При гонка край Лесидрен са пометени три деца

16-годишно момиче от Троян загина на място, а друго момиче и момче са ранени след удар от автомобил край село Лесидрен. Четвърто дете е леко пострадало.

Обратно в новината

Коментари - При гонка край Лесидрен са пометени три деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спиш ли спокойно, как се гладаш в огледалото. Нямало достатъчно полицаи - не иде реч във всяка паланка да има милиционер, но това село е от 1000 /ХИЛЯДА/жители. Трябва там да има полицаи, който да живее там, да наблюдава.

лесиздренци. От какво се страхуват? Нямат ли съвест и срам - две деца млади, хубаеви, интелигентни, отличници убити от една говоряща маймуна. Видяхте по-други места хората правиха митинги - при убийството на малкия Петьо на пешеходна зона и на бебето в количка на тротоара. И вие сте прави - убитите в земята, а наглите циганя остават при вас - те не могат да мислят, а и са защитени.

тъмнозелените с шофьорски книжки !! Тия хора не могат да си напишат правилно собствените имена, че и книжки им дали !

хора? За да си човек се иска да имаш отношение на човек, а не на животно без мозък.

нерегламентирано състезание между два леки автомобила ??? И къде има РЕГЛАМЕНТИРАНО ?? На пистата в Монте Карло ? Направете закон, обосновете какво е това нераглементирана гонка и после ги съдете тези състезатели ! иначе , това си е каране с несъобразена скорост, макар че това понятие е толкова мътно, че никой не го разбира.

https://link Марино. https://link Велислава..... Прекрасни деца. Сърцето ми се разкъсва. Сбогом...

link/velislava.tsankova?pnref=story 2.link

Marino Cvetanov mimo.green.58?fref=ts

Смърт при гонка на пътя, трябва да се води като предумишлено убийство.

vav99w

Хора в Лесидрен, нямате ли чувство за солидарност с почернените семейства? Имате пример за подражание и модел за действие - Катуница, "цар" Киро, пожар!

И за кой ли,път-мангусти!...

В ТОРОС /ЛАЗАР СТАНЕВО/ Е СЪЩОТО /близо е до Лесидрен и Луковит/ Там от години по цяла нощ пищят гуми, а денем те е страх да пресечеш улицата... Кметът нехае, защото яде и пие с бащите на тези синчета, а полицията твърди, че "не било вярно"... Там държава вече няма. Отделна тема, че незаконно изсякоха горите последните 3-4 години.

Дали тези които имат власта в БГ в монента могат да се справят поне с този проблем.Гонки в населените места,безумното поведение на "мотористи"?Айде нека само с тези два проблема да се занимаем. Отговора е ДА АКО ИСКАТ.А те дали искат?ОЧЕВИДНО НЕ.Преди няколко вечери показаха по канала за гонки в софия. ДА,ШИБАНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ СЕ ПРАВАТ НА ЛУДИ ЧЕ НЕ СА ЧУЛИ НЕ СА ВИДЕЛИ. Случайно да сте чували "нежната мелодия" на мотори по софия.ЗА КАКВО АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ТЪРПЯ ТОВА ЧЕ НЯКОЙ Е ИДИОТ.и МУ Е ГОТ ДА СЛУША ТОЯ ШУМ.И шибаните милиционери се крият като п...и в гащи вместо да ги оправат.И после се чудете що някой си бил "изперкал" и бил влязъл в кино с калашник и натръшкал колкото могъл.Когато него го "тръшкат" всеки ден некви идиоти по секви начини тогава сичко е ОК.А когато той реши да им покаже че така не бива-тогава всички скачат.аКО ВЛАСТНИЦИТЕ ИСКАХА ДА ПРЕМАХНАТ ТОВА БЕЗУМИЕ ПО ПЪТИЩАТА ЩЯХА ДА ГО НАПРАВЯТ.Не ми казвайте че няма начин.Има мнооого начини стига да искаш.Пример:теа "сътезателите" от лесидрен.Тех изобщо нема да ги коментирам.Но теее има неща ,хора на които държат.И тези на които те държат могат да бъдат РАЗСИПАНИ. Нема това нема онова.Нема невинни.Има ДВА ТРУПА.Тогава нема как да нема виновни.И тогава следващите "състезатели" може и да си помислат преди да се прават на велики че нещо "хубаво" може да се случи на някой важен за тех.Мисля че сега ше е СЪВСЕМ НОРМАЛНО "заинтересованите" да намерат скъпи за "състезателите" хора и да им причинят същото каквото е причинено на децата им.Да не се тревожат че ше ги фанат.ЗА ТЕХ ЖИВОТ ВЕЧЕ НА ТАА ЗЕМЯ ДОКАТО СА ЖИВИ Н Я М А ДА ИМА.Значи като чуя рева на моторите в софия направо избеснявам.И разбира се да не би да е работа на шибаните милиционери да ги спрат.О не, те има задача да пазат властниците от мен.И не е техна работа да сложат ред по софийските улици.

