КАТ преброи 126 смъртоносни отсечки

126 са смъртоносни отсечки по българските пътища, където стават стотици катастрофи с десетки убити и ранени.

Обратно в новината

Коментари - КАТ преброи 126 смъртоносни отсечки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да им напишат по един акт, задето са толкова опасни тея отсечки.

браво! айде сега да минат на обучение за събиране и изваждане)))):

Шилo

КАТ са неадекватни ид*оти! Патрулите ин седят все на едни и същи места до някое малумно ограничение, и симулират дейност. В същото време, ако решите да пресечете България от край до край с една камера, ще заснемете поне 100 нарушения, 10 от които ултра-рискови. Същото ще се случи и ако покарате един час из София или друг голям град. Но на КАТ не им на ум, че могат да правят нещо различно от това, което са правили преди 20 годни. Примерно, да сложат камери в коли, които реално са в трафика.

Уместен коментар. Както е в Хърватия.

НА ХРАНТУТНИЦИТЕ! ПАРИТЕ - ЗА БОЛНИ ОТ РАК И ПЕНСИИ! ОТ ПЛЕВЕН ДО ЛОВЕЧ ВСИЧКИТЕ УЧАСТЪЦИ СА СЪС ЗНАК ОПАСЕН УЧАСТЪК - ТВА ИМ Е РАБОТАТА! А ПЪТЯТ Е КАТО БАТУТ! НАСЛАГАЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ НА СКОРОСТТА И РЕШИЛИ ПРОБЛЕМА!

И какви мерки взимате? Вчера едни "полицайчета" спираха масово коли - по 3-4 наведнъж и оня ме плашѝ 5 минути, че ще ми вземе книжката за това, че не съм си платил фиш от 30 лева и то написан точно от такива "заложили" се "колеги", дето и те бяха в нарушение - паркирали и заели целия тротоар и хората заобикаляха по пътя, че не можеха да минат от тях. И затова не го платих тоя фиш... (за неспазване на знак "влизането забранено", сложен вероятно само няколко дена преди това, щото преди го нямаше и аз по навик... ама така явно са спасили човешки живот!!!)

Тук, дето живея, за това нарушение няма фиш. Просто си връщаш книжката, пък се обяснявай колкото искаш, колко много си прав, а другите криви.

Само, като прочетох, че "мерките" относно опасните участъци били поставяне на камери, вместо ремонт и обезопасяване на въпросните участъци, с цел намаляване на фактическия риск, нещата веднага ми се изясниха - ПРОСТО, НИЩО НЯМА ДА СЕ НАПРАВИ... освен, че отново някой ще лапне кинти, а после ще се тупа в гърдите, че е взел "мерки"!...

Шилo

Камери трябва да има през 500 метра, иначе няма спасение от прословутата българска простотия!

Е, щом смяташ, че това решава въпроса, няма проблем - мечтай си, коУУега!... Явно нямаш представа, за какво иде реч, а и явно не си шофьор, но пък за това, изказваш "високо компетентно мнение"...

Първо трябва да има пътища, а след това да се мисли за камери.

Добре де, като се знаят тези отсечки (и то не от вчера) - защо не се вземат адекватни мерки???!! Защо е по-лесно на пострадалия да се напише акт, че не е карал със "съобразена скорост" - и всичко е ОК, защото може да караш с 10км/ч и пак да ти напишат, че скоростта е несъобразена!! Друг е въпросът, че наистина има джигити, дето са "безсмъртни" и наистина карат с несъобразена и превишена скорост!

незнаех, че Националният Статистически Институт вече се казва КАТ?

ХОРА УМИРАТ заради вас!!!! Сложете по една стационарна камера на тези отсечки, сложете и по две коли с по две ченгета да обикалят там .... това са ви 252 коли и 500 полицаи!!! За има - няма 2-3 месеца всичко ще приключи, джигитите ще бъдат изловени и хората ще си карат нормално!!! Колко народ трябва да измре заради вашия мързел и вашата некадърност??!!!

в 2018г вие сега ми броите! Шосета има още от царско време! Не си знаете опаснитге точки!!! Алоу??? Хрантутници,само заплати знаете да искате! Работа 0!

"На 66-ия километър на магистрала Тракия в посока София платното се НАВОДНЯВА". Останалото няма и да го коментирам! Все пак радвам се, че винетката скочи, вижда се, че АПИ поддържа ли, поддържа републиканската пътна мрежа!

Ами като се наводнява, или има неравности, това магистрала ли е? Затваряйте я докато не се оправи! Тъпанари!

Ами те в Симеоновската академия само на това ги учат - да броят: превишена скорост, брой жертви, брой нарушения от общ характер и най-важното (което се чудя как се свързва с броенето) - "кво ще правим сега"?!

Е как какво! Броят пари от рушвети и повишените заплати!

милиционерите можели да броят!!!

Цитираните участъци от АМ ,,Тракия" нека ясно се посочи: КОЙ ги ,,СТРОИ"? КОГА ? КОЙ ГИ ОТКРИ И РЯЗА ПРЕЗ КИЛОМЕТЪР ЛЕНТИТЕ.... КОЙ/Я/ ПРИЛАПА КОМИСИОННИТЕ.... Да не обвините пак Йончева,като за оградата? Чакайте в близко бъдеще да се разхвърчат и стериопорите от ,,санирането"....

и какво са направили да обезопасят тези участъци ? нищо не са направили само статистика си водят

От КАТ хубаво са взели да си гледат статистиката, но "мерките", които са им хрумнали, няма да доведат до нищо добро. Въпросните участъци трябва да се реконструират, така че да не са смъртоносни.

Знам къде на магистралата се наводнява и става аквапланинг. Обявявам обществена поръчка за отводняване на участъка, вземам рушвет, спасявам животи и дори съм свършил нещо. Колко просто звучи. Лили, липсваш ми...

Не съм разбрал от кога КАТ е станал клон на съкмистическия институт!