Коментари - Бивш КГБ агент: 8 руски бегълци ще бъдат убити | Днес.dir.bg

Бивш КГБ агент: 8 руски бегълци ще бъдат убити

Москва е одобрила списък от 8 души, двойни агенти, бегълци, живеещи зад граница, които трябва да бъдат ликвидирани.

Обратно в новината

Коментари - Бивш КГБ агент: 8 руски бегълци ще бъдат убити | Днес.dir.bg

Коментари

"Москва е одобрила" ....това просто е невероятно. Това е абсолютно слаба пропаганда, породена от безсилие и пълна безизходица.

Това са тези комунистическо КГБ-ски боклуци.Такива има внедрени и у нас .СЪЩИТЕ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ И АНТИБЪЛГАРИ.Само вижте тия гадни партии у нас като БСП и АТАКА . Пълни ДЕБИЛИ ,да работят за чужда държава и руснаците да са им по мили от Българите. Такива ,хората в България ги наричат БОКЛУЦИ, ПЪЛНИ БОКЛУЦИ и ОТЯВЛЕНИ БОКЛУЦИ.

Това са тези фашидоидни ЦРУ-ски боклуци.Такива има внедрени и у нас .СЪЩИТЕ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ И АНТИБЪЛГАРИ.Само вижте тия гадни партии у нас като ДСБ и ГЕРБ . Пълни ДЕБИЛИ ,да работят за чужди държави и американците да са им по мили от Българите. Такива ,хората в България ги наричат БОКЛУЦИ, ПЪЛНИ БОКЛУЦИ и ОТЯВЛЕНИ БОКЛУЦИ.

Положилите клетва и после са я престъпили са национални предатели и всяка държава ги унищожава където ги намери. Сноудън какво щеше да получи от терористичната демонокрация ФАЩ?

Скрипчо е бил пак агент на Русия,но Великобритания разбира и го ликвидира и прехвърля вината на Русия.

И аз не бих си го обяснил по друг начин. Иначе защо дъщеря му е пътувала свободно без да и създават проблем. А и Русия твърди, че той е руски гражданин, защото там няма двойно гражданство. Следователно не е бил английски гражданин. Що тогава се пенят островитяните? Не им е дал каквото искат или вече не е бил надежден?

Дори преди да бъде отровен е започнал да посещава руското посолство в Лондон доста често. Някой не му се е харесало това и ...

Аааа....разбрах кой му се е обадил лично Путин. И що те е страх да кажеш името Предателю . И Левски е бил предаден ама ние не почитаме името на Предателя !

на карпичков и на всички от списъка.

Кафявият "цвят" на нацията, тъй наречен Елит 1878-1944 1989-- не само прости ами и се съюзи с палачите си, Турция, Франция,Англия и т.н Фашистките Кобурги(и избиха ЦВЕТЪТ на нацията Гео Милев,Вапцаров,Ястребинчетата) се мляскаха с анадолците, сега тия еничари тоже. Кой се би срещу нас. В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. 40х полски легион се бие на страната на Анадола срещу нас. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Когато идва на власт турколизеца Стамболова отива при султана и му предлага България да стане пак част от Османската империя!?

Това е многогодишна практика на руските служби. Едва ли някой се съмнява. Това, че в Москва отричат е смешно. Нищо ново.

ти от личен опит го знаеш? нали ?

Иначе Джеймс Бонд е велик щото избива предателите !!!!

Ако е трябвало руснаците да го ликвидират те нямаше да го пуснат да излиза извън страната - Можеше да го ликвидират още в затвора-

Родченков дали ,,ще ги затрудни,,?

Пълна шезофрения! В случай обаче интерес има Англия - парите на олигарсите и трябват, за Русия вече са безинтересни.

явно в британия са деградирали съвсем , щом не могат да измислят по-умна лъжа

Тая идиотщина ми напомни за снощния сериял "Полицаите от края на града". Тия са се изпонасрали от страх като нашия герой.

приказки от 1001 нощ. ...или зоната на здрача? Дира, ай напънете се да направите един превод на "Patriot Missiles Are Made in America and Fail Everywhere" от американския вестник Форин Полиси , че да се посмееме малко, сига с тези тъжните новини

Болшевиките са много чувствителни на тема предателство и затова не прощават. За западняците това е просто бизнес и не приемат двойните агенти толкова драматично. Освен това знаят, че отишлите в Русия се пропиват и сами се закопават.

