Кирил Петков обяви завръщането на партията си в парламента

ПП не приемат Изборния кодекс като по-важна тема от бюджета. ГЕРБ обаче смятат, че се бълват лъжи. че парламентът си работи, а ПП и ДБ са в изолация

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков обяви завръщането на партията си в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро обяви завръщане. Завръщането на джадаите. Голям праз!

А машините са трудни за манипулация?!

Кирее ти Асен и Ристьо вече станахте любовници на Столичани

2022-11-19 12:18:09 Заслужено е всичко (нерегистриран) При инфлация при храните 40% българинът не ходи на протест за цената на живота,а в подкрепа на машини,с каквито се гласува само в страни от третия свят.Заслужава си съдбата този народ.Заслужава я напълно.Робът е винаги роб

Браво на Кирил Петков!

ДАНЧО УМРЕ ОТ КУРВА - УБИЙЦА , А ТИ !

Как ли се оправя Тате Череп с чешити като Киру и неговата секта? Не му е лесно, съчуствам му на човека...

АРЕ БЕ ! ОТ КОГА ЧАКАМ ПРОСТИТУИРАЩИТЕ НА ПЛОЩАДА И ... НЕМА НИКОЙ ! А УЖ , ЗА НЕКВИ ХАРТИЙКИ ! РЕКОХ СИ - МАНГИЗИ ! АМА , НЕ !

Кире е по прост и от бою .... изхвърли се кат чикия на вестник с руските дипломати и от там насетне тръгна към дъното .... изгуби енергията на народа

връщат се като наакани...

Само , че не виждам градивна критика относно машините ! Това или онова не ми харесва минава само при тъпите ГЕРБ-ри ! Хартията се доказа , че не става ! Сега е ред на глупаците от ГЕРБ да докажат същото ! С техният умствен потенциал и онзи дебил с телефончето едва ли ще успеят ! Дори не може да се обосновете как точно се хакват тези машини ! Така е като цял живот си неграмотен и едвам си научил да си пишеш името !

Само 9 ГЕРБ-а ! Искрено съм разочарован ! Явно Тиквата съвсем е спрел парите на троловете !

връщай се в Карлуково, иначе си загубен!

Нека всеки глас да минава и на харртиен носител и през машина, за да видим, кой краде гласовете. Продължаваме подмяната НЕ е и никога няма да е партия, която работи, за интересите на бългаярските граждани. Това са платени слуги на Козяк и Америка Против България.

Те поставиха ли срок за извършване на "промяната"? А когато я завършат как ще се казват?

Киро е идиот ,капутлиев, Кокора е гнусен гей, Ицо е долен идиот.... Още може много да се пише за тия кретени долни . Мацата им долна

Най-лесно е да се фалшифицират изборите с машините на Мадуро. Няколко реда код в софтуера могат да изпратят всеки пети вот за Герб/СДС към такъв за ДаБ. По такъв начин Герб/СДС получават 20% по-малко , а ДаБ си увеличават гласовете. Така беше направено на последните избори в София град. Не бяха преброени отрязъците от машините и не са сравнени с протокола от машините. С хартиени бюлетини такава фалшификация не може да се направи. С гласуването на Герб/СДС, ДПС и БСП за корекция на изборния кодекс ще се даде възможност за предотвратяване на тая фалшификация.

Тези променливите са толкова вредни, че даже минутите, в които съществуват, ще ни струват страшно много. Затова час по-скоро трябва да бъдат забравени.

Про100К бай Ставри умре да ви чека

протест подкрепен от Дубай без пари не е протест

То се вижда, че протеста е нагласен и добре подплатен.Само вижте с какви плакати са разхождат и ще ви стане ясно.

Отрепките от ПП и ДБ пак се осраха с последния цирк за машинките. Стана дума за младия Льльо от ПП-патки сутринта по БНТ. Водещият Г. Любенов го пита: -Обяснете какво правите и защо го правите?; -Ами, Герб са лоши, ДПС са лоши, ИТН са лоши, БСП са лоши, само ДъБъ са добри(засега). - Добре, пита водещия, нали с ИТН и БСП бяхте в едно правителство? - Да, амЪ те тогава не бяха лоши, ама са били лицемерни и ни излъгаха. Хем умствено увредени, хем упорити, хем опасни за държавата и избирателите с които всеки ден се гаврят. Но МАНДАЛОТО вече хлопна!

