Километрично задръстване на магистрала "Тракия", спряха ТИР-овете

Колоната, която е над 4 километра, се е образувала заради ремонта на тунел "Траянови врата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

софиянци се връщат от родните села

Време е АПИ да помисли за разширяване на магистрала Тракия от София до Пловдив с още една лента. Магистралата вече се пълни по празниците.

Относно двете ленти в тунела,няма как да стане,защото камионите в посока Пловдив ще закачат в бетона на тръбата.Но повечето пътуващи към София са наследници на професор Вучков и са компетентни във всяка област.

просто решение: Две ленти към София, една лента към Пловдив и спиране на TIR-овете към Пловдив!

Имам чувството,че тези които планират ремонтите, просто ни се подиграват.

добре де от осем месеца управлява Радев ? Ко правим сега?

Мозък ГЕРБав, а Радев от кого наследи тия кретении? А? Няма по-гнусни създания от вас, герберопитеците. Колко години крадохте и нищо не създадохте, но вечно някой друг ви е виновен. Дебили.

Не е проблемът до продължаваме промяна, боко, слави, царя, станишката, костов, доган и т.н... Всичките крадът, всичките ни мързи, всичко е зле. 15-година и все има ремонти в който няма период от над 3 месеца в който да се пътува нормално. 360 км неможем да имаме магистрала. Свиквайте.

Спи не може да оргазира един шибан ремонт на осветлението от което страда цялата страна.Махайте АПИ.Ама веднага.

Само селяци карат там.

В 19 часа колоната беше 20км. Тировете не бяха спрени (то нямаше пукнат полицай). Бол тарикати през аварийното.

Тировету не ппучат на никого.Когато си в задръстването скоростта на леките коли и камионите е една Единствената причина у,че тази магистрала е единствения път свързващ западна и източна Бъргария и единственият що-годе нормален в южна България.Просто при едно ограничаване на движението трафикът не може са се поеме.С всяка измината година ,ще става и по-зле.

Сега видяхте ли колко хубаво постъпи правителството на Радев, че спря магистралите. Браво Поне от север в неделя няма да има тълпи прости селяни прииждащи към София.

Тълпите прости селяни се блъскаха по празнични анцузи и шушляци на Витошка. Цивилизованите българи не остават в Голямото Село за уикенда.

Продължаваме Промяната. Свиквайте. И по-лошо идва. Честито на печелившите

Напълно нормално. Служебен кабинет със службичка Комитова ! Знаят да лапат и да спират заплатите...

Герберастки тъпунгер.

Герберски?!?! Абе на вас тъпите тролове на Радев, Божков не ви ли спря порциона след победата

Един човек правил пътна маркировка. Първия ден маркирал 100 метра, но на втория само 10. Шефа му го попитал "защо?". Ами защото кофата ми остана 100 метра назад, отвърнал Бояджията. Същото се случва и с нашите пътища. Пълно безхаберие и тъпотия

Има много по-ефективно решение, от това да се спрат тировете. Има възможност да се обособят две ленти в натоварената посока и потокът да се регулира от полицията. Но, това естествено изсиква усилия от страна на полицията (нещо което те мразят), да обособяват лентите в тулнела и да налагат глобата от 1000 лв на тарикатите придвижващи се в аварийната преди тунела. Сега 3 ленти - две активни и една "тарикатска" трябва да се влеят в една преди тунела. Естествено, че ще има километрично задръстване.

Каква идилия. София се състои от компактно селско население. Всички до един са селяни и събота и неделя и по празниците напускат големия град от селски тип и поемат по родните села. Най-активно е движението към село преди и по коледните и новогодишни празници, това време за софейските селяне е байрам берекета, на село мощно се нагъва свинско и винско , а и на връщане багажниците се пълнят до козирката с дамаджани с ракия и вино, буркани с туршии, месо и патладжани, пресно заклани прасета и живи кокошки. Днес магисталите бяха натежали от тътрещи претоварени автомобили не само по Тракия, но и Струма и Хемус. Селяните караха бавно и внимателно, защото стоката от село е особено ценна. Дерзайте селане, Б.Борисов ви построи магестрале да влачите, а ся не се знае.. можи комунетата да ни сложат и данък компоти.

Глупак

А сега какви празници са? Да не би пък задръстването да е в следствие на крадливи изпълнение на пътя?

