Киев разкри, че висши служители са откраднали $7 млн., предназначени за купуване на бронежилетки

Сред заподозрените са шефове в патентното ведомство, висш служител в министерството на икономиката и ръководител на организация за предоставяне на помощ

Обратно в новината

Коментари - Киев разкри, че висши служители са откраднали $7 млн., предназначени за купуване на бронежилетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то това пари ли са?! Украинските властимащи тези пари ги имат за джобни... не вярвате ли, ами ей ви на една старина: Март, 2022 "Да си вземеш милионите и да избягаш от войната - това се опита да направи бляскавата съпруга на украински магнат, но уви - беше "хваната" от властите на границата с Унгария. Името на дамата, която вече се е сдобила и с наказателно дело, е Анастасия Котвицка и е любима на най-богатия депутат в Украйна - Игор Котвицкий. Красавицата избягала от войната не само, за да спаси живота си, но и за да роди. Само че пропуснала да декларира, че взима едни 28 млн. долара и още 1,3 млн. евро със себе си. Но пък грижливот ги подредила в няколко куфара."

Това е без значение. Важното е Русия да победи по-бързо.

Значи пак твърденията на руснаците, че военната помощ се препродава, излязоха верни.

Не са откраднати, просто Зеленски ги е върнал в сметка на Байдън.

Само 7 милиона ли ?!? Аматьори!

Няма проблем, сега МААЕ ще направят проверка и ще излезнат със становище - кражби не са открити. Тоя филм сме го гледали. Светът много бързо забрави, че тия са сред най-корумпираните държави.

Тия се бетер гербаджии, държавата им потъва, а те си крадат и си крадат. боко навсякъде е огрял.

Ако дойдат републиканците на власт ще хванат милиарди. И ще хванат и оръжие. Според конгресмените само 1/3 от помощта престижа целта. Според руснаците около половината я унищожават. Та трябва да е нешо като 1/3 достига, 1/3 унищожена 1/3 присвоена. Доста оръжие на черният пазар.

Войната в Украйна ще прочисти страната от руския корумпиран отпадък.

Дет се вика в един виц - А дано, ама Нада Ли...или всъщност какво ни грее нас руският корумпиран боклук? Имаме си тук достатъчно - ай стига сме плакали по чужди гроб...сватби.

Само седем??! Всъщност за толкова са признали де. Световно известно е, че Украйна е една от най-сорумпираните държави в света - повече и от България даже. И явно хич им не е да си прибират кинтите в джоба, предназначени за "делото народно". Което е супер! Хамериканците ще схванат, че бюджетът има за войнас Русия ще включва и такова перо. Майтап!!!

България не се слави с велики украински инвестиции, а с руски - нефтохим, енерго, морски и хотелски имоти. Та да се сравняваме по корупция с инвеститора си, а?

Руски инвестиций ,а печалбите не са у нас.Аз не знам ,,колко,,печелим от руските инве.....

КОЛКОТО ПЕЧЕЛИМ И ОТ ЗАПАДНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ - ЛИДЛ, КАУФЛАНД, МЕТРО И ПРОЧИЕ.

Само 7 милиона?! Зеленски наистина е луд. В Украйна 50% от помощите се крадат.

Доказателства или си лъжец!

Всичко се продава там, дори консервите и одеялата, които им изпращат като дарения. Да не говорим за оръжия и експлозиви!

Украйна е във война и хващат корумпета, а ние сме целите в бяло и няма никакви на хоризонта....хаха Ирония е за неразбралите!

Не 7 мил. А 7 милиарда са откраднали !!!! И за това има много факти!!!

Ясно е че насадени те от САЩ не правителствени мекерета крадат от бюджетите на колониите и финансират себе си и каузи на краварската политика. Включително войни... Били събирали "помощи" "... смешници.

Компромиси с отбраната на България, Не трябва да се правят! Когато дойдат новите самолети F16, Тогава ще му мислим Usa правят големите подаръци в оръжие

Срещу голямото количество ПАРИ,простосмъртен човек не е във състояние да устои!Със пари може да се завземе цяла България!

Тя е завзета.