"8 руски бегълци ще бъдат убити", пак грешка, не "бегълци", а предатели (всеки за по няколко хиляди долара), т.е. мърши.

Те от руските тайни служби явно имат такъв навик като карат по план първо да информират жертвите си. Направо ме разсмяхте. Някои служби са готови да трепят двойни агенти - вероятно не само руски и това не е новина за никой. Господа агентите са направили поне 2 грешни решения в живота си: 1. Да станат агенти 2. Да станат двойни агенти И след тези така да кажем съдбоносни решения, които както всички знаем са рискови за живота, сега изведнъж се жалват че живота им е в опасност. О ужас... как ме трогват! А че има хиляди невинни жертви в Сирия, Африка (като цяло) и още куп други места където поради разни причини има конфликти .. ах майната им на тях! Те там и така си мрат пък и не са новина която някой политик може да ползва.

Добра практика, да информираш жертвата предварително. Така сам ще пукне от притеснение и нема нужда да го мориш. Защо да се хаби ресурса на службата?

ли става дума, или списъкът е глобален?

Тази "новина" е взета от някой таблоид. А и по принцип предателите си получават заслуженото! Независимо от коя страна са. Колкото до случващото се, това е един епизод от геополитическата игра за световен ред. Тя не е спирала никога. САЩ имат известно предимство заради географското си положение - територията е много добре защитена и на практика няма пряка опасност освен удар с балистични ракети, за което също се вземат мерки. Ситуацията на Русия обаче е друга заради географията. На практика откъм Европа и Азия страната е открита. Елементарно и логично всичко започва от разширяването на НАТО на изток, което променя баланса на силите. Историята около Майдана в Киев доведе до положение близко до ситуацията с Кубинската ракетна криза от 1962. Как си представяте разширение на НАТО в Украйна от гледна точка на Русия. И Кремъл реагира! Западът също реагира. И така мачът продължава в лежерно темпо. Нещата не са толкова сложни ако разгледате картата на света и се поинтересувате от история. Путин си дава много ясна сметка за ситуацията и е факт, че няма много полезни ходове. Русия има огромни залежи от природни богатства, но и един огромен проблем, който точно Путин посочи и тука вие го наричате: "материала". Според мен има полезен ход, ако работи добре с Бразилия, Индия и Китай. САЩ допуснаха някой сериозни грешки в икономическаската си стратегия и нещата и там хич не изглеждат розови. Като цяло от тази ситуация Човечеството губи, но някои индивиди печелят и то много!

Поредната история ,съшита с бели конци.Сега англичаните ще отровт още някои двоен агент за да отвлекат вниманието на гражданите си от дълго критите истории за стотиците изнасилени деца и педофилските скандали,стигащи до най-високи политическо ниво.

Ха-ха-ха, ето на това му се казва фейк нюз.

Нека и българските предатели, които сега взимат пари, за да колонизират и рушат родината си, да се замислят.

И как разбра за тоя списък....и кога му се обади на Скрипал...може ли да покаже извадка от мобилния си оператор....записите се пазят с години...

Някой разбира ли от какво се оплакват двойните агенти? Да не мислите, че Сноудан го чака нещо по-различно? Да не мислите, че австралиеца Асанж живее случайно вече 6 години в посолството на Еквадор?

Смоудън и Асанж не са двойни агенти.

Но са предатели.

Този е в списъка номер едно!!!!

беглец- разбирай мигрирал платен предател работещ в ущърб на Родината си?

Който играе двойни игри, знае предварително какво го чака. Сега нека се плаши за живота си.

Е ПА ЩОМ И БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ КАТО ДИР ГО ЗНАЯТ, ВеРВАЙТЕ, ЧЕ Е "ТАЕН", "СЕКРЕТЕН" И Т.Н. ХАХАХАХАХАХАХА!!!!

Само преди години 4 чеченци участвалив терристичен акт в МОСКВА взел жертви впоследствие убегали в братская Турция бяха ЛИКВИДИРАНИ -ПРОСТРЕЛЕНИ на оживен квартал в ИСТАНБУЛ от Россиски СПЕЦНАЗ Турецките власти полиция служби ОЗЕЛ и МИТ увидили са в чудо как ето возможно Влезли -Излезли без турецки служби разберат кои как где ОМОН -ОМ-ето тихое покои мир ОНИ-ето на хазарски иврит СТРАДАНИЕ

в лондон си живеят баш главатарите от Чечня и то от десетилетия...

