Коментари - Километрично задръстване на АМ “Тракия“ заради протестно автошествие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебили, мързеливи! Чакат само на готово. Продай си апартамента, вземи кредит, почни да работиш и потиш и идва един изрод който е недоволен от нещо!

Мама Ви де.ба протестираща!Защо баща Ви не е протестирал пред п.тката на майка Ви?Недоказали се гъзари,кой Ви дава право да се еба.вате с хората.Ходете в протестирайте в домовете си,че родителите Ви не са направили всичко възможно да получите професия,та сега лентяйстват е по цял ден без работа.

НЯМА ВЕЧЕ ИСТИНСКИ МЪЖЕ И ПОЛИЦАИТЕ СА ДРИСЛЙОВЦИ ХИПОТЕТИЧНО КАКВО БИ СТАНАЛО АКО ТЕЗИ ИМНИ ИДРИСЛИВИ БЯХА ПРИПРЕЧЕЛИ КОРТЕЖА НА МИТЬО ОЧИТЕ ПОРШЕТА И БМВЕТА НА ПАРЧЕТА А МЛАДИТЕ ХЮМНЕТА СЪС ННОГО КРЪВ ПО ГЛАВЕТА И ДУОЕТА

Само на мен ли ми се струва, че протестиращите удариха тъпомера с тази акция на автомагистрала "Тракия"?

Протестърчетата със скъпи поршета и бе ем вета прецакват нормалните българи ... да им натикам отзад по една манивела, мама им божковска/радевска ...

Тези действия на самозваните "протестъри" са чист рекет и терористични деяния със вземане на заложници на невинни български граждани. И те се наказват най-строго съгласно Закона. Особенно строги са санкциите върху подбудителите и организаторите на тези незаконни действия. А тези подбудители и организатори очакват ощетените рекетирани заложници да вземат вилите и да им свършат черната работа. А те да си стоят на сянка на Орлов мост, да си приказват и да си пият кафето и уискито. Хвала на тия подбудители. ХУБАВОТО НА ВСИЧКО ТОВА Е, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ПАСАТ ТРЕВА, А ГИ ОЦЕНИХА ПОДОБАВАЩО И ИМ РАЗКРИХА ОКОНЧАТЕЛНО МРЪСНИТЕ КАРТИ И НАМЕРЕНИЯ.

на дебилите, затапващи магистрали. Освен, че е опасно не само за тях, но и за нормалните хора: ЗДП чл. 55, ал. 2: (2) На автомагистрала или скоростен път е забранено движението на превозни средства с рекламна цел, провеждането на технически изпитания на автомобили и мотоциклети, организирането на демонстрации и движението на рекламни и други шествия.

Просто който мине покрай кола на протестър на магистралата, да хвърли един домат, сега е модерно.

ЗДП чл. 55, ал. 2: (2) На автомагистрала или скоростен път е забранено движението на превозни средства с рекламна цел, провеждането на технически изпитания на автомобили и мотоциклети, организирането на демонстрации и движението на рекламни и други шествия.

заблудени овце трябва да са, за да задръстват магистралата! Що не ги видим пред Руското посолство да протестират, че със внедрени плъхове като Фигуранта, Дългия, Крушовишката Биволица и Пикаещия във фонтаните ..., искат да преобърнат демократичния избор на България!

Къде да отида да се подпиша за импийчмънт на Президента и против Бабикяните

при арменския поп

и на магистралата опънете палатки и легнете.....току виж станал преврата.......отровно трио днес какво ще се забавляваме ? ще метаме яйца или ще палиме знамето?

Племе

Радев в аптеката. Нямаме виагра от 30mg. Ето ви от 60mg и ще я сцепите на две. Кой бе, Деса ли ? Не бе, таблетката :)

турски тираджия ще оправи нещата...

Без вазелин

Ама, Десо. Тоя лудия пенсионер вдига ли самолета ? Да му купиш Трибестан 250 мг x60 таблетки. И маска, да не му гледаме гнусната физиономоя. Вземи една и за тебе :)

Утепайте ги бе.

Глоби за тия няма ли? В закона за движение по пътищата е регламентирана минималната скорост на движение и тя не е 50 км/ч. Закона за тия лумпени не важи ли?

