КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса

Криптокомпанията няма неплатени задължения към държавния бюджет, няма данни за тероризъм и констатирани финансирания на партии, заяви Борис Михайлов

Обратно в новината

Коментари - КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След изслушването във временната парламентарна комисия на шефовете стана ясно , че НАП и КФН не са открили нарушения при проверката на НЕКСО.

Може ли да предположа , от кого са тези шест сигнала? Първият е от Сийка, вторият от Деса миризливата, третият- от ГЕОРГ Георгиев,четвъртият от Данчо ментата, петият - от Дилов(син). Шестият е от Карадаята - или както там се казва този хубавец. Проблемът е, че последните два сигнала са неразбираеми за комисията- и двамата податели не говорят добре български. Те затова са писали, че сигналите не са от български граждани!

Та какви са тези 6 сигнала, за какво сигнализират и кой сигнализира? Тия от КФН нещо ни гъбаркат!

Баси глупостите. Нексо няма финансова дейност в България. Вероятно някакви 5-6 милиона оборот нормални за софтуерна фирма. За прането на парите на Киро и Кокорчи едва ли ще разберете схемата.

КФН е съкращение на - Комисия по Финансов Надзор - тоест Надзирава Парите на България - банки и частни фирми с дейност кредити и лихви и инвестиции . Тази Комисия Е Длъжна да хване Нексо за Измами . За пример ще ви дам нещо - Комисия която ДОРИ надзирава Българска Народна Банка . Още един пример - Комисия която Надзирава Главния Прокурор на Република България (такава за Гешев липсва ) .

Не само че не е длъжна, ами и няма право ... КФН се занимава с финансови инструменти , крипто-глупостите не са категоризирани като такива ... демек КФН е длъжна и може да ги контролира, колкото може и кварталната бакалница ...

Nexo е типична финансова пирамида независимо , че работи с криптивалута и токени. Крадат парите на вложителите на които обещават високи лихви.

Не крадат.Вложителите ги губят. И банката ,с която имам договор ми вдигна едностранно лихвите,но Гешев не арестува шефа им.

Едната от свързаните фирми и хлебарница и връзката е , че един от средните мениджъри си е купувал кифли с мармалад от там. Сигнала е , че тея не продавали също така и боза и банички и един средностатистически пеерас от прокуратурата неможе да си купи, което е немислимо и в пряк разрез със законодателството на страната.

С тъпи погледи и празни глави се чудят как да излязат от геджурата в която се вкараха сами, мутренско -милиционерска прокуратура с каскет и двегодишен пуц по право!

Бухалката на мафията за пореден път се издъни.

Няма логика годишната ти заплата да е 35 000 лева и ти да дариш 20 000 лева и така още 20 човека от същата фирма.

Е кой твърди че чистачките и нощните пазачи са дарявали?! Защото такива са техните заплати не на останалите

Годишна заплата от 100-150000 си е нормална за този сектор, особено на по-квалифицираните специалисти. От къде ги извадихте тези 35000 лв., не знам. Даже и в някои колцентрове взимат повече от 35000/годишно.

Алооо, ама проблема с даряването няма ,или по-скоро проблема е на гербаджиите,щото не са те даряваните.

и кво сега? дотук всичките гръмки обвниения, изказвания и опорни точки пропаднаха. до едно. нищо не извадиха, нищо не намериха, нищо не показаха черно на бяло... няма толкова жалка, продъдена и изпразнена от съдържание прокуратура, като нашата. срам.

Къде беше КФН, когато фалираха КТБ умишлено? Сега фалират умишлено поредната фирма! На Бойко тактиката, ако не си от ГЕРБ и работиш против нас ще ти пратим проверки. Свидетелите казват, че следователите са ги заплашвали с побой на ГМ Димитров, или с думите сега ще видим коя партия ще финансираш

където и БНБ ... пиеха кафе и се чудеха в кой сайт да си прекарат деня ...

За НАП явно няма проблем, че служителки с доходи от 36К годишно даряват 20К от възнаграждението си на определена политическа партия...За всички е ясно коя е партията. Просто проблем няма...По принцип НАП никъде не виждат проблем за това милиони годишно изтичат при ДДС измами и всякакви финансови машинации..Ама секи сам си преценя!

ами няма. да не говорим, че вероятно въпросните 'служители' са с нето годишна заплата над 60-70,000лв а дори и да не са, какво от това - това ли точно е е проблема? Не можаха да ги изкарат терористи, не можаха да ги изкарат крипто пирамида, не можаха да ги изкарат че не плащат данъци... сега останахме само на "ама те дали ба ДБ пари" тролчета скапани...

