Кирил Петков отказва предизборна коалиция с Мая Манолова и Христо Иванов

От формацията на Слави Трифонов работих добре с Мика Зайкова и Ива Митева. Според мен от ИТН трябва да преглътнат егото и да разберат, че сами не става, каза бившият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро не е луд да се събира с провали като Мая и Ицо Иванов

ПО ДОБРЕ ДА СЕ ПОДКРЕПИ ВМРО КОИТО СА И ПАТРИОТИ, ОТ КОЛКОТО ТЕЗИ ДЖЕНДАРИ В ПОЛИТИКАТА НЯМА МЯСТО ЗА ТЯХ.

https://afera.bg/много-тъмна-мътна-и-кървава-американс/

ние се хборим да мажнем герб а този лумпен е тр ъгнал да ги връща на влас КУРУМПИРАН ПРОДАЖНИК няма да стгигнеш до парламента

отказва коалиции със стръвници. Обича да си духа сам.

С разпореждане на Министерски съвет №2 от 15.07.2021г се променя устава на Фонда на фондовете. С него от Надзорен орган и Управителен съвет се променя формата на управление , като се поставя на тяхно място само Консултативен съвет за да се спестят пари за заплати. Консултативен съвет се назначава от министъра на финансите еднолично. Фонда управлява 230 милиона евро. Една от съсловните организации, която управлява 83 млн лева е Българска асоцияция за рисков капитал -BVCA. В структората има също Консултативен съвет, сред членовете са: Даниел Лорел съветник на министъра на икономиката и съпругата му Виолета Лорел зам. министър на финансите. Там също е Борислав Стефанов е кум на Кирил Петков, заедно с Павел Велков тези господа управляват 180 млн евро.

Смърди ми нещо този прект. Стари муцуни в нови одежди, баджанаци, роднини и тн. Все повече се уверявам че ИТН са най-стабилни и принципни. Ясно е че никой не стои зад тях,

Правилно е да отказва коалиция на тези подкупени боклуци- говореха за подкрепа на правителство на ИТН, ако политиката и действията е като тяхната, а на други ден след преводите на милиони изведнъж взеха да искат те да назначават министрите в кабинета... е тогава кое ще е правителство на ИТН? Измислиха си, че Слави не искал да разговаря с тях и т.н.... Ами боклуци сте какво има да говори с вас или искаха и него да компрометират. Така че никаква коалиция с тези боклуци- жалко, че толкова много хора подведоха, а пък парите си ги прибират само те. Мислете хора, имате глави на раменете използвайте ги по предназначение, а не само да псувате!

Мая се омая, че никой не я иска за министърка.

ВКоалиция с Харвардските галфони Киро Харвардя и Асенча само ако си признаят ПУБЛИЧНО ГРЕХОВЕТЕ: - единия,че брутално,нагло и просташки излъга нацията,че НЕ Е ВЕЧЕ КАНАДЕЦ - другия,че не е крадец на интелектуален продукт Да целунат ръката на Патриарха ДА ПОИСКАТ ПРОШКА И ...ако я получат...чак тогава можем да мислим изобщо за преговори... Best regards dear Kire and Asene !!

Няма кой да ти се върже на измамата, Кире! А, само да те подсетя, че Майчето Манолова предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС и хората я гонеха по улиците и я замеряха с камъни. Тази политика ли ти харесва? А понеже гласовете до 121 депутати няма да ви стигнат ще си станете заложници на БСП и червената олигархия!

Защо? Не може така . Борисов е виновен. Ще ви изтребя пикльовци ,когато аз съм лъгала вие сте били в Ташкент.

Майчето прави всякакви опити да се задържи във властта, защото е ясно, че повече никога няма да види НС като самостоятелна партия. А и, обективно погледнато нито тя, нито отровителите, нито габровката с предлаганите 500к лева за преливане в тяхната формация, нямат никакъв шанс за бъдеще в политиката...

