Коментари - Кирил Ананиев вече е здравен министър: Няма да съм камикадзе | Днес.dir.bg

Кирил Ананиев вече е здравен министър: Няма да съм камикадзе

Кирил Ананиев официално е новият здравен министър, след като мнозинството в парламента одобри номинацията на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Ананиев вече е здравен министър: Няма да съм камикадзе | Днес.dir.bg

Коментари

в парламента виждам само дърти свине!!!!

Вече има и заместник-министри назначени. Едната е Жени Начева - бившата шефка на НЗОК, която беше съдена, подаде оставка, след това стана експерт в Министерство на финансите, след това стана шеф на дирекцията в Министерство на финансите - Финанси на общините, а сега вече е Заместник-министър. Ето това се казва отплата към добър кадър на ГЕРБ! И, после ми говорете за справедливост!

лаладжиите

След 6 месеца да си готви уСТАфКАТъ!

А политическите назначения , кой им заповядва , поредните управляващи !

Крайно време беше да се погледне сериозно на здравеопазването !

Олеее, оле, оле ,оле...!!! ВИВА ДС...!!! :::))) Дааа...!!!

Този няма способности за Европа. Медии пишат за негови 10 млн.евро инвестирани в турски здравен холдинг. Ако е вярно, този няма право на никакво лечение в България или Европа. Американската здравна система няма общо с европейската

Специализира в областта на финансирането и социално-културните разходи в УНСС и на реформите в здравеопазването в Чикаго, САЩ.Затова е вечен този специалист.Защото изпълнява поръчката на чичо ви Сам.Бъдете здрави ОВЦЕ.

са известни с прескъпото си здравоопазване и с вечните си проблеми в реформи в здравоопазването им. При тях тези реформи са препъни камък. Ако е "стажувал" като цвъ цвъ, значи ще ни ползват тука като подопитни зайчета за американските лекарства в разработка. Донорските органи масово ще ходят там, ИЗВЕДНЪЖ ще се появят туберкулоза, едра шарка, ботулизъм ... и с това ще ни накарат да купуваме скъпите американсик вакцини.

На "Търговците " им назначиха нов счетоводител !

Чичо КИРО е ВЕЧНАТА АМБЪР на ДСуправлението присъства неотлъчно и при БКП БСП КОСТОВ ДСБ СДС ДПС АТАКА ГЕРБ абониран до живот на хранилка на ДС

Банките в България си имат Хампарцумян , който узакони престъпленията на банки и банкери , КАТО ВИНАГИ Е С ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ . А частните болници , си имат Кирчо Ананиев , който е в час със ДАЛАВЕРИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ... СЛЕД ПОРЕДНОТО ПОЛИТИЧЕСКО Н-А-З-Н-А-Ч-Е-Н-И-Е ,...ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ !

Ананиев много свестен, честен и рядко интелигентен човек! Освен това е добре запознат със здравеопазването, има опит трупан над 30 години при финансиране на тази сфера! Не виждам какво искат плюващите тука? То който и да им предложиш все ще го оплюят! Ананиев е консенсусна фигура и просто няма какво лошо да се каже за него, точно обратното е истината!

"консенсусните" служат на всички, само не на страната и народа!

Опит, който докара тая абсурдна провалена система???

ЧОВЕК И ДОБЪР ПРОФЕСИОНАЛИСТ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ СРЕД ЕДНИ НЕГРАМОТНИ ПРОСТАЦИ, И ТОВА Е С ГОДИНИ!!!

Значение на думата камикадзе м., неизм. 1. Японски летец по време на Втората световна война, извършил сблъскване с вражески самолет, при което се унищожават и двата самолета. 2. Прен. Терористи, които унищожават обекта чрез възпламеняване на взрив, запасан около тялото им. 3. Прен. Всеки човек, решил се съзнателно на вредно за самия ??????????????

В грешка си, колега.Камикадзе е онзи вятър,който е унищожил китайския флот,когато са се опитвали да превземат Япония.Извинявай!

Спориш с тълковния речник, ама ти си знаеш.

Давам ти +, но и напомням, че флота е колкото китайски, толкова и монголски.

