Кирил Петков се закани да съди Георги Свиленски за клевета

12 часа продължи пленарното заседание по Изборния кодекс, от ПП анонсираха протести във вторник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБре тоя Киро много нагъл бре!? Не стига,че омачка белите пухкави кълки на ГУГЪЛКАТА на парапета,ми ся иска пак с Мадуровките да изманипулира идващите избори!?!? Бря бря бря бря Нагъл Киро?! Киро Мастията? Че кои са Тея 500 000 галфон,дето са гласували за Киря и Кокоря? Най- много 50 иляди да са били,а Киря и Мравоеда с машинните кодове са изтипосани 500 иляди? Ама бай ви Ганя ги усети тез мурафети бря..

Браво г-н Петков,ние сме с вас! В България трчбва да се забрави да се ЛЪЖЕ!!!Ю

Ако г-жа Нинова чете коментари, информирам я, че с решеноетон за хаетиената бюлерина ме загуби като гласоподаватвел на левицата, при положение че на яаичко е ясно как герб печели избори, как дпс има винаги висок резултатз тя се присъедини към статуквото.....време е вече да павободи предс пост в БСП

Гугленоо, къде си, ма? Яко съм се затъжил за парапета ти. Надървил съм се като горски на незаконна сеч. Чакам те в тоалетната на парламента. Идвай по бързо!

Продавам кодове на машини за гласуване 6,50 лв/кг.

що мърсите ефира с това недоразумение?!

Да ама предния път Киру не им е дал кодовете и се катурнаха на 5 място лъже-социаистите. Това означава, че Киру и ПП-Прости Патки са изпапали и от гласовете подадени за БСП. А къде щяха да са Герб ако не бяха тези фалшификации? Да живеят машинките, но трябват и кодовете!

Едно не е ясно - защо Кирчо още е на свобода? Бай Ставри го очаква от доста време с отворени обятия.

Още в миналия парламент видяхме, че Кирил Петков и Асен Василев използват изнудването, преките заплахи и некоректни предложения и за тях това е нормална практика! С една дума Продължаваме подмяната са 100% продукт на структурите на Държавна сигурност! Не случайно Рашков е в техните редици, а както видяхме снощи има и други стари, кримки, които да ги държат изкъсо!

разбира се, страната ни ще спечели страшно много от това му идиотско действие. Ъъъъ... всички чакаме... Абе що не вървите на майка си в... там, откъдето сте излезли, ами всеки ден тъпотии?! От селските?

Киру лъже повече от комунист цигаанин , задмина как Корнелия ! Всичките се надлъгват ! Да се разпуска парламента , но да не се насрочват избори !

ГОЛЕМИ ЯЙЦА

добре че асенчо е потентен и да не забравите във вторник цялата партия пп пред парламента за протестират

мамицата ви комунистическа няма ли кой да ви натовари на руски зилове и да ви закара в Сибир мръсни боклуци руски подлоги какво ви прави зеленски на вас шибани промити мозъци, само глад за вас и мизерия в русия защо живеете в ЕС и ползвате благата му бе шибани полуидиоти мръсни марш в русия

Голямо лайно си бе измамник. Само лъжи бълваш бе изрод. Никой Нети вярва бе с тая мръсна мутра

мангалския катун на Киру и Асан! Който не им се подчинява без да пита ШЪ го трепем. И умната.

Те и двамата са лъжци от класа. Да се съдят - все ми е тая.

Простото ще бъде първият осъден бивш премиер. И цялата му клика също.

заседание. Установих следното, че Герб, ДПС и БСП са толкова неграмотни по темата информационни технологии. Голяма мъка беше. Божанов от ДБ се мъчеше да ги ограмоти, но тия са си прости, тъпи и интриганти. Корнелия беше бясна, БСП, който е внесъл законопроекта, липсваше в залата. Само Свиленски, за който се уверих, че Деси Радева правилно го е напуснала. Много прозд човек. Трябва всички тези три партии да бъдат разпуснати.