Ролята на двамата от Харвард е да вземат гласовете на гласувалите за Слави, но разочаровани от него. Тошковците се оказаха не надеждни, и за това се задейства план "Б" . Необходимо е мнозинство, което да състави руско ориентирано правителство, но достатъчно маскирано, за да успее да измъкне 30-те милиарда от ЕС, които Русия вече е осчетоводила като поредна вноска на такса "асвабаждение". Планът ще успее, защото разочарованите от ИТН ще гласуват за новите месии или за ДБ. Те няма да гласуват за ГЕРБ или за ДПС. Преизбирането на Радев и съставянето на прокремълско правителство са неизбежни. Планът може да бъде провален само от Конституционният Съд, но те се снишават и явно няма да посмеят да се опълчат на кремълската марионетка Радев, защото едва ли им се яде рукола. Това е.

умно си е момчето знай, че нов бърдак със дърти аморизирани кадаръм кокони ни стаааа

Долу ДБ и ИБГНИ и БСП. Слава на ИТН и ПП.

Ах, почтените. С гаджето на А.Василев - мутрата Спецов , плюс един евреин( ! ) и още нещо = ПРОМЯНА. Само " наши" хора. Така ми се иска да повярвам, но и не видяхме този отказ от канадско гражданство. Не му се пътувало, не за друго.

Тук става въпрос за сериозна политика. ИТН и ПП искат Европейска федерация и социал либерализъм

Сега това "Продължаваме Промяната - Коалиция на Почтените " звучи НАПОИТЕЛНО оптимистично. Но като се почне от вицката Йотова и се мине през повечето телевизии казват ПАРТИЯТА/проекта/ НА КИРО И АСЕНЯ. За да няма недоразумения предлагам ТОЧНО иновативно име на проекта: ПП ПП което значи --> ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ/проект ПОКУПКО-ПРОДАЖБА и всичко си идва на мястото, нали?

И ще бъде едно сладко депутатче, ще седят с опуления една до друга седалка и ще си менкат картите за гласуване когато единият го няма :)

Отказвам се да ги поддържам тия "нови месии".

Подържай на толупа кесиите и не ги изпускай. Само не реви.

Тук повечето са с хронично разстройство и са намерили за добре да се изс.рат тук!

Що? Да идвам ли?

Вече знам за кой ще гласувам!

За прочетените ли?

Ти вече знаеш, А АЗ съм в пълно неведение.

Не само предизборни, а и следизборно коалиции трябва да откаже с тях. То не бяха истерии от страна на Христо, то не бяха небивали прозрения от страна на Мая. Всички видяхме какви лицемери могат да бъдат, стига на тях да им е изгодно.

Ролята на двамата от Харвард е да вземат гласовете на гласувалите за Слави, но разочаровани от него. Тошковците се оказаха не надеждни, и за това се задейства план "Б" . Необходимо е мнозинство, което да състави руско ориентирано правителство, но достатъчно маскирано, за да успее да измъкне 30-те милиарда от ЕС, които Русия вече е осчетоводила като поредна вноска на такса "асвабаждение". Планът ще успее, защото разочарованите от ИТН ще гласуват за новите месии или за ДБ. Те няма да гласуват за ГЕРБ или за ДПС. Преизбирането на Радев и съставянето на прокремълско правителство са неизбежни. Планът може да бъде провален само от Конституционният Съд, но те се снишават и явно няма да посмеят да се опълчат на кремълската марионетка Радев, защото едва ли им се яде рукола. Това е.

Що съ прайш на...разбирач, бе??.

Стой та гледй.

Чета каоментарите , и разбирам,че цялото тиквено и депесарско войнство се вдигнало да плюе новият проект,а покрай него и Радев.

Пиленце, отвори си сметките за ток, парно и от Кауфланд и срадни - олиото гони 4 лв, хлябът 2

Петков и Василев ни донесоха тези цени, Как да им благодарим?

Ама наистина си голям клоун...от село.

НЕ! Бойко ви ги донесе тези цени, той заложи всичко преди да даде властта, и увеличението на тока и всички злини, които сег аедна по една ще изплуват. Много сте прости ако си мислите,че някой друг е виновния!

И АЗ СЪМ ПЕТРОВ . НО ДЪРЖА НА ИМЕТО СИ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА МОШЕННИЦИ !

Муахахахахахаха... тия двамцата за да се докопат до властта и парата ще се пробват да се коалират с всеки, който има шанса да постигне нещо на изборите.