Точно 50 км/ч е минималната скорост на магистрала. Нарочно го правят. Обаче няма ли някакъв текст за създаване на предпоставки за ПТП. Това нарочно да направиш 20 км задръстване си е отвсякъде за глоба. Дали са карали и в аварийната лента?

Тъпаци. С тези действия не се гради държава.

Искането на оставка от правителството и Бойко е параван за искането на оставката на Гешев защото за още тплкова години мандат ще ги разчекне, което естествено не са и санували :)

кажете, че не са идиоти. На Бойко не му пречат, пречат на обикновените хора. Те били народа! Задници!

докога хората ще им търпят простотиите

Бойко и Гешев нямат общо, но дори и да бутнат правителството, Гешев няма да могат, което между другото им е бая по-голямата драма :)

всички се хващате за записите и снимките. но за да се докаже че са истински трябва да се анализират и проверят оригиналите, което до тук никой не потвърждава, защото ще стане ясно кой ги правил и ще си сложи примката на врата. а стези презаписи и сваляне на снимките от разни фейсбуци е голяма манипулация на ощественото мнение. а една лъжа повторена 100 пъти ,но за българина и по-малко, е достатъчно да се приеме за истина.???

Тези някои са толкова и българи, нямат лични карти само международни паспорти, но не си седят да си берат ягоди там а идват да лежат и пречат тук на всички... :)

До спрелите и повярвали си - няма никакво шкавче на Борисов има имитации и компромати от олигарси и НСО на подчинение на Радев, което не пречи да си подаде оставката :)

Генерал от спецчастите /Шивиков/ води колоната и предизвиква задръствания. Това е организирано и опасно за гражданите. Правата им са отнети със сила! Полицията да се намеси!

88888

Би следвало да дойдат ЗАКОННИТЕ спец части- този е от резерва вече- и да сложат на законните им места и о,з, генерала, и другата пасмина...

Ако стане катастрофа и някой невинен умре, кой ще е виновен?

Радев

Който беше виновен за катастрофата на 160-тия километър.

Траянови врата го знам. Няма ли някой отгоре с 50 бутилки Молотов, да си направи кефа. Поне половин час гарантиран купон!

Боце пак прекара пияните дроги. Прост бил, неук бил, ама ги прекара. То защото и те са толкова учени.

Розовото трио на море ли отива и там да си бъркат по дупките Плужеци

България никога до сега не е имала по-неприятен, гнусен и противен президент. Оставка на Радев и да се разследва и подслушва и той.

ще ви изтърпим червени гниди. Няма да допуснем пак 9ти септемврийски преврат.

9-то септемврийският преврат го правят звенарите, не комунистите... аман от изкривена историческа памет.

Нали "свободата" дойде на щиковете на червената армия

Една шепа нещастници блокират половин България. Ало полиция има ли, няма ли?

Този въпрос не е ли за пресцентъра на МВР?

Хора ,направете подписка за по-строги мерки на полицията и я занесете на кмета.

Това ще свърши работа

Нека да обобщим нещата от последните година - две. Всичко започна от назнаването на Гешев за главен прокурор, забележете тогава Христо Иванов излезна от дупката и процесите някак започнаха, Гешев започна един по един да преследва лошите от едната страна, докато стигна до Божков, който забележете, че по време на всичко случващо се с назначаването на Гешев, стана собственик на Левски? Защо ли? Та в цялята тази сага, изникна още една личност - президентът. Той някак реши вместо да бъде президент, да се противопоставя на правителството и прокоратурата и общо взето той през целия си мандат единствената му задача, зададена от кой ли, беше да се дрънка с Борисов, в последствие и с прокоратурата, която тъй като е една от "най-независимите" в света взе че го погна и него. Изведнъж тогава някак в синхрон, но със сигурност е случайност започнаха да излизат компромати за Борисов и в това време отнякъде явно е получил факс от космоса Христо Иванов се появи в Росенец и то пред кой? Пред "най-големия" - Доган. Не за друго, но българите сме доста чувствителни и когато стане въпрос за личности, като Пеевски, някак полудяме и има желание за протест. А Пеевски е нищо повече от бушон на Доган... Такааа започнаха и протестите, уж спонтанни, но дали наистина е така, като гледаме дори и светът се тресе от протести.Защо ли? Но да не се отклоняваме, всеки протест си има пик, интересното е, че пиковете му бяха, когато излизаха компромати за Борисов и хората полудяваха и когато президентът излиза, като револиционер с репликите "Мутри, вън!", но съдейки от написаното по-горе, мутрите в България са се впили навсякъде и мислейки, че заставаме срещу тях, те сладко сладко си ни дирижират и то с фигури, на които някой от нас се възхищаваме.... И лошото е, че ни противопоставят един срещу друг, знаете ли защо? Защото основната действаща политика в България е да бъдеш срещу нещо и да го ненавиждаш до такава степен, че да искаш възмездие, а това е най-добрия начин да те водят за носа! Резултатът от всичко това е място за още мутри, които са нямали пълната власт до този момент.Дори не може да ги оставим да се самоизбият, жалко... И така 30 години минаха, а следващите какво? Продължаваме докато попаднем на човека с белия кон, който никога няма да се появи!

