Коментари - „Симеоновско шосе“ е разчистено след катастрофата | dnes.dir.bg
назад

„Симеоновско шосе“ е разчистено след катастрофата

Катастрофа между два автомобила е станала на бул. "Симеоновско шосе" в посока кв. "Симеоново", съобщиха за Дир.бг от МВР.

Обратно в новината

Коментари - „Симеоновско шосе“ е разчистено след катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли е ясно, че е било надцакване между живеещите нататък мутри и простаци, кой има по-мощна, скъпа и нова кола?! За наш късмет, бог и природата си знаят работата, не прощават и всичко е завършило както трябва!

"Пуснаазчистиха колите..." само при мен ли се чете този оригинал на заглавието?

не

Там отдавна е за мантинела по средата на целия път, ама никой в България не върши това, за което получава заплата. Интереса си търси.

Важна новина, от национално значение. Иначе, не би била в този раздел, разбира се. Може ли да ни информирате в отделни новини и за евентуални промени в работното време на аптеките в София, или друг конкретен град/село във водещите новини? Благодаря предварително.

важните новини завършват с "има убити". Или "лее се кръв". И задлжително "очаквайте подробности".

Мантинелата е факт от 2-3 седмици. Сега заради тази мантинела като се чукнат два автомобила спира цялото движение, защото няма как да бъдат заобиколени.

на 2-3 ленти в посока не могат да ги заобиколят. Да не са 2 ТИР са ударили?

Ще ми обясни ли някой принципната разлика между мантинела и двойна непрекъсната линия? Такава просто няма! Дайде да обезопасим отвсякъде пътищата с автомобилни гуми като във Ф1, защото водачите не могат да спазват ограниченията и да се движат в собственото си платно. Това ми напомня за едно друго безумно предложение преди няколко години - да се премахнат дърветата в близост до пътищата, защото били причина за инциденти и смъртни случаи. Я дърветата, я липсващите мантинели .. все има нещо друго виновно, но не и наглия и безразсъден шофьор!