Загинал и тежко ранен при 2 сериозни катастрофи

Два сериозни пътни инцидента станаха около 17 часа, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и тежко ранен при 2 сериозни катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видими резултати от мерките за борба с нарушителите по пътищата. Включените къси светлини много помогнаха на всички водачи и най-вече за тормоз на населението и писане на фишове.

Шмати, днес вали и видимостта е намалена. Един образ като теб, който явно не му пука за себе си и останалите, тръгнал на габарити, а колата му мръсно сива. Знаеш ли колко го забелязаха в последния момент, ама нали е пич и е над тия неща - не му пука... Та, да ползваме ли къси? Въобще - за какво са ни фарове? А мигачи?

И какъв е мисловният ти процес от "един пич" до "няколко милиона" водачи и коли? Точно като на милиционерите предложили и приели задължение, което не е за тях, забележи, а за тебе подобни граждани.

Предлагам подобни и други крими-новини да се ползват само служебно от заинтересуваните институции. Не трябва да бъдат достояние на неангажираната публика. Достатъчни са и негативите в ежедневието.

Съвсем съгласен съм!

Тези негативи са част от ежедневието ни.Дори и да ги пренебрегваме,те са факт.

Дано загиналият почива в мир. Късмет на ранените. Дано бързо се възстановят.

Do Kostinbrod be she mnogo ujasiavashta gledka.Putna pomosht I leka kola.Rejexa Kolata b 17,30.Imashe pojarna,3 lineiki I 2 ili 3 policeiski koli.Postradalita sa poveche osven zaginalia.

що ги пишете изобщо тези неща?! това не са новини, разбирам поне 20-30 автомобила да се бяха нахакалаи, а то...

'щото няма новини, пък населението трябва да се държи в състояние на страх, за да не ообръща поглед към зулумите на управляващите.

еш па тоя