Кирил Петков: При следващ мандат на ПП, най-вероятно премиерът ще бъда аз

Да тръгнеш да атакуваш в този момент, беше фрапиращо за мен, коментира министър-председателят в оставка по адрес на Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: При следващ мандат на ПП, най-вероятно премиерът ще бъда аз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще бъдеш на афроканадаца на кура!!!

да ти имам самочувствието , господин нарушител на конституцията на РБ.

Кирчо, ми ние си знаем, че със зъби и нокти ще се буташ да си премиерин, щото иначе Лена няма да ти бутне.

Обърка се. По-безочлив човек не съм мислил че съществува. Те го плюят - той мисли че дъжд вали.

Браво на Кирил Петков - достоен лидер! Чест и почитания, благодарим за усилията и само напред!

ИЗЧЕЗВАЙ, ЧЕ НИ ОМРЪЗНА С ЛЪЖИТЕ СИ!! СТАНА ПО-ПРОТИВЕН ОТ ЛОСТОВ, САМО ЗА 6 МЕСЕЦА!

Тежък аргумент в полза на тезата, че следващ мандат на ПП не трябва да има.

такова нахалство. Явно - да. Толкова много гафове във всяко отношение (икономическо, политическо, културно социално) не е допускал нито един министър-председател. този крадец, онзи страхливец, трети в историята, четвърти, пети. След толкова грешки и обиди наляво и надясно - как е възможно да искаш отново да си начело. Господи, помогни ни.

E. al sam ta vaf g.za

прибери си вересиите

Oбра вота срещу Буци, но при един следващ вот може и да си под 10%, най-важното е че не промени нищо, нито направи нещо съществено срещу Буци и докога ще можеш да лъжеш хората?

Клоун. Колко време ще е в оставка тоя клоун. Не пуска кокъла

Чрез илююии, фокуси и кражби, напред към продължаване на либералната джендърска демокрация в РъБъ и изтребителния ХУМАНЕН ГЕНОЦИД.

ще каже, че щом ще бъде премиер и при следващ кабинет заща изобщо да подава оставка.ще я подаде ако не успее да сформира нов кабинет.

Боже мой, егати дебелоочието!

ли говориш? За оня, който се скатава и не иска да си подпише оставката?

умен, красив, интелигентен, минал покрай харвард си търси работа....

Избори на есен

...ъхъ, кокЪла особенно. Усещам чалга май?

И той и Славун ръфаха от Курнела.

Следващ мандат може да има, може и ти да си премиер, но само в мокрите сънища на Лена!

кривогледия мошеник дори не се сеща какво го чака!

Аре бегай бе олигофрен

Доган министър на икономиката А Слави министър на културата

Няма! Ще се постараем!

някой да го удари този с мокрият парцал за да се събуди...много насериозно се е взел... а току-що беше изритан от властта и още не му увира чутурата канадска че с премиерстването му е свършено

ама няма да е на аванта. Поне за едно не са се разминали с Чорапа.

Toshko e vav pati po-utroven ot mene. Nai-gadnoto BG-Stvorenie e tozi gnusen SLUGA na Trifonov

Кокъл или кокал ще ти го турна отзад УчителЮ

ИТН кандисаха. Избори - догодина

Предавахте оръжие на Украйна задкулисно, получавахте заповеди от щатите задклулисно, направихте уговорка за Македония задкулисно, уговорихте се да заемете страна в конфликт задкулисно и още много други задкулисия които правите защото вземате решения в ущърб на българите и в услуга на трети страни. Вие сте олигархия по дефиниция и е смешно когато говорите за задкулисие, което всъщност вие олицетворявате. Моля наредете до тиквата и го помолете да си прибере Гешев, за да може в крайна сметка всичките да бъдете изловени и осъдени.

Така му е наредил тате! Ей шебек, защо Господ ни наказа с такива психари! Борисов и Киро да се разберат, кой е по- голям ебач, крадец и психопат! Мила майко, тоя си е за в лулницата, ама тате не дава, че това ще е краят и за тате и за мама и за Линда......

Шефа каза Копейкин да сложим за премиер

"...азерският газ е бил ТРИ ПЪТИ ПО-ЕВТИН от руския." :) Слушах Кирчо - веднъж каза, че азерският газ е бил ТРИ ПЪТИ ПО-ЕВТИН от руския; после, че бил с 1-3 ПО-ЕВТИН. Та се питам, ДАЛИ и с КОЛКО/КОЛКО ПЪТИ азерският газ бил ПО-ЕВТИН. Да не излезе като с "ЕВТИНИЯ" американски газ. ... "По думите на Кирил Петков, ако един служебен енергиен министър "би направил нещо подобно в този дух, това означава, че веднага ще подпише с "Газпром"." Кирчо, с 2 ръзце съм ЗА ДОСТЪПНИЯ, ЕВТИН и СИГУРЕН руски газ. А ти върви да гониш дивото! И, Кирчо, НЕ СЕ СЪИЗМЕРВАЙ с президента! Правиш си харакири.

Я да се маиняш от България как та не се получава да си българин разбираш ли не излагаи на риск малката ни държавица и така за малко време усложни живота ни.

Давай, Бългериян Жендрс, те Обичаме! и да се Пазиш от Маймунска Шарка!!

Браво на Кирил Петков!! Отиваме на избпори и ги пе4елим!! Само Напред, ние сме с вас!!

Човека е за Четвърти километър Не му се сърдете.Може да се мисли и за Наполеон Само ДЕТО направи сериозни ПОРАЗИИ но и много пари за него и Лена

Може и да го сложим.

Тоя пуяк не се ли усеща , че е нкъдърник . Никоя партия няма да преговаря с него нито с Асенчо . Направо да връща мандата.

Как не се умори този човек от търчи-лъжи? 1. Парите за бежанците се оказа, че били "останали" от други оперативни програми. Как става тая работа? Кога са давали пари в повече? Кое са орязали? Пак ще ни ревизират и накажат да ги връщаме - то е ясно. За нас прошка от страна на ЕС няма. 2. Законите, дето трябва да се гласуват непременно, за да получим парите за възстановяване, не били внесени? И какво са правили, от това, което им е пряката работа? Нищо и половина! Абан бре!

Божееее, той наистина бил уникално прост ....

Мръсен, гнусен прелюбодеец и некадърник - никога, ама никога няма да гласувам за теб наглецо!

президентът не атакува, а се отбранява след "острите реплики", които самият петков признава, че е отправил към него, а мечтата му е да се обединят с ДБ и той да е председателят на партията, но това няма да стане, той вече е провален политик

Боклук подай си оставката и върви във канада

Хоризонт Политичести некоректно ама Силвето му правеше свирки в ефир

Мисирчо председателя и кирчо председателя вече няма да ги изберем

Подкрепа за правителството на Кирил Петков!

"Петков: Не е имало директен внос на оръжия от България към Украйна" - Знаем бе, Кики. Вие работите за "отката". Затова Б-я ПРОДАВА оръжие за Украйна през посредници. Бих се обзаложил, че един от посредниците е Манджуков, който издаваше "Дума" навремето.. Ясно е и че със сина на М. Бойкикиева и сина на явочник "Роза", Владислав Панев, готвите коалиция. Няма съмнение, че приследващ мандат на ПП "Тенто" и "Роза", Моника Йосифаво и Иво Прокопиев, ще се разберат. А българите да го духат.

Словоохотлив, лъжлив, нечистоплътен, нагъл глупак!