Ватиканът не иска Кирил Маричков-младши за посланик

Ватиканът не дава агреман на Кирил Маричков-младши, който беше предложен за посланик на България в Светия престол.

Обратно в новината

Коментари - Ватиканът не иска Кирил Маричков-младши за посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ако не го приемат това пишлеме, ще приемат друго подобно. Да не е единственото, което ламти за трудова автобиография...

Не само, че не се толерира това, че работи незаконно като адвокат в Италия, но и славата му между емигрантите ни там не е много добра. За Ватикана това, че дядо му е бил дипломат няма никакво значение, те преценяват него, а не дядо му или баща му.

Прав си бащата утрепа човек в Пловдив - ама доколкото съм чувал е бил пиян.

Да сте Жива и Здрава, момиче !

Сега идва ред на Азис да опита,на Тиквата ще му хареса идеята.

Бащата на предложеният за посланик - Кирил Маричков депутат в НС преди време от СДС със съпруга гражданка на САЩ! Така, че синът на американката, може и да е с американско гражданство. Но и да не е, за Ватикана е проблем! Освен това бащата на предложеният е престъпник, съден за убийство у нас! К.Маричков се отърва с лека условна присъда, защото с колата си бързал за концерт в подкрепа на СДС, и при инцидента по негова вина убил привърженик на БСП! Само тези факти - българин с американска майка и баща престъпник, няма във Ватикана, кой да позволи такова незачитане на морала!

едва ли познаваме своите родове.важно е да знаем всичко за останалите...

Народ от слепци, слепци го водят ! Духовни слепци.

Какъвто ни е външният министър , такива са му и повечето предложения за посланници! Срамът е за Младенов и Минист. съвет!

Е та това е истинита! В момента това е най - калпавия министър на България.

Абе, тоя Младенов с акъла ли си е? Че откъде го изкопа тоя смешник Маричков. Че и посланник във Ватикана. Същинска Калинка. Айде улево.

внучето което не беше ученолюбиво беше взето с дядото докато беше във ватикана. май и там не е билб много по учението.

дядото беше дописник на ДС. Работеше в бълг. международна кантора на адвокатите. Те гледаха дела на чужденци у нас. Всички бяха дописници на ДС.

Кирил Маричков-старши учи право и дипломация отначало в Сорбоната в Париж, после в Лозана. Среща бъдещата си съпруга Ирина Левиева на една софийска улица по време на Втората световна война. Според военновременните закони тя носи еврейска звезда на палтото си. Баща ми първо видял звездата. Много се смутил и вдигнал поглед към лицето. Видях едни очи, каквито никога не бях виждал дотогава. И реших, че повече не мога да откъсна поглед от тях. Това е любов от пръв поглед, която е толкова силна, че помита всякакви препятствия по пътя си, които не им липсват.

Карсиво случка! Но дори подобен произход,ключов за бързият напредък в кариерата, не е помогнал на Маричков трети,да скрие липсата на Опит,образование,и морални ценности ! Да беше,продължил да пише имигрантски-еротични романи,вместо да излага семейството си .

И Вие, Кириле, като Негов Син -- защо ги изпонавъртяхте едни-такива ?! ... Нали Вие (казахте че) сте Конникът, който носи Среща ?!

Някой чупи рекорда, друг пък пада зад борда. Във Ватикана има си ред - невъзможен човек ....

Да го пратят на остров Ибиса ,там ще го приемат 100% без задръжки

Да започнм ли да броим минусите на нереализирания бивш военен и сегашен външен министър ?! Нищо , и по-страшно ще става, но и това династическо наследяване на държавни и посланически постове нищо добро няма да донесе. Почне ли ''демократично'' децата да наследяват родителите си в държавни и политически постове ... почват и генетичните заболявания.

Абе на кой му пука за Ватикана и пингвините дето живеят там, най-добре да пратят Янето, че ми е адски антипатичен с тази мазна физиономиика. Така поне няма да го гледаме по телевизията...

Хаха точно Янето да пратят при ПАПАТА.

Като не е приет в адвокатската колегия в Италия, как работи като адвокат? И кой, в крайна сметка го "нахлузи " на МВнР за кандидат посланик-някак си не се разбира това?! И като "адвокатства" в Италия , като как има нещо общо с т.н. дипломати от кариерата , та външно го предлага , нали Никито щеше да праща само професионалисти?! Или са близки на "друга вълна" , та за това?

Какъвти е ГЕРБа,такива са им изчадията на ГЕРБа ! Некадърни ,Нагли,Безкруполни и Компрометирани !!! Но се вижда само от Чужбина !

