Коментари - ”Брояч на катастрофите” ще сравнява Ирак и Афганистан с пътищата ни | dnes.dir.bg
назад

”Брояч на катастрофите” ще сравнява Ирак и Афганистан с пътищата ни

„Брояч на катастрофи” на сградата на Военномедицинска академия в София беше официално открит. Инициативата е на ВМА, КАТ – София и Асоциацията на пострадалите при катастрофите.

Обратно в новината

Коментари - ”Брояч на катастрофите” ще сравнява Ирак и Афганистан с пътищата ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този брояч е вече в историята. Демонтираха го преди дни.

а брояч за дупките по пътищата?

Ами полицаите и държавните служители са все ваши чада - ваши бащи, майки, деца, сестри! Или те са докарани от обратната страна на Луната да ви вгорчват живота - на вас, честните, почтени и съвестни български граждани!

Според мен са докарани точно от луната и се държат така все едно че нямат майки бащи и сестри наоколо. Ела да ги видиш като минават покрай курвите до Младост или гледат в другата посока докато мутрите минават покрай тях със 150 при ограничение 40.

И тоя шкемелия, и той си брои нещо, намерил си работа сравнявал..

А с какво ще стимулират и мотивират част от полицаите (чесните и неподкупните), а как ще привлекът достатъчно такива за нужния контрол ??? Не плащаме ли в момента заплати на некадърници и мързеливци за да ни подслушват и играят игрички в новите си климатизирани канцеларийки ???

Ами вие сами показвате защо е така в България - вижте се, един не каза че е виновен! Дупките, лекарите, полицаите, бръмбарите, мравките дето ви секат пътя, но не и вие - вие сте ангели!

Добре ве,ВИНОВЕН СЪМ!!! Тичкай да си вземеш държавната заплатка....

Забрави да кажеш, че си и красив! Пък заплатките сам си ги изкарвам и то не тук - така, че виновен-невинен си е все за теб!

Хубав е на таблото да се изписват парите,които са дадени за мисии и евентуалните дупки,които биха могли да се запълнят с тях !

Как няма да има катастрофи, когато по пътищата няма полицаи? Ако има, те са там за да събират подкупи, а не да вършат работа. Редовно виждам полицейски коли да минават на червено, да правят неправилен завои или да карат в настрещното. Цифрите нямат значение, грешката е в главите на хората.

Защо са ти полицаи по пътищата? Нямат ли работа да гонят престъпниците, ами да кибичат по кръстовищата?

Те като са подгонили престъпниците... При 60 хил. полиция, и ако сметнем 35 хил. редови полицаи, това прави 1 полицай на 200 човека. В квартал като "Люлин" това прави 1 полицай на 2 входа. Представяте ли си каква щеше да е престъпността, ако тези хора наистина патрулираха? Пеша разбира се, не да си возят задниците в патрулките.

Проблемите са основно два: 1.Липса на контрол от КАТ - не само за превишена скорост и паркиране,но и дали се спазва правилника във всичките му точки.Във Варна например половината не използват мигачите в града. 2.Лоши пътища и неадекватни маршрути в града - за пример отново Варна.

На таблото да пише и за убитите от лекарски грешки и безхаберие на корумпирани лекари

Ако съдиме по броя на жертвите за година - верно е.

И какъв е призива? Да отидем в Ирак ли? Що не започнат глупендърите от КАТ да си гледат работата и да глобяват за всяко нарушение което видят? Има хора които наистина карат като кретени, паркират в средата на кръстовищата и в същото време КАТ си бъркат в носа. Само за пример - минете по бул. България (нарочно давам България за пример) - в най-дясната лента пред луксозните сгради и "Джъмбо" редовно има паркирани коли. На 100 метра от там на кръстовището седи ден и нощ катаджия и никога никой от тези хора не е бил глобяван. Безнаказаността им дава смелост да правят каквото си поискат и те това и правят. Не вярвам в Ирак да страдат от липса на дисциплина. И не вярвам че този КАТ може да дисциплинира шофьорите - хем са подкупни, хем са тъпи.

При тези пътища - нормално!

Да ви имам журналистическия акъл. Как ще сравнявате абсолютни бройки при различна база? Колко са движещите се по пътищата, и колко са военнослужещите в Ирак? Смешници с претенции.

Остави това ама идиотите сравняват загиналите военни и не броят загиналите цивилни. То бива дебилизъм но тези минават всякакви граници.

Карах курса през лятото на 1987г. Преди изпита ни казаха, че ще се "затягат" нещата, защото имаше над 600 убити от началото на годината при годишно около 900-1000. Нищо не се е променило за последните 24 години...

Има ли коли, ще има и катастрофи - това е жалката истина... Преди 20г. се караха руски кошници и там дори удар с 60 беше фатален. Сега се карат по-надеждни коли, ама и скоростта е убийствена... Като прибваим двойния стандарт в контрола и тъпия ни манталитет - резултатите са налица. Не на последно място са и пътищата - някой беше казал, че асфалт не се яде, но от липсата му се умира - е прав си е човекът...

Как да се промени - българина си е все същия Ганю! Сега обаче има повече трибуни където да мърмори, обвинява другите и да се оплаква!