Нищо не си разбрал. Тези двамата няма да се коалират предизборно с никого, защото са на гребена на вълната и всеки излишен килограм може да се окаже решаващ за излитането им в космоса. Образно казано. Виж, след като влязат /според мен с 5-7%/ в Народното събрание ще започнат преовори поотделно с всеки депутат, който иска да осребри по-бързо новото си положение... Но нямат шанс. Депутатите от ДПС, ГЕРБ, ДБ и БСП са лоялни на партиите си. А тези от ИТН са наясно, че политическото номадстване слага кръст на всеки по-нататъшен опит да излязат с чисто лице пред хората. Поредният "Много шум за нищо" ще е... Но целта не е тази. Целта е ИТН да не полуат повече гласове от предишните избори, защото вече минаха през огъня и знаят как! А обвиненията, че ИТН са продукт на мафията са смешни. Ако бяха - нямаше на два пъти да оставаме без правителство... Но трябва да можеш да мислиш, за да го осъзнаеш. И да се дистанцираш от партийни щения!

не ти е силната страна

А как ще си върнат парите, платени за услугата на ВОЛТ?

Искам само да попитам господин "Почтенния" по какъв признак е разпознал почтените като ги е гледал от парламентарната трибуна? Това е ново разделение обществото, по подобие на НЕГОВИЯ БЛАГОДЕТЕЛ -РАДЕВ.

А бе не се вързва курви и педерасти да са във един кюп макар че и двата субекта са шибаняци

"Кирил Петков е против съставяне на общи кандидатдепутатски листи с "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!". Правилно решение! "Демократична България" искат да го използват като ракета-носител за парламента. Освен това приоритет на "Демократична България" е Държавна сигурност. Подобен приоритет е за идиоти. Половината от Държавна сигурност вече не са между живите, а тези които все още са живи не помнят какво са закусвали сутринта. Но да оставим демократична България. Интересен е Кирил Петков. Всичко което казва звучи чудесно, но по най-важния въпрос той никак не е наясно. НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ Е ТОЗИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА! БЕЗ ЕНЕРГЕТИКА НЯМА ДЪРЖАВА! 1.В момента около 55% от енергетиката на България се пада на въглищните централи. Те обаче са пътници и сега битката е да се удължи животът им с още 5-6 години чрез преминаване на газ.Това закърпва временно положението, но не го решава. Това го заявява и Кирил Петков. 2.Ако в момента все още се поддържа някаква приемлива цена на тока, то това се дължи на 5 и 6 блок на АЕЦ"Козлодуй". Те прекратяват съществуването си през 2047 година. Някой ще каже, че има много време. Няма време! Ние за повече от 30 години не сме построили нищо. 3.С ток от фотоволтаици икономика не се развива. Първо, че е много скъп, а освен това не сме на екватора и можем да разполагаме с него 5-6 месеца в годината. През останалото време е необходима заместваща мощност. Той може да е подходящ за ходели,домове, вили и други подобни, но с такъв ток икономика не се развива. 4.Спомнете си как преди дни индустриалците започнаха да затварят предприятия заради скъпия промишлен ток! 5. През 2030 година, което не е толкова далеч, зарядните станции за електромобили ще станат повече от бензиностанциите. Натам върви светът и ние няма къде да се дяваме. С какъв ток ще зареждаме? 6.Буквално след 10 години България ще загуби половината от енергетиката си/въглищните централи/. С какво ще ги заместим? СЛЕД ВСИЧКО ТОВА КИРИЛ ПЕТКОВ ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЯМА ДА СТРОИМ БЕЛЕНЕ. НЕ НИ ТРЯБВА! А КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? ЩЕ СТОИМ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ И ЩЕ ЩРАКАМЕ С ПРЪСТИ ЛИ? И ЩЕ ЧАКАМЕ ДА ЗАТВОРИМ И 5 И 6 БЛОК?! ВЪПРОСИТЕ СА ОТ СТРАТЕГИЧЕСКА ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А КАКТО ЛИЧИ ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ НЕ СА СЪВСЕМ НАЯСНО!

ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ 2014- 2020 28 февруари 2018 Външният дълг на България продължава да намалява! Бpyтният външeн дълг нa Бългapия в ĸpaя нa дeĸeмвpи 2017 г. e c 1481.6 млн. eвpo (4.4%) пo-ниък в cpaвнeниe c ĸpaя нa 2016 г. (34 046.3 млн. eвpo, 70.7% oт БBΠ), пoĸaзвaт дaннитe нa Бългapĸaтa нapoднa бaнĸa. 31 юли 2018 Безработицата у нас спадна до рекордно ниско ниво Безработицата в България достигна рекордно ниско ниво през юни на месечна база - 4,8%, сочат последните сезонно изгладени данни на Евростат, публикувани във вторник. Това е най-ниското равнище на безработица у нас поне от януари 2000 г. насам, откакто стартират данните на Евростат за България. 30 септември 2019 Безработицата у нас спадна до рекордно ниско ниво "Безработица в България през август бележи спад до 4% спрямо 5,2% година по-рано, най-ниска безработица в нашата страна от януари 2000 година, откогато Евростат разполага с този тип данни 07 септември 2016 България лидер по икономически растеж в ЕС. Това става ясно от доклада на статистическата служба Евростат 08 Май 2019 България е сред топ три на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) по икономически ръст за годината, като прогнозите на икономистите на „УниКредит“ са страната да завърши 2019-та с 3.3% увеличение на БВП до 58.4 млрд. евро. Tази и следващата година реалната заплата в страната (коригирана с инфлацията) ще нарасне с около 6.5%. 8 май 2017 Учителските заплати скачат с 15% от 1 септември. Средната заплата ще достигне 1075 лв 9 юли 2019 Учителските заплати скачат с 20%. В големите училища максималната учителска заплата ще достигне 1500 лв. на месец, в малките населени места максимумът е около 1014 лв. В момента най-ниската работна заплата е 920 лв. за учител, който излиза от университета, а максимална - около 1104- 1120 лв. 14 февруари 2017 Средната заплата у нас вече е над 1000 лв. Икономическият растеж на България е 3.4% през последното тримесечие на 2016 г. Безработицата е исторически ниска - 6.7%, обяви НСИ. 13 февруари 2019 Средната работна заплата у нас бележи ръст през четвъртото тримесечие на 2018 г., НСИ. Средното брутното възнаграждение е 1 171 лева, или с 4,8% повече спрямо третото тримесечие на миналата година. 13 февруари 2020 Средната заплата в България достига 1349 лв. през декември Увеличението през четвъртото тримесечие е 12.1% на годишна база, показват данните на НСИ 1 октомври 2017 Увеличиха минималната пенсия на 200 лева. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2017 година, след като от 1-ви юли тя се вдигна от 161 на 180 лева 24 Юни 2019 Минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст от 1 януари 2019 г. става 208 лв., а от 1 юли - 220 лв. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2019 година 23. Юни 2020 Вдигат пенсиите от 1 юли, минималната става 250 лв. 250 лева ще е минималната пенсия за стаж и възраст от 1 юли. Увеличението е с 13,9 %, спрямо сегашният ѝ размер, съобщава Националният осигурителен институт (НОИ), средната ще достигне 412 лева. 24 юли 2017 Софиянци отказват оферти за работа срещу 1000 лева на месец, понеже им се налага да пътуват по 25 – 30 км от дома си до офиса. Това пише днес "Монитор", уточнявайки, че хората не искат да губят време в път. КАТАСТРОФАТА ПО ВРЕМЕ НА БСП-ДПС 2013- 2014 21 Август 2014 Бюджетният дефицит през юли стигна рекордните 1.15 млрд. лв. 18 Март 2014 Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат. Орешарски, 30 май 2013 "Не може още от утре да се повишат заплатите, не мисля, че и хората го очакват. И аз няма да имам нищо против да ми се увеличи заплатата, но това ще се случва поетапно, ако (!) има такава възможност". 05 Април 2014 Оптимизмът за икономиката внезапно се стопи 17 Май 2014 По качество на живот България е по-близо до Албания, отколкото до ЕС 05 февруари 2014 Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми. 20 декември 2013 Хасан Адемов БСП / ДПС: Възрастта за пенсиониране ще се увеличава 05 юли 2014 Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв. 23 Октомври 2013 Увеличение на пенсиите от 1 юли 2014 г. с 3% предвижда бюджет 2014 г. (при пенсия от 120лв- увеличението е 3.60 лв; при 150 лв пенсия- увеличение 4.50лв) Брутен външен дълг 30 демември 2014 Брутният външен дълг към края на декември 2014 г. възлиза на 39 558 млн. eвpo, като нараства с 2634 млн. eвpo (7,1%) в сравнения с края на 2013 г. 36 934 млн. eвpo