човек на бял кон се явява на всеки 10-ина години...

Интересн коментар, с повечето съм съгласен

Иванчо, Иванчо, много си зле! Кажи сега Иванчо какво не ти е ясно? Нещата започнаха още с назначаването на Гешев, защото това си беше строго партийно назначаване! Надбягване с един кон! Този на ГЕРБ. Тогава не само Христо Иванов, а много други хора бяха против! Хубав анализ си направил, ама кух! Ето ти няколко конкретни тезиса и се опитвай да разсъждаваш и по тях. 1. Излязоха много записи на Бойко Борисов, на които се чува просташка и цинична реч! И това от устата на българския премиер! Записите са истински Иванчо и мърдане няма! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НА ЕДИН ОТ ТЯХ ФИГУРИРА И ТВОЯТ ПРЕКРАСЕН ГЕШЕВ! 2. Появиха се снимки с шкафчето на Борисов с пачки от по 500 евро, кюлчета злато и пистолет за гарнитура. Сумата на всичко надхвърля 1 милион лева. Това са мутренски аксесоари Иванчо! При това снимките са истински и мърдане няма! 3.Божков твърди, че е давал много милиони под формата на рекет на Горанов и Борисов, а твоят "честен" и "принципен" борец за правда Гешев не разследва това! Защо Иванчо?Как така PR-ката на Борисов получава кредит от 500 000 евро? На теб ще ти дадат ли такъв? Гешев как реагира?Никак ли?! 4.В хазната не са постъпили 700 милиона от такси, а виновни няма и твоят "честен" Гешев, пак не е разбрал 5.Пламен Бобоков в интервю пред вестник "Капитал" от 25 юни казва, че всяка година от обществените поръчки се отклоняват/крадат/ между 10 и 15%, което е между 1 и 2 милиарда! Всяка година, Иванчо! А твоят прекрасен Гешев, ни чул, ни видял! Това са огромни суми,Иванчо, не са джобни пари! КОРУПЦИЯ И ЗЛОУПОТРЕБА С МИЛИАРДИ ИМА ТАМ КЪДЕТО Е ВЛАСТТА, ИВАНЧО! ТАМ Е КОРУПЦИЯТА! А ТВОЯТ ПРЕКРАСЕН ГЕШЕВ В ТАЗИ ПОСОКА ВЪОБЩЕ НЕ ПОГЛЕЖДА! ЗАБРАНЕНО МУ Е! ИЗОБЩО ВСИЧКО, КОЕТО Е СВЪРЗАНО С УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА НЕГО Е ТАБУ! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РАДЕВ, ТРЯБВА ДА ТИ НАПОМНЯ, ЧЕ ЗАД НЕГО СТОИ МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТОВА СА НАД 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, ИВАНЧО! МОЖЕ ДА ТИ Е МНОГО МЪЧНО, НО ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е ИНТЕЛИГЕНТЕН, УМЕН И СМЕЛ, А НЕ НЕГРАМОТНА МУТРА!

Иванчо ти говори едно, а ти .... "Защо биете негрите ?" или "Викаш му бае Иване, а оно търчи за к.... да те хване". Интересни са твоите разсъждения, ама нямаш отговор на въпроса .... Кой... Кой ?

