Хотел ”Маринела”: Само съдът може да реши спора

Спорът за бъдещото казино на хотел "Маринела" отива в съда, обявиха от ръководството на хотела по повод спирането на строежа му.

Обратно в новината

Коментари - Хотел ”Маринела”: Само съдът може да реши спора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богатите имат самочувствие,защото съдът отсъжда винаги в тяхна полза !Темеда с едната ръка държи везна а с другата пачка пари ! Примерно една пачка от по 500 евро са си 50 евро ! Лесно се държат с една ръка ! И всички спорове са решени !

Лошо е като не можеш да се саморедактираш,като във ФБ ! Става въпрос за 50000 евро

држхавната собственост е общонародна никои не можхе да продава држхавна собственост без разрешение от народа -референдум време е българския народ да си потърси правата от трибунала в хага

яапонския хоте е построен незаконно вурху чужхда частна земя моля община софия докажхете първичните документи с които общината притежхава терена??? моля држхавен архив даите името на часника собственика на терена на когото е отнет?

окрадоха държавата и имат наглостта да искат още и още. Вероятно човешката алчност е още по-безкрайна от човешката глупост. Обратно да се национализира всичко крадено и заграбено!

А кой ще бъде подсъдим за вишните? Проверете и Мартин Несторов, на когото е бар "Марионет"!

След като простите селяндури могат да си позволят да притежават подобни сгради, значи трябва да могат и да ги правят каквото си искат - все пак това е свободата! А, ако са придобили неправомерно средствата за закупуването, да бъдат разследвани - елементарно.

ако Бъlгария беше правова дърЖава" , както се оплакват тези парвен\та, ветко и благоверната му ко би ла щяха да се ровят в свинските л а на, а не да притежават хотел.

Комунистическата партия на България - БКП за 45 години успя на смаже най-важното - отношението на хората към частната собственост. Тази дума и до ден днешен е мръсна дума. Някой си купил нещо, а друг ще му казва какво може и не може да прави с него. Това са рефлекси от онова време.

Комунистическата партия няма нищо общо. Такива ограничения има навсякъде по света, когато става дума за сгради определящи обликът на града. За жалост тази прекрасна сграда я дадоха на хумвейбини - селяндури, които искат да я съсипят.

Как дума не казаха, като държавата им подари имущество за камион пари ;)) Сега - жертви на мракобесния режим! Интересно ми е само за този ли унищожен дребен бизнес говори Нинова или за някой друг, по-към морето..