Коментари - КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса | Днес.dir.bg

КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса

Криптокомпанията няма неплатени задължения към държавния бюджет, няма данни за тероризъм и констатирани финансирания на партии, заяви Борис Михайлов

Обратно в новината

Коментари - КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса | Днес.dir.bg

Коментари

ДБ - Дарение в Биткоини - сме чисти като отходни води!

Балона на Гешев окончателно се спука .........................

sawo

Упорито продължават да я дъвчат тази дъвка понеже хубаво се охлепаха. Ще отчитат дейност докато се позабрави случая и това ще е.

странно ,а защо не получават сигнали за фирми свързани с депутати ???

Май пак ще плащаме на каскета мафиотските игрички ...

Нищо лично,но ще се срути и таз пирамида.

Корюококорев, бойкикиев и норчо ананиев

Пълни глупости от корумпирани и некомпетенти па ра зи ти. Значи в САЩ има съдебно решение да платят 45 миона долара, заради извършване на банкови услуги без лиценз, а от територията на коя държава са извършвани тези услуги?

се сещате мутрата още когато пп купиха няколко депутатя на итн беше казал за плащане в биткойни, и че сме щели да се смееме като излезе... на сорос ще му стане много трудно в България

Корюококорев, мравояд бойкикски, норю ананински и тренчо константински, слОчайност?

В неолиберализма, ако една дейност не е регламентирана, то тя е законна по подразбиране, тъй като в това се състои идеята за свобода на икономиката. Проблема възниква, когато се упражнява дейност, която частично подлежи на регулиране. Това са влогонабиране в крипто. Хем влогонабираш, хем обекта не е точно пари. При тази ситуация има проблем и на това разчита нексо.

Едните - пълни шкафчета с кюлчета, другите пълни дигитални портфейли с биткойни.

Ако напишеш софтуер с изкуствен интелект в България за дрон с оръжие на борда, произведен в китай, който е убил човек в сащ, докато собственика на фирмата със софтуера живее в дубай, кой е виновен?

Боклуците от ГЕРП и тяханата подлога каскета, избирателно подбраха от всичко за което са сигнализирани само това за НЕКСО. За което е ясно от сега, че няма престъпление и накрая пострадалите ще осъдят държавата и всички ще плащаме. Но сега ефекта, който постигнаха герберунгелите е, че задръстиха КФН и прокуратурата с партенки и Кьор-фишеци и служителите се занимават с глупости, а не работят по истинските дела с гербовите престъпления. Дано българите не са толкова прости и да им се вържат пак и да гласуват за тия престъпници!

измамниците ги защитава държавата ще плащаме високи цени за всичко, даже ще ни и осъдят!

Тая опорка, герберунгеле, нали знаеш къде да си я завреш?

Както и предполагах, новата опорка ще бъде нексосвободата, виртуалните манджи и хвърчила и "Гешев - един милиард" обезщетение:))))))))) Няма лошо, ако са прави. Но е само бонбонче:)))) Това е новото бонбонче:))))) Ще бъде раздуто авторитетно, поради идеалната почва у нас - един провент разбират какво е крипто, 99 нямат идея. Няма регулации, няма лицензи, няма законодателство. Банка, която не е банка, с пари, които не са пари/ в България/. Тук е перфектна територия за седалище, света е перфектно място за операции. И понеже държавните органи нямат идея какво се случва, всяко тяхно действие е като слон в стъкларски магазин. Ако има измама и корупция - не се разнасят торби с пари:))))))))Черепа така спаси по-голямата част от парите си:))))

По думите му криптокомпанията има множество други фирми, но нито една от тях не е регистрирана в България. До момента на Ен Ди Ес ЕООД - дружеството, което е работило в страната, са направени 14 проверки и 4 ревизии. И нямат никакви задължения към хазната. Хайде сега всички да преценят дали пари пт данъкоплатеца ще отидат към NEXO чрез обезщетения.