Няма проблем, да заобиколят по останалия половин милиард километра магистрала.

Наздраве! Как е? Обменихте ли бацилите с гърците? А, забравих. вие сте недосегаеми, защото сте ваксинирани. Ха ха ха ха! Ами, наздраве. Мезето е благо, питието е пивко, жената е сгодна. Вие си мръзнете в задръстването!

На какво се радваш, викаш?...

Врече е да се разтури това АПИ и не за друго, а търтеите там да поработят някъде, ако ги вземат.

Селяните се прибират.Ужас.

Акцента ти даже е френски!

Нещо се обиждаш ли? Какво лошо има да си селянин!

Минчев, ти ли си?

Не,майка ти.

На т.нар. "магистрала" Струма е същото но журналистите мълчат като бити ...

Така е то: тунел-касичка, боя-касичка, мантинела-касичка, дупка-касичка. Важното е да капе денонощно. Иначе как се хранят верноподаниците.

от Магистрали до Скоростни пътища

Тънък асфалт - дебел комат!

Правим 8 месеца без Герб... Наздраве

:) :) :)

Ами, наздраве щом си казал. Аз тези 8 м. не видях нещо различно или хубаво. Повече пари не изкарах и с администрацията не се разбирам по-добре. Но да видим. Аре пак наздраве.

Ако това беше по времето на Бойко, досега ще да се гърми и да се разпитват министри и да се хулят, ама сега не смеят да питат никои от управляващите. Много журналистите, които задаваха остри въпроси към управляващите от ГЕРБ, то сега не смеят или не искат и един неудобен въпрос да зададат на управляващите.

Точно за медийте пък се сети да говориш ти хахахахаах жалки станахте вече.

Туниел Витиня, двете тръби са прокопани за 5 години от 1979 до 1984. Банкянския питек ремонтира тръбата в посока София за 6 години като ремонта се състоеше в направа на стериопорена изолация с дюбели като на панелките. Welcome to Bulgaria. Хемус от 12 години власт на питека все е в ремонти. Чекмеджета трябва да се пълнят.

Каква е дебелината на асфалтовата настилка на магистрала направена по време на управлението на пп герб?

;)

3 пръста с преобладаващ среден...

До сега виновен беше Бойко, сега кой е бе другари!

че нещо не си спомням. как му беше името.... някакъв от Банкя?

За 6 месеца и да цъфнем ли???

След още 6 ще цъфнем. Ама отзад оная ни работа.

Минавам през "Хемус" по три пъти на седмица и нЕма такива ремонти,честно!От три години правят 4 (ЧЕТИРИ) тунела!Бачкаторите са там в дъжд и сняг,а при сухо и топло време НЯМА НИКОЙ!За ТРИ ГОДИНИ тази магистрала трябваше да е ОПЪНАТА ДО ВАРНА от първа копка до маркировката...Лойко нали се хвали колко асфалт бил "построил" - сам,раз'ираш ли,с две ръце и с пари от джоба си,раз'ираш ли!!!

Не са виновни фирмите които правят ремонтите... НО НЕ НЕ.... Радев е виновен..... ПЕРФЕКТНА ЛОГИКА Спокойно тролове от двата бряга.... тука политици не са виновни..... чак толкова

пред хората има правителството, а на хората не им е работа да търсят отговорност от фирмите, това е работа на правителството, а сегашното е назначено от Радев.

12 години, където се хвалеше какви магистрали е направил... да си виждал магистрали в Германия Австрия Унгария магистрали да се ремонтират година след откриването им?

Все е несгодно на българина, все се вайка и оплаква…стегнете се, бре хора. Спрете да хленчете за всяка дреболия.

че то в щатите задръстванията са нещо нормално. А и нали искате да приличаме повече на тях.... амм свиквайте

как валят опорки, че били съботажи на Бойко, е голяма сила има Бойко, щом повече от 7 месеца без да управлява им пречи. Простичката истина е че настоящите управляващи толкова си могат, хич няма нужда някой да се мори да им прави съботажи.

Съботаж се прави в събота, когато се ходи и на баня, в останалите дни на седмицата са саботажи!

След като министъра на културата си позволява да раздава награди с правописни грешки и на мен може да ми се прости някоя грешка в писането.