Винаги има възмездие за предатели ... Не напразно е казано ''каквото търсели това намерили''....Така че извършителите на това мнипулиране ще си го получат подобаващо и то от тези дето са им го поръчали а те са го приели като голямо ''доверие'' от новите господари..

страшен руски = даи и аз да се запиша

И на мен ми се обадиха и казаха, че съм в едни списъци! Ако Тереза и целия Запад не ме защити, как да разбера, че са солидарни с мен?

Сигурно си в списъка да пасеш патки.

...или *утки...

Анет на служба, прекратила съществуването си през 1991 година, тоест преди 27 години. За да е в чужбина този, предполагаемо е имал поне 10 и повече години стаж. За да го приютят там - сигурно поне 15-20. Станаха 47 години. Закръглям на 50, защото все е бил в казарма. Слагам още няколко години обучение - станаха 55. Като добавим 20 години юношеска възраст - чиляка е някъде на 75, айде 70 години. Което означава старческа възраст. Старческата възраст е съпътствана със заболявания като деменция, оглупяване, псевдология фантастика и разни други заболявания. С оглед професията и принудителното бездействие, разклатени нерви и т.н. Освен това доколкото е известно от кримките - бивши разузнавачи и шпиони нямало. Ами тва е. Много свежи коментари прочетох, страхотно чувство за хумор в повечето, за което благодаря на юзърите :)

статията е Finding Your Name on Russias Hit List На 59 години е - малко не улучих, иначе е писател, дава интервюта, известен е и почитан. Доколкото разбрах, основния въпрос, който го тормози, е кой ще е следващият. The nerve-gas poisoning of a former KGB agent in the U.K. has Moscows foes spooked. By Kitty Donaldson , Henry Meyer , and Irina Reznik

браво на тавариш путин ! само че тои забравя че каквото почукало такова се обадило - и неговия ред ша диоде...

От една страна предатели. От друга страна излизаш от кочината и се замайваш . В кочината жизнъ, навън лайф. Човек се подлъгва.

винаги се чудя как ниско образовани хора се опитват да дават мнение - приказват само общи приказки и се мислят за големи разбирачи. само в булгарските блогове може да се прочетат такива глупости. затова които е имал нещо в главата се е изнесал от страната. без значение е какво ще кажете или мислите - винаги ще сте сте втора рака хора- заради начина на мислене и поведение което никога няма да се промени както и се потварждава от написаното в бг саитовете

я ни кажи, Жустинката Трюдо накара ли ви да ходите с чалми и тюрбани или остави това постмодерно поканадчване за догодина?

Въпреки че си в Канада, не си станал по-умен. Не си ли задаваш въпроса защо тъкмо такива коментари (повечето неграмотни и просташки) Дир.бг са такава охота публикува?! Ако ги отсяваше картинката щеше да бъде друга. Но се пускат умишлено, за да олигофренясва публичното пространство и да се дебилизира народо! Т.е. тече една гигантска манипулация и зомбиране

смърт на предателите! никой никъде не ги търпи.

Прекалено глупаво звучи всичко за да е истина. Най-вероятно някой журналист си е преиначил някаква съмнителна информация. Цялата тази история вече започва да става прекалено комична. Значи, активен кадър на КГБ, в момента, рискува може би живота си за да се свърже с двоен агент в изгнание и да му снесе животозастрашаваща информация, а той взел, че го сметнал за майтап. Тъй е било, няма спор. Просто истината струи от човек предал родината си, как да не му повярваш.

ами те си имат цели фабрики за "фейкнюз" не се чуди.

И ние си имаме такива предатели. По времето на Костов и Желев, бяха предадени на ЦРУ и турските служби над 200 български разузнавачи. И за това предателство спрямо България, до ден днешен все още никой не им е търси сметка.

извинете, искате да вярваме в "честната" дума на човек, предал родината си (забележете, не просто емигрирал, а предал на врага)???? луди ли сте? ПС да не говорим, че историята не става дори за третокласна кинобоза.