Ако дадена дейност не противоречи на Закона / ако има такъв/, каква е тя? Ала - бала ли е? Това, че оперират с милиарди не ги прави престъпници, нали? Това, че печелят, плащат си данъци и т.н. не ги прави престъпници също.

Лошото е ,че и Гешев и Сийка нямат понятие от криптовалута.

Ха-ха, чекмедже. Колко са две пачки от по 500€ - 100 000€. Колко струват две кюлчета по 100 гр. - по 5000€ едното. Къде са 94 млрд., къде са 110 000€. Борисов на малкото им пръстче не може да стъпи.

Доказателства? Иначе излиза, че те са преследвани само у нас. Вероятно, защото няколко човека от тази фирма са си позволили да направят лично дарение на партия, опонент на ГЕРБ.

Ма не думай! , КФН-то получило сигнали и се задействало. Чак сега. Да бързат, щото изборите са след има- няма два месеца и после - компоти ли е било или компютри, държавата ли съди Нексо или те съдят държавата..... Ще поживеем,ще видим.

Апропо те от какво имат понятие?

Труден отговор на въпроса за човек с IQ около 65.

Да си прост и невъзпитан е по-лесно, нали?

За почетния сопол,тиквата ,шиши,трактора.маджо ,курнеля,царя и другите големи крадци за последните 33 години?

На малкото им пръстче не може да стъпи,защото е прост.Той може да краде само пари от бюджета и порции от обръча от фирми.

Това и аз можех да ви го кажа ! Жалки идиоти !

Колко проверки и ревизии да направени на фирмите на Шиши?

Ми не.. няма да отидат никакви пари на данъкоплатеца към тия криптоизмамници.. Къв точно е проблема? Решили са съответните органи да правят проверки и да извършат съответната акция. Има решение на съд. За какво точно ще съди държавата тоя престъпник от Дубай?? Всяка фирма и всяко лице, намиращо се на територията на България има право да бъде проверявано, обвинявано, съдено и т.н. А и хич не ми разправяйте, че тия двамата от нексото са чисти и невинни. Кат са толкова велики и всичко им е изрядно, защо не си предлагат услугите в България? А само са наели една тумба хора да им поддържа сайтчето и да зарибяват глупави чужди "инвеститори"? Щото им е ясно, че ако някой българин изгори с някаква сума, веднага ще им прати НАП и всякакви други органи. А като оперират в чужди държави, пък са регистрирани кой знае в коя офшорна зона - иди ги търси, обвинявай и глобявай.. Да видим сега какво ще излезе след всички проверки и за какви точно огромни заеми става въпрос и на кого точно са ги давали тези заеми и дали съответното лице си е декларирало където трябва съответните доходи.. И с цялата си наглост ще ми финансират ония престъпници от дъбъто, дет пък не виждали никакъв проблем физически лица да дарявали по 20 бона.. айде стига глупости, кой знае какво е обещал ония плондер бойкикефф.. На бобокофф в жипката урежда културни проекти, а на тия двамцата сигурно и на тях урежда някакво "културно" мероприятие в някое селско читалище..

Няма обща снимка чекмедже с ББ! Точка ЛГБТ нахалници, спецовки, черепки, Коралски хитреци, нагли милионерчета, живеещи в пьпа на София променкаджии-рашковци!

Сийка обвинява, Нексо съди държавата, държавата губи дело за 1 милиард долара, след което делят с Гешев. Чисто и просто като милиционер. Или как прокуратурата печели без да е виновна. Върви го докажи!

Целият тест за НЕКСО е ДАЛИ НА 1 АПРИЛ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. НЕ ГИ ЛИ ВЪРНЕ - ПИРАМИДА Е, ВЪРНЕ ЛИ ГИ - ДОБРА ФИРМА. Това е.