То от написаното личи кой е проЗд и неграмотен.

циганино забрави за ИТН, а мангал Киру каза, че Слафчу е мафиот. Канадското мангалче обяви за мутрафони също Възраждане, БВ, както и не изпълняващия командите му президент. Амма ха...

ама кирето и мравояда чакат подкрепа от мафията за своето правителство на малцинството

Целият цигански катун на Киру и Асан в затвора!

Мустафа да си прибере кутия кон, за нищо не става.

А този, който лъже за българското си гражданство. съдим ли го ?

Съветвам простокиро да не ходи в съда, защото може и да не излезе.

Любимецът на обитаващите "Козяк", Кирил Петков играе ва банк, лъже, маже, заплашва, налита на бой...само за да се добере до властта, на всяка цена. Той се записа в историята, като най-невъзпитания и арогантен лъжец в българската политика.

От къдя на къдя Кирчо разполага с кодовете, че и ги предлага? Прокурора да се самосезира.

първо не са кодове, а един код, с който разполага ЦИК, и всички партии са имали възможност да го видят в ЦИК, но просто не са се явили. Били са само грамотните партии.

Има нещо с тия кодове. Няма как появила се от нищото партия ПП да стане първа на предишните избори и да изненада вскпки социологически агенции и избиратели.

вие нали знаете че камерите за да работят трябва да са свързанис компютър? :))))))))

Верно ли! Ти за web камери ли говориш?

Пр100 Киро, незнае, че за изказвания от трибуната на НС, не се носи отговорност. Да пита Лена общата, ако от трепетите по парапетите с Миро, Киро, Хазарта и разни други знайни и незнайни е останало, нещо в главата й.

На тези от бсп какво им обеща мутрата и ДПС че решиха да се съюзят с герб и ДПС за да забият последния пирон в ковчега на бсп, на следващите избори корни ще гледа парламента на диванчето с чалгаря

Съди го и със сигурност ще го осъдиш. Защото когато се твърди нещо то трябва и да се докаже. И вече да имаме двама осъдени за лъжи и клевети - Борисов и Свиленски.За да се затвърди мнението на хората че герб и БСП са клеветнически формирования готови за всичко за власт и кражби.

Нали прочете, че го е казъл пред 16 човека?

Кире, чакаме те с любов и страст

Интересно дело ще бъде, единия кааал отворените кодове, другия ключовете, никой не прави разлика. Тоя Свилен ски е дърво и е чул грешно, но на Кирил ще му бъде трудно да докаже в съда, защото и съдиите са дървета и хал хабер си нямат от компютри. И компоти. А публиката си мисли, че Кирил краде и това е целта на операцията. Много голям трън се оказаха тия. От пп, всички са им се натчили, определено разбуниха кошера. А как си крадяха дружно 12 години, това не се отказва лесно. Пп трябваше да ги изненадат, а не открито да атакуват. Трудно ще над говориш надъхан глупак.

Се викат вещи лица, които са компетентни.

за 100 лева, за да не плаща съдебни такси ли :)))))))) Ааа, чакай да попитам. Борисов осъди ли го за 500 хилки? Дано ги вземеш, за да разрастнеш сладкарничката, че хората вече не успяват да си купят невероятните торти на канадката :))))))))))

Брои ли се напечатаното, кодовете нямат никакво значение. Това не е електронно гласуване. Разликата с хартиеното е, че едното се печата предварително и избираш после, а другото първо избираш и после се печата. Напечатаното може да го видиш. По-екологично е с по-малко хартия и отпадат недействителни гласове, които за предни избори за съветници е 15.1% (466+ хиляди гласове). Но електората на БСП е такъв, че губят, че няма хартиен вот. Поне така се предполага. Няма какво да се оправдават. Просто им е уж изгодно. Ако има разлика между преброено ръчно и давано от машината, да се взима ръчното и да се започва проверка на секцията. Включително от прокуратурата.