И кого си мислиш, че ще излъжеш? Борисов прие власта с 14 милиарда лева външен дълг. Към 29.01.21 г., когато още е на власт, външният дълг е 74 милиарда лева. Значи средно годишно България е затъвала с по 6 милиарда лева!!! Това ли ти е просперитета? Апропо, данйните за 2014 си ги наври в четирибуквието. Вече сме 2021. Към карая и... Та ако дадем власт на тиквата, при 6 милиарда годишно, за 4 години ще окръгли външния ни дълг до 100 милиарда лева! ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН!!!

Само да те питам - колко беше олито, газът и токът при Борисов и колко са сега?

https://www.investor.bg/biudjet-i-finansi/333/a/vynshniiat-dylg-na-bylgariia-se-uvelichi-s-64-za-godina-320939/

Ох, ти на тази мутренска агенция ли вярваш..ай потърси накого е,че ми става смешно :) едни инвестиорчета са там майко мила

Или е ибратен, или не е чувал Ква майсторица е кака му Мая :)) Кеи дудуци праи - ум да ти зайде!

Как е възможно този прощъпалник в политиката да отказва на врели - некипели дами? Това е груба грешка. Този киро лъжата подценява най-големите играчи на днешния небосклон над България. киро, оправяй си мерника, докато е време. Иначе, не само лошо ти се пише. Ще бъдеш вън от голямата кльопачка.

Президентът Радев: “Американските санкции са диагноза за режима, който отгледа тази корупция.” Да, де...но: Васил Божков беше известен като гангстер, сподвижник на Илия Павлов и Васил Илиев, преди НДСВ да променят закона и да го превърнат в бляскав колекционер. След аферата “Костинброд”, организирана от Мая Манолова, Сотир Цацаров, Сергей Станишев, Лютви Местан, начело на правителството на коалицията БСП-ДПС застана Пламен Орешарски - личният икономист на Васил Божков. Орешарски беше оттеглен от СДС от кандидат-кметската кампания на София, заради негова среща в офиса на Черепа, същият офис - посетен от Мая Манолова преди общинските избори през 2019 г.. Възходящият път на Делян Пеевски, като политик и бизнесмен, започна по време на НДСВ. Той беше лично одобрен от Симеон Сакскобургготски - свързваше ги общото приятелство с Илия Павлов. През 2013 г. Сергей Станишев обясни, че или избират Пеевски за шеф на ДАНС, или правителството пада. Избраха го. Гласуваха всички от ПГ на БСП, включително Корнелия Нинова. Същата Корнелия Нинова, която лично предложи и се пребори за излъчването на пенсионирания Румен Радев за президент през 2016 г.. Явлението Делян Пеевски би било невъзможно без подкрепата на Доган и ДПС - а без Доган и ДПС Румен Радев нямаше да стане държавен глава. Така че - не е ГЕРБ. Когато Бойко Борисов дойде на власт, Васил Божков беше мощен бизнесмен, който не криеше - когато ми потрябва нещо да мине през парламента, купувам си депутати. Делян Пеевски и майка му, с кредити от КТБ, бяха създали вече медийната си империя. Президентът Радев, произнесъл знаменателната фраза: вярвам повече на Васил Божков, отколкото на неговите обвинители, сега обяснява, че той говорел, когато другите мълчали. Верно ли?! Без майтап?! Говорехме и пишехме неколцина журналисти, които платихме с лични страдания, неистов тормоз и преследване. Радев просто от време на време избълваше порой от общи фрази и сетне се прибираше при жена си в цитаделата, охранявана от НСО. И политическото лицемерие трябва да има някакви граници..