То от НАП изтекоха данните на 5млн.фуши,пък шефката им даже не си прекрати почивката в Перу.

Важното е да си декларирал тези пари и да си платил данък върху тях.Ако ще това да ти е цялата годишна заплата и после да фотосинтезираш. Това е законът.

Бареков ти ли? Мега прост си

Каскета и тиквата ще ни ощетят пак да плащаме всички огромни неустойки

Сигналът е от САЩ....Това, че в България законовата рамка не е рамка, а кръг е друг проблем...

кой сигнал точно? На сръбската телевизия може би? Щото се разбра, че от САЩ няма никакави 'сигнали' за нищо. А, и "обяда с Байдън" не бил обяд ами закуска, и не бил с Байдън, а с конгресмени, ама не точно конгресмени, ами някакви мисионери, дето всяка година организирали нещо си, дето ако си платиш достатъчно, може да отидеш... смяяях

Дрън-дрън, сигналът бил от САЩ. По скоро прилича на изфабрикуван от възпитаниците на милиционерското училище.

Кои луди ще дадат дарение от 140000 едновременно от 7 лица, на ако не е наговорено от мафиотите от ДБ и НЕКСО.

Председателя на КФН е с изтекъл мандат. Защо не го смениха, както направиха със шефа на сметната палата?

Нексо e сродна дума на NEXT. The next от английски означава следващият т.е. тука имаме тайна организаци като пета колона или пета колона , която тайно прави схеми за превземане и превзема властта чрез използване на народното недоволство от предишната власт, която всъщност е също тяхно дело. Това се прави от държавния преврат през 10 ноември 1989 г. когато Тодор Живков бе свален от власт. От тогава насам външни сили финансират партии , около избори партии никнат като гъби и след като са употребени по същия начин изчезват. През изминалите 30 години т.н. "Демокрация" България бе ограбена по най-хищническия начин. Сега предстои нов етап на ограбване тъй като пред нас чакат едни 25 МИЛИАРДА ЕВРО за нови Европроекти, затова виждаме нови модерни методи за създаване и финансиране на партии, които в определен момент ще се обединят и ще превземат държавата отвътре като троянски кон .

От името намери доказателства че е тайна организация , та даже и целта на тази тайна организация ... А междудругото - какво и е тайното ??? Сложи си алуминиевата шапка, че нещо сигналите са много силни тези дни ...

със сигурност има много гнило около това НЕКСО. Трима от балканите, решават да се набъркат в голямата игра. Апропо, единият е синче на бивш, ако въобще има бивш агент на ДС. Не само че е бил агент таткото, ами е бил висш агент.. Не им е чиста работата определено

Таткото 10г.има общ бизнес и фирма с Борисов.А майката има снимки с Радев и е моден съветник на Първата дама Десислава .

да позная, ако ти предложа столевка подарък ще я откажеш защото това е тайна конспирация на риптилите да те направят зависим от дарения ... има ли някакъв шанс нещо на този свят просто да е това което е или всичко задължително нечий таен план. ако съм световен манипулатор тия 25 милиарда са капка в морето от милиарди Европроекти, не си струват усилията даже.

Сигнал не значи нищо - всеки може да пуска сигнали за каквото си иска , с основание или не ... за момента прокуратурата нищо не е казала/показала нищо съществено Колкото и да са ми противни от нексо (по съвсем други причини несвързани с т.нар. скандал) - все по-редовни започват да изглеждат нещата около тях (и нередовни около прокуратурата) ...

и на мен така ми прилича. да не говорим, че под такива 'анонимни сигнали' у нас често се има предвид "сигнал от агенция ПИК" или друга подобна анонимна глупост. "някой бил казал, че те били мошеници" и прочее.

Прокуратурата не е длъжна и нищо да показва...Виж в Германия, Франция..." компетентните органи продлъжвата работа по случая" и точка...А в България информацията се дава свободно, за да може всеки разбираш да си прави локуми с нея...Нищо, че нищо не разбира!

Така е , не е длъжна ... но тогава защо прави прес-конференции , ако ще дава информация - да дава, а не да организира срещи за общи приказки. Работата и е да го докаже, но както знаем , успехът им да докажат всичките глупости дето ги говорят клони към 0 - примери бол - Черепа, Мустака, КТБ, та даже и онези хакерите дето с пръскачки щяха да свалят правителството уж ...