Сигнал не значи нищо - всеки може да пуска сигнали за каквото си иска , с основание или не ... за момента прокуратурата нищо не е казала/показала нищо съществено Колкото и да са ми противни от нексо (по съвсем други причини несвързани с т.нар. скандал) - все по-редовни започват да изглеждат нещата около тях (и нередовни около прокуратурата) ...

Нексо e сродна дума на NEXT. The next от английски означава следващият т.е. тука имаме тайна организаци като пета колона или пета колона , която тайно прави схеми за превземане и превзема властта чрез използване на народното недоволство от предишната власт, която всъщност е също тяхно дело. Това се прави от държавния преврат през 10 ноември 1989 г. когато Тодор Живков бе свален от власт. От тогава насам външни сили финансират партии , около избори партии никнат като гъби и след като са употребени по същия начин изчезват. През изминалите 30 години т.н. "Демокрация" България бе ограбена по най-хищническия начин. Сега предстои нов етап на ограбване тъй като пред нас чакат едни 25 МИЛИАРДА ЕВРО за нови Европроекти, затова виждаме нови модерни методи за създаване и финансиране на партии, които в определен момент ще се обединят и ще превземат държавата отвътре като троянски кон .

Ами не, НЯМА право да бъде съдено и обвинявано безпочвено! Не е само незаконно , но и противоконституционно и против основните човешки права (международна харта за правата на човека, която е ратифицирана от България) ! И точно затова има закон за Отговорността на Държавата и Общините за Вреди - когато някой е обвинен безпочвено и са му нанесени вреди !

САЩ . И не са осъдени , а има споразумение - плащат и всичко е наред. До момента прокуратурата не е показала доказателства (както и не казала нищо смислено) за законови нарушения в България !

От името намери доказателства че е тайна организация , та даже и целта на тази тайна организация ... А междудругото - какво и е тайното ??? Сложи си алуминиевата шапка, че нещо сигналите са много силни тези дни ...

Питай го шиши от де му е първият милиард, като син на шефка на тотото ...

Председателя на КФН е с изтекъл мандат. Защо не го смениха, както направиха със шефа на сметната палата?

Кои луди ще дадат дарение от 140000 едновременно от 7 лица, на ако не е наговорено от мафиотите от ДБ и НЕКСО.

със сигурност има много гнило около това НЕКСО. Трима от балканите, решават да се набъркат в голямата игра. Апропо, единият е синче на бивш, ако въобще има бивш агент на ДС. Не само че е бил агент таткото, ами е бил висш агент.. Не им е чиста работата определено

да позная, ако ти предложа столевка подарък ще я откажеш защото това е тайна конспирация на риптилите да те направят зависим от дарения ... има ли някакъв шанс нещо на този свят просто да е това което е или всичко задължително нечий таен план. ако съм световен манипулатор тия 25 милиарда са капка в морето от милиарди Европроекти, не си струват усилията даже.

Каскета и тиквата ще ни ощетят пак да плащаме всички огромни неустойки

За НАП явно няма проблем, че служителки с доходи от 36К годишно даряват 20К от възнаграждението си на определена политическа партия...За всички е ясно коя е партията. Просто проблем няма...По принцип НАП никъде не виждат проблем за това милиони годишно изтичат при ДДС измами и всякакви финансови машинации..Ама секи сам си преценя!

Сигналът е от САЩ....Това, че в България законовата рамка не е рамка, а кръг е друг проблем...

и на мен така ми прилича. да не говорим, че под такива 'анонимни сигнали' у нас често се има предвид "сигнал от агенция ПИК" или друга подобна анонимна глупост. "някой бил казал, че те били мошеници" и прочее.

Прокуратурата не е длъжна и нищо да показва...Виж в Германия, Франция..." компетентните органи продлъжвата работа по случая" и точка...А в България информацията се дава свободно, за да може всеки разбираш да си прави локуми с нея...Нищо, че нищо не разбира!

