Кирил Петков преди разпита в СРП: Весела Чернева е един от най-честните експерти

Съпредседателят на ПП предположи, че е извикан за разпит заради заплахите срещу Радостин Василев. В коментар пред журналисти защити името на съветничката си, след изслушването на шефовете на служби в НС

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков преди разпита в СРП: Весела Чернева е един от най-честните експерти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Службите трябва на всяка цена да бъдат върнати на България!Ако ще тотално да бъдат разформировани и създадени отново с помощта на съюзна държава!Цялата Руска СВОЛОЧ да бъде заличена завинаги!

И американската сволоч също

Като чета коментарите по долу се убеждавам че ако пак има избори съм за ПП. Толкова е голям страхът на всички окопали се във властта пиявици че си заслужава да се даде шанс на нещо различно. Не ме притеснява че си говорят с посолствата щом целта е да сме част от Европа. То и досега посолствата ни оправяха - 170 дипломати в руското посолство? Ами че то на всяка община в БГ долу горе по двама - какво ли са работили.

ПИПО

Робе, от руското посолство освен дипломати изгониха и учители от Руската гимназия, и чистачи, и готвачи. А ти си гласувай, робе.

Това вече е диагноза!

Какви служби бе, боклук, отрепка долна доносническа! Цяла България ви чу предателските уговорки, а ти гнусен Киро и педалчето Асен имате наглостта още да се плюнчите, майка ви мръсна!

Няма по-нагло, по-просто, по-нахално същество от тебе, Кирчо! Безродна, продажна душица!

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ ПО РОЖДЕНИЕ СЪМ!

Та си мисля де че гражданчето ОТ ПЛЕИН, настъпи котето, променяйки адресата он Кирчо и кокорчо на Пепи Еврос

А ТИ!?

Мисля че какво и да каже този го разбирам точно обратното. Само лъжи лъжи това е

На кирил не му се обяснявайте много много срещните ли него асен и всичките му там други долни свини бой бой и само бой нищо друго не ги оправя

А ти си инструмент на Посолството, каква е разликата?

Кирчо приключи с политическата си кариера.

Тоя от снимката да каже първо той самия чий инструмент е!

А Кире Простото е най добър експерт по парапети.

Да. Вярно е, че мнозина от депутатите трябва да бъдат осъдени за национално предателство!

НА ГИЛОТИНАТА

Браво, Кире, но докато не изпълните всичко от записа, не може да ти се има пълно доверие.

"Радостин Василев е инструмент на службите" (предполагам българските!) А "Кирил Петков е инструмент на чуждо посолство".

не е смешно но ме разсмя...

Ако старото ВМРО съществуваше, тази отрепка вече нямаше да я има.

ли има нормални хора, които се връзват на този неграмотен идиот? Срамувам се, че Просто Киро и Боко са били премиери. Но явно си заслужаваме съдбата.

заслужил кенефоводолаз!

Кире и ти си продукт на служби извън България ,но много некачествен.Простака си е простак, даже и да знае езици ,да е канадски гражданин или премиер.Да си прост не е проблем но да си простак с дипломите си е голям проблем.

А ти чии инструмент си?

И рашков ли беше от честните експерти?

рашков е един от най честните, но за сметка на това не е и експерт!

И ти си инструмент на службите , капут! Само че на чуждите!

А Кирил Петков е канадски гражданин нарушил конституцията на България.

в същност конституцията я наруши фатмак радев, дори има решение на вкс по случая!

По-голям олигофрен за политик и за съжаление министър-председател в България не е имало...дано никога тоя не повтори...

тъй тъй! а това на записа не сте го казвали вие, а актьори от сатиричния театър!

Само дето си го признаха :))))

Да, това е типично за нашата политика. Да се избегне истината с прехвърляне на вниманието по друга тема. Не е важно кой какво е казал, а имал ли е право Радостин Василев да прави запис.

Киро канадеца на кои е инструмент?

на фатмак радев!

Човек не би желал да е на мястото на тия 50 члена на ръководството на ПП. Трябва да избират между съвестта си и слугинажа на хора като Джон Траволта (Киро) и международният аферист (Асен). Записа който е съвсем автентичен, показва съвсем ясно, че става дума, за национално предателство относно съветника Чернева и шефът й К. Петков, както и сталинистките намерения на Асен Василев, относно службите. И тримата са, за затвора, без съмнение!

