Кирил Петков и Мустафа Карадайъ се срещнаха с Володимир Зеленски в НИМ

Партийните лидери разговаряха с украинския президент преди участието му в откритата дискусия с граждани и политици в музея

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков и Мустафа Карадайъ се срещнаха с Володимир Зеленски в НИМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимките казват много. Коментар нама нужда да бъде правен!

Кое е това момченце между Пеевски и Карадайъ?

Туй не е ли зеленчу нослето?

АБЕ МЕРЗАВЦИ КОЕ Е ТОВА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ ВЪВЕДЕ ТОВА ПОНЯТИЕ У НАС МЪЛЧЕТЕ ИЗОПАЧИ ГО ТРАПОСЕРКОТО АЛ.ЛИЛОВ

Тия какви карикатури са. Направо анимирани. Простото и обрязаното срещат наркомана - комикс от Марвел.

Ужас!!! Тъпотията е, че посрещаме с почести човек, който трябва да бъде съден на трибунал за геноцид срещу собствения си народ! Никой журналист не попита защо Денков не се застъпи за бг общност в украйна и не я освободи от военна повинност, както го направи Орбан? Защо не поискаха от марионетката да върне правата на бг като етническо малцинство в територия 404? Защо ВСУ държа под обсада и даже обстрелва бг търговски кораб, та се наложи руснаците да спасяват нашите моряци? Защо православието в КПЛ е подложено на гонения? Що за държава подкрепяме след като Амнести интернешъл неколкократно излезе с доклади, че ВСУ използва забранени за употреба фосфорни снаряди и бомбички листенца и то срещу собственото ди население? Защо никой не припомни на друсалката, че западните правозащитни организации са притеснени, че украйна не спазва правилата на ООН и използва населението си за жив щит, извършва зверства с военноплениците си и търговията на човешки органи процъфтява? Ами денков амнезия ли има, че забрави постовете на зеления с нацистките шеврони и хитлеристките кръстове по подарените им танкове? Защо не попита този шут защо забранява партия след партия, медия след медия? И защо тази мижитурка, облечена в каки тениска, нито веднъж не поиска хуманитарна помощ или среща със собствените си сънародници, чекнещи се в хотелите по Черноморието? Защото са от една порода. Бездушни, безмозъчни и корумпирани. Хубавото е, че възмездието винаги идва. И руснаците също!!!

КОЙ каза на 93 % - та, кой сте вие.

Абе тоя що не ходи при бившите си дружки от СССР и да взима от тях реактори и оръжие? Или знае че продажниците тук са най-дупедаващи...

Догане, тоя Мустафа ли ти е заместник? Хехехе.. Нито името му е готино, а и баси слугинажа се оказва.

:)))Някой от тези които са се снимали,със Зеленски,ще си признаят ли колко взима за една снимка с него:))))Или за тях е безплатно,но за българският народ ,ще му излезе доста солено:((((

Ама и свинчо пеевско е там.

Какво правят в НИМ канадец, украинец и помаци?

Нагласили са се като за панаир, а се готвят за война.

В НИМ какво са разисквали Карадайъ и Зеленски? Геноцидът на евреи от украинци ппез ВСВ или гевоцидът на българи от османци през османското иго?

Едно не мога да разбера в европейските "политици",защо когато видят Зеленски и започват да се хилят,все едно са изгледали като мен,всичките му роли в "Квратал-95" преди да стане президент!Защо не го приемат като Президент на страна която воюва и на него му е тежко!На акъла му ли се смеят или на това,как е обърнал просията във визитна картичка на Украйна!!!Той също все е ухилен като ги види,но при него- нарколозите казат,че хиленето му не е вследствие на изразяване на емоцията от срещата:))))

При него е от кокаина. Сигурно и гласове чува.

В НИМ показаха ли на Карадайъ отрязаните глави на българи от неговите предци? Какво падение на политици само. Ще си скъсат гъзовете да тичат да целуват задника на Зеленски. 500 години робство са си казали думата. Роб, слуга, роб, слуга. Ама гледам и Мустафа не остава по-назад в целуването.

Цирк

Колко отпадъци на тия снимки...

добре е че сега всичко е документирано, за следващия народен съд де…

скоро и вас ще ви намерят. Всичко писано в Интернет се пази. Вие сте следващите. Предатели-путлерасти

с писъствието си! Незабавно да се проведат хигиенно-санитарни мероприятия - дезинфекция, дезинсекзия, дератизация.

Едно огромно малцинство се има за едно нищожно и илюзорно мнозинство

ВЪН ДПС/ДС.!ВЪН КАРАДАЙЪ !БЪЛГАРИЯ е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА а не турска провинция.Някога през т.нар. Турска Империя,всички турци са бели неграмотни/те и сега в АНАДОЛА са неграмотни и ходят със шалвари и забулени/,грамотни са били Везирите, ходжата, а султаните също НЕГРАМОТНИ.Е, за какво говорим.мазния сач Илхан Кючюк,ще преговаря с РСМ-НЯМА ли БЪЛГАРИ???И, днес нашите подлоги от Денковото кафене,прегръщаха един наркоман ,убиец и престъпник.За България! За Румен Радев/ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН/!За ВЪЗРАЖДАНЕ и КОСТАДИНОВ! ЗА РУСИЯ! ЗА Вл. ВЛ. ПУТИН!

ОМРАЗНАТА на ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДПС/ДС,да бъдат вкарани в затвора,за подкрепата на един наркоман и престъпник,като СЕЛЕНСКИ.ДПС/ДС, ГЕРБ, ПП,ДБ, СДС,на БОКЛУКА,защото не искаме БОКЛУЦИ ,чужденци в ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ, еле пък онзи мазен сач Илхан Кючюк.

Карадайлъ, кратено проста, Украйна от утре в НАТО и ти на фронта, чл5. Обаче в САЩ, не са прости казаха Украйна в НАТО може, но след войната.

Не е лошо да погледнете снимки на Хитлер и Франко и на Мусолини и Франко и тогава ги сравнете с тези и да видим кой ще открие 10 разлики !

ОМРАЗНАТА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ от ЕНИЧАРИ-ДПС/ДС да бъде ЗАКРИТА.ВЪН Селенски!ВЪН ДПС/ДС,Вън Илхан Кючюк-мазен сач,вън СЕЛЕНСКИ предател и наркоман,вън Денковото кафене .За Румен Радев -истински БЪЛГАРИН! За ВЪЗРАЖДАНЕ! ЗА ПУТИН! ЗА РУСИЯ!

На малкото му пръстче не можеш да стъпиш.