Назарбаев се извини, че е преизбран пети път за президент

Несменяемият от дълги години президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев се извини днес, че е преизбран с огромно мнозинство от 97,7 на сто от гласовете.

Обратно в новината

Коментари - Назарбаев се извини, че е преизбран пети път за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

опита ми и анализа показват че повече от един мандат на никого ако ще да е златен и то на всички ръководни позиции иначе сме човешки същества и се самозабравяме един директор на училище след 10 години се държи като феодал и това е вредно вече а какво остава повече от 10 години във властта богоизбран,а не трябва да има такива колкото и да били добри

Абе какво прави не знам,знам само,че казахите са безумно богати в момента. Явно си подбира правилно приятелите:-).

чи бай Тошо,зъ убичане ли си беши,доста хора си спомнят как се гласуваше някога(под строй и за 2(две) партии)ама сме далече,далееече от тия.Като си ги имаме 240 парчета какво правят?По-добре един,ама да си върши работата както трябва.АМА НЯМА, тва е братя и сестри Българи.

Такова чудо и при бай тошо нямаше. Тия казахи трябва много да си го обичат тоя, щом и рожденния му ден се празнува като национален празник с 5 дневни тържества.

новости от астана: говори за засилено американско търговско и хорско присъствие и за вълна след местните че им се готви нова украйна ама определено насочена срещу русия , както и за достатъчно мощни ислямски структури ,незабелязвани от властта е само се говори:)

Нямам коментар. Руски гаден комунистически диктатор на Казахстан. Като Путин, Хитлер, Сталин и всички останали боклуци

Малко се е престарал човекът.Щом би и "референдума" в Крим.

Борисов като въведе задължителното гласуване и купените гласове ,няма да могат да се отразят и ще вземе някакви смешни гласове ,които няма да му позволят да е гробокопачът на България.

В Москалия не е ли същото? Кой играе цирка с опозицията- откачалката Жирика и зализания чантаджия Зюганов! Истинската опозозич отдавна е изтрепана от имперските служби!

Назарбаев не може да търпи путин да го командва и едва ли ще се съгласи да поема негативите на РФ и упадъка и!Влиянието на запада и сащ в Казахстан е толкова силно,че по-скоро путин щего духа,ако си въобрази, че е хигемон в Евразийският съюз,който сигурно е под контрола на САЩ!

Той е много" по-демократичен"и само прогонва противниците или ги затваря до живот,докато др.му Путин,не ги мъчи ,а направо ги убива или трови,където и да са по света!Хавала комуно моладци!

Така е в любимия съюз на нашите червени маймуни - "евразийския" /в кавички, щото е само на книга/.

при нас са все "демократично избрани" и за това сме най -бедната държава от континентите Европа, северна америка, австралия, азия , южна америка и 2/3 от африка

Беден си защото имаш ветрове в главата...

Този е с по-висок резултат от агент Гоце. Пак ще има оставка в АБВ, за да се вдигне процента при ново гласуване.

Казахстан, от 40% през 1990-та рашистката диаспора слезе под 20% като тенденцията е към 10% в близките години. В казахските училища и университети младежта се възпитава в патриотичен (античизмарски) дух, а високата раждаемост обещава съвсем скоро мощна армия от патриоти, та путлерастите има к'во да се замислят.

Затова така. Затова и вкара страната в Евразийския съюз и ШОС. Очевидно не обича Русия, но вижда кои са водещите сили в света и се присъедини към победителите.

този гад забрани руският език в училищата и държавните учреждения !

Но на парада е в Москва :)))

1990 бвп на Казахстан е под 50 млрд. долара. Днес е 231.9 млрд долара. Ще го изберат не ами жалко, че няма и българин такъв.

Ако имахме техните залежи с нефт и газ, пазари като Индия и Китай и плътността на населението им... дали още щяхме да сме така бедни? Защото GDP per capita и Астана е едно, ама животът им, особено в селските райони е съвсем друго.

всички са бедни и скъсани, само великата и доказана демокрация Саудитска Арабия е добре! Спомням си времето когато се смеехме на китайците, че са бедни, та не ми ги пробутвай тия, а си отговори на въпроса: оти руча жабетата?