Човекът иска да каже,че няма да пипа приятелски на хунтата фирми,които източват касата.

този недодялан господин учил политикономика на социализъма какво търси като министър или на принципа еб*х държавата на която аз съм министър

отиваш на контролен преглед при кардиолог, казваш му , че с лекарството които вземаш си добре, без да те пита той ти пише на листа други две, защото били по-евтини, абсурдна държава, абсурдни лекари, не ги интересува човека, а здравната каса и парите които могат да гушнат, да се приватизира всичко веднага

Щом е бил в правителства на Костов и др. СДС мутанти, този тъмен субект е ясен - корумпиран, казионен, марионетка. И какво разбира той от тази дейност? явно ще си гледа собственото здраве и това на ББ. положението се влошава. в 17 п-ка в София JP не останаха, народът е оставен да мре.

типичен комунист, а комунист не приватизира само краде, а ние ще умираме, лекарите са крадци като всички комунисти, без промени колкото и пари да има ще бъдат окрадени, а ние ще сте нещастни и болни, а такава нация не съществува дълго

Знаеш ли че: средната продължителност на мандата на здравните министри от ГЕРБ е 6 -7 месеца (в оптимистичен вариант) Що се натискате да работите за мафията бе хора ??

Как работят с граждани в Здравното министерство. Необходимо ни беше удостоверение за лекарска диплома и специалност. След едноседмично обикаляне по различни инстанции за събиране на бележки и плащане за издаването им, плюс плащане на заверки при нотариуси, и бърза поръчка в министерството (всичко около 1000 лева), дойде денят за получаване на Удостоверението. Лист хартия с няколко изречения. При получаването му служителката ни попита: А печат искате ли? Ако го легализирате ще ви е нужен и печат. След утвърдителния отговор тя каза: Ами, 2.50лв. Изумен съм. Платихме 180 лв за бърза поръчка! Та такава ми ти администрация в България. Човек да няма съмнения, като се маха от страната.

Добре де този как учил в щатите с руски и френски. Дори да приемем че специалозацията му е била на френски език, как си е поръчвал храна, въобще как се е оправял в държава на която не знае езика й. Или е от тези модерните специализации, плащаш такса , и те ти пращат по чейла сертификат какъвто си си избрал.

И още по интересно поСОЦА дето пиле не може да прехвръкне границата как са е уредил да учи във вражеска САЩ при това как е УЧИЛ вС АЩ след като НЕ владее английски .Намирисва на поредната ГЕРБ КАЛИНКА с измислени икупени дипломи от САЩ ски Университети

Ще видим какви ще ги натвориш, другарю Онаниев.

"Сектор Здраве няма цвят, той е кауза ", рекъл Ананиев. Прав е - с 4 милиарда бюджет от данъкоплатците и още толкова лично от джобовете на пациентите - кауза си е отвсякъде!;)

Моят"любимец",д-р Носков,днес за първи път изрече умни неща в ефир.Логични неща. Над 400 мнл.за здраве,увеличение.ОК.Отиват към болничната помощ.Защото КП били недофинансирани./много може да се поспори по този въпрос/.ОК. Доболничната помощ,вклч. и специализираната-нищо за тях. Във всички нормални държави се акцентира върху далеч по-евтиното и адекватно лечение преди болница.Там се инвестира в доболнична помощ,квалификация на лекарите,закупуване на мощна апаратура и т.н. Та не знам,как ще я карат и какви планове ще изпълняват.Реално,Министър ще бъде Влади Горанов.Имаше подобен прецедент вече,когато Симеон Дянков де факто се разпореждаше в МЗ.И прибра към Фиска 1.5 млрд.лева от НЗОК.

Чичото - здравен министър, дългогодишен заместник-финансов министър. Племенника - финансов министър.

Ти да не си президент? Не те ли е срам да не кажеш вде изречения пред депутатите в НС какво смяташ да правиш? Високомерен като Горанов,ама ще береш ядове...да знаеш....

Стар схемаджия. Отдавна е в играта. Има план как да точи повече кинти от досегашните министри.