А Киро-тъпака е инструмент на Посолството! И тази отрепка се прегърна с ГЕРБ, ама не коментира, че неговата групировка беше създадена именно като отрицание на ГЕРБ. Такъв нищожник като Киро не се е пръквал в бг-полит средите . Браво на Радостин Василев!

Дете идиотче....ето това е К Петков.

Едва ли е идиот все оак не слугува безплатно на Козяк!

Кире, ако Руди е инструмент на службите то ти на кого си иснтрумент? Излиза , че ти си инструмент на посолствата. Е кое е по-добре.

Кире, ти още ли си канадски циганин?

Глупак,продал се на макетата с онази Черневата.Не ви ли е срам,макетата използват Сорос само в своя полза и него го будалкат и им се връзва,дори си позволиха черни списъци за да се блокира историческата истина,а нашите питьовци оголиха задник.И ако стане правителство с тези боклуци ,нищо добро не ни чака.НПО- та не защитават българския интерес ,а за дестабилизация. на държавата.Какви хора?

Sm3hurk0

ББ: Казах Киро, а не Къро ! :))))

Петков, спри да се излагаш. Помислете, кой от присъствалите в Zoom срещата би могъл да направи запис на компютъра си и да го даде на Василев. Zoom-ът няма нищо общо със записа - това са елементарни неща за малко по-грамотни хора.

Кире, ти със службите не си играй и ако нямаш твърди доказателства, а не написан сценарий от "посолството" не се излагай. Всички знаем, че ДБ от години иска да сложи ръка на службите. Толкова искат, че генералчето Наско вече пяна му излиза от устата.....останал е без търпение. Все е на една ръка разстояние, и все не може...Сбрали вчера 200 лумпена пред Президетството-майдан щели да правят:))))))

Те все едно не коментираха в записите как ще сложат калинки по службите....всички са едни и същи

И НА ТЕБЕ И НА КОКОРЧО ДА ВИ СЕРА В УСТАТА

Най добре с третия мандат да е при ИТН,те поумняха и може да се обединят,Няма да стане нищо със шмекера Киро и Асен Крадеца ,ще ни сринат тотално,това е наоаст.Нито реформите им реформи,нито имат капацитет.А с техни служби директно пропадаме.

Ама нали Василев беше инстумент на Путин, ся пък на службите. Петков да вземе да се реши!

ТИ НА КОГО СИ ИНСТРУМЕНТ БЕ БОКЛУК. МА ЛАЙНАРИТЕ. БРУКСЕЛ, КУРУЛАЦИЯ. ЛАЙНАР СИ ТИ

Какъвто и да е Руди Гела записа е автентичен и показва как ще дерибействат в държавата за постове,със свои марионетки,натиск,беззакиние както беше през 7- те месеца и вероятно и за чужди цели.А Весела Чернева отдавна се е продала и никога не е защитавала българския интерес.То е грозно,как една соросоидка да не може да извоюва българските интереси в РСМ,а да се оставя на тарикатите да я ползват.

A ти, про100Киро, си инструмент на Козяк, заради който Тиквата трябва да се пази! ПРЕДАТЕЛИ

Стига сте ни навирали този олигофрен! Не виждате ли, че този некадърник не може на вързано куче хляб да даде.

А ти и голямата ти любов буци на щатите

Ти си инструмент на посолството... Нищо ново...

Киртак, кой ви изпи мозъка на теб и Кокорчо да ги говориъе тия машинации!? Путин ли!? И лошото е, че ви разкриха, а не това дето го правите и договаряте, така ли!? Ми ти си тотален психопат, бе!

Което си е така, така си е! Смрадостин Василев е вече използвана тоалетна хартия! Само че, не е лошо да проверите редиците си, г-н Петков, защото най-вероятно има инсталирани сред вас още такива смрадливци, които чакат сигнал за да ви оцапат!

То пък началника ти е една бистра вода ненапита...

Кеф, колко лесно ви манипулираме.