Целият тест за НЕКСО е ДАЛИ НА 1 АПРИЛ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. НЕ ГИ ЛИ ВЪРНЕ - ПИРАМИДА Е, ВЪРНЕ ЛИ ГИ - ДОБРА ФИРМА. Това е.

На 1ви април със сигурност ще ги върне . Шегичка.

Сийка обвинява, Нексо съди държавата, държавата губи дело за 1 милиард долара, след което делят с Гешев. Чисто и просто като милиционер. Или как прокуратурата печели без да е виновна. Върви го докажи!

Колко проверки и ревизии да направени на фирмите на Шиши?

Питай го шиши от де му е първият милиард, като син на шефка на тотото ...

Това и аз можех да ви го кажа ! Жалки идиоти !

За почетния сопол,тиквата ,шиши,трактора.маджо ,курнеля,царя и другите големи крадци за последните 33 години?

Ма не думай! , КФН-то получило сигнали и се задействало. Чак сега. Да бързат, щото изборите са след има- няма два месеца и после - компоти ли е било или компютри, държавата ли съди Нексо или те съдят държавата..... Ще поживеем,ще видим.

По думите му криптокомпанията има множество други фирми, но нито една от тях не е регистрирана в България. До момента на Ен Ди Ес ЕООД - дружеството, което е работило в страната, са направени 14 проверки и 4 ревизии. И нямат никакви задължения към хазната. Хайде сега всички да преценят дали пари пт данъкоплатеца ще отидат към NEXO чрез обезщетения.

Ми не.. няма да отидат никакви пари на данъкоплатеца към тия криптоизмамници.. Къв точно е проблема? Решили са съответните органи да правят проверки и да извършат съответната акция. Има решение на съд. За какво точно ще съди държавата тоя престъпник от Дубай?? Всяка фирма и всяко лице, намиращо се на територията на България има право да бъде проверявано, обвинявано, съдено и т.н. А и хич не ми разправяйте, че тия двамата от нексото са чисти и невинни. Кат са толкова велики и всичко им е изрядно, защо не си предлагат услугите в България? А само са наели една тумба хора да им поддържа сайтчето и да зарибяват глупави чужди "инвеститори"? Щото им е ясно, че ако някой българин изгори с някаква сума, веднага ще им прати НАП и всякакви други органи. А като оперират в чужди държави, пък са регистрирани кой знае в коя офшорна зона - иди ги търси, обвинявай и глобявай.. Да видим сега какво ще излезе след всички проверки и за какви точно огромни заеми става въпрос и на кого точно са ги давали тези заеми и дали съответното лице си е декларирало където трябва съответните доходи.. И с цялата си наглост ще ми финансират ония престъпници от дъбъто, дет пък не виждали никакъв проблем физически лица да дарявали по 20 бона.. айде стига глупости, кой знае какво е обещал ония плондер бойкикефф.. На бобокофф в жипката урежда културни проекти, а на тия двамцата сигурно и на тях урежда някакво "културно" мероприятие в някое селско читалище..

Ами не, НЯМА право да бъде съдено и обвинявано безпочвено! Не е само незаконно , но и противоконституционно и против основните човешки права (международна харта за правата на човека, която е ратифицирана от България) ! И точно затова има закон за Отговорността на Държавата и Общините за Вреди - когато някой е обвинен безпочвено и са му нанесени вреди !

То и Николай Цонев имаше право да е проверяван от Прокуратурата,пък после я осъди.

Както и предполагах, новата опорка ще бъде нексосвободата, виртуалните манджи и хвърчила и "Гешев - един милиард" обезщетение:))))))))) Няма лошо, ако са прави. Но е само бонбонче:)))) Това е новото бонбонче:))))) Ще бъде раздуто авторитетно, поради идеалната почва у нас - един провент разбират какво е крипто, 99 нямат идея. Няма регулации, няма лицензи, няма законодателство. Банка, която не е банка, с пари, които не са пари/ в България/. Тук е перфектна територия за седалище, света е перфектно място за операции. И понеже държавните органи нямат идея какво се случва, всяко тяхно действие е като слон в стъкларски магазин. Ако има измама и корупция - не се разнасят торби с пари:))))))))Черепа така спаси по-голямата част от парите си:))))

Ако дадена дейност не противоречи на Закона / ако има такъв/, каква е тя? Ала - бала ли е? Това, че оперират с милиарди не ги прави престъпници, нали? Това, че печелят, плащат си данъци и т.н. не ги прави престъпници също.

