но не е мъж!

Разчиташ да се наместят твои хора, че да ти се размине.

Кире - аут бате, докато можеш, или можеш ли още. Да ти го нацепи оня с очите! :))))

.. Обаче нека да изчакам да си сложим наш гл. Прокурор, наши хора в тайните служби, в цялото управление, администрация, и ако ПОСОЛСТВОТО е доволно... тогава може да помисля да си дам имунитета... .. Но.. Нищо не обещавам...

Кирето много умен бе

След пороен дъжд качулка

Кирил Петков: Какво става, ако утре или вдругиден повдигнат обвинение на Борисов? Тука едно - не казвам, че това е наше предложение или наше решение, но Христо Иванов даде едно предложение за това нещо и то е казваме, че се прави Комисия по имунитета, защото той вероятно няма да е само на Борисов, това ще се види, и тази Комисия работи, докато се смени Конституционната реформа и се използват европейските стандарти за вдигане на имунитет. Асен Василев: Идеята на Христо Иванов е да се въведе европейски правилник от ЕП, което означава, че поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Бойко ще иска да ходи на избори и да му падне имунитетът. Снежи: 'Означава ли, последен въпрос, че в някои от следващите дни или седмици, ще ни се наложи да гласуваме против падане на имунитета на Бойко?' Асен Василев: 'Не! Това, което Кирил каза: идеята на Христо Иванов е идеята да се въведе Европейски практики от Европарламента, което означава че поне 6 месеца ще се влачи имунитета на Бойко, в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо.' "тука за четири години ши опатками ситуацията и посли всеки ши си отиди на острова в тихия океан"

Защо прокуратурата още не е повдигнала обвинение срещу онези лица и шефове в ДАНС, които са измамили държавата и са дали фалшив документ на Делян Пеевски - фалшив допуск за информация, благодарение на който мафията успя да го инсталира и за шеф на ДАНС, макар и за един ден, защото народът спонтанно изригна!?! Или и това не го знаят прокурорите ?!?

Прокуратурата защо още не е повдигнала обвинение срещу съдията, председател на съд, с МУЖДО, с РУСКО ГРАЖДАНСТВО?!?! Питам - може ли изобщо съдия да е чужд гражданин, и то на държава, обявила България за ВРАГ?!? Защо прокуратурата не внася още обвинение за попълнената от този декларация?!?! Или и това тия не го знаят и не са го чули?!? И какво става с решенията на този съдия по приключените дера - респ. с човешките съдби на страните в тях?

просто Киро явно говори за същата комисия в НС, която трябваше да мотае 6 месеца въпроса за имунитета на Борисов.

Вече 30 години наблюдавам колко мощни усилия се правят в България да се сравняват и приравняват откровено престъпници и мафиоти, дори закоравяли рецидивисти с … останалите граждани и особено с много по-дребни напушения и нарушители! И това, разбира се, не е случайно - то е за да цари хаос и обърквате, където “всички са ЕДНАКВО виновни, тоест виновни няма”, “всички са еднакви и маскари”, тоест да се прикриват и оневиняват ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

комисията която чакаш в НС, същата ли е която Х И беше измислил от записа?

Каква комисия чакаш ти бре Киро лъжлив канадски!? Комисия в НС означава едно, а именно изпиране на престъпленията на политиците/депутати в парламента. И понеже са се изтъргували взаимно, нали разбирате как КОМИСИЯТА ще разглежда исканията на Прокуратурата? Тебе Киро трябваше вече да те бутнат в Затвора при бай Ставри, да търкаш наровете там, ама нали ПОСОЛСТВОТО е зад теб как да се случи това? Киро Канадски влезе в Гинес ако не знаете - Най-бързия отказ от канадско гражданство давано някога от държавата Канада. Злите езици говорят, че Телефоните между Амбасадите на САЩ, Великобритания и Канада са светили в червено за да уредят спешно мега издънката на Простия Киро.

Най-добре имунитетът на депутатите да отпадне. След като Киро, Бойко и разни други са чисти като сълзи, нека да го докажат.

Да, но и на прокурорите и съдиите също тогава! И на резидента Радев! Не може едни вече доказани и самоизобличили се престъпници да повдигат обвинения !

Защо тогава например прокуратурата не повдигне обвинение и не поиска имунитета на Цацаров също? Не, не като участник в ОПГ, в мафия - и че е способствал на руския гражданин Гергов да открадне държавни активи за десетки милиони на Пловдивския панаир (като колеги-масони) още като съдия! А например защото Цацаров и жена ву - нотариус - СА ПОПЪЛНИЛИ ФАЛШИВА ДЕКЛАРАЦИЯ със силно - стократно - занижена цена на закупени лози, за да измамят и ощетят държавата?!?! Искам прокуратурата да отговопи на този въпрос, преди Теди да обвиняват други за фалшиви декларации! Ако им липсват документи за измамата на Цацарови веднага могат да ги получат! Но има и още много, за много по-големи престъпления там…:) и тези в прокуратурата отрично знаят, но си траят!

Събрал 150 човека.