Искам и аз в политиката! Много искам да ме изберете. Имам двойно гражданство, Английската кралица ми даде второто. Отговарям на условията, мога да лъжа и мажа безгранично. Мисля само и единствено за себе си, след мен и потоп... МОЛЯ ВИ, ИЗБЕРЕТЕ МЕ! Какво тук значи някаква конституция?

Tozi paliacho da se pokrie i dag go niama

Зачетох се в коментарите. Герберастите са наизлезли от дупките си и лаят ли лаят. Но тяхното крадене свърши. Ще празнуваме скоро изчезването на герберастията и бок(о)луците.

Той още ли е президент? Само до тези избори

Хитро го е измислила Мая Даваме волт Киро и асан го яхват, После си прибираме волта, ама заедно с тях! Големи сметкаджии, ей!

Волт са се давали и на Костов, и на Кунева, и на ГРОБ.... изобщо едно себераздаване.... досущ като Мая общата.

Явно са под наем...

Само че коня волт, не се прибира! Сега ще го понапудрят и оседлаят за Мунчо, та да може да ги Яхне и тях и коня!

Ще пагубно за, ако се коалират със старите партии-хрантуници или бивши партийни храненичета. Ще си загубят доверието на изборите.

Имиджа на измници, трябва да се пази!

Керчо и Кокорчо на лов за лапнишарани?

Търси се и Гарабед ;)

Спецов става ли?

Герберастите как реват, че вече свърши с тяхното крадене. А и в затвора ще влязат. Ще се оправи България. Вярвам го.

А Кирчо и Кокорчо са му слуги Това им е нивото

Уж служебна, пък яко Прокопиева.

От известно време започнах да следя новините и коментарите в Дир-а. Прави ми впечатление няколко имена които яростно защитаваха Слави кога беше на гребена на вълната, същото беше и с Христо и Мая кога влезнаха в парламента. Същите тези оплюха своя вожд Чалгамен и племенната водачка Мая след изцепки на Тодор тъпото и г-жа 500к. А сега яростно защитават Киро Гела и компания. Да попитам за един прЕател па и за мене по колко пари дават, че не ни достигат за тока ?

С платената любов е така!

Е ти си единият :)

Тоя номер с пристигането на Спасител от небето /чужбина / в последният момент месец преди изборите вече и игран с Царя и юпитата. Сега са двама Пратеници от Харвард , безполови като царя : нито леви , нито десни, които да дърпат глупаци от всички посоки. Специалисти по по управление на всичко, ще мераклии да яхнат дър авата като едното нищо.Обещанията сходни с царските : над 7 хиляди дни след като Дедо ни оправи за 800 дни , Кире ще ни дооправя за 4 години. Царот беше известен, че успехите му са на покер , на на харвардците динственият им успех дотук е , че да са ни уредили с фабрика за албански автомобили,. Другата прликае , че от царската тайфа сега не останало нищо, напазаруваха и и бяха прогонени от от политиката, с Хравардците се очаква да стане същото. С царя обаче влезна боклукът , който и досега ни мъчи, с харвадистите и те са врата към някои друг. Проклет да е , който полива пустинята .

Изясни ли въпроса с гражданството, за да си чист и почтен пред избирателя???Щом има някаква лъжа около името ,и Мая като комунист , за какво ново и почтено ще говорим???

Този заяви пред В. Николаев,.че няма намерение да ходи да си търси документа в Румъния, защото общо взето нямало смисъл.

Днес послъгваш с канадското гражданство, утре послъгваш с някоя и друга нула в държавния бюджет. Какво толкова?

"Петков увери още, че няма нищо против хората с различна полова ориентация." Е тука много се издъни. Няма да гласуват за теб почтенните хора.

Евгени Минчев ще изцяло на неговата задна страна!

Платил си бил данъците. Нас не ни интересува платил ли си канадските данъци! Вземи си почтените Мая , Корнела и Пинокио и ще ви гледаме акъла! Рибите ще се хванат!

Не на ПП и сие. Тези са подставени джендъри на НПО-тата на Сорос. Клопка за вкарване на РСМ в ЕС и мигрантите през България.

Що, ги плюеш? Нали се гласите от ГРОБ да управлявате с тях когато Бойко сдаде властта на Дани Митов ?

Дори Ментата го е гнус от тия!