Май си дядо Иван, защото даваш някои факти, които са верни но изпускаш най-важното. Твоята любима Русия се намесва безумно на Балканите. Сее раздор и бунтове. Твоя любим Радев отдавна не е президент, държи се като лидер на про руска партия. Такова чудо не е имало. И всичко това е по гадно от корупцията, която никой не обича.

Бай Иване. Едно нещо като не става с пари става с много пари. И си мисля че Божков може да си го позволи. Тук въпросроса е: Кой подреди тези неща на шкафчето и кой ги засне ? Снимките са изтински това е ясно. Ако подредя на леглото ти бикини и сутиени и жена ти ги види, тогава иди и обеснявай че не си чукал някоя кифла.

Глей ся, деди! Българите не сме идиоти! В твоя коментар няма нито дума за записите и шкафчето на Борисов. Те са се изпарили и не съществуват! Двете неща стигат за пет оставки! Тъй че такива коментари са много далеч от истината, деди!

деди. Не сме идиоти. Поне болшинството. И затова не щем да участваме в активните мероприятия на фигуранта и шепа лумпени. Има избори след 5-6 месеца. Тогава ще се преброите колко сте и стига ли ви за да управлявате. Упсс да крадете вместо сегашните

Иванчо ми говори, ама Иванчо, а вероятно и ти не знаете елементарни неща! КОМПРОМАТ Е МАТЕРИАЛ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ, КОЙТО ЦЕЛИ ДА УРОНИ ПРЕСТИЖА И ОЧЕРНИ ДАДЕН ЧОВЕК! КАЗВАШ, ЧЕ ЗА БОРИСОВ ИЗЛИЗАЛИ КОМПРОМАТИ? ХА СЕГА КАЖИ ИВАНЧО КОЕ НЕ Е ВЯРНО? КОЕ Е КОМПРОМАТ? КОМПРОМАТ, АМА УТРЕ СУТРИНТА И ТО МАЛКО ПО-РАНИЧКО! ВСИЧКО СИ Е ИСТИНА! КОЕ ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ ПОСОЧИЛ НЕ Е ВЯРНО? ЗАЩО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ГИ НЯМА В "АНАЛИЗА" ТИ ИВАНЧО? ЕДНА ПРЕПОРЪКА. АКО СЕ ХВАНЕШ ДА РАБОТИШ С АНТОН ТОДОРОВ И ЛЮБО ОГНЯНОВ ЩЕ ИМАШ ГОЛЯМ УСПЕХ! ТЕ СА КРАЛЕ НА МАНИПУЛАЦИЯТА!

Говорителите на протеста вече заявиха, че километричното задръстване било от протестиращи и подкрепящи протеста... Вервайте им!

Като видях пияниците снимани последната нощ е ясно, че до няколко дни протестите ще спрат поради лоша организация. Голям кеф. България е спасена :)

Протестиращите с този си ход да задръстват магистралата единствено затрудняват и дори рискуват живота на останалите граждани. Това по никакъв начин не оказва натиск върху управляващите, точно обратно работи в тяхна полза. Хора, които до сега са подкрепяли протестиращите сега страдат заради тях въпреки, че не подкрепят Бойко Борисов. Този, които е дал идеята за такъв вид протест е малоумен меко казано.

Гадове мръсни, пречат навсякъде. Полицията, подкрайате ги най-после, бе, една шепа тъпаци са, разиграват ви отвсякъде.

Полицията ги оставя по улиците да вилнеят, но да правиш золуми там където застрашаваш живот е престъпление. Айде КАТ да приложи закона или само знаят да спират хората за глупости.

misleh che katastrofa e stanala. zatwa li kibichih 2 chasa w zdrastwaneto. ako sega na wrashtane pak ima takiwa kreteni shte im razbija glawite. i che glasuwam za boiko. hich ne me kefi tikwocha. ama tija lumpeni ne shta da ni uprawljawat

Катастрофа е на ГЕРБ управлението. Гласувай пак за него, ще кибичиш редовно. И ще те затворят с КПП-та пак.

Време разделно настъпи-след като 90-та год. не ви "лустрирахме" явно е дошъл момента за пълна ЛУСТРАЦИЯ НА КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА

Лустрирайте си Будата. В ГЕРБ има повече агенти на ДС, отколкото в БСП.