Как човек, който говори само руски и френски изкарва специализация в САЩ??? Мерси!

Специализация в САЩ изкараха и хора,които говорят само български.

че ви опрай соц министеро по всичко

дир, напишете колко болници и къде ще се закриват. само това може да е новина.

ВСЕ ЕДНО ДА ИСКАШ ДА РЕФОРМИРАШ КРОКОДИЛ В АГНЕ !

Е, СЕГА ЗАПОЧВА, ГОЛЯМОТО ИЗТОЧВАНЕ И ГРАБЕНЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА!!!! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!!!!!

И не забравяйте "на здравната реформа в Чикаго". Там имаше един период на "дивашкото натрупване на капитала" около петдесетте години и куклус клан за сплашване на дебили като вас. А сега и ние си внасяме мургави.

На Къро Бюджетара не бих му дал да води счетоводни отчети на малка вестникарска будка, а Боко Суджука го прави министър по нещо си, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАКТО КАЗВА СЛАВИ!!!!

Заглавието объркано, правилно е "Имам план за крадене"

Цигански счетоводител го напраиха здравен министър, заместник кмет по транспорта пък е някакав студент! Кадровата политика на Герп е гола вода! Оставка!!!!

Т. е. по-важно е да са сигурни финансовите потоци а професионалната страна е на втори план.

Удобният на всички Правителства. Предвиждам, че дълго ще се задържи - човекът се е научил да не им пречи.

месеца...

Само дето услужливо пропускате,колко време е бил начело на надзора на НЗОК,а не е променил абсолютно нищо,нито е проявил някаква инициатива.

Тези, дето се мъчат да разбълбукат блатото не изкарват и 6 месеца. Човекът цял живот бюджетар е работил - т.е. по-угоден за мафията просто не е наличен.

Чий братовчед е другаря Ананиев?

Предвид стажът му в упоменатите,прекалено шарени правителства,по-скоро, подлога,а не братовчед. Научил се е да е със силите на деня

А защо не си помислите, че може би е много кадърен човек,лично аз ще се въздържа от коментари докато не видя как работи.

Коментари - Кирил Ананиев вече е здравен министър: Няма да съм камикадзе | Днес.dir.bg

Кирил Ананиев вече е здравен министър: Няма да съм камикадзе

Кирил Ананиев официално е новият здравен министър, след като мнозинството в парламента одобри номинацията на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Ананиев вече е здравен министър: Няма да съм камикадзе | Днес.dir.bg

Коментари

в парламента виждам само дърти свине!!!!

Вече има и заместник-министри назначени. Едната е Жени Начева - бившата шефка на НЗОК, която беше съдена, подаде оставка, след това стана експерт в Министерство на финансите, след това стана шеф на дирекцията в Министерство на финансите - Финанси на общините, а сега вече е Заместник-министър. Ето това се казва отплата към добър кадър на ГЕРБ! И, после ми говорете за справедливост!

лаладжиите

След 6 месеца да си готви уСТАфКАТъ!

А политическите назначения , кой им заповядва , поредните управляващи !

Крайно време беше да се погледне сериозно на здравеопазването !

Олеее, оле, оле ,оле...!!! ВИВА ДС...!!! :::))) Дааа...!!!

Този няма способности за Европа. Медии пишат за негови 10 млн.евро инвестирани в турски здравен холдинг. Ако е вярно, този няма право на никакво лечение в България или Европа. Американската здравна система няма общо с европейската

Специализира в областта на финансирането и социално-културните разходи в УНСС и на реформите в здравеопазването в Чикаго, САЩ.Затова е вечен този специалист.Защото изпълнява поръчката на чичо ви Сам.Бъдете здрави ОВЦЕ.

са известни с прескъпото си здравоопазване и с вечните си проблеми в реформи в здравоопазването им. При тях тези реформи са препъни камък. Ако е "стажувал" като цвъ цвъ, значи ще ни ползват тука като подопитни зайчета за американските лекарства в разработка. Донорските органи масово ще ходят там, ИЗВЕДНЪЖ ще се появят туберкулоза, едра шарка, ботулизъм ... и с това ще ни накарат да купуваме скъпите американсик вакцини.