Ха ха, още има, още, нека републиканците д спечелят изборите и д напрвят одит на "помощта", тогава ще лъснат милиарди липси. :))) А от реекспорт на оръжие колко краете, там е друга история!

пращайте оръжие на украйна! те ще го откраднат и ще го продадат на русия ахахахах

хахахах българите руснаците и украинците май са един народ.. :D

Не!

А той зеления сумати и милиарди отклони към личните сметки на Бай Дън оставяйки си 5-10% комисионна а те за някакви 7 милиона вдигат шум.

Гъбаркат са колко милиарда наляха там имат ли разчет поне в кои офшорки са :)

Не знаят ли, че когато се отделиш от групата на законно присвояващите ставаш "незаконно присвояващ"

такава корупция с мед да я намажеш :) Зеленикаквият и Шайките осребряват кръвта на стотици хиляди украинци заради наглосасконците

Родителите на украинския президент Володимир Зеленски получиха израелско гражданство и купиха селска къща. Селска къща с площ от 950 квадратни метра се намира в израелския град Ришпон. Пенсионерите купиха имота за 8 милиона долара. На територията има басейн за 9 тона морска вода. Също така родителите на Зеленски не забравиха за сигурността, за тях има малка къща с площ от 120 квадратни метра на територията. Денонощно родителите на Зеленски се охраняват от четирима бивши бойци на SAS (специална част от британските въоръжени сили), които струват 12 000 паунда на месец. Пенсионери се движат с бронирани лексуси. Родителите на украинския президент живеят в съседство с роднините на олигарха Игор Коломойски, съобщава телеграм каналът Nezygar.

Те ако бяха само 7, здраве му кажи! И как си позволявате да пускате такива демотивиращи новини на българските евроатлантици? Напишете нещо за Путин, от какво е болен и че му остават още 2 месеца !

Добре че и в Русия крадат иначе досега войната да е свършила...

На фона на огромните кражби в Рашка, тези са направо ангели!

40 милоарда са на път през атлантика. Запрятайте ръкави, голямото лапане идва.

Кирето да им изпраща месечната си заплата,нуждаят се “хората”

От средата на октомври насам Русия е разположила няколко хиляди новомобилизирани резервисти на фронтовата линия, които са предимно зле оборудвани и това тревожи много руски офицери.Русия раздава на новомобилизираните резервисти автомати "Калашников" (АКМ) от 1959 г. .....А новото оръжие се продава на терористите и паричките в сметките на Путин и хората около него..ха.ха войната си е бизнес за прикриване на кражбите. а руснаците да ровят кошовете и да ръкопляскат..ха.ха

Какви руснаци те гонят,става на въпрос за усвоени средства от украинци

Само Зеленски и Сие могат да бъркат в меда другите депутати духат супа.

ето на кого изпращаме последното оръжие което имаме

Едни помагат ,други се възползват от добротата и наивността ,за мир де,йба идиотите им ,нищо добро вече не заслужават такива !

Голямото "разкритие". 7 милиона и то за някакви си борнежилетки са жълти стотинки на фона на отклонените оръжия дето даже и не стигат до Украйна. А паричките познайте в коя сметка постъпват?

Що ли ми се чини, че всичко що е кеш пара, преди да се отпусне, вече е преразпределено... Нещо като европейските средства... Отпускат 100, връщаш 30, прибираш 30, с останалите 40 каквото излезе.., калпава магистрала, дупки запълнени с лопата, ремонтирани болници дето след ремонта като влезеш в тях се чудиш кога ще ги ремонтират... Що американската схема да е различна, войната си е война, ама парата си е пара..!?

Не били 7 млн, ами 77 милиарда. А нашите продажници, ще им пращат още оръжие.

По-големи са щетите от "законно присвоените"

Казва се "Усвоените". Другото е друго...

ГОНЕТЕ УКРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Лъжеш Мангал еврейски ! Откраднати са 70 милиарда ! Мама ти Лъжлива !

