Коментари - Киев обвини, че руски войници са разстреляли украински военнопленници край Бахмут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този демократичен сайт случайно има ли администратори? "Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснак!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!" или след като псувните са срещу Русия всичко може. Как така един "ДЕМОКРАТИЧЕН" сайт подстрекава към убийства и кланета независимо на когото и да било? А ако се напише , че в Украина са загинали 31000 веднага се блокира адреса, сакън да не се разчуе истината.

Блажев, мина ти нощната и пак те прихвана психопатията ли?!

Дааа, те руснаците мине не мине някой месец и току разстрелят цивилни, пленници, окървавени родилки, преоблечени като начинаещи актриси... пардон обратното.

За нацисти конвенции не важат

През 1916 г. в Добруджа руснаците трепали пленниците. Оказало се, че българите трепят повече руснаци и те спрели с тази практика. Вместо да се оплаквате на арменския поп, трепайте ги и вие.

А ти защо не трепаш? Не искаш ли да станеш герой като нашите украински доброволци Глиги и ССлавков? Да не те е СТРАХ от нещо, че воюваш с братушите само през клавиатурата, а?! От какво точно те е страх, я кажи, ха ха ха ха!

Само да кажа, че съм педераст и черни салами редовно разширяват аналното ми отвърстие !

Като теб!

Бахмут, не паднали миналата година? Доколкото сш спомням Вагнер го превзеха! Сега линията на фронта е доста по на изток.

То Киев обвини и Путин, че е убил Навални. То Киев обвини и Путин, че е ударил Полша с ракета, избила няколко поляци и причинила разрушения. То Киев обвини и Путин, че войските му изнасилват деца.

Руснаците още в началото на войната обявиха, че за наемници Женевските конвенции не важат и са напълно прави.

От 2014-2022г. като целиха спирките и убиваха невинни хора това беше демократично. Когато Путин се намеси поради неспазване на Минските споразумения,които са 2 на брой и гаранти за изпълнението им бяха страни от еврог.йския съюз, тогава стана дикатотр

Аз съм наркоман фашист пидлога на ФАЩ

Аз съм фашист наркоман подлога на ФАЩ

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ! НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

И какво от това?! На мене ми се плаща да пропагандирам ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ.

НЕВИНОВНИ ВОЕННИ УЧАСТВАЩИ В НЕЯ НЯМА.........

И какво да ги правят - да ги галят ли ? Всеки който се е хванал да защитава някаква кауза - правилна или неправилна си е сложил главата в торбата. Не може да защитаваш някого предал Родината ти за собствено облагодетестване.

ПИПО

Наемници, азовци и такива с татуирани пречупени кръстове по тях в плен не се взимат. Редовата войска се приема приятелски и им се дава всичко (дори обаждане по телефона на близките) пълно е с клипове в телеграм.

даже им носят топъл чай и руски пирьожки за закуска ,нали?

Поредната тъпа укро пропаганда !!!?

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснак!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

И тебе ли като мене та ибът алабамските негри ?

Наемници не взимат в плен

Разни наемници са си помислили, че могат да убиват други хора за пари. Трябвало е да ги изколят, за да се мъчат. С куршум е бързо и лесно.

Да,това е руската култура!

Така се прави, маладци!

Да се оплачат в Хаха :)

За тах хартата не важаи!

Той Пригожин, Бог да го прости, не ви ли каза, че в Бахмут пленници няма да се взимат!

Кой се е готвил за война, или по-точно кого са го готвили за война? "Десетилетно тайно партньорство между ЦРУ и Украйна е от решаващо значение за смъртоносните операции срещу Русия: НЮТ" "Преди десет години ЦРУ предпазливо си партнира с Украйна, за да помогне за събирането на разузнавателна информация за Русия. Първоначално агенцията изясни, че няма да помогне на Украйна да проведе смъртоносни операции, според НЮТ. Оттогава тези граници бяха премахнати, след като Русия нахлу в Украйна през 2022 г., се казва в доклада. Украйна разчита на продължило десетилетие тайно партньорство с ЦРУ, за да събере критична руска разузнавателна информация и, наскоро, да извърши смъртоносни операции по време на войната, според нов доклад на Ню Йорк Таимс. Партньорството, което може да се проследи до февруари 2014 г., осигури на Украйна обучение за събиране на разузнавателна информация, комуникационно оборудване и през последните осем години мрежа от шпионски бази, изградени по руската граница, се казва в доклада." Всеки сам да си прави извода! Цензурата си е цензура, не може да постват инкове към американски сайтове.

Ако беше от американски източник защо не дадеш линк нещо,а?

Ти луд ли си. Цял канал има посветен на истината. Съдия Наполитано на анлийски в тубата. Ще си резнеш вените от ужас. Всеки петък има анализ от ЦРУ стари кучета на глобалните събития. Никой нищо не може да им каже, щото няма за какво да се хванат мършите на дийп стейта.

защото си рост затова.Я се опитай нещо линк да дадеш, а иначе намери си го дл съм ти на бъларски всичко.

Кво ще каже за хилядите клипове, как си заравят убитите с багери? Милирардите, които изкара фашисткият елит от резервни части, като ги разфасоваха на фронта. Радата има официално разрешение за това без съгласие на роднините на ранените. Деца за педофилите. Ограбени църкви и затворени свещеници. Ма нали са най-демократичната държава на планетата. Америка по време на цивилната си война е имала избори, ма в Демонократична Украйна това не се допуска.

"Като се позовали на видеоклип". Като знам, аз какви мога да направя и на каква тематика, много не ми се вярва на този клип. Който така или иначе не виждаме!

А укрите чий са го дирили на чужда територия?

Киеската пропаганда стана много плачлива и съвсем затъпя. Мисирките в Бългатия - също

Про западните Фашисти в Киев стават все по-отчаяни. Не им остана време и шанс за оцеляване. Свобода за Украйна! Свобода от евроатлантическият Фашизъм!

Точно за два часа ще снимам подобно клипче!

На арменският поп!!!!!

има и клип за това, като този, на който украински танк размаза десет руснаци. Поне десет минути маневрира, въртя с веригите върху тях,докато не остана ни един жив.

Гледал си клип от авганистан където руски танк мачка предварително накарани да легнат мирни селяни. Избиха цялото село руските фашисти.

Въпросът е ти гледал ли си такъв клип.

Язовците не са войници И наемниците също!!!!

Когато Украйна свали самолет с украински военнопленници не е престъпление ! Защо да си хабаят Русия самолети за военнопленници след като Украйна се хвалят как са свалили руски самолет с украински военнопленници !