На "Търговците " им назначиха нов счетоводител !

Чичо КИРО е ВЕЧНАТА АМБЪР на ДСуправлението присъства неотлъчно и при БКП БСП КОСТОВ ДСБ СДС ДПС АТАКА ГЕРБ абониран до живот на хранилка на ДС

Банките в България си имат Хампарцумян , който узакони престъпленията на банки и банкери , КАТО ВИНАГИ Е С ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ . А частните болници , си имат Кирчо Ананиев , който е в час със ДАЛАВЕРИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ... СЛЕД ПОРЕДНОТО ПОЛИТИЧЕСКО Н-А-З-Н-А-Ч-Е-Н-И-Е ,...ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ !

Ананиев много свестен, честен и рядко интелигентен човек! Освен това е добре запознат със здравеопазването, има опит трупан над 30 години при финансиране на тази сфера! Не виждам какво искат плюващите тука? То който и да им предложиш все ще го оплюят! Ананиев е консенсусна фигура и просто няма какво лошо да се каже за него, точно обратното е истината!

"консенсусните" служат на всички, само не на страната и народа!

Опит, който докара тая абсурдна провалена система???

ЧОВЕК И ДОБЪР ПРОФЕСИОНАЛИСТ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ СРЕД ЕДНИ НЕГРАМОТНИ ПРОСТАЦИ, И ТОВА Е С ГОДИНИ!!!

Значение на думата камикадзе м., неизм. 1. Японски летец по време на Втората световна война, извършил сблъскване с вражески самолет, при което се унищожават и двата самолета. 2. Прен. Терористи, които унищожават обекта чрез възпламеняване на взрив, запасан около тялото им. 3. Прен. Всеки човек, решил се съзнателно на вредно за самия ??????????????

В грешка си, колега.Камикадзе е онзи вятър,който е унищожил китайския флот,когато са се опитвали да превземат Япония.Извинявай!

Спориш с тълковния речник, ама ти си знаеш.

Давам ти +, но и напомням, че флота е колкото китайски, толкова и монголски.

Човекът иска да каже,че няма да пипа приятелски на хунтата фирми,които източват касата.

този недодялан господин учил политикономика на социализъма какво търси като министър или на принципа еб*х държавата на която аз съм министър

отиваш на контролен преглед при кардиолог, казваш му , че с лекарството които вземаш си добре, без да те пита той ти пише на листа други две, защото били по-евтини, абсурдна държава, абсурдни лекари, не ги интересува човека, а здравната каса и парите които могат да гушнат, да се приватизира всичко веднага

Щом е бил в правителства на Костов и др. СДС мутанти, този тъмен субект е ясен - корумпиран, казионен, марионетка. И какво разбира той от тази дейност? явно ще си гледа собственото здраве и това на ББ. положението се влошава. в 17 п-ка в София JP не останаха, народът е оставен да мре.

типичен комунист, а комунист не приватизира само краде, а ние ще умираме, лекарите са крадци като всички комунисти, без промени колкото и пари да има ще бъдат окрадени, а ние ще сте нещастни и болни, а такава нация не съществува дълго

Знаеш ли че: средната продължителност на мандата на здравните министри от ГЕРБ е 6 -7 месеца (в оптимистичен вариант) Що се натискате да работите за мафията бе хора ??

Как работят с граждани в Здравното министерство. Необходимо ни беше удостоверение за лекарска диплома и специалност. След едноседмично обикаляне по различни инстанции за събиране на бележки и плащане за издаването им, плюс плащане на заверки при нотариуси, и бърза поръчка в министерството (всичко около 1000 лева), дойде денят за получаване на Удостоверението. Лист хартия с няколко изречения. При получаването му служителката ни попита: А печат искате ли? Ако го легализирате ще ви е нужен и печат. След утвърдителния отговор тя каза: Ами, 2.50лв. Изумен съм. Платихме 180 лв за бърза поръчка! Та такава ми ти администрация в България. Човек да няма съмнения, като се маха от страната.