За шкафчето 5 експертизи, а за НЕКСО не може! ЩоБ

Коментари - КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса | Днес.dir.bg

КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса

Криптокомпанията няма неплатени задължения към държавния бюджет, няма данни за тероризъм и констатирани финансирания на партии, заяви Борис Михайлов

Обратно в новината

Коментари - КФН получила 6 сигнала за фирми, свързани с "Нексо", НАП проверява физически лица по казуса | Днес.dir.bg

Коментари

ДБ - Дарение в Биткоини - сме чисти като отходни води!

Балона на Гешев окончателно се спука .........................

sawo

Упорито продължават да я дъвчат тази дъвка понеже хубаво се охлепаха. Ще отчитат дейност докато се позабрави случая и това ще е.

странно ,а защо не получават сигнали за фирми свързани с депутати ???

Май пак ще плащаме на каскета мафиотските игрички ...

Нищо лично,но ще се срути и таз пирамида.

Корюококорев, бойкикиев и норчо ананиев

Пълни глупости от корумпирани и некомпетенти па ра зи ти. Значи в САЩ има съдебно решение да платят 45 миона долара, заради извършване на банкови услуги без лиценз, а от територията на коя държава са извършвани тези услуги?

се сещате мутрата още когато пп купиха няколко депутатя на итн беше казал за плащане в биткойни, и че сме щели да се смееме като излезе... на сорос ще му стане много трудно в България

Корюококорев, мравояд бойкикски, норю ананински и тренчо константински, слОчайност?

В неолиберализма, ако една дейност не е регламентирана, то тя е законна по подразбиране, тъй като в това се състои идеята за свобода на икономиката. Проблема възниква, когато се упражнява дейност, която частично подлежи на регулиране. Това са влогонабиране в крипто. Хем влогонабираш, хем обекта не е точно пари. При тази ситуация има проблем и на това разчита нексо.

Едните - пълни шкафчета с кюлчета, другите пълни дигитални портфейли с биткойни.

Ако напишеш софтуер с изкуствен интелект в България за дрон с оръжие на борда, произведен в китай, който е убил човек в сащ, докато собственика на фирмата със софтуера живее в дубай, кой е виновен?

Боклуците от ГЕРП и тяханата подлога каскета, избирателно подбраха от всичко за което са сигнализирани само това за НЕКСО. За което е ясно от сега, че няма престъпление и накрая пострадалите ще осъдят държавата и всички ще плащаме. Но сега ефекта, който постигнаха герберунгелите е, че задръстиха КФН и прокуратурата с партенки и Кьор-фишеци и служителите се занимават с глупости, а не работят по истинските дела с гербовите престъпления. Дано българите не са толкова прости и да им се вържат пак и да гласуват за тия престъпници!

измамниците ги защитава държавата ще плащаме високи цени за всичко, даже ще ни и осъдят!

Тая опорка, герберунгеле, нали знаеш къде да си я завреш?

Както и предполагах, новата опорка ще бъде нексосвободата, виртуалните манджи и хвърчила и "Гешев - един милиард" обезщетение:))))))))) Няма лошо, ако са прави. Но е само бонбонче:)))) Това е новото бонбонче:))))) Ще бъде раздуто авторитетно, поради идеалната почва у нас - един провент разбират какво е крипто, 99 нямат идея. Няма регулации, няма лицензи, няма законодателство. Банка, която не е банка, с пари, които не са пари/ в България/. Тук е перфектна територия за седалище, света е перфектно място за операции. И понеже държавните органи нямат идея какво се случва, всяко тяхно действие е като слон в стъкларски магазин. Ако има измама и корупция - не се разнасят торби с пари:))))))))Черепа така спаси по-голямата част от парите си:))))

По думите му криптокомпанията има множество други фирми, но нито една от тях не е регистрирана в България. До момента на Ен Ди Ес ЕООД - дружеството, което е работило в страната, са направени 14 проверки и 4 ревизии. И нямат никакви задължения към хазната. Хайде сега всички да преценят дали пари пт данъкоплатеца ще отидат към NEXO чрез обезщетения.