Целият проблем, че със 73 депутати от тях нищо не зависи. И да стоят извън Парламента, и да са вътре - все тая...

във великата ви америка дори гласуват по пощата с пима бе...

И там стават измами.Той Шорош отдавна е американски гражданин.Да не си мислиш,че такива като Бойко и Кирчо имат акъл да измислят подобни неща?

Българското червеноглаво говедо си иска Курни Биволицата, Боко Тъпия и Доги Сопола. Това и ще получите. А можехте да получите ред, инвестиции, стабилност, влизане в Шенген и Еврозоната.

Тук борбата е кой да захапе кокала,и ПП и ГЕРБ са от една смес,и едните и др са лъжци и крадци....

ПП вървят по пътя на Слави с все по голяма засилка

Продължаваме промяната - 53 Демократична България- 20 депутати Е как вие ще определяте дневния ред соросоиди?

Разписките от машините не са официален документ. Обаче хартиените бюлетини са! Все едно да броиш касовите бележки в магазина. И ония, лошите хакери , са барнали малко един официален сайт на Дедо. Тук за някакви машинки говорим...

нали Конститузионния съд каза, че е не противоречи на Конституцията щом има разписки. Питам се : само щом ги има, или като се броят за проверка. Никой обаче не иска да бъдат преброени и се питам защо.

Ореваха орталъка , че правната комисия е работила през нощта. Какво от това? Да им платят нощен труд.

Да, за 8 часа нощен труд в болница плащат 8 лева. И на тях толкова. Това е официалната тарифа в БГ.

Не само нощен труд ще да им платят а и бонуси към ''амалките им'' заплати и всичко това от нашия джоб заради техния хатър.

И не е спазила никакви изисквания за предлагането , обсъждането и гласуването на Закон. Статуквото променяха закони с Преходни и заключителни разпоредби в какъвто и да е отворен закон, нямаш нищо общо с материята на променящия се закон.

Абе Киро бабата която бутна машината трепери ше от страх защо я изгониха от из секция. Защо това не кажеш на хората който ги е страх да ни ви счупят машините че не могат да ги платят и затова не гласуват АМАН ОТ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ

Като се гласува с машини трябва да се броят разписките. ПП и ДБ искат да лъжат със софтуера. Да се махат всички от там. ГЕРБ със закона да няма многомандатен район чужбина иска да ореже гласовете за ДПС и Възраждане.

Срамота хора от Партията на посмяната начело с просто Киро и Кокорчо ! Значи когато по тъмна доба приехте машинното гласуване и сутринта излезе в "Държавен вестник" беше нормално , а сега не! И с какво право ме задължавате да гласувам само машинно? А митев публична тайна е че спечелихте предните избори с машините на Мадуро и репресиите ма имотния крал Рашков!

Като погледнеш Киро, Асен, настимир - педерас, педал и дебел педерас. Убавци.

ДПС ефективно управлява България отново. Промените в Изборния Кодекс обслужват ДПС

Няма да ви мине номера с временната комисия, за да отлагате закона. Ще се гласува следващата седмица.

Никой не говори за: Защо не се броят разписките от машините? Защо не се сравняват със софтверните резултати? Ако някои се загрижват за недействителни бюлетини, нали техните симпатизанти гласувяат с "непогрешими машини", тогава ще имат повече гласове. Какви права се отнемат на онези, които искат да гласуват с хартия като по цял свят? Който иска гласува с машина и има всички права.

Връщат се в парламента, за да съботират работата му.

Така и не се научи да се изказва Кирчо. Пълен хаос! 10 теми засяга и една не може да обясни и аргументира разбрано. И как не му писна да ни маже очите с това измислено гласуване. Цяла Европа гласува с хартиен вот от съображение за сигурност, само ние ще сме модерни и дигитализирани като бананените републики

Правим Пари и Да СЪ .Бъ постепенно осъзнават, че БСП ги употреби и изостави. Точно като ИТН. Всичките хейтърски организации истичат в канализацията при Майчето и Дончева.

