Киев се готви за руска лятна офанзива със 100 000 войници

Украйна отклони призива на САЩ да престане да атакува с дронове руски петролни рафинерии: "Това са легитимни цели", обяви вицепремиерът Сфанишина

Обратно в новината

Коментари - Киев се готви за руска лятна офанзива със 100 000 войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до преди 2-3 месеца 1200000 урки беха одели да видат свети бандерии...са колко ли са...

Значи "Десетимата пилоти получиха основно летателно, наземно и езиково обучение" и тепърва ще почват истинското обучение. Обучавате пълни новаци, които започват от нулата и дори не говорят английски. Ще им дадете обаче изтребители за милиони, само след няколко месеца. Звучи нелепо. Мисля, че тези десетимата така и няма да се качат на истински самолет. Ще си ги карат натовските пилоти. Просто трябва да се пусне слух, че украински пилоти все още съществуват.

а руски флот эсть? ха ха ха ха ха

Да живее Русия!

умряла е вече твоята русия..ха ха хах нови 100 000 вдовици ще има за утешаване ха ха ха Още 100 000 крепостници ще положат кости за безумието на своя цар-батюшка. Но на крепостниците живота няма никаква стойност за кремълския сатрап. В самодържавна Русия не е като в демократичните държави, където се носи отговорност за човешките жертви.

Кака Галя ми каза така да напиша. Дава по сто долара, а на мен ми пари ми трябват за бело.

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

Ибах съ в травестита, пак да нудрусах като бате Киро Канадата

Къде е Сирски? Защо вадите отпред друг фашист?

Много сайтове пишат, че Сирски е при Бандера.

Жалко за младите им животи на тия пилоти.

Напред Украйна, Тагаренко ще помага!

Тази вече пак ще има камъните падат, падат от небето :Д ...

слава на Украйна.

Демек, кратичко ще да е лятото!

Призив към Тагарев - да подарим "нашите" Ф16 на Украйна!

А тебе на другите - за 'интернет изследовател' или направо окопна орка.

Ама заедно с тубусите или само чертежите.

Само ако Мага Рен Ко е лично там и ги обслужва!!!

Това са нашите самолети,някой още ли се надява да ги получим?Като членове на НАТО, винаги ще бъдем вкарани в задължителна помощ за Украйна,а вече и във война с Русия!

Те вече са подарени! Никой няма да те информира!

Ми нещо контранаступ тая година бандеровски орли нема ли да има!? Още 90 хилки за един хутор кат Работино...

да ... в статистиката никой не ги брои за хора

гейм оувър веее фърлайте пешкира . . . .

Янките зарязаха губещата страна. Големи са хитреци. насъскаха тъпия укроп срещу Русия и сега го заебаха да мре като куче. Че даже и го хокат.

И не само това. Изсмукаха ресурсите на Европа и сега оставиха "помоща" в ръцете на ЕС лакеите си

Непобедимите 2 :)

Откриваме новият сезон на пушечното месо? Пак ли ще правим переМОРГА? Хихихихихихи.. За колко (два дена) ще се гътнат тези 100К смъртници? Не са на себе си душичките!!! Баси майтапа.

За руснаци иде реч бе ватьо! Зори те май четенето та стреляш по твоите орки :)))