СМЕРШ - СССР-2! Ще свършат като СССР-1...

само плиткоумен може да се върже на такава измислица. това не са бели конци, то си е направо чаршаф.

И Д И О Т О ????

ОК! Професионалистка съм. Но театърът ми идва в повече. Този, извън сцената.

ХА, ХА, ХА! Е га ти КРЕТЕНИЗМА!

Свалям капела и гордост ме обзема пред КГБ убийците на предателите на кремълската шайка.

И има за какво!

Да допуснем ,че горното е вярно/макар ,че логично не е вероятно и е съшито сбели конци/,това са хора предали Родината си.Какво искат ?Да си живеят конфортно?Могат да ги ликвидират ,както едните ,така и другите.Те това и заслужават.

и като си представиш колко руснаци живеят в България, дали им е конфортно, те си знаят.

"Панаири" е подходяща песен за за озвучаване на шпионския филм. Особено този куплет: Ах, да можех... Ала вече циркът своя скъсан шатър е прибрал. И в една дъждовна вечер оня толкоз смешен клоун е умрял.

На кучетата - кучешка смърт. А на наште предатели кога ще им дойде редът?

За предателите на Комунизма ли става въпрос чадо.

Себе си ли имаш предвид?

Никога не са ми били симпатични тези английски идиоти, особенно когато едно английско копеленце счупи главата на едно наше сервитьорче след един футболен мач и после Гоце го пусна да си замине!

Гоце правилно го пусна. Тогава българите бяха лошите - както русняците сега. А ингилизите обещаваха да си излежи присъдата в английски затвор, и го помилваха веднага.

Дали е за плач, или за смях, просто не проумявам , защото когато "затъваш" в собствено блато, измисляш панически все повече ТЪПОТИИ ! Бе телефона ми се мъчи да ме командва и ми казва колко минути ми остават до работа, а на тоя му ЗВЪНИЛИ:-)) . Тоя който "уж звънял" , да не е ненормален , още повече да е от бившето КГБ и да не знае че е разкрит на момента.. Вече не, не разбирам спец службите ли ИЗТЪПЯВАТ толкова или вярват че хората по света а толкова ТЪПИ , като англо саксите???

Коментари - Бивш КГБ агент: 8 руски бегълци ще бъдат убити | Днес.dir.bg

Бивш КГБ агент: 8 руски бегълци ще бъдат убити

Москва е одобрила списък от 8 души, двойни агенти, бегълци, живеещи зад граница, които трябва да бъдат ликвидирани.

Обратно в новината

Коментари - Бивш КГБ агент: 8 руски бегълци ще бъдат убити | Днес.dir.bg

Коментари

"Москва е одобрила" ....това просто е невероятно. Това е абсолютно слаба пропаганда, породена от безсилие и пълна безизходица.

Това са тези комунистическо КГБ-ски боклуци.Такива има внедрени и у нас .СЪЩИТЕ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ И АНТИБЪЛГАРИ.Само вижте тия гадни партии у нас като БСП и АТАКА . Пълни ДЕБИЛИ ,да работят за чужда държава и руснаците да са им по мили от Българите. Такива ,хората в България ги наричат БОКЛУЦИ, ПЪЛНИ БОКЛУЦИ и ОТЯВЛЕНИ БОКЛУЦИ.

Това са тези фашидоидни ЦРУ-ски боклуци.Такива има внедрени и у нас .СЪЩИТЕ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ И АНТИБЪЛГАРИ.Само вижте тия гадни партии у нас като ДСБ и ГЕРБ . Пълни ДЕБИЛИ ,да работят за чужди държави и американците да са им по мили от Българите. Такива ,хората в България ги наричат БОКЛУЦИ, ПЪЛНИ БОКЛУЦИ и ОТЯВЛЕНИ БОКЛУЦИ.

Положилите клетва и после са я престъпили са национални предатели и всяка държава ги унищожава където ги намери. Сноудън какво щеше да получи от терористичната демонокрация ФАЩ?

Скрипчо е бил пак агент на Русия,но Великобритания разбира и го ликвидира и прехвърля вината на Русия.

И аз не бих си го обяснил по друг начин. Иначе защо дъщеря му е пътувала свободно без да и създават проблем. А и Русия твърди, че той е руски гражданин, защото там няма двойно гражданство. Следователно не е бил английски гражданин. Що тогава се пенят островитяните? Не им е дал каквото искат или вече не е бил надежден?