Добре де този как учил в щатите с руски и френски. Дори да приемем че специалозацията му е била на френски език, как си е поръчвал храна, въобще как се е оправял в държава на която не знае езика й. Или е от тези модерните специализации, плащаш такса , и те ти пращат по чейла сертификат какъвто си си избрал.

И още по интересно поСОЦА дето пиле не може да прехвръкне границата как са е уредил да учи във вражеска САЩ при това как е УЧИЛ вС АЩ след като НЕ владее английски .Намирисва на поредната ГЕРБ КАЛИНКА с измислени икупени дипломи от САЩ ски Университети

Ще видим какви ще ги натвориш, другарю Онаниев.

"Сектор Здраве няма цвят, той е кауза ", рекъл Ананиев. Прав е - с 4 милиарда бюджет от данъкоплатците и още толкова лично от джобовете на пациентите - кауза си е отвсякъде!;)

Моят"любимец",д-р Носков,днес за първи път изрече умни неща в ефир.Логични неща. Над 400 мнл.за здраве,увеличение.ОК.Отиват към болничната помощ.Защото КП били недофинансирани./много може да се поспори по този въпрос/.ОК. Доболничната помощ,вклч. и специализираната-нищо за тях. Във всички нормални държави се акцентира върху далеч по-евтиното и адекватно лечение преди болница.Там се инвестира в доболнична помощ,квалификация на лекарите,закупуване на мощна апаратура и т.н. Та не знам,как ще я карат и какви планове ще изпълняват.Реално,Министър ще бъде Влади Горанов.Имаше подобен прецедент вече,когато Симеон Дянков де факто се разпореждаше в МЗ.И прибра към Фиска 1.5 млрд.лева от НЗОК.

Чичото - здравен министър, дългогодишен заместник-финансов министър. Племенника - финансов министър.

Ти да не си президент? Не те ли е срам да не кажеш вде изречения пред депутатите в НС какво смяташ да правиш? Високомерен като Горанов,ама ще береш ядове...да знаеш....

Стар схемаджия. Отдавна е в играта. Има план как да точи повече кинти от досегашните министри.

Как човек, който говори само руски и френски изкарва специализация в САЩ??? Мерси!

Специализация в САЩ изкараха и хора,които говорят само български.

че ви опрай соц министеро по всичко

дир, напишете колко болници и къде ще се закриват. само това може да е новина.

ВСЕ ЕДНО ДА ИСКАШ ДА РЕФОРМИРАШ КРОКОДИЛ В АГНЕ !

Е, СЕГА ЗАПОЧВА, ГОЛЯМОТО ИЗТОЧВАНЕ И ГРАБЕНЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА!!!! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!!!!!

И не забравяйте "на здравната реформа в Чикаго". Там имаше един период на "дивашкото натрупване на капитала" около петдесетте години и куклус клан за сплашване на дебили като вас. А сега и ние си внасяме мургави.

На Къро Бюджетара не бих му дал да води счетоводни отчети на малка вестникарска будка, а Боко Суджука го прави министър по нещо си, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАКТО КАЗВА СЛАВИ!!!!

Заглавието объркано, правилно е "Имам план за крадене"

Цигански счетоводител го напраиха здравен министър, заместник кмет по транспорта пък е някакав студент! Кадровата политика на Герп е гола вода! Оставка!!!!

Т. е. по-важно е да са сигурни финансовите потоци а професионалната страна е на втори план.

Удобният на всички Правителства. Предвиждам, че дълго ще се задържи - човекът се е научил да не им пречи.

месеца...

Само дето услужливо пропускате,колко време е бил начело на надзора на НЗОК,а не е променил абсолютно нищо,нито е проявил някаква инициатива.

Тези, дето се мъчат да разбълбукат блатото не изкарват и 6 месеца. Човекът цял живот бюджетар е работил - т.е. по-угоден за мафията просто не е наличен.

Чий братовчед е другаря Ананиев?

Предвид стажът му в упоменатите,прекалено шарени правителства,по-скоро, подлога,а не братовчед. Научил се е да е със силите на деня

А защо не си помислите, че може би е много кадърен човек,лично аз ще се въздържа от коментари докато не видя как работи.