Киро Клитора е не само най големия лъжец в държавата но заедно с Асенчо са и най големите крадци в новата ни история 9милярда за 9дена. Българския народ е нито мъдър нито умен ,както обичат да го четкат по смрадливите медии а е прос крадлив неграмотен завистлив злобен миризлив без заби в устата и много нещастен. Заслужава си съдбата да изгние .

Не говори срещу българите Мъдьо, че доста хора са наследници на герои от войните. Не те ли е страх от тях, или зад клавиатурата е ок?

Пич тия наследници вече нямат нищо общо с предците си светът е друг и за Идеали и Революции място няма, само е кражба и ебанйе у газо.Да вулгарен съм ама влесте в реалността и заемете Утопиите. Демокрацията се провали и изроди в корупция и кражба а масите са модерни роби.

Кирчо и кокорчо, заедно в затвора, там ви е мястото мръсни продажници

Не спря да мрънка! А иска да е лидер.

Киро простото отново се осра до ушите.

Кирчо в затвора заедно с кокорчо

Киро сам си го напука .... ако не беше залюбил евроатлантическите ценности повече от самия еднокнижник лицемерник щеше да спечели изборите и то с голям аванс , но се осра и лоената топка ще го изсмуче до последната капка .... Курнела и тя се показа що за стока е .... Абе изобщо освобождава се много избирателна маса за възраждане

Аз си искам Асен по розови прашки а за вас Лена по килоти

Българина е тотално изпростял дебил ако герберастите и шалварите го измамят за пореден път ...

Тихо Аксения педо въшлив

Научи български бе разорано анално отверстие ... херберастко

Ще съди баджанака,а той излъга президента и народа,а как изтегли огромен заем и потънаха,а два милиарда ддолара да даде на офшорка.Тоя проклетник е за затвора

Нема какво да се лъже и едните и другите са маскари!

Кютек и шут ЗА Киро измамника и Асен педала иначе управия няма

Кирчо бил излъга!л? А останалите кво говориха 33 години? Истини? Полезни за туземците неща? Политик = лъжец, но има разлика в тежеста на лъжите! Пазарна икономика? Свобода на словото? Права на човека и 3 милиона трупа? Демокрация и хиляди мъртви населени места? .....

Този глас на северозапарда ,много прилича на Ото душевника.

Трябва да признаем, че за пръв път от 33 години правителството на Кирчо и Кокорчо направи нещо като щадяща социална политика. Останалите бяха грабители, правещи геноцид и трябва да отидат на бесилото. Вместо пари за самолети трябваше да отпуснат пари за греди, въжета, пирони и майстори за да решат основния проблем на туземците!

Какво направи,че не се сещам нещо.Направи прас,прас на някого.За хубаво или лошо той си знае.

Първо държавата да се самосезира и да осъди тебе за фалшива декларация че не си бил канадски граждани а всъщност си бил лъжеца вика дръжте лъжеца на тебе никой не трябва да ти вярва а те ти дадоха да ръководиш държавата в която ти извърши толкова мръсни неща против нея ти си за затвора лъжец

- Сър, вярно ли е че гладът е полезен и а туземците и за Вас, Сър? - Да, Джон! Той ще избави туземците от земните им мъки, а нас от досадните им оплаквания!

АБЕ ТА И ДРУГИТЕ ЕДНИ СИМПАТЯГИ ?? МИРЧЕВЦИ ...ГНОМЧЕТО...МОМЧЕТО С МАЛКИЯ НОС ?? ХУБАВЦИ !! ДОБРЕ ЧЕ КОКОРЧО Е ТАКА ПО МЪЖЕСТВЕН !!! СРЕД ДАМИТЕ ДЕ !!!

Кики, за 500 000 лв ли ще го съдиш? Като Боце?

Този изрод е родила?

Ото се събуди и сега докато някой не му спомене задните части ще пише есета .

Това не са есета. Есе е друго нещо. Както менюто в кръчмата не е книга макар че прилича на книга.