Които поддържат този недоклатен шмиргел да бъдат мобилизирани. Така или иначе той това вижда във вас. Една маса идиоти, които ще хвърли в месомелачката само и само да си изпише сорат пред господарите си в Давос и Бандерската Канадска организация. Хората явно нямат никакво желание да мислят и четат. Виктория Нюланд е от пионерчетата на Бандера, както и Кристия Фрийланд, която като Канадски министър се обръща официално от трибуната на парламента със Слава Украине. Ако този нацистки поздрав е нормален за избирателите на Кирил подпалвача, си го заслужавате изцяло. Само едно да ви светна, като ви пратят на фронта да мрете за да правят тия еничари кинти си спомнете какви идиоти сте били. Докарахме се дотам, че Турците да звучат логично. Ние какви сме бе? А? Оня Тулуп ви го каза: МАТРЯЛ сме. Ма той гледаше да ни дои и да си реди локалните далаверки. Тия искат голямата мръвка: НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА и включване на България във военни действия срещу Русия.

Кире сега Русия като ни осъди за Газа който ти спря и лиши българите от газ кой ще го плаща или затова бягаш бързо и бавиш НС с глупости

Кирил Канадски обяви, че се връща в Канада. Ох най-после ще се отървем от тая Канадска ливада!

Кире зарежи я Б я в Канада има добри психиатри тук най много в лудница да идеш

При инфлация при храните 40% българинът не ходи на протест за цената на живота,а в подкрепа на машини,с каквито се гласува само в страни от третия свят.Заслужава си съдбата този народ.Заслужава я напълно.Робът е винаги роб

Това са платени хора без работа. Предния път при протеста пред съдебната балата деама безомници пиеха бира в 9 часа.

При последните избори имаше задължително 100% броене на разписките от машините. Не съм чул до момента да се коментира разминаване между броеното и отчета от машината в края на деня. При положение че всеки избирател вижда какво е отпечатано на разписката, не мога да си обясня логично как става манипулация на машината на ниво секция. Ако наистина има манипулация на резултатие (до момента от всички проведени избори няма категорично доказано и осъдени за това), то това трябва да е на много високо ниво (от РИК нагоре). Факт е че машините ограничават гласуването на неграмотнити и електората на една партия (незнаещи български език), но смятам че след като не са положили усилия да са грамотни, нямат право да определят бъдещето на страната.

резултатите от броенето на бюлетините ?

Банкет ще направя когато харвардския престъпник влезе в затвора

С ТОЗИ НАЛУДНИЧАВ ПОГЛЕД , КИРЕ ТРЯБВА ДА ГО ОСВИДЕТЕЛСТВУВАТ !

Лъжците ще се изтрепят сами един друг. Обществото изобщо не е разделено "на половина". 60% изобщо не гласуват за мошеници, а 3.5 % гласуват с "не подкрепям никого".

Лицемери! Защо не актуализирахте избирателните списъци? Ден след изборите стана ясно, че и бебетата са гласували! Сега се загрижили за машини и хартии! Мошеници!

Смешник!

Кире, на следващите избори напролет ДБ и ПП пермаменъно е се извън парламвнта, смешници, изкарали 200 лайнаря и се мислят за много тежки, ДПС Смолян само могат 2000 човека да ви доведат бе мишкари, чеп за зеле не ставате

Видяха че с 200-300 протестиращи нищо няма да постигнат. Колкото и кресливи да са. И ще се съмне и без Петел, както казва народа. В НС всичко ще се решава без тях. И колкото повече мърдаш, толкова по навътре ти влиза. Явно вървим към предсрочни избори. Щом на ГЕРБ им писма, а на ББ вече не му пука за ПП натам отиват нещата. Изборите, които ПП ще загуби катастрофално. И ще последва съдбата на чалгасарите.

Той Лаьо Трицин е за 10 човека. Индивид, който цял живот жена му го издържа!

ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ИНАЧЕ БЕЗ ЗАПЛАТИ ТАРИКАТИ КРАДЛИВИ