КЕВР намали цените със задна дата от януари до март

Предстои да се отчете върху цените на топлинната енергия и на тока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цената на газа Руснаците ни я намалила с задна дата явгуст 2019, не януари 2020, мошеници долни

Първо падна голямо чудене,чакане и мотане,преди най-накрая,да вземат"решение". През това време,Софийската Топлолъжация,удвои сметките за мес.март.Били сме се изтягали по диваните и затова сме били изхарчили повечко.....ти да видиш! КЕВР е типичен държавен орган.Работи мудно и се разбързва само,когато трябва да увеличи цените в името на добруването на монополистите.Срам и позор.

Цената на газта според вряканият им е намалена от Август 2019 година с повече от 40% ама подлогите се хвалят как от Януари 2020 година щели да ''намаляват'' нещо дето няма и половината от това ''намаляване'' сякаш за сетен път да ни докажат че заплатите и бонусите дето си вемат са по голяма част от суровините дето ползват.. Питам се защо на мен ми начисляват лихва ако се забавя, ама на това дето съм им плащал в повече не ми дават лихва като го връщат от немай си къде...

Справянето с мизерниците управляващи е насилствено сваляне от власт и ЛУСТРАЦИЯ! Всичко друго е преливане от пусто в празно!

... Гушнаха парата за ....теменужки.... за ползващите парно... Среден....

......Газпром намали сените с 41 процента тези чиновници с 15000 заплата определят намаление със 10-12 процента.... Крадци

Получих уведомление от овъргаз, че ще ми върнат надвнесени 473,67 лева, или ще ще приспадат от стари сметки ... това от преизчисление от април 2019... вие получили ли сте такива уведомления ?

Ама нещо цената на газа не се ли намали както врякаха от шайкат още миналата година???? Какви да тези ''промени'' от януари и то с някакви % далеч ПОД % на врякащите самохвалци???

Пак основно софиянци ще бъдат облагодетелствани, защо ли?

Връщайте парите на хората веднага, казах !

на съд!

А цената на тока от ТЕЦ -овете на газ ! Или само топлата вода и парното на измислените софиянци ?

президента ще ви плати сметките. те идиотите си помагат един на друг.

август до декември???? Ясно. Наистина у нас, мафията си има държава, а не обратното.

Моята сметка за март беше само 57 лв и съм доволна. Г-жа Фандъкова е голям специалист и мъдър ръководител.

ли плащате на Фандъкова?

Както по времето на социализма. Ама, някои хора не са чели Пушкин или са го забравили.

Хахаха, хахаха, хахаха! За това на Топлофикация дълговете са три пъти повече, отколкото по време на Вальо Топлото. Ама друг измамник няма заключен. Защото Фандъкова е мъдра и добра, най-вече за техните хора. А сметката ще я платиш ти с лихвите.

ГЕРБ са паникьосани, че Властта им се изплъзва и скачат от гаф в гаф.

Уж почти 50% намалял природния газ и накрая 10%в цената. До изравнителните сметки ще стане да доплащаме, понеже ноември било много студено.

В сметките за ток има няколко компонента - около 1/2 от сметката ми е за пренос, разпределение и т н. Тая част не намалява. Управляващите създадоха грешни очаквания у хората.

Управляващите кога не са манипулирали че и сега.....Нека ги слушат още зомбираните и да си траят в немотията

Ами вижте и сметките за април. Почти същите като за март.

Да моята беша само с 30лв по малко

За март ми одраха кожата, безбожници, мошеници

Не си само ти, на всички ни одраха, аз получих за март по висока сметка от януари,

И аз така. За март сметката ми е със 60 лева повече от сметките ми за януари и февруари. А за април с 30 лева по-малко. Ама за април не беше пълен месеца, защото ни го изключиха... Това е наглост, нахалство, мародерство. В условия на пандемия, когато и без друго обедняхме, те пак ни съдират кожите. Досега Путин им беше виновен. Путин им намали газта със задна дата от лятото на 2019 и пак ни дерат...Значи, Путин и без пари да им дава газта, ние пак ще плащаме космически сметки. Гнусно, алчно, тарикатско племе ! Един на друг си дерат кожите...и все не им стига. Натрупаха имоти, коли и пак алчността им е зейнала като свинска зурла...

е силно казано. Да се преведат сметките в съответствие с реална консумация. Какво значи 150 лв. за месец март при използване на един брой радиатор на 1.5 или в повечето дни неизползване. Искаме си реалната консумация. ЗАЩО като откачихме 3 радиатора от стълбите, представяте ли си, отопляване на стълбите и чугунените радиатори бяха откраднати, отопляема та ни кубатура беше намалена. След това, с някаква наредба отново се върна към предишната отопляема кубатура ???!, плащаме и някакви допълнения?!?!? Да се чуди човек.

Газта падна с 40% от декември миналата година. А намалиха парното от януари ... и то средно с 23%. ЗАЩО ТАКА?

Газта падна от август 2019.

Доставките на руски природен газ в Турция са спаднали седем пъти през март спрямо година по-рано, а сравнено със същия месец на 2018 г. сривът е 14 пъти, сочат данни на Федералната митническа служба на Русия, цитирани от руските медии в сряда. Анкара предпочита да внася втечнен газ, който в момента ѝ струва по-евтино от газпромовския, и това очертава печална съдба за струващия 7 млрд. евро газопровод "Турски поток", пише изданието finanz.ru. То отбелязва, че това се случва на фона на икономическа криза и охлаждане на отношенията на Турция с Русия заради конфликтите с руските военни в Сирия и действията на наемниците от "Вагнер" в Либия. Доставките на "Газпром" за турската БОТАШ и независими частни оператори през март се е свил до едва 210 млн. куб. м. За сравнение същия месец на 2019 г. количествата са били 1.418 млрд. куб. м, а пред първото тримесечие на 2018 г. внесеният руски газ е бил 8.8 млрд. куб. м или по 2.93 млрд. куб. м средномесечно. Така заемащата някога второ място сред най-големите клиенти на "Газпром" Турция сега се е сринала във втората десятка и купува газ почти колкото Армения (193 млн. куб. м месечно) и дори по-малко от Литва (272 млн. куб. м).

личи си по вълнения пуловер как мадамата е намалила парното колкото да зинзика. предвидливо е мацето. като нас. и пак ни друснахте егати сметките, да захлебите...

сметките ми са разбойнически - пладнешки обир. защо сте дремали досега и не сте ги изчислили, а не да ме хвърляте в тъча? как да ви вярва човек?!

От месеци все това се говори, а мартенските ни сметки са силно завишени. Камо ли намалени....Кога най после ще го усетим това намаление, че ни надухте главите, а ни изпразнихте джобовете ? Гейберастки крадци.

Ще чакаме изравнителните сметки

Ще чакате собствениците. А наемателите ?

Дай да те опънат, пък ти после, ще ми го върнеш. И тия така, бой и е... не се връща.

Кга казвате истината, господа управляващи,преди 3 месеца или сега. Тогава говорехте, че намалението ще е около 20% и ще бъде със стара дата и, че от 01.04.2020цената на отполението щ бъде намалена. Лъжете за пэреденпът. Върнали са пари на тплофикациите, нонамаление май ,ама другпът. При 100% спряно топление, разликата в сметката от март и април е минус 3 лева. Къде са парите, върнати на топлофикациите

Защо намалението е от януари 2020 г., след като Русия намали цените от август 2019 г.?

щот в Русия е гадния Путин, а тука е Слънцето Боеко (да се свети Името МУ). Анадънмо.