Дори преди да бъде отровен е започнал да посещава руското посолство в Лондон доста често. Някой не му се е харесало това и ...

Аааа....разбрах кой му се е обадил лично Путин. И що те е страх да кажеш името Предателю . И Левски е бил предаден ама ние не почитаме името на Предателя !

на карпичков и на всички от списъка.

Кафявият "цвят" на нацията, тъй наречен Елит 1878-1944 1989-- не само прости ами и се съюзи с палачите си, Турция, Франция,Англия и т.н Фашистките Кобурги(и избиха ЦВЕТЪТ на нацията Гео Милев,Вапцаров,Ястребинчетата) се мляскаха с анадолците, сега тия еничари тоже. Кой се би срещу нас. В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. 40х полски легион се бие на страната на Анадола срещу нас. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Когато идва на власт турколизеца Стамболова отива при султана и му предлага България да стане пак част от Османската империя!?

Това е многогодишна практика на руските служби. Едва ли някой се съмнява. Това, че в Москва отричат е смешно. Нищо ново.

ти от личен опит го знаеш? нали ?

Иначе Джеймс Бонд е велик щото избива предателите !!!!

Ако е трябвало руснаците да го ликвидират те нямаше да го пуснат да излиза извън страната - Можеше да го ликвидират още в затвора-

Родченков дали ,,ще ги затрудни,,?

Пълна шезофрения! В случай обаче интерес има Англия - парите на олигарсите и трябват, за Русия вече са безинтересни.

явно в британия са деградирали съвсем , щом не могат да измислят по-умна лъжа

Тая идиотщина ми напомни за снощния сериял "Полицаите от края на града". Тия са се изпонасрали от страх като нашия герой.

приказки от 1001 нощ. ...или зоната на здрача? Дира, ай напънете се да направите един превод на "Patriot Missiles Are Made in America and Fail Everywhere" от американския вестник Форин Полиси , че да се посмееме малко, сига с тези тъжните новини

Болшевиките са много чувствителни на тема предателство и затова не прощават. За западняците това е просто бизнес и не приемат двойните агенти толкова драматично. Освен това знаят, че отишлите в Русия се пропиват и сами се закопават.

"8 руски бегълци ще бъдат убити", пак грешка, не "бегълци", а предатели (всеки за по няколко хиляди долара), т.е. мърши.

Те от руските тайни служби явно имат такъв навик като карат по план първо да информират жертвите си. Направо ме разсмяхте. Някои служби са готови да трепят двойни агенти - вероятно не само руски и това не е новина за никой. Господа агентите са направили поне 2 грешни решения в живота си: 1. Да станат агенти 2. Да станат двойни агенти И след тези така да кажем съдбоносни решения, които както всички знаем са рискови за живота, сега изведнъж се жалват че живота им е в опасност. О ужас... как ме трогват! А че има хиляди невинни жертви в Сирия, Африка (като цяло) и още куп други места където поради разни причини има конфликти .. ах майната им на тях! Те там и така си мрат пък и не са новина която някой политик може да ползва.

Добра практика, да информираш жертвата предварително. Така сам ще пукне от притеснение и нема нужда да го мориш. Защо да се хаби ресурса на службата?

ли става дума, или списъкът е глобален?

Тази "новина" е взета от някой таблоид. А и по принцип предателите си получават заслуженото! Независимо от коя страна са. Колкото до случващото се, това е един епизод от геополитическата игра за световен ред. Тя не е спирала никога. САЩ имат известно предимство заради географското си положение - територията е много добре защитена и на практика няма пряка опасност освен удар с балистични ракети, за което също се вземат мерки. Ситуацията на Русия обаче е друга заради географията. На практика откъм Европа и Азия страната е открита. Елементарно и логично всичко започва от разширяването на НАТО на изток, което променя баланса на силите. Историята около Майдана в Киев доведе до положение близко до ситуацията с Кубинската ракетна криза от 1962. Как си представяте разширение на НАТО в Украйна от гледна точка на Русия. И Кремъл реагира! Западът също реагира. И така мачът продължава в лежерно темпо. Нещата не са толкова сложни ако разгледате картата на света и се поинтересувате от история. Путин си дава много ясна сметка за ситуацията и е факт, че няма много полезни ходове. Русия има огромни залежи от природни богатства, но и един огромен проблем, който точно Путин посочи и тука вие го наричате: "материала". Според мен има полезен ход, ако работи добре с Бразилия, Индия и Китай. САЩ допуснаха някой сериозни грешки в икономическаската си стратегия и нещата и там хич не изглеждат розови. Като цяло от тази ситуация Човечеството губи, но някои индивиди печелят и то много!