хе-хе - какво каза Азер Меликов на времето ??? гласувате за Бойко получавате Костов.. и двамата дойдоха с големите обещания да изметат комунистическият и ДС боклук от държавата... Вместо това и двамата приватизираха държавни предприятия за милиарди на видни ДС комсомолци за жълти стинки. Лустрация NADA!!!!

В момента КПП-та са отворени, но никой не ни ще. Нали сте с Европата, тя затвори и ние затворихме. Какво ревете и недоволствате все едно ние сме го пуснали този вирус. Но като се замисля, май ни трябва втора вълна да си седнете на гъзовете най - накрая.

Коментатор, защо не пишеш на родния си език? Все се пуйчите да ни дават акъл. Иди нахуй !

Нови избори за президент

Така е, Радев е виновен, че Тулупа подари на Доган безвъзмездна концесия за 35 години на пристанището му. Браво смислов

И ТЕЦ Варна с 50 милиона за студен резерв.

виновен е естествено, но не само Радев... всички трябваше да скочиме, ама пропуснахме момента.

Крайно време е Р Радев да си подаде оставката

сакън... Радев може да е чучело, ама Йотова е по-зле, това ти го обещавам...

Тези протестиращите наистина са адски прости хора, пък и доста тъпи. Те като опозиция показват, че пет пари не дават за другите. Направо не ми се мисли какво би било, ако са на власт. Добре, че няма как да се случи.

Тези хора казват, че им е омръзнало да пълнят чекмеджетата и да бъде ограбван резултата от техният труд.

88888

Платеният лумпен- анархокомунист НЯМА морал и съвест, след като се ПРОДАВА за участие в квазиполитически протести, организирани от дърти мутри, за 80 лева на вечер. Неслучайно ги наришат платени лумпени- отговорете си сам на въпроса защо....

Аз съм в чужбина и никой не може да ме купи за разлика от теб!

тези хора къде по точно работят бе селски идиот,че да пълнят чекмеджетата?На площада на заплатка на черепа ли,с неговите пари ли пълнят,че като гледам повече от месец само се търкалят по улиците но нали сте чалга поколение мозъкът ви е колкото равновесие да пазите и пак на вас ще се върне всичко това-бумеранг кретенче

:)))))))))))))На теб явно майка ти и баща ти са се продали за да учи маминото в чужбина но защо не отиде в русия бе малко гувно?

https://www.facebook.com/watch/live/?v=2675412309392275&ref=external 13 минута.

Борисов е ТОП ИДИОТА на Европа!

Като гледам протестиращите, 99% от тях са по-големи идиоти от Боко. А от пишещите в полза на протеста - 100%.

Радев е ТОП ИДИОТА НА СВЕТА.

Отслужиха молебен?!? Тези типове са пълни смешници!! Крайно време е към Карлукова да направят шевствие......

88888

Протестърите имат ОГРОМЕН проблем и той се нарича НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ ТЯХ ОТ СТРАНА НА НЕПРОТЕСТИРАЩИТЕ АПОЛИТИЧНИ ХОРА И ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ ЗАРАДИ НАРУШЕНИТЕ ПРАВА НА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ НА 1.5 МИЛИОНА СОФИЯНЦИ. Да видим какъв ви е интелектуалният багаж- дали ще можете да решите ЗАКОННО, БЕЗ ПРОЛИВАНЕ НА КРЪВ този проблем- задачка- закачка за кандидати за държавно управление.

ами да направим изборите час по-скоро, щото до редовните избори ная неистова омраза може да попремине...

88888

Ами първо освободете всички НЕЗАКОННО заети от вас кръстовища, премахнете палатките върху тях, откажете се от НЕЗАКОННИТЕ автошествия и изобщо- ПРЕУСТАНОВЕТЕ нарушенията на правата на другите хора. Искам само да отбележа, че НЕ ВСИЧКИ ХОРА имат търпение в еднаква степен- може да попаднете на хора, които няма да ви изслушат обясненията, а директно ще ви газят с мпс-тата си. Е- вие готови ли сте да умрете за реализиране на думите "оставка на борисов и главпрока" или не?

