Коментари - "Килъри от руското ГРУ" се целели във върхушката на министерство на отбраната в Украйна (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се почва от ЗЕЛЕНСКИ

Ведомство ГРУ отдавна няма

ㅤ

И точно пък на Дир.бг ще кажат...

Защо им е да ги убиват? Просто да ги купят, както направиха САЩ.

Аман от простотши! И защо им е да ги убиват? Има ли още наивници да вярват, че нещо ке решава в Киев?!

Аз се ВАкцинирах а ТИ ?

То за Путин колко е мизата....

Стига празни новини, внушения и пропаганда

Те ако искат зеленски еврейна , е аут за секунди, ама нали и путката е еврейн така, че....

Заместник-министърът на отбраната на САЩ по политиката Колин Кал каза в понеделник, че Русия е загубила около 70 000 до 80 000 военни убити и убити във войната срещу Украйна. Това съобщава "Европейска истина", позовавайки се на CNN. "Мисля, че е безопасно да се предположи, че руснаците вероятно са претърпели 70 или 80 хиляди жертви за по-малко от шест месеца. Сега говорим за убити в действие и ранени в действие заедно, този брой може да е малко по-нисък или малко по-висок, но Мисля, че редът на числата е нещо подобно", каза Кал на брифинга. Говорителят на Пентагона добави, че броят на жертвите на руските войски е значителен, като се има предвид, че Русия "не е постигнала нито една от целите на Владимир Путин" след нахлуването в Украйна в края на февруари. „Украинският боен дух и воля за битка са неоспорими и мисля, че много по-високи от средната руснака воля за битка, така че мисля, че това дава на украинците значително предимство“, добави той. В средата на юли стана известна оценка на британската армия, според която Русия е загубила над 30% от настъпателния потенциал на сухопътните сили - това са 50 000 убити или ранени руски войници във войната, минус почти 1700 руски танка и почти 4000 бойни бронирани машини. Според Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна общите загуби на руските войски в Украйна към понеделник са около 42 340 военнослужещи.

Е весел ден !!!!! Отивам за бира и семки !!!! Тия от Киев са превъзходни клоуни!!!!

А Украина 5 човека!!!

под шипковия храст.

Всеки войник който убива мирни граждани също е наемен убиец

Нормално трябва да си знаят врагове ама пак копират от Америка.... На времето те се разхождаха с игрални карти па на тях чак и снимки имаше.

Русия премахва ядрените си оръжия от инспекции на САЩ ЕВГЕНИ КИЗИЛОВ — ПОНЕДЕЛНИК, 8 АВГУСТ 2022 г., 20:12 ч. На 8 август Русия уведоми Съединените щати, че временно се отказва от инспекциите на своите ядрени оръжия съгласно двустранния Договор за стратегическо намаляване на ядреното оръжие. Източник: Комерсант с позоваване на Министерството на външните работи на Руската федерация Буквално в изявлението на Министерството на външните работи: „Изявление на руското външно министерство относно ситуацията с Договора за мерките за по-нататъшно съкращаване и ограничаване на стратегическите настъпателни въоръжения (СТАРТ) На 8 август 2022 г. Руската федерация официално уведоми Съединените американски щати по дипломатически канали, че страната ни временно изтегля обектите си, подлежащи на инспекции по този договор, от инспекционната дейност по Договора за СТАРТ. Това изключение се прилага и за местата, които могат да бъдат домакини на прожекции съгласно Договора." Справка: Двустранното споразумение между Русия и САЩ за взаимно намаляване на разположените стратегически ядрени арсенали предвижда намаляване на разположените ядрени бойни глави за всяка от страните. Работи от 1991г. На 29 януари 2021 г. руският президент Владимир Путин за пореден път удължи споразумението до 5 февруари 2026 г.

Трябва да се започне от българските подлоги и шпиони

страни са ми еднакво неприятни.

Шило

Ма, верно? Хахахахах

Абе, тия са чели много романи. То и слабоумен ще измисли по-добър сценарий.

Райски газ в действие

Ужас. Унищожение за Русия и Москва.

Костя обичам те ! Евраците ми са на кратеш , зими мъ пак в възбуждъне .

Шиле загубено - изчезни

Явно върхушката на скапаните укри са ялови кокошки

Мно яко. Перемога:) Очаквам сериала с участието на Мадам Зеленски. Не жена му.

да дойдат и да се прицелят в тиквата на един руски селяндур обитаващ “Дондуков”2

Кога са се целили, след като Гнома ги уволни всичките или преди това? ... Сигурно оная суха пача Частийн му е доставила последната пратка Каптагонче от Пентагонче!

Харесвам Сорос. Само той знае как да млати русофилите по тиквите им

Заради това, че са ги разкрили ще ги прекарат през комина на Аквариума.

По тъп сценарии скоро не бях чел. Дано за самия филм се подготвят да е средно бюджетен.

Що ще ги трепят тогава?

А къде е педераса Путкин? Ердоган ли го шиба отзад?

Украинците изпаднаха в поредната си тъпотия. Такива измислени сюжети няма и в най-добробните кримита.

Шило

Знаем, знаем...

Те няма да искат да се върнат.

За кого да плачем???за наркомана или за България??? Да не разбрах намека????? Откога ни интересува какво се прави в стана която е аут!!! Зеленият плазмодий не ни интересува той и така ни докара до този хал!!!

Шило

Виж, да не те шиба отзад!

украинците живеят по законите на джунглата, видяхте ли как събориха хората на земята

Изчезни. Извратеняк шиле

Зеленски сигурно се е наакал

Да го целунеш!!!

Това е нормална практика при ГРУ, не е тайна.

Шило

Утре очаквайте нова серия от сериала "Руснаци убиват Зеленски"

Ами вземете се, да та шляпа и теб, дъртия чироз с дъх на мърша!

По-тъпа история не бях чувал. Русия да изпрати "двама колоси" да убият двама министри на държава, която я пази цялото нато...ало, вие идиоти ли сте или изперкали наркомани

Тъп си, неразбранко. Зеления ли нападна Русия или? Сърди се на психопатите от Кремлин.

Шило

Щот не си падам по хора от същия пол, ли? Затова ли съм извратеняк, педи?

Е, хайде де! Това отдавна трябваше да стане. А фашагата Зеленски?ѝ И като са започнали, защо не минат и от тук. Има си за отстрел Борисов, Пеевски, Доган, Кирчо, Ал. Йорданов, Костов и една камара още други. Да си вземат повечко муниции, че имаме много за очистване тук

Българите са завистливи и неблагодррень народ. Ние ви освободихме, а вие влезнахте в НАТО