Ако дадена дейност не противоречи на Закона / ако има такъв/, каква е тя? Ала - бала ли е? Това, че оперират с милиарди не ги прави престъпници, нали? Това, че печелят, плащат си данъци и т.н. не ги прави престъпници също.

Лошото е ,че и Гешев и Сийка нямат понятие от криптовалута.

Ха-ха, чекмедже. Колко са две пачки от по 500€ - 100 000€. Колко струват две кюлчета по 100 гр. - по 5000€ едното. Къде са 94 млрд., къде са 110 000€. Борисов на малкото им пръстче не може да стъпи.

Доказателства? Иначе излиза, че те са преследвани само у нас. Вероятно, защото няколко човека от тази фирма са си позволили да направят лично дарение на партия, опонент на ГЕРБ.

Ма не думай! , КФН-то получило сигнали и се задействало. Чак сега. Да бързат, щото изборите са след има- няма два месеца и после - компоти ли е било или компютри, държавата ли съди Нексо или те съдят държавата..... Ще поживеем,ще видим.

Апропо те от какво имат понятие?

Труден отговор на въпроса за човек с IQ около 65.

Да си прост и невъзпитан е по-лесно, нали?

За почетния сопол,тиквата ,шиши,трактора.маджо ,курнеля,царя и другите големи крадци за последните 33 години?

На малкото им пръстче не може да стъпи,защото е прост.Той може да краде само пари от бюджета и порции от обръча от фирми.

Това и аз можех да ви го кажа ! Жалки идиоти !

Колко проверки и ревизии да направени на фирмите на Шиши?

Ми не.. няма да отидат никакви пари на данъкоплатеца към тия криптоизмамници.. Къв точно е проблема? Решили са съответните органи да правят проверки и да извършат съответната акция. Има решение на съд. За какво точно ще съди държавата тоя престъпник от Дубай?? Всяка фирма и всяко лице, намиращо се на територията на България има право да бъде проверявано, обвинявано, съдено и т.н. А и хич не ми разправяйте, че тия двамата от нексото са чисти и невинни. Кат са толкова велики и всичко им е изрядно, защо не си предлагат услугите в България? А само са наели една тумба хора да им поддържа сайтчето и да зарибяват глупави чужди "инвеститори"? Щото им е ясно, че ако някой българин изгори с някаква сума, веднага ще им прати НАП и всякакви други органи. А като оперират в чужди държави, пък са регистрирани кой знае в коя офшорна зона - иди ги търси, обвинявай и глобявай.. Да видим сега какво ще излезе след всички проверки и за какви точно огромни заеми става въпрос и на кого точно са ги давали тези заеми и дали съответното лице си е декларирало където трябва съответните доходи.. И с цялата си наглост ще ми финансират ония престъпници от дъбъто, дет пък не виждали никакъв проблем физически лица да дарявали по 20 бона.. айде стига глупости, кой знае какво е обещал ония плондер бойкикефф.. На бобокофф в жипката урежда културни проекти, а на тия двамцата сигурно и на тях урежда някакво "културно" мероприятие в някое селско читалище..

Няма обща снимка чекмедже с ББ! Точка ЛГБТ нахалници, спецовки, черепки, Коралски хитреци, нагли милионерчета, живеещи в пьпа на София променкаджии-рашковци!

Сийка обвинява, Нексо съди държавата, държавата губи дело за 1 милиард долара, след което делят с Гешев. Чисто и просто като милиционер. Или как прокуратурата печели без да е виновна. Върви го докажи!

Целият тест за НЕКСО е ДАЛИ НА 1 АПРИЛ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. НЕ ГИ ЛИ ВЪРНЕ - ПИРАМИДА Е, ВЪРНЕ ЛИ ГИ - ДОБРА ФИРМА. Това е.