ТЪЙ КАТО СМЕ НЕДОСЕГАЕМИ И НИКОЙ ОТ ДЪРЖАВАТА НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ "СПРАВИ" С НАС /КАКТО И С ОСТАНАЛИТЕ БАНДИТИ, КОИТО ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ГИ ЗНАЕ, НО ОРГАНИТЕ, КОИТО СЪЩО ГИ ЗНАЯТ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ВЗЕМАТ "ОТНОШЕНИЕ"/ ЩЕ ИЗТРЕБИМ ДО ПОСЛЕДНИЯТ

Питам : Защо се позволява на 10-ина годишни циганчета да карат каруци в София и никой не ги спира? Защо по селата масово карат пияни ,независимо дали са селяни или върнали се за уикенда "граждани".Защо циганите карат нерегистриране трошки без книжка и кьор кьотук пияни? Защо не се зададе въпрос,откъде имат пари за постоянно висене в крачмите и кафенетата?Защо се секат горите и никому не му пука? ЗАЩО???

Ами ,като виждам кой се точи да ги защищава /марковски е по големия убиец,дано и той някога да плати за всичко/ цитирам "закона до 15г."А бе дяволите да те вземат стига с тези ваши закони,затова сме на това дередже.Хайдути само за пари мислят все едно са безсмъртни.

бачварова ,борисов,каде спите,свзршете си работата!!!сад за ловешките полизаи и догивот за убиизите!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак мангали

Бъчва рова, овладейте положението! Колко хора и деца искате да загинат! Всеки ден има по новините случаи - ненормална работа!

Сганта не върлува когато живее в страх.

Как така за 24 часа ще го задържате първият а другият джигит е пуснат? Преди година българин , шофьор на камион в САЩ помете последните коли на спрялата колона заради трафика. Съдията му наложи $270,000.00 гаранция за 5 убити. Т.е.никога да не излезе до съдът. Български глупаци тръгнаха да просят пари за да го извадят. При виновност в убийство се лежи с десетилетия а при 3 или 5 убити доживот.

До Братото - повече от в час съм с американските закони: живея тук от 16 години и имам транспортна фирма на превозвач.

за съжаление загиналите деца ,вече са две...

На ден. На час. ...

Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази.

Защо само ЦЦ, бе мамка му? За тъпи ли ни имате, че като пуснете по някой трол всички възмутени да плюят по един осъден и нарочен, то останалите можете да мърсувате безнаказано? Да, ЦЦ бил осъден - виновен - невинен, ама какво стана с ОФчаров, Масларова, цялата юридическа сган, дето прави закони с вратички, всичката сган милиционерска намърдана между редовите полицаи, дето внедрява принципа на безнаказаността, какво става с Лая Ланолова и Бюреков за Костинбродското активно мероприятие, какво стана със серГей Сатанишев със осаната след него страна и зараните секретни папки, какво стана с цялата шбана "съдебна" система и МВР, дето не плачат, а реват за лустрация, какво стана с виновните за аферата КТБ, какво стана с виновните за Вероника, за английчанката в онова село, днес - за виновните за убитите в Лесидрен? Много ви е лесно - ЦЦ да разпънем на кръст, белким говедата, разбирай народа, се успокоят и спрат да мучат. Ей, личите си като птичи лай*а върху шоколадова торта, разберете го. Продължавайте така и ще заминете там, където е мястото на такива като вас доста по-скоро отколкото очаквате.

ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ ,ПЛЕБС ,НЕВЕРОЯТНА УТАЙКА ОТ МАЛОУМНИЦИ С ВСЯКАКВИ ТАРАТАЙКИ ,БРЪКМИ ,ТАРАЛЯСНИЦИ И ФЛИНКСТОНМОБИЛИ СА ПО УЛИЦИТЕ

Къде сте яките мъже от селото,имате прясна мръвка за бой,какво чакате.

Самоуправство при липса на правосъдие.

Да поздравим ръководството на МВР с една детска песен.

za sajalenie i Marino pochina

На село циганетата на 10 години карат коли пред полицаите, а те гледат да спрат някоя софийска кола и почват да проверяват за пожарогасители, тригълници и какво ли не.

Вие неразбрахте ли вече, че небелокожите са ГОСПОДАРИТЕ на тази държава! Това което ни донесе БКП/ДС демек баш-Русолизците - туй го е нямало и по Османско!

Не съм сигурен за "русолизците" щото по бай Тошово време беше друго.По съм склонен да вярвам,че такива "демократи" като Паси и останалите силно симпатизиращи и хренещи се от НПО -тата го докараха.... Криворазбраната демокрация!

тъпако. Само БСП-то ли купува циганските гласове бе? Другите изроди не ги ли купуват много повече ?? Схемата "Шменти капели" БСП-то сами ли си я измислиха, или бяха "подпомогнати" (подпряни яко!) отвън от новите ни "приятели" !!! И докато ние се джафкаме и плюеме по форумите циганите се онождат и множат и в най-скоро време съвсем ще ни се качат на тъпите глави. Освен ако не се осъзнаем, че трябва да се съберем и първо да изметем цялата паплач, която ни се хили от НС избрана с купените цигански гласове. И чак тогава , хора избрани и страхуващи се от нас ще насправят истински реформи - и здравна и социална и съдебна и политическа. Който не работи и не си плаща данъци и осигуровки - няма социални помощи. Който няма здравни осигуровки - няма медицинско обслужване, няма бърза помощ . За открадната кокошка - година затвор. за рецидив-10г. За продаден глас или телесна повреда - 10 години. за убийство - доживотна и работа в урановите мини. Да видите как за 10 години циганите ще се свият на 1/3 , а поне 50% от емигрантите ни ще се върнат. Само чеее, ЕС трудно ще се съгласи с подобни "реформи" у нас, щото циганите масово ще забегнат у тях - на запад , а Бг току виж се е замогнала бързо. Ноо, кой е казал , че на западноевропейците им е чужда житейската истина на Шопо : " Я не сакам на мене да ми е добре , я сакам на Вуте да му е зле !"

ГОЛЕМИ ЕВРОСЪСТЕЗАТЕЛИ БРЕ С ауди 80 от същата 80-та година... БАСИ ТЪПАЦИТЕ..

Разкарай се поне от тази тема бе путковист изроден

Кво да се разкарам ве боклук тъпнярски.!. Виж те се- що за тъпняри сте, а иначе целия свят искате да оправите.!. Баси чалгомутряка си.!.};-((() За децата жалко, че ей такива тиквензелници с трошляците си се носите и убиваете невинните хора....

Без съд и присъда

И пак мангали!

И де да бяха само мангали... ония джигитите в Дупница наскоро - не бяха!

Докато някой обезумял от болка, мъка и гняв роднина, не вземе да отстреля без да подбира една дузина цигани някъде, на тази пасмина няма да им стане ясно накъде отиват нещата.

Абе всички тея комплексирани шофьорчета - ако сте решили да се правите на убийци елате пред парламента, белким отнесете, някой депутат дето ви толерира така.

който да вкара в пандиза при надървен манго и родителите и т.н. блюстители на реда тази безумна олигофрения ще спре.Впрочем 91 год ми дядо казва,че такова нещо не е имало ни при царя,нито при комунистите!

такива състезания стават и пред раионните управления на м в р. в софия на бул. тодор александров от константин величков до кв. люлин всяка нощ има гонки с мотори, просто живущите там неможем да спим, а гонките миноват точно покраи 3-то р-но управление на м в р.

А и тука у Видин е така. Нема начин посред нощята, некой моторист /естествено с специален свръхшумен ауспух/ да се не изреже баш пред полицията..... и нищо.