Болен Сидеров - второ издание:)

В " Европейския" вестник е излязла статия за Бойко Борисов https://www.eureporter.co/ Дали е виновен Борисов или не - не зная. Съдът ще реши. Точно така ! Съдът. Питам се : 1) В качеството на каква Елена Йончева - крадливото Ленче ( офшорката ), която се скри от правосъдието на Цацаров, раздава присъди - кой е виновен и кой не е. Самата тя се скри с европейски имунитет. 2) Гешев в качеството на какъв ще ходи и ще плюе по Бойко Борисов, като делото е в досъдебен етап. Той какъв се явява в делото ? Ако е прокурор, не трябва ли да има тайна, до завършване на разследването? Ами ако сега излезе в същия вестник статия, че Гешев си е тръгвал с черни кесии от Осемте джуджета? 3) Кой поръча статия, която излиза преди да е завършило делото? Тя може да окаже натиск при вземане на обективно решение в съда ? Прочетете статията и се замислете , моля ! https://www.eureporter.co/

Слушай, бе лайно, точно Мутрата Борисов ни натресе Мутрата Гешев - с Мутрата Пеевски - перачът на Вутрата и рецидивист Доган, като единствен кандидат и след големи сухерлативи за Каскета - както преди това направиха пак тия и с Цацаров! За да му е чадър и бухалка! И Гешев години наред изпълняваше всичко, каквото му нареди Началника! Но когато Борисов реши до изиграе дежурния си номер и да си измие ръцете с Каскета последният са опъна и лайната им удариха вентилатора и се размириса чак до Брюксел! Така че спри да се правиш на убита лисица, защото и децата са наясно какво и защо става и какво правят тези ояри се разбойници и примати

Първо чети, после мисли и накрая - пиши. Не отговарян на такива, като теб, но този път ще го направя. Не защитавам Борисов или който е да е. Утре ти може да си на неговото място. Идеята ми е в манипулацията, която се прави. Не случайно съм подчертал, че съдът е този, който ще реши кой е виновен. Преди да се е произнесъл съдът, всичко друго е помия.

Криворазбрана демокрация! Политиците в общия случай се вземат насериозно и раздават присъди наляво и надясно, което се възприема като политическо говорене! А че Гешев се прави на политик особено сега, е ясно! Тази статия е поръчана вероятно от политически опоненти на Народната партия.

Кой каквото е направил - да отговаря! Същото важи за всеки - вкл. а за Кирил Петков! И става въпрос за АДЕКВАТНА на нарушението отговорност!!! На фона на МУСОНИЩНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на МАФИЯТА в България - всичките останали ненаказани и дори неадресирани досега - вкл. от Гешев и от .. Софийската районно прокуратура! И в тази връзка искам до напомня, че никой, вкл. и Софийска районна прокуратура - с началници като разбойниците Гешев, Цацаров, Филчев, НЕ Е НАД ЗАКОНА! Разбра са колко много прокурори и дори съдии и хора от МВР и службите са били години наред при изрод и рецидивист като Петьо Еврото например - и това е само една от структурите на мафията? Кои от тези са още прокурори в прокуратурата и сега, и те ли ще повдигат обвинения? Прост въпрос - от кога Софийска районна прокуратура знае за фактите, на базата на които те СЕГА искат имунитета на Кирил Петков?! Защо досега не са му повдигнали това обвинение - какво точно се е променило НОВО като факти в прокуратурата по това напушения, ме след години да се сещат СЕГА за това? Защото прокуратурата дълги години бе челен отряд на мафията и там на някои наистина трябва да им бъдат отнети имунитетите и да бъдат осъдени - по имотите им ще ги познаете (и на близките им)! “Постът на бившия премиер е в отговор на предложението на Софийската районна прокуратура към главния прокурор Иван Гешев да внесе искане в парламента за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Петков. То е изготвено във връзка с досъдебно производство относно декларация за гражданство, подадена на основание чл.110 от Конституцията на Република България с неверни данни.

Да отговаря според Закона на Талион.

Почва се лов на руски кавали Оня Плъх нещастен Костя Копейкин ще бъде надлежно тричан и ще квичи като оноден чакал на Бакаджика щото си върти очите като котарак кога сере в сламата Сега се е остригал и у главата мяза на уй с уши

Да ти обадя ,че умно-красивитета и два месеца няма да изкара.............. Ще бъде мощно издухан , кой към канада , кой към други места.................

то не е само това .. оня културиста сложен в нап при явни доказателства че е крал ддс ... къде е делото срещу тоя?

ако държавата при явно доказана лъжа декларирана на най високо ниво остави това без последици как очаква другите хора да не подяват неверни декларации .. каква комисия ... гешев ето за този компромис черно па бяло могат да го отстранят.

Двамата депутати от Възраждане, на които също се иска сваляне на имунитета, също не трябва доброволно да си дадат имунитета. Ако го дадат, няма да стане ясно, какви са събраните доказателства на прокуратурата по тези обвинения, дали това не е политически ход, за да противопоставят депутатите от отделните групи по между си.

Милият, Той! Изпрахте дон Толуп и Пеевски. Сега са почтени джентълмени.Заради пионката Гешев.Прилича ми на Кон за Кокошка.