Поредната история ,съшита с бели конци.Сега англичаните ще отровт още някои двоен агент за да отвлекат вниманието на гражданите си от дълго критите истории за стотиците изнасилени деца и педофилските скандали,стигащи до най-високи политическо ниво.

Ха-ха-ха, ето на това му се казва фейк нюз.

Нека и българските предатели, които сега взимат пари, за да колонизират и рушат родината си, да се замислят.

И как разбра за тоя списък....и кога му се обади на Скрипал...може ли да покаже извадка от мобилния си оператор....записите се пазят с години...

Някой разбира ли от какво се оплакват двойните агенти? Да не мислите, че Сноудан го чака нещо по-различно? Да не мислите, че австралиеца Асанж живее случайно вече 6 години в посолството на Еквадор?

Смоудън и Асанж не са двойни агенти.

Но са предатели.

Този е в списъка номер едно!!!!

беглец- разбирай мигрирал платен предател работещ в ущърб на Родината си?

Който играе двойни игри, знае предварително какво го чака. Сега нека се плаши за живота си.

Е ПА ЩОМ И БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ КАТО ДИР ГО ЗНАЯТ, ВеРВАЙТЕ, ЧЕ Е "ТАЕН", "СЕКРЕТЕН" И Т.Н. ХАХАХАХАХАХАХА!!!!

Само преди години 4 чеченци участвалив терристичен акт в МОСКВА взел жертви впоследствие убегали в братская Турция бяха ЛИКВИДИРАНИ -ПРОСТРЕЛЕНИ на оживен квартал в ИСТАНБУЛ от Россиски СПЕЦНАЗ Турецките власти полиция служби ОЗЕЛ и МИТ увидили са в чудо как ето возможно Влезли -Излезли без турецки служби разберат кои как где ОМОН -ОМ-ето тихое покои мир ОНИ-ето на хазарски иврит СТРАДАНИЕ

в лондон си живеят баш главатарите от Чечня и то от десетилетия...

Винаги има възмездие за предатели ... Не напразно е казано ''каквото търсели това намерили''....Така че извършителите на това мнипулиране ще си го получат подобаващо и то от тези дето са им го поръчали а те са го приели като голямо ''доверие'' от новите господари..

страшен руски = даи и аз да се запиша

И на мен ми се обадиха и казаха, че съм в едни списъци! Ако Тереза и целия Запад не ме защити, как да разбера, че са солидарни с мен?

Сигурно си в списъка да пасеш патки.

...или *утки...

Анет на служба, прекратила съществуването си през 1991 година, тоест преди 27 години. За да е в чужбина този, предполагаемо е имал поне 10 и повече години стаж. За да го приютят там - сигурно поне 15-20. Станаха 47 години. Закръглям на 50, защото все е бил в казарма. Слагам още няколко години обучение - станаха 55. Като добавим 20 години юношеска възраст - чиляка е някъде на 75, айде 70 години. Което означава старческа възраст. Старческата възраст е съпътствана със заболявания като деменция, оглупяване, псевдология фантастика и разни други заболявания. С оглед професията и принудителното бездействие, разклатени нерви и т.н. Освен това доколкото е известно от кримките - бивши разузнавачи и шпиони нямало. Ами тва е. Много свежи коментари прочетох, страхотно чувство за хумор в повечето, за което благодаря на юзърите :)

статията е Finding Your Name on Russias Hit List На 59 години е - малко не улучих, иначе е писател, дава интервюта, известен е и почитан. Доколкото разбрах, основния въпрос, който го тормози, е кой ще е следващият. The nerve-gas poisoning of a former KGB agent in the U.K. has Moscows foes spooked. By Kitty Donaldson , Henry Meyer , and Irina Reznik

браво на тавариш путин ! само че тои забравя че каквото почукало такова се обадило - и неговия ред ша диоде...