През 90-та една тройунция злато беше 300 долара, сега е 1200. Просто инфлация.

кажи за нашето бвп коко пъти е надолу?

Казахстан страната на победилият демократичен феодализъм. Сега ще завалят минуси, но за този край на света изглежда това е оптималната форма на управление и реалният Казахстан няма нищо общо с този от филма Борат. Това е страна с високи технологии, развити селско стопанство и индустрия в резултат на което средностатистическият жител на страната живее доста по добре от средностатистическият жител на "европейска" България

Това,че стандарта на живот в Казахстан е вече доста по-добър (и с по-добри перспективи) от Българския е абсолютно вярно! След няколко месеца ще имам гости от Казахстан ,а за нас е скъпо да отидем там-:(

Стига ръсихте глупости, аз ходих в Казахстан, а и поддържам връзки с хора от Казахстан. Стандарта им на живот е близък, но по-нисък от нашия, говоря за покупателни възможности и др. Иначе там живеят, както ние до 1989 г. за любимия вожд само възхвала!

Незнам колко милиона са, ама да нямат друг свестен човек в държавата... То пък и от един човек ако зависи държавата, та се извинява... мани, мани...

Еми щом го избират с такъв процент не им е нужно нищо друго.Имам толкова приятели от там...това наистина е БОГАТА държава.За какво им е някой новак като Борисов да лиже на тоз и на оня и накрая пак ГЛАД.Е това е мани мани...

Извинявайте, че вече пет пъти Ви го слагам в демократичната морда. Тука при нас е така. Какво да направя сега? Когато си гласувах конституцията съм пропуснал да въведа 2/ два/ мандата. Абе, забравил съм и това е! Сега няма да си убия децата я! Ще ме потърпите още-колко? Да речем 3-4 мандата, пък тогава може и синът ми да вземе да я пооправи тази калпава конституция. Както се казва- А дано! Ама, надали!

Живеят хората добре при него и го избират с 97 процента. "Демократичните страни" никога няма да постигнат този резултат дори колониите, които крадат не им стигат.

Добър или лош,пътищата -пътища,сградите-сгради,да не говорим за образованието и заплащането,пък ние големите европейци ,добре че няма по-задно място от последното,защото и то щеше да е наше!Ама туй то голяма уста ,коментира!!!

Станчо,какви пътища сънуваш в Казахстан ,бе?!Та там Пролет и Есен е кал до пояс и минават само КАМАЗ-и.

както диктатури като тази, така и страни с представителна демокрация, по същество нямат механизми за проверка и коригиране при нужда на качеството на работата по управлението.

jingiby

Все пак човекът културно се е извинил за петия си мандат. А можеше като Ким Чен Ун след изборите да вкара по доноси няколко хиляди недоволни в концлагери. По вежливостта си ми прилича на някои от колегите си диктатори в бившия СССР, но гледам се е попрестарал с процентите....

Ами май си е същия като Ким Чен Ун - ето ти цитат "Повечето от отявлените му опоненти са или в затвора, или са избягали в чужбина, отбелязва Ройтерс."

А по-добре ли е да са в управлението и да крадат от все сърце?!

Това са приятелите на Путлер - Назарбаев, Лукашенко, президентите на Сърбия и Македония. Все държави, в които хората по света напират да емигрират.

Напълно съгласен. Който както иска така да живее. Всичко друго е демагогия.

Суверенна гласува, ако им харесва и десет пъти ще гласуват за един и същ, и е съвсем демократично. Да забраниш на народа да гласува един и същ президент е част от англосксонските методи за колониализъм, два мандата, след това има шанс да вкарат свой човек. От друга страна саудитското, катарското, английското, холандското кралско семейство за демократите е нещо съвсем нормално, доживотна власт по рождение.

да се извини на бащицата путлер, че му е бил рейтинга!

Идеално място за тиквун! Да им го пратим за галактически император!

АХМЕД ДОГАН И ТОЙ УУПРАВЛЯВА 26 ГОДИНИ БУЛГАРИСТАНА :))))