Кирил Петков: Някакви хора се опитват да направят фалшива новина с хиляди бежанци, пълна лъжа

Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов пък заяви, че се очаква от Габриел и Денков да потърсят решение на всички въпроси за кабината

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Някакви хора се опитват да направят фалшива новина с хиляди бежанци, пълна лъжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те с Бойко се конкурират кой по голям лъжец!

да сравняваш харизматичния Боко с тоя олигофрен, сладурче?

Театър!

Не знам кое е истина от това което плямпат политиците, но всеки ден пътувам до Пловдив с влак и повечето пътници са вече араби. Нямам против никого, но аз бързам за работа, а те се возят за кеф. И кой плаща сметката всъщност от политическите безумия - ние с Вас, а ще продължават да я плащат нашите деца.

Тоя Петков като каже "добър ден" гледайте навън дали не е нощ. Било фалшива новина, с редовен полет били дошли... то така се почва, жабите се варят бавно.

Ние сме НАТО, ние сме ЕС и нищо не ще ни разклати нашата вяра Евроатлантска! Ние сме НАТО, ние сме ЕС, а Русия е само една бензиностанция с ракети, ракети с чипове от перални, от стари перални и лампови телевизори!

Руски, излагаш. Никой привърженик на ЕС не говори така. ЕС не е единствената вярна линия. Този начин на изказване е запазен за диктатурите. които токлова ти го вдигат. :) В 140 милионна Русия, не успяха да намерят един свестен и пак упряха до Путин, а? :))

Да, с "о" се пише. :) п.п. Потин. :)

Абе, къде е Лена? Другото е бошлаф работа.......

Нема страшно кире верваме ти знаем ти го каза ,,нема да ни изневериш ,,па ни изневери и на нас и на жена ти.

Като гледам, админа добре си е свършил работата. Трил е коментарите от 14 до 15 часа. Оставил е само тия, които са добре за нас, ама те са много малко. Ха да видим моите коментари до кога ще се задържат.

"Кирил Петков: Някакви хора се опитват да направят фалшива новина с хиляди бежанци, пълна лъжа" Аз си лъжа, ама нали медиите са си наши и съм им казал, да пишат, че Тошко лъже в Народното събрание за бежанците и нашите жълтопаветници ще повярват и ще предават това и на другите заблудрни овчици.

Защо никой не напомня, че в България има над 300 000 руски собственици на недвижими имоти?

Е и купили са си ги имат ги ,не са ги откраднали,Кво искаш да кажеш и ти не знаеш

Иска да каже, както дядо му е правил - да се конфискуват и да се дадат на "наши " хора. Спомнете си какво е ставало след девети септември 1944

Лъжливото овчарче се оплаква, че някой лъжел...

Лъжеца вика дръжте крадеца. Никога в българският политически живот не сме имали толкова токсични партии като ПП и ДБ.

Поправка, въпреки, че в техният случай и двете са верни. Лъжеца вика дръжте лъжеца.

Къде е Бойко да подкрепи думите на своя приятел Кирчо

Като новината е фалшива защо не позволихте изслушване по този въпрос в НС?

Киро,от тебе по-голям лъжец няма. И не някой си,защото ти до вчера беше господин Никой,но използвайки името на Президента стана не някой си,а голям лъжец.

Тримата глупаци. Гнома не е ли казал, че има имената не само на няколкото хиляди дето ще ни върнат скоро, но и на тези дето не са и помисляли да идват в Европа? А дали е получавал пари от чужди НПО? Защо ли?

Точно Кирчо да обвинява някого че лъже....точно човекът, който непрекъснато лъже! Е трябва и малко срам да има човек все пак!

Оставка

Когато няколко лица блокираха Орлов мост всички ръкопляскаха, когато Радев вдигна юмрука - пак ръкопляскания, когато Мая Манолов тичаше напред назад- пак...когато отровното трио организираше народни възстания - Урааааа...когато, когато...А сега Ох, ама каква стана? Честито да ви е?

Тримата глупаци пак лъжат народа

ТРИМАТА ГЛУПАЦИ. ГЮЛА ,МАРА И КАМШИК ТУДОРА.

Ето ги бе прототипите на Доньо Донев

Моля не обиждайте прототипите!!!

ТРИМАТА ГЛУПАЦИ.

Като новината е фалшива защо не позволихте изслушване по този въпрос в НС?

Целия ЕС готви списъци за транспортиране и заселване в България на милиони мюлюлмани...и вашите глави ще бъдат отрязани, не само на възрастните хора по селата и на децата ни....Мен повече ме интересува , мутри шибани, как направихте така че блокирахте реално границите с Румъния и Гърция за камионите???това ли ви е шИнгена бе, пееераси, затваряне на границите на България към Европа , пълното им блокиране по душа и заселването на цял Афганистан на българска земя???.

По точно 12 000! Така каза авсртрийският вътрешен министър!

На снимката: тримата глупаци. Пак лъжат. ОСТАВКА!

Е колко да е пълна лъжата? Бежанци има ли - има от Австрия ли идва - от Австрия идват със самолет ли идват - със самолет идват за наша сметка ли летят - за наша Къде е пълната лъжата?

Лъжа е че са хиляди, ама това е в момента. След 2-3 месеца ще е въздушен коридор към България

Кире ше има ли място за нас на острова ? Все по трудно става да ви защитаваме тъпотиите.

Вярно не са хиляди мигранти засега, но защо сте толкова дискретни и за малкото бройки пристигнали. В новините по националните медии нищо. Кой чул,кой разбрал. За да не настройвате хората против вас или за някои неща се действа инкогнито.Благодарим за почтеност.

Някакви твари като тези боклуци на снимката еб@ха м@м@та на територията с разни ала-бала,но рано или късно иде видов ден за всеки урод тръгнал срещу народа си!!!!

Тоя верно ли ни мисли за по - прости от него?

Аз освен, че съм глупав, съм и нагъл, да имате предвид, ако досега не сте го разбрали.