са всяка вечер и всяка вечер има дежурни стотици полицаи, които получават заплати, трупат "трудов" стаж, пенсионират се рано, защото спят на дежурства и не съдействат не само на гражданите, но дори и на кметовете. Не са виновни гражданите, че не свидетелстват! Не смеят, защото "барнишапковците" няма да ги защитят от бандитите. Уведомените полицаи, за закононарушението, и техните началници са виновни за тази трагедия.

С ромите наистина съществува тежък проблем,който трябва да се решава. Безобразията по пътищата обаче са дело на всички български и чужди граждани,които са участници в движението.Да не би в София и другите големи градове да няма гонки? На кого му пука за забраната за алкохол?Пият и карат! Какво да кажем за областния управител на Разград? Фиркан до козирката! Служебния мерцедес е купчина старо желязо! Добре че е станало 1 часа след полунощ,та не е имало движение. А ако беше нацелил не дърво,а друга кола с малки деца в нея? Тогава какво? Много ми е интересно;ЗАЩО В ГЕРМАНИЯ НЕ СТАВАТ ТАКИВА НЕЩА?И не само там. Изобщо всичко се дължи на липсата на държавност!!Ако имаше държава и "ромският проблем" до сега щеше да е решен и нямаше да имаме такава диващина по пътищата.

Хората си го решават, бай ти Ставри, емигрират в бели държави, където по тъмнолики стрелят на месо!

...ех бани4ка,,,,,,твойта м,,,,чка

Страхотно решение! Да избягаш, вместо да искаш да направиш нещо.

за око, зъб за зъб, нека тези боклуци да се линчуват за назидание на останалата пасмина!!!!

няма оправия, на 09.08 в Крумово имаше авиошоу и на 200 м от входа, пред погледа на две полицейски патрулки станах свидетел на такава гонка. Точно като по филмите, застава едно момиче между двете коли и дава старт. И полицаите гледаха. Какви актове и какви протоколи, като това се счита за забавление?!?

Строга присъда без замяна и кръвнина на тези глупаци.

Дори децата да са цигани, то този гамен заслужава минимум 8 год. ефективна присъда. Защото утре това говедо може да убие още хора.

цигани са били тези, които са карали (поне така се разбира от статията)...

тая демокрация няма да иде много.

Лека му пръст на момичето и дано мангала, който я е убил да изгние в затвора (ама надали). Като се обърне каруцата, пътища много, но тук виждам и пълно безхаберие на кмета. Вместо да се оплаква да беше сложил гърбици на пътя, за да ограничи скоростта. След като знае, че маймуните се гонят там и застрашават живота на хората, да беше взел истински мерки, а не да звъни на безполезните милиционери. Те нали това чакат - да вземат по 20 лв от маймуната и да си отидат. Явно и кмета си пази електората.

НАШЕСТВИЕ ПРОДЪЛЖАВА

Какви свидетели търси МВР - кмета подава жалба и органите трябва да реагират. Хората ги е страх от циганите и не смеят да свидетелстват. Тази полиция пази само циганите .

но това означава,че трябва да бъдем по-смели,страхливци ли са били нашите предци.

Селяндури-състезатели. Сега пилят гуми на ония свят и Сатаната им натиска педала на газта.

за цигани става въпрос бе човек, за цигани !

Не съм сигурен, че всички кметове в България са цигани.

И пак,мангусти!...

Колкото и да ми е неприятен симеончо,поне за едно е прав-трябва да се смени чипът на българина.

Ким Ир Майната му разстрелял вицепремиера си - не си гледал службата и злоупотребявал,а тези идиоти зад волана ще ги съдят 2-3 години и накрая условно. Това ако е държава аз съм извънземен. Ако беше преди 1989г. тези 20 години щяха да чукат камъни при строг режим.

Точно от такива Кимовци най-много се страхуват сегашните управляващи. Щото сега са недосегаеми, квото и да направят никой не може да им държи сметка. Изобщо никаква отговорност. А, в Корея не само те питат кво си свършил, ми и кво не си... и куршум. Ужас!!! Затова кат чуят и за Сталин и им призлява. Знаят какво биха получили от някой като него.

пак цигани ! по цял ден само за цигани и поразийте им слушаме .....

виждат проблемите,но си мълчат от безхаберие,но когато телефона звънне и чуем лошата новина започваме да викаме ,псуваме и т.н.