Кирил Петков: Налице са атаки срещу парламентарната република, ние ще бъдем гарант

Лидерът на ПП осъди провокациите и обеща редовно правителство, а Божанков дочете декларацията, заради която избухна скандалът

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Налице са атаки срещу парламентарната република, ние ще бъдем гарант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил петков бил гарант за парламентаризъм . По-голяма смешка друг би могъл да измисли. Друго не може да се каже, няма подходящи думи.

Вгъзраждани трябва да бъдат забранени и изхвърлени от НС, дрмокрацията не трябва да стига до фашизъм, баста

може да е самозабравил се лъжец? Най гнусни са безпринципните хора! Днес е с тези заради интерес утре против заради друг интерес... Кой ние с герб, това е въпрос на принципи....никога....КО? НЕ! Мръсници, продали се на амвриканското влияние! Пожелавам му неговото семейство първо да загине, ако замеси България във военни действия! Не ми е жал, ако шитате!!!!

ㅤ

Нагли до безумие!..

Хайде пак - отново и отново: републиката, та републиката. Това ме поставя за кой ли път в машината на времето. Помните, нали - Проходът на републиката, републиканските пътища, републиканският бюджет, републиканските първенства, републиканските шампиони, републиката на учените, републиката на децата, Републико наша, здравей, Република наша свободна ... то край нямаше. Очевидно се правеше, за да ни втълпи противоестествен афинитет към нашата републиканска идентичност, към отровата "16та република на СССР"! Държавата беше забутана в трета глуха. Царство България - в трийста глуха!!! Очевадно е отровеното съзнание на нашите политици. Ще ми натрапват републиката те. Продължават да ме тровят. Продължават да ме натискат в ъгъла на световната уредба и история. Я, стига!

Абе , дърдорко , ти не можеш да гарантираш ,че всяка дума , която излиза от устата ти е истина .Защо все се вреш да си пред камерите, ставаш за смях.

гарант може да бъде този идиот и олигофрен. Надали има и един нормален човек, който да вярва на глупостите, които този малоумник бълва.

Какъв гарант може да са превратаджиите, фалшифицирали изборния вот?!

Са срещу предателите на България в лицето на ПП, дб и ГЕРБ!

Христо Иванов що гледа в земята?!

Маймуни.

Кире просто хората ви мразят. Обичаме си държавата, а вие сте вредни за нея !

Крадецът вика дръжте крадеца!

Обикновеният българин, в голямото си мнозинство, е потресен от цялата ситуация със среднощните заседания на кандида-управляващите, а те - "ни лук яли, ни лук мирисали". Новата, уж невъзможна коалиция е от "чисти и честни личности", живеещи в тяхна си, паралелна реалност. Както казват турците - гьон сурати. Лошото е, че тази практика е повторение и на политиката в почти цяла Европа. Гнусотия!

Вие на нищо не можете да бъдете гарант, безочливи човечета такива, най-малко на републиката, както всички чухме. Можете само да изпълнявате заповедите на ПосолствоТО.

Бе какъв гарант си ти, бе, смешко! Продажен парцал! Гарант бил той... парапетаджия!

_stankow

>>>Ние говорим за строителство, за приятелство, за градеж, за любов. Бравос ! Ама, ако може - ходете си в Канада да ги разправяте тези ...

Нещастник,! Какъв гарант може да бъде за каквото и да било мошеник, лъжец и лицемер!? Отвратителни сте всичките! За власт и пари сте готови да продадете и майка си!

Какви гаранти може да бъдете бе ,измамници долни,как нагло излъгахте избирателен си,но има видов ден .

ПП-ДБ спукаха гумите на държавата. Без гуми колата не може да се движи. Това става за който НЕ Е ЗАГРЯЛ, не сте малко...

Я пак, кой е спукал гума? Да не са били ваще? Я се замисли?

- си намери мозък. Второ: - пък после може и да се замислиш и да позагрееш.

Такъв пържен мозък като твоя не искам.

Цялата световна наглос е събрана в тая сграда.

Погледнете им физиономиите на тези продажни мекерета, това са мутри на лъжци и предатели на България. Тези хора се продаха на мафията и на едни американски интереси, това са политически курви

Вас вече ви няма!!!!! А ти ако искаш можеш да ми станеш гарант да тегля пари от банката!!!!

ПП,дб могат да бъдат гарант" само на частния, корпопативен интерес, но не и на парламентаризма и републиката, която взеха на концесия като частна фирма. Внесоха хаос, омраза и разделение в парламента, погазиха няколклко пъти констигузията. Създадоха хаос в държавата, в който неможе да работи никое правителство и парламент.

Най-чисто ще стане в парламента да ги бият ! Всички са с имунитет ! Няма да търсят после отговорност от нормалните хора . Бой , цяла България да гледа ! Няма нужда от външни изяви !

Кой кого ще бие не се знае..

Боже пази България от тези пропаднали изчадия.

Вече на нищо не можеш да бъдеш гарант бе, цър вул! За нищо не ставате, ей. Само поведохте отново хората!