и да не сме готови да мреме никой няма да ни пита... не е ли така? газ с 200 отзад, отпред, откъде дойде... Бойко като хвърли кърпата палатките ще изчезнат. Но няма гаранция, че няма да се появят 3 месеца по-късно като дойде новият парламент.

Заради такива лумпени като вас, аз, който се бях зарекъл да не гласувам повече за ГЕРБ, сериозно се замислям дали да не гласувам отново за тях. Като гледам какви нещастници ще дойдат след Бойко, май той е по-малкото зло. И заслугата за това е ваша! Така че продължавайте да настройвате хората срещу вас, но след изборите да не гледате като насрани...

Ние имаме неистова омраза към управляващите.

Знаем комуноидни отрепки и по зле ще става за вас с всеки изминат ден,свиквайте или се изнасяйте към русия

А тея дето не могат да я дишат и русия какво да правят? релсата и от моста ли? Още чакаме един зам. премиер да даде пример как се правят тея неща.

Соросоидче, Мисли, бре, може и да измислиш друго. Скочи от нарисуван мост например, безопасно е. Само внимавай с релсата, може да те удари по палеца, много ще боли.

Няма такава идиотия! Абсурдно е да се застрашават животи с протести, има си начини да се протестира безопасно. Хвърляйте домати пред парламента, не убивайте хора по улиците!

50 км в час излагат на риск, но да летиш със 130 е напълно безопасно?

Льохо, с 50 може да си караш на село, не умишлено да бавиш и без това опасния път наречен АМ Тракия.

Ами ако не разбираш защо карайки с 50 на магистрала си опасен то явно няма с какво да ти се помогне.

тогава - ?? ако хората се движат с 50 км/ч. какви са тея нерваци дето искат глоби? питам за един преател... някой ако разбира да каже. А след това да го каже и на жена ми, дето прискоква колчем се движиме с по-висока скорост.

Идиотите трудно схващат. Затова не си разбрал. Навсякъде по света има минимална скорост на движение по автомагистрали, която обикновено е 80 км/ч. Не може да се кара с по-малко. Но дори и да приемем, че сте прави (вие набедените борци за ред, права и справедливост винаги и безусловно сте прави и с вас не може да се спори), какво точно очаквате от тези, на които се опитвате да вгорчите живота, да ви заобичат и да припнат след вас? Само повечето мозък у тези, които не ви подкрепят ги възпира да не ви наврат там където ви е мястото.

Майка ти е Вера от "системата я е убила"

Подкрепям напълно протеста и считам за справедливи исканията им! Оставка, съд, затвор и мафията вън - Боко Тиквата, Гешев с каскета, ГРОБ и ОП за вас се отнася, не се чудете, да ви няма, бегом марш и не се връщайте! Послепис: За простите от ГРОБ не всички които не харесват Боко Тиквата са комунисти, рубладжии и т.н. тъпизми на крадлата Севда Арнаудова тв!

Айде, като не стане вашето и в бюрото по труда, ама да знаеш има опашка от протестиращи :)

Да те няма просто ГРОБАРЧЕ, свърши се няма повече да крадете и да живеете на гърба ни!

Чао, Тази ти реакция само показва колко малко акъл имаш. Освен за празнословни заплахи - за нищо друго не ви бива. Айде разказвай, кого и как ще бесите, разстрелвате. нещо за народния съд? Тъпунгер нещастен.

Акт 1000 лева за умишлено шофиране с по-ниска от позволената скорост на водачите! Актове за всички! Има камери на магистралата. Или ще има ред в тази държава или ще се въдвори!

колко е позволената скорост на движение по АМ?

Теоритично - 50км/ч.

минимална 80 км/ч максимална 14км/ч

Минималната е 50км/ч!!! Четете преди да пишете ейййй! Раздел XIII Чл.55 ал.1

нещо ми се добиха протестъри отвътре ми иде сърбят ме ръцете и полицайте няма да ги опазят

Ако кортежът на президент-протестъра водеше колоната, ефектът щеше да е несравнимо по-силен.

даже и дежурните тролове на БСП замлъкнаха.Сигурно не са им привели заплатите от Дубай

Днес им беше наредено да се разграничат :)))