Сигнал не значи нищо - всеки може да пуска сигнали за каквото си иска , с основание или не ... за момента прокуратурата нищо не е казала/показала нищо съществено Колкото и да са ми противни от нексо (по съвсем други причини несвързани с т.нар. скандал) - все по-редовни започват да изглеждат нещата около тях (и нередовни около прокуратурата) ...

Нексо e сродна дума на NEXT. The next от английски означава следващият т.е. тука имаме тайна организаци като пета колона или пета колона , която тайно прави схеми за превземане и превзема властта чрез използване на народното недоволство от предишната власт, която всъщност е също тяхно дело. Това се прави от държавния преврат през 10 ноември 1989 г. когато Тодор Живков бе свален от власт. От тогава насам външни сили финансират партии , около избори партии никнат като гъби и след като са употребени по същия начин изчезват. През изминалите 30 години т.н. "Демокрация" България бе ограбена по най-хищническия начин. Сега предстои нов етап на ограбване тъй като пред нас чакат едни 25 МИЛИАРДА ЕВРО за нови Европроекти, затова виждаме нови модерни методи за създаване и финансиране на партии, които в определен момент ще се обединят и ще превземат държавата отвътре като троянски кон .

Ами не, НЯМА право да бъде съдено и обвинявано безпочвено! Не е само незаконно , но и противоконституционно и против основните човешки права (международна харта за правата на човека, която е ратифицирана от България) ! И точно затова има закон за Отговорността на Държавата и Общините за Вреди - когато някой е обвинен безпочвено и са му нанесени вреди !

САЩ . И не са осъдени , а има споразумение - плащат и всичко е наред. До момента прокуратурата не е показала доказателства (както и не казала нищо смислено) за законови нарушения в България !

От името намери доказателства че е тайна организация , та даже и целта на тази тайна организация ... А междудругото - какво и е тайното ??? Сложи си алуминиевата шапка, че нещо сигналите са много силни тези дни ...

Питай го шиши от де му е първият милиард, като син на шефка на тотото ...

Председателя на КФН е с изтекъл мандат. Защо не го смениха, както направиха със шефа на сметната палата?

Кои луди ще дадат дарение от 140000 едновременно от 7 лица, на ако не е наговорено от мафиотите от ДБ и НЕКСО.

със сигурност има много гнило около това НЕКСО. Трима от балканите, решават да се набъркат в голямата игра. Апропо, единият е синче на бивш, ако въобще има бивш агент на ДС. Не само че е бил агент таткото, ами е бил висш агент.. Не им е чиста работата определено

да позная, ако ти предложа столевка подарък ще я откажеш защото това е тайна конспирация на риптилите да те направят зависим от дарения ... има ли някакъв шанс нещо на този свят просто да е това което е или всичко задължително нечий таен план. ако съм световен манипулатор тия 25 милиарда са капка в морето от милиарди Европроекти, не си струват усилията даже.

Каскета и тиквата ще ни ощетят пак да плащаме всички огромни неустойки

За НАП явно няма проблем, че служителки с доходи от 36К годишно даряват 20К от възнаграждението си на определена политическа партия...За всички е ясно коя е партията. Просто проблем няма...По принцип НАП никъде не виждат проблем за това милиони годишно изтичат при ДДС измами и всякакви финансови машинации..Ама секи сам си преценя!

Сигналът е от САЩ....Това, че в България законовата рамка не е рамка, а кръг е друг проблем...

и на мен така ми прилича. да не говорим, че под такива 'анонимни сигнали' у нас често се има предвид "сигнал от агенция ПИК" или друга подобна анонимна глупост. "някой бил казал, че те били мошеници" и прочее.

Прокуратурата не е длъжна и нищо да показва...Виж в Германия, Франция..." компетентните органи продлъжвата работа по случая" и точка...А в България информацията се дава свободно, за да може всеки разбираш да си прави локуми с нея...Нищо, че нищо не разбира!

За шкафчето 5 експертизи, а за НЕКСО не може! ЩоБ