ПП,дб могат да бъдат гарант" само на частния, корпопативен интерес, но не и на парламентаризма и републиката, която взеха на концесия като частна фирма. Внесоха хаос, омраза и разделение в парламента, погазиха няколклко пъти констигузията. Създадоха хаос в държавата, в който неможе да работи никое правителство и парламент.

Всичко различно освен: пълна влас за ПП-ДБ, нон-стоп оргии с дрога, тайни сделки с руснаците за газ и петрол, наши хора да си сложим по службите и министерствата, е посегатество срещу демокрацията и европейския избор!!! няма такъв идиот - пълен абсурд! КИРО простото превъртя играта на прехода! Остава да се самообяви за Апостол на Евроатлантическата Мисъл и спасител на България и можем да закрием цирка.

кито гарант за лъжа

В Англия ,БориЗзз лудия Джонсън, за едно ковид парти му скъсаха гъзаа и го изгониха.В България скандални записи , немислими за никоя държава, опитват за ги заобиколят с измислиците за русия и путин, за да се замаскират наглите копеллета и техните планове, а партия Гроб спасява личността Баце за сметка на партията, Мутрата създаде Гроб , мутрата загробва Гроб, а българския народ , Просссст на галош.

Тея верно не са яли бой .

Боже,боже Киро лъжеца и Боко крадеца щели да бъдат гаранти на републиката.

за лъжеца е вярно, а другото за крадеца ти е набито от истинските крадци. Боко си имаше парите още преди да му сглобят чекмеджето(Бобокови) и Барсагейт(милийонка йончева). Излъгали са те.

Айде пак Ала - Бала.

Скрийте го тоя , ще взема сопата . Урсула изрева от тоя синковец . Микрофон не му давайте , една лопата да чисти квартала .

Някой постоянно да го наглежда !

какви атаки срещу републиката бе Пинокио?! ебахти наглите лъжци и предатели!!!

Петков е позор за България.

Нема такава държава...

Какъв гарант е този олигофрен, който иска изцяло да ни сервира на краварите. Абе, къде е ленА, другото е бошлаф работа!

Имаш сериозна нужда от психиатър, елементарният ти речник е съставен от стотина пропагандни проруски думи.

ГАРАНТИ за "парламентарна република, европейска държава, демократична страна." Тува хОливуд да запретнат ръкави и да го увековечат в МЕГА-ХИТ. Машалла!

Мошенници - гарант за честност?

Просто Киро ... мълчи си ... гарант? Ти? за какво? Не стига че насрахте всичко до което се докоснахте, ами сега и скачате весело и бодряшки в локвата ... от горе до долу сте в лайна ... Поне си мълчете. Всяка дума очевидно Ви причинява болка... мъка, мъка, мъка ... Според мен шарлатаните не ги очаква нищо добро ....

:))) Тези, които открито заявяват, че ще нарушават нашите и на ЕС закони и ще ги заобикалят щели да бъдат гаранти на парламентарната ни република?! При това, заедно с Тиквата?! Ти да видиш! Все едно дърта проститутка станала "мадам" на публичен дом да говори в защита на девствеността!

ако е одобрено от посолството

:) Е да де. А нали шефката на посолството - зам.държавният секретар Нюланд заяви още през 2014 г. Fuck EU. Това ще гарантират и от Продължаваме с простотиите и Демонтирай България.

Кирчо не е Гарант, Кирчо е Ала - Бала Гарант.

:) Кирчо, Кокорчо, Ицко, Атанас - всеки е от тях ще е гарант щото е на грант. От посолството.

Прокуратурата да се задейства веднага. Не може едни продажни, долни курви, които обслужват чужди интереси да бъдат в български парламент. ГЕРБ + ПП + ДБ - вакханалия и порно на магистрални курви

ще е гарант !!!!!!!!!!!??????? Нон сенс .

Боже какви дебили, хората ги плюят, тези си мислят , че дъжд вали... А бе, вие сте едни долнопробни политически курви, които се снушавате с ГЕРБ и едни американски кравари ви ебат анално

Пора ще ни е упора. :)

Циганина от Възраждане К.Костадинов влезе в парламента яхнал вълната с Антиковид риторика,сега залъга поддръжниците си с проРуска. Каквото и да говори циганина си остава циганин,лъжа и баламите му се връзват

"Демократите" се прегръщат с мафията, а вие плюете проруски някакви си??? По-голяма помощ за антиевропейските настроения от съюза с мафията няма.

с тия расистки изказвания ще вземе да те нашляпа комсомолската ти ръководителка, соросоидно мекотело.

Кирчо, кого ще защитиш? Ще защитиш както направи с Лена и я изложи пред цяла България? Тя че е дашна е добре, ама защо? Ще защитиш джендърската конвенция, високия газ, инфлацията, престъпноста, корупцията, ето това и още много ще защитиш. И стига сте си трили задните части с тоя и оня. Явор крадеца си го изпроси.

В държава на дебилите Кирчо може да си прави всичко. И не само той.