Къде са тръгнали като луди на това скъпо гориво

Да си стоят хората по къщите, та да няма проблем и да не рушат хатъра на правителство.

Най-после малко равенство между Хемус и Тракия, а то последните години миващите по Хемус бяха сериозно ощетени...

Това новини ли са?

Някой да има спомен дали е имало ден в който да не са били затворени тунели по тези прословути "магистрали"?

Тунел Витиня бе ремонтирам повече време от Борисов отколкото идолът му правешкия хитрец го прокопа.

донесе единствено хаос в България и непосилни цени на всички стоки за хората, такива дебили до сега не е имало !

Смотаняк на изборите ясно се видя народа на кого вярва повече. Радве отвя резнка герджик с 200.

То пък при правителствата на банкянския мутропитек от чешмата течеше мед и масло,а гербероид?

Саботажите на Бойко , цяла София е в разкопки .

Все още бойковите свини командорят АПИ Лазар Лазаров има фирма за пътни знаци маркировка и осветление. И е гушнал ремонтите на тунелите да ги ливосва със стериопор и нови крушки. И понеже са некадърници един такъв елементарен ремонт се точи с години

Идиот си

Всеки Петък и Неделя на Хемус от 4-5 години е така заради вечните им ремонти и магистралата пак на нищо не прилича!

Хората в малките градове и селата го нямат този проблем - няма пари за излишни пътувания с колата, затова си седят вкъщи пред телевизора или до парка на разходка, седнат на по бириШка и после се прибират а в понеделник - пак на плантацията :–).

Никъде по света го няма 20 процента от населението като дойде събота и неделя задължително трябва да пътуват нанякъде по възможност по-далеко и с личната си кола задължително. Тука събота и неделя не са време за почивка а безумни пътувания по 300 км в едната посока, преди това тична по магазини, пазаруване и т.н.

И ртова е вярно но е мода и ще мине. А и бензина ще поскъпне. Но тировете са страшна напаст особено румънски и турски и трябва да се спират и да им е скъпо да минават през Бг

Ами това беше идеята на ТОЛ таксите които въведоха. Беше с идеята всеки ТИР да плаща много и да им е по-изгодно да пътува товара с влак или поне да се събират адекватно количество пари за подръжка на пътищата. Но уви нищо не се случва в България по начина който ни го обещават.

Колко години и къде по света си живял, че категорично твърдиш това?

Дотатъчно съм видял. Но ти погледни паркинга около панелката си какво е състоянието му в събота - може да играеш футбол а в неделя вечер не можеш кучето си да разходиш.

Аз живея в чужбина, случвало ми се е да не мога да стигна за където съм тръгвал и съм се връщал.

Бензинът/дизелът трябва да минат 3-3,50лв/литър за да се изчистят от пътищата бедняците с 20 годишни опели, мерцедеси и подобни (гоуфове щях да пропусна!) Отделно трябва да се вдигнат цените за винетки/пътен данък, хем ще има повече пари за поддръжка хем по-малко безделници, които се чудят къде да ''мръднат'' с колата събота/неделя, че в панелката им доскучало

Айде новата власт да спира тировете в праничните дни да могат хората да се придвиват нормално и безопасно. По времето на герб е ясно че лобито на тираджиите им буташе пари да не ги зскачат!!

Направо да им забранят да се движат изобщо освен всеки вторник вечерта между 22ч и 04ч.

Значи плащаме 10% данъци (къде плащаме, къде не, разбира се) а имаме претенции всичко да става като в страни, където данъците са 20, 30, дори 40%, че и повече.

Къде ги видя тези 10%?

Бойко е виновен ;)

Че не те е порнал отзад!

Ето затова има една наука за регулиране на трафика, но незнам в кои държави го прилагат това нещо. Просто се прави ограничение на скоростта поетапно примерно 10 км преди тунела се намаля на 110, след 1 км на 100 км, след 1 км на 90 км и така докато стане 60 км в час и това ще се е случило 5 км преди тунела и няма да има задръстване и тапи а просто по-бавно движение и минаване без да спираш.

в страните от ЕС няма задръствания по магистралните пътища, не само в неделя? Тук знаещите само знаят “искам, искам, искам . . . “ всичко да е наред, веднага, ама тия, които си избираме, толкова могат. И най-вече могат да “разпределят” обществени поръчки

Асфалт не се яде, какво се нервите