Километрична тапа се образува на 134 км на "Тракия" заради ремонт и катастрофа

Стотици коли, изпълнили трите платна, пълзят с 5-10 километра в час, а после спират за минути

Обратно в новината

Коментари - Километрична тапа се образува на 134 км на "Тракия" заради ремонт и катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то и на Витиня е същото! При това всяка неделя и без катастрофа!

Дирнишки глупости - последният !!!! тунел на магистрала Тракия бил в ремонт! На Тракия има един тунел и не е бил в ремонт!!!! Надрусана работа

селото се връща в СФ....

Четири дена в София беше ебати кефа. Абе нали все ревете, че нямате пари и я съсипаха тая държава пък не са спирате. Нещо не се връзват нещата.

Дано е пукнал некой комунист...

Чалева, срамно е да бъдете наричана "журналист". Ежедневно затвърждавате всеобщото мнение, че сте изключително ограничена личност без никаква обща култура. Изобщо не става дума, че не знаете и не използвате книжовен български и пишете неособено грамотно, да не кажа направо неграмотно. Тъжна картинка. Иначе по темата, хубаво че идва есен и зима. Ще намалеят малко състезателите по Тракия. Дошло ми е до гуша от инфантили, които дори не познават автомобилите си, но карат колкото могат без изобщо да имат капацитета да преценят адекватно обстановката и как да се държат на пътя.

Много готино като на идиотите им е гадно сега и чакат в задръствания

Във всички нормални държави магистралите имат дублиращ път. По-бавен, с много светофари през населени места....но АЛТЕРНАТИВЕН ПЪТ. Това е задължително от военните изисквания в случай на война, катаклизъм, безредици. Иначе България се превръща във ВТОРИ КАРАБАХ с тази "магистрала".

Ти от коя планета идваш?

Във всички нормални държави данъците за автомобили са в пъти по-големи от нашите. В една Румъния е 2000 лева. Затова имат пари за пътища. Тука общо 380 милиона за година. За сравнение една Австрия с дължина на пътищата колко при нас, 2 милиарда. Що се сравнявате с белите държави, като плащате по-малко и от развиващите се африканци.

съгласен, движението с автомобил трябва да стане лукс и да няма тарантайки по улиците, обаче поне ЖП транспорта да оправят, защото сега няма никаква сериозна алтернатива тази полу-магистрала

То се сравнява като част от дохода, а не в абсолютни цифри. Ама ти откъде да знаеш.

А кажете колко са заплатите и пенсиите в Австрия? Също и цените ме интересуват. Правете сравнение на ВСИЧКО, а не на каквото на Вас ви изнася. Пък тогава елате да пишете.

Споко ,тук и 10 000 да е пътният данък,пак ще откраднат парите и пътища няма да има.

кажи ми коя магистрала не искаш да ползваш, и ще те кажа къде е дублиращияпът, бе,,,,колега!

Айде сега на всички тарикати, дето са са се изнесли в аварийната лента, да им се тръснат едни солидни глоби, щото това е изключително недопустимо. Дори и да се използва аварийната лента за шофиране при засилен трафик, това няма да се отрази кой знае колко много на времето за пътуване, но сериозно ще застраши пътя. Нито линейки, нито полиция ще могат да се доберат до инциденти.

Не говоря за Германия, там щеше да има вече полиция и да регулира мераците на гяволите. А местната община щеше да има финансови приходи за 1 година за издръжка на деца и пенсионери!

Какво е, това Километрична ТАПА??? Магистралата ни БУТИЛКА ли е ??? Какви са тези Селски изрази в този сайт ??;) И му давате ПАРИ на този /тази/ как да го нарека Журналист или МИСИРКА ??? Срещу Тапа, по добре... стои Мисирка.... НАЛИ..??;)

https://papagal.bg/person/35E40E567BBBA4530E4190187BD9EB293BC410407558C8B38049684309D1BA5E Същата, която беше вече официална жена на Сергей Яков-Станишев, когато Сергей се правеше на "млад бунтар" возейки на предната рамка на моторът си, на Бузлуджа, 50 годишната Елена Йончева.

"Стотици коли, изпълнили трите платна, пълзят с 5-10 километра в час...." Т.нар. в статията "трето платно" не е за тази цел.

Ама това е Чалева и тя не прави разлика между пътно платно и пътна лента.

magistrala s tri platna ??? ne sa li samo dve ?

Трябва незабавно да се въведе извънреден закон за строителство на пътищата, защото положението е катастрофално. Сегашния ЗУТ не върши работа!

явно не е знаел, че като се зададе мутра с къси дълги отзад, трябва да излиташ в орбита....

Пак ли някой пиян наркроман се е шляпнал с колата в нещо по пътя?

Нищо не се прави по пътищата и това е резултата, а ще става и по-лошо ако не се започнат ремонтите и новото строителство НЕЗАБАВНО!

Има в мозъците на авторите на заглавието. Думата която търсите /или дори не знаете че търсите/ е "задръстване"

Никаква милост към комунистите

Въпреки че не виждам никаква връзка с конкретен комунист в случая, съм напълно съгласен по принцип - никаква милост за комунистите!

Някаква милост защото комунистите

Укрите и зеления наркоман са виновни.

беше кошмар Вечно м ремонти и накрая пак подскачаш по "Дунавски вълни"...

Да не се връщат

На Тракия колко тунела има в посока София?

ай ся па ти. един плюс още 3 виртуални..... колкото моста, магистрали и тунели построиха ПеПетата :)