Лошото е ,че и Гешев и Сийка нямат понятие от криптовалута.

Апропо те от какво имат понятие?

Не е лошо,бе, забавно е!

измамниците ги защитава държавата ще плащаме високи цени за всичко, даже ще ни и осъдят!

Доказателства? Иначе излиза, че те са преследвани само у нас. Вероятно, защото няколко човека от тази фирма са си позволили да направят лично дарение на партия, опонент на ГЕРБ.

Боклуците от ГЕРП и тяханата подлога каскета, избирателно подбраха от всичко за което са сигнализирани само това за НЕКСО. За което е ясно от сега, че няма престъпление и накрая пострадалите ще осъдят държавата и всички ще плащаме. Но сега ефекта, който постигнаха герберунгелите е, че задръстиха КФН и прокуратурата с партенки и Кьор-фишеци и служителите се занимават с глупости, а не работят по истинските дела с гербовите престъпления. Дано българите не са толкова прости и да им се вържат пак и да гласуват за тия престъпници!

Едните - пълни шкафчета с кюлчета, другите пълни дигитални портфейли с биткойни.

Тая опорка, герберунгеле, нали знаеш къде да си я завреш?

Да си прост и невъзпитан е по-лесно, нали?

Ха-ха, чекмедже. Колко са две пачки от по 500€ - 100 000€. Колко струват две кюлчета по 100 гр. - по 5000€ едното. Къде са 94 млрд., къде са 110 000€. Борисов на малкото им пръстче не може да стъпи.

На малкото им пръстче не може да стъпи,защото е прост.Той може да краде само пари от бюджета и порции от обръча от фирми.

Няма обща снимка чекмедже с ББ! Точка ЛГБТ нахалници, спецовки, черепки, Коралски хитреци, нагли милионерчета, живеещи в пьпа на София променкаджии-рашковци!

За шкафчето 5 експертизи, а за НЕКСО не може! ЩоБ

В неолиберализма, ако една дейност не е регламентирана, то тя е законна по подразбиране, тъй като в това се състои идеята за свобода на икономиката. Проблема възниква, когато се упражнява дейност, която частично подлежи на регулиране. Това са влогонабиране в крипто. Хем влогонабираш, хем обекта не е точно пари. При тази ситуация има проблем и на това разчита нексо.

Корюококорев, мравояд бойкикски, норю ананински и тренчо константински, слОчайност?

се сещате мутрата още когато пп купиха няколко депутатя на итн беше казал за плащане в биткойни, и че сме щели да се смееме като излезе... на сорос ще му стане много трудно в България

Пълни глупости от корумпирани и некомпетенти па ра зи ти. Значи в САЩ има съдебно решение да платят 45 миона долара, заради извършване на банкови услуги без лиценз, а от територията на коя държава са извършвани тези услуги?

Ако напишеш софтуер с изкуствен интелект в България за дрон с оръжие на борда, произведен в китай, който е убил човек в сащ, докато собственика на фирмата със софтуера живее в дубай, кой е виновен?

Труден отговор на въпроса за човек с IQ около 65.

САЩ . И не са осъдени , а има споразумение - плащат и всичко е наред. До момента прокуратурата не е показала доказателства (както и не казала нищо смислено) за законови нарушения в България !

Подозирам, че глобата не ги боли толкова, колкото, че трябва да връщат клиентски пари (койни).. още по-не съм сигурен на какъв курс. Да не се окаже, че са давали кредити срещу крипто по курс едк колко си, ама преди да спадне и сега да трябва да връщат койни ама на същата стойност но по сегашен курс. Щото ако не е призната крипто страната заради нерегламентирана банкова дейност, то паричната страна може и да е призната. Тогава едни пари просто трябва да мръднат напред и назад, но криптозагубата ще трябва някой да я поеме. Ако са ги задължили да я поеме нексо, добре разбирам защо е толкова изнервен гн антони дубай тренчев...

Корюококорев, бойкикиев и норчо ананиев

Нищо лично,но ще се срути и таз пирамида.

Май пак ще плащаме на каскета мафиотските игрички ...

странно ,а защо не получават сигнали за фирми свързани с депутати ???

sawo

Упорито продължават да я дъвчат тази дъвка понеже хубаво се охлепаха. Ще отчитат дейност докато се позабрави случая и това ще е.

Балона на Гешев окончателно се спука .........................

ДБ - Дарение в Биткоини - сме чисти като отходни води!