От една страна предатели. От друга страна излизаш от кочината и се замайваш . В кочината жизнъ, навън лайф. Човек се подлъгва.

винаги се чудя как ниско образовани хора се опитват да дават мнение - приказват само общи приказки и се мислят за големи разбирачи. само в булгарските блогове може да се прочетат такива глупости. затова които е имал нещо в главата се е изнесал от страната. без значение е какво ще кажете или мислите - винаги ще сте сте втора рака хора- заради начина на мислене и поведение което никога няма да се промени както и се потварждава от написаното в бг саитовете

я ни кажи, Жустинката Трюдо накара ли ви да ходите с чалми и тюрбани или остави това постмодерно поканадчване за догодина?

Въпреки че си в Канада, не си станал по-умен. Не си ли задаваш въпроса защо тъкмо такива коментари (повечето неграмотни и просташки) Дир.бг са такава охота публикува?! Ако ги отсяваше картинката щеше да бъде друга. Но се пускат умишлено, за да олигофренясва публичното пространство и да се дебилизира народо! Т.е. тече една гигантска манипулация и зомбиране

смърт на предателите! никой никъде не ги търпи.

Прекалено глупаво звучи всичко за да е истина. Най-вероятно някой журналист си е преиначил някаква съмнителна информация. Цялата тази история вече започва да става прекалено комична. Значи, активен кадър на КГБ, в момента, рискува може би живота си за да се свърже с двоен агент в изгнание и да му снесе животозастрашаваща информация, а той взел, че го сметнал за майтап. Тъй е било, няма спор. Просто истината струи от човек предал родината си, как да не му повярваш.

ами те си имат цели фабрики за "фейкнюз" не се чуди.

И ние си имаме такива предатели. По времето на Костов и Желев, бяха предадени на ЦРУ и турските служби над 200 български разузнавачи. И за това предателство спрямо България, до ден днешен все още никой не им е търси сметка.

извинете, искате да вярваме в "честната" дума на човек, предал родината си (забележете, не просто емигрирал, а предал на врага)???? луди ли сте? ПС да не говорим, че историята не става дори за третокласна кинобоза.

СМЕРШ - СССР-2! Ще свършат като СССР-1...

само плиткоумен може да се върже на такава измислица. това не са бели конци, то си е направо чаршаф.

И Д И О Т О ????

ОК! Професионалистка съм. Но театърът ми идва в повече. Този, извън сцената.

ХА, ХА, ХА! Е га ти КРЕТЕНИЗМА!

Свалям капела и гордост ме обзема пред КГБ убийците на предателите на кремълската шайка.

И има за какво!

Да допуснем ,че горното е вярно/макар ,че логично не е вероятно и е съшито сбели конци/,това са хора предали Родината си.Какво искат ?Да си живеят конфортно?Могат да ги ликвидират ,както едните ,така и другите.Те това и заслужават.

и като си представиш колко руснаци живеят в България, дали им е конфортно, те си знаят.

"Панаири" е подходяща песен за за озвучаване на шпионския филм. Особено този куплет: Ах, да можех... Ала вече циркът своя скъсан шатър е прибрал. И в една дъждовна вечер оня толкоз смешен клоун е умрял.

На кучетата - кучешка смърт. А на наште предатели кога ще им дойде редът?

За предателите на Комунизма ли става въпрос чадо.

Себе си ли имаш предвид?

Никога не са ми били симпатични тези английски идиоти, особенно когато едно английско копеленце счупи главата на едно наше сервитьорче след един футболен мач и после Гоце го пусна да си замине!

Гоце правилно го пусна. Тогава българите бяха лошите - както русняците сега. А ингилизите обещаваха да си излежи присъдата в английски затвор, и го помилваха веднага.

Дали е за плач, или за смях, просто не проумявам , защото когато "затъваш" в собствено блато, измисляш панически все повече ТЪПОТИИ ! Бе телефона ми се мъчи да ме командва и ми казва колко минути ми остават до работа, а на тоя му ЗВЪНИЛИ:-)) . Тоя който "уж звънял" , да не е ненормален , още повече да е от бившето КГБ и да не знае че е разкрит на момента.. Вече не, не разбирам спец службите ли ИЗТЪПЯВАТ толкова или вярват че хората по света а толкова ТЪПИ , като англо саксите???