Бе, не ни занимавайте с кокошкари;) Кажете какво стана с разследването на съветника на заместник-началника на президентската канцелария Симоненко, първия заместник-началник на Министерството на храните Висоцки и заместник-началника на Министерството на икономиката Грибан, заради които американските републиканци се заканиха че ще искат ревизия на всеки цент който САЩ е дал като помощи на Украйна;)

Те загинаа гИройски, и следи няма! Кат Джими Хофа!

Хвала Украине и Человека на Народа, И на Байдън и на Хънтър! Хвала, Хвала... Дайте Гривни

Троловете тукане спят и не се шегуват, втора смяна се е отчела добре за своите копейки! Да не споменавам лайковете, че .... Айде евтини копейки такива, плюйте ме и тролете на воля, пенете се и внимавайте с кръвното да не даде някоя копейка от вас фира, че стахнахте на изчезване вече.......................

Чичко ти Пурко ти гарантира че не всичйи са тролове. Троловете са към 5%. Също така чичко Пурко ти гарантира че 90% от доброволческите помощи за "Хвала Украине" се крадът. И от кои според теб чичковото се крадът? Ами от хунтата на Байдън в "Украине", от самите Зиленски човечета. Познати на чича ти Пурко събират парички с къртовски труд, после купуват бронежилетки, каски, радиостанции.... пращат ги в "Украине", а после диря няма - куче в;ачи рейс. А простото народ пищи чи чича им Зиленски са бори с ДЯВОЛА РУСИЯ. Ай сихтир бе :)

Я , само един ли е гепил ? Я , много са ! Я , а жените им са настанени по нашите лукс хотели ! Я , ??????????

Лицето на демокрацията, очевидно.

А ръководството на армията на изток така е крала че спряха настъплението към Киев защото нямат гориво. нашата армия беше в същото положение. Всеки офицери старшина крадеше. Но ти си комунистически тъпоъгълник и няма да го разбереш.

Ти нещо май се засегна, троле? И ти ли си крал от нашата армия и сега те е яд, че не можеш и от украинската?

Ей сега и ний ще пращаме оръжие, че да има кво да краднат.

Bloomberg: Народное собрание Болгарии впервые одобрило поставки оружия Киеву. «Сохраняйте спокойствие, мы не участвуем в конфликте. Оказывая военную помощь Украине вместе с нашими партнерами, мы ясно заявляем, что Болгария — достойный союзник, на которого можно положиться», — заявил болгарский парламентарий Даниэль Лорер. Кто-кто, а эти 'братушки' верны себе…:( Точнее политики 'братушек'. И ничему их не учат ни Шипка, ни Алёша. Неисправимы и безнадежны. Тёма в теме.

От кога Bloomberg пишат на руски бре:)))

Леле, даже в корумпирана Украйна хванаха някого. А у нас кога?

Зеля ги е сготвил по поръчка. Трябвало е да хване някой че още 40 милярда са на път. Струва си!

Сектата на крадците и извратеняците има ложи навсякъде.

Начи немаше проблеми, че наводниха черният пазар с Джавелини и Стингъри. Ма са като ни е ясно, че конгреса ще стане републикански и ще има неудобни въпроси, официално изпратихме "инспектори" да наблюдават в Укрия как се прилагат оръжийцата. Ма за да сме сигурни прежалваме някво ниско ниво на далаверата и подготвяме условия да краднем още 60 милиарда от бюджета на САЩ. Сиктирджас, бре. Унищожихте икономиката на Европа, изтрепахте Украинци на кило, и всичкото това та да може неокон сатанягите да доопоскат далаверката стартирана от Обама и Нюланд. Въпросът на въпросите е кой ще е следващият жертван в далаверката след битката до последният Украинец?

Че то в САЩ и бюджет ли има за крадене? Четох някъде, че чрепубликанците в САЩ искат да спират празните чекове за войната? Та се чудя дали ФЕД не разменя наличните оръжия на Пентагона, за Украински Гривни. Един вид облигации на САЩ, емитирани към Най-Великата Европейска ситуация ... държава - УКРАИНЕ. То е ясно че в САЩ бюджет има само когато има ток за принтера на ФЕД.

То да бяха само тия 7млн...и нашите помияри в парламента искат да помагат на тия боклуци?!? А в същото време събираме с капачки и смси пари за българските деца!

Наще са по лоши.