Браво на Ватикана!!!!!Поредният резил за България!

Ми като не искат Кирчо Трети, може пък да харесат Лай Но/най ло/! И тя си е безработна и безхаберна - от където и да я погледнеш! Тъкмо като Кирчо!

Кирето, стария, се пребори за пенсийка преди време, сега се пробва и синчето си да уреди във Ватикана, не във Варна. Явно не си е премерил яйцето отзад преди да го глътне. Тези постове не са по наследство. Ако дядо му е бил приет там то това е било заради качествата му. Внука явно е некачествен. Какъвто бащата, такъв и сина!

"Обикновено страните изпращат за посланици във Ватикана личности с голяма обществена тежест. Ако не са дипломати от кариерата обичайно това са заслужили университетски преподаватели, дейци на науката и културата." А ние - некадърно, 7 пъти отхвърляно, шомполирано пишман-адвокатче. "Експерти смятат, че едва ли случаят с Маричков ще остави трайна негативна следа в отношенията на България с Ватикана, но ще предизвика неудобна ситуация за българската страна. " За кой ли път?! И докога, бе, мамамустара?!

Кой иска некадърници, измамници и двуличници за посланници?! Отговора е НИКОЙ ! А кой предлага некадърници, измамници и двуличници за посланници?! Отговора е ГЕРБ !

Помним времето, когато дъртият Кирил Маричков се дереше на подиума у Благоевград с "Интернационала". Със сълзи на очи прегръщаше чилийските момчета, прогонени от Пиночет. След контрареволюцията през 1989 г. пък се дереше по площадите с песента "Аз не съм комунист". Което е срамно за един трудов човек на криминалнните Балкани. Вярно е, че децата на носят отговорност за родителите си. Но Ватикънът- цитаделата на дясната реакция, никога няма да приеме за свой един човек, в чието минало на неговите родители има и помен от атеизъм и леви идеи. Просто нашите новопръкнали се посткомсомолски демократи се увлякога и забиха у десния хендек. А там има къл и воня. Нищо друго.

Ех, Кириле-Кириле ... туй това твойто школо ( по Раковски в Столицата ) . .. Аман от тез ваште франкофарфаронизми -- ей-на, и с тез баш-ваште Учители не можете да се разберете ! ( Деда-ти със сигурност би те нашамарил . ) Нейсе, Здраве да е ! ....... Ами като не Ни остава друго, Хора -- да запретваме ръкави Работа да вършим ?! (т.е. пак да Изправяме ... пък ако ще и по методите на Калояна )

Ватикана изобщо не ме интересува, ако искат Братя Галеви да пратят там, пак ми е все едно! Ватикана е компрометиран отдавна! Не е символ нито на вяра, нито на морал, каквъвто би следвало да бъде!

дядото на младши не е от 93-97 във Ватикана, защото още преди 89 година се знаеше, че бащата на певеца Кирил Маричков е посланик във Ватикана, нормално е да не го искат младши, искат истински представители не наследници на комунисти и то от ДС, защото дядото няма как по ония времена да е работел на вън и да не е бил към службите, отците не са прости

Не душко. Искат хора с тежест, не бонвивани като този. Дядо му е бил елитен кадър на БКП и Ватикана са го приели. Докато този какъв е? Никакъв!

Кирил Маричков-младши-новата Pумяна желева.

Как може да предложат за такъв пост клоун, който е известен като син на баща си и внук на дядо си? Това ми прилича на Севернокорейска Демокрация

Защо този Маричков? Това не е човекът, който да представлява България във Ватикана. Изобщо кой го избра и предложи? Мижитурка III-та ! Ха-ха-ха

А, защо причина да е и това, че Кирил Маричков- старши уби преди години в автокатастрофа човек на околовръстното на Пловдив след като е отнел предимство на пътя? Мисля, че беше употребил и алкохол.

какво пееше кирчо маричков - не бойте се деца, комунизмат си отива... дрън дрън - не ми харесваше този човек, виж, Пеци - пи4, а оня винаги съм го асоциирал с пи4ка - да ме извинят Дамите...

това го пеше васко крапката ... за склерозата няма лекарства за саваление

Бойко, Бойко пак не си проверяваш хората. Каква е тая Румяна в мъжки образ, който пращате да ни излага във Ватикана?

Отново и отново се потвърждава, че у нас нищо не се е променило, че комунистите не са слизали от властта, само ни се разиграва театър в парламента, а извън него старите комуняги, техните деца и внуци си редят играта...защото във властта случайни хора няма, а интелигенцията е съсипана материално! А гладният народ да "яде пасти"!