Жоро, политиците ги изпират хората, като ги избират или не ги избират да ги представляват!

това е единственото 100% доказуемо престпление което няма как да се покрие .. черно на бяло декларация с подпис . каква комисия какви 5 лева

дори имаш становище на конституционния съд че си сгазил лука и не си направил дори опит да се откожеш от канадското си гражданство

психодиспансера в 13 часа ли ще отвори врати?

Могат ли цели общности да „полудяват“? Доказано е, че могат – поразени от когнитивни и емоционални разстройства , завличани в ямата от маниакални водачи и зли обстоятелства... Двуглавата хидра, пожелала да управлява държавата, е поредното доказателство за болезнен промискуитет, за тотален упадък на политическите идентичности. Главите не могат да се понасят, но са принудително заедно върху политическото туловище. Така е защото шизоидът е възвишен и „национално отговорен“, той дочува гласовете на отвъдни реалности и чете послания, недостъпни за нас, обикновените хора. Поглед инфо

Киро да влиза в пандиза и от там да не излиза!

Копейките днес ще го ИЗДУХАТ МОЩНО.

Някой, позволил си да излъже въднъж всички български граждани, няма право да влиза в управлението на държавата и следва да бъде осъден и заклеймен.

Зеления чорап Радев що не се скара отново на Конституционния съд и да "нареди" да не се занимават с отрочето му?

лъжец...... нещо, нищо не каза и за украината тоя път....

до къде стигна с идеята да се разследват починали ваксинирани за достоверност на ваксинацията.

Досега няма случай в историята когато лице, група или дори партия която живее, ползва , зависи от дадена система и е влязла във остър конфликт с нея -да спечели битката. Гърча ще е взаимен защото ще опира до отделни хора, отделни ОПГ и обстоятелствата ,че се намират в различни ,но взаимно зависими структури на властта. Вземе ли се предвид и че една от ОПГ-тата ще води битка на няколко фронта, че няма опит точно в този вид битки- то може да се предвиди ,че ще я загуби. Ако ти си новоизлюпен щеф и не можеш да свършиш всичката работа сам , а зависиш от подчинението, квалификацията и добронамереността на хора- нови за тебе и с различни от твоите интереси- провалът е сигурен. Битката с държавната администрация , с прокуратурата , със следствието и МВР, плюс битката с другите партии, плюс битката в самия конструкт на управляващите ще ги съсипе.

тоест не независимия съд ще те съди а комисия?

Киро, хадити прайти правителство и пращайти на Зеленски кот' иска, чи плачи чуека, уе!

Както на записа - ще кажем, че ще направим комисия, а? Само че онези в НС може и да не чакат комисията:)

оценявам че баце не ме занимава с драми от трибуната на народното събрание ... като пускаш в дома си на черепа евтините курви си носиш последиците .. пак добре че едно дилдо не му бяха боднали на снимката докато спи .. после иди обяснявай

Пуснете протест на Възраждане.Дето половин България щеше да излезе,пък са 100-200 човека

Вие от ППДБ последният път и толкова нямахте, нищо че ви даваха в близък план да изглеждане много. Но иначе правителство ще правите.

Щял да си подаде оставката когато имало комисия.!!! На ли си мъжка и при това честен. Подай си оставката ако ти стиска, ама май наистина си згазил лука и затова си се посрал от страх. Истината е че никога нямаше да направите правителство ако не бе дошъл "Специалиста по ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ" от САЩ да ви начука канчета и да изкарате "умните и платените" да подскачат по паветата пред президентството и парламента.

канадско говедо иначе ще излезнат снимките с твойте секс историй на Боровец .Тиквата ги пази

Пише се твоИте .И какво е лошото на секса?

Хахахаха Кирчо и Тиквунчо много ербап момчета ! Хахаха Е що тъй ги е страх до си дадат имунитета? От какво ги е страх? Нали са почтени и честни?

Когато трябваше да го съдят, не го направиха, нали беше човек на фатмака. На Боко делото защо седи с години спряно, това сега си е разчистване на сметки и политическа атака. Пример за какво служи прокуратурата и защо трябва да има реформи.

Ако са виновни в панделата! Да са реформирали докато е било време! В ПАНДЕЛАТА ГАДОВЕТЕ!

Винаги говори неопределено косвено с двусмислия хем ти казва каквото искаш да чуеш хем не съвсем и с условности и винаги с неестествена усмивка С други думи - ала бала ала бала Ама човека кълве и бива излъган доволно после разбира какво всъщност му е пробутано ама какво от това

Коя комисия? Тая схемаджийската на бойкикев-маджото ли? Щото за нея чухме каква и е целта!!! Боклуци мръсни!!!!!

Оставам с убеждението, по- скоро уверена съм, че всички в парламента се разбират прекрасно, цирковете са докато се намърдат там, след това си използват влиянието, облагодетелстват се неправомерно и открито си крадат си на воля всички, вкупом, без изключение...

всички по план, не ме е страх ама ще си го дам след всичките процедури по бавене ;) Путка си е киро предателска путка

Кире, пускай пералнята!

Само това ли изрови за Киро?