Има убити и ранени в катастрофа на жп гара в щата Ню Джърси

Поне трима души са загинали и и над 100 пътници са ранени при жп катастрофа на гара Хоубоукън в американския щат Ню Джърси, съобщи "Ню Йорк таймс".

Обратно в новината

Коментари - Има убити и ранени в катастрофа на жп гара в щата Ню Джърси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

карат като луди

Какво ни интересува какво се случва на другия край на света. Защо ни занимавате с глупастите на фащ. Майната им.

Щото иначе трябва да ни занимават с нашата пълна скръб, в която се намираме......

"Навесът над перона бил сринат и в резултат много пътници се оказали блокирани." Добре де, тоя навес, като се е срутил, не ги ли е ЗАТРУПАЛ тези пътници или на "затрупването" е модерно да се казва "блокиране".

В Америка няма влакова, всеки има собствен самолет, вертолетза придвижване, а по богатите луноходи, марсоходи за пътешествия до други планети. Леле как се хващаш на бъзиците :)

Какво ме интересуват тия? Грантовата Нова, а сигурно и другите продажници леят сълзи. Ами тичайте да помагате, пращайте парици, зер без тези негодници ще ви секнат приходите. Смешници!

руските пияндета са виновни. Водката не прощава!

и Путин, и Путин ;)

Ако беше в Блгария щяха да са десетки! А в кравария само трима! Е кога сме имали късмет?!!

Жалко за загиналите и пострадалите.Обикновено с влак пътуват бедните а те където и да се намират по света винаги плащат цената на лукса на богатите.Не разбирам как могат да се срещат хора които могат да се радват на нещастието на другите особено когато и те са от същата черга.

В тоя влак пътуват главно средно заможни (и някои доста заможни) хора. Бедни просто нямат работа там.

лъжат, лъжат, в Америка такива неща не стават, това е путинска пропаганда.

Машиниста е викал Алахакбар

Значи и от нашето БДЖ имало и по-зле.

а пък според мен е добре. харесва ми първата снимка.

Не става въпрос за Путин и Обама,те не пътуват с влак.Тъпанари гадни!

Ха Дира подсолчва супата на лумпенизираните руски роби ... хе хе хе Едничка радост им остана на света , на гладен стомах ама някъде по европата или щатите починали хора...

какво става при великата демокрация...всеки ден избити къде застреляни къде други.

В руската кочина на такива неща даже не им обръщат внимание - те са си обичайни. Вече ако ритнат камбаната повече от 20-30 човека и поне 250 да са ранени може и да съобщят по зомбоящика... А избитите, закланите или просто умрели от препиване никой и не ги брои...

на УСА вчера заплаши Русия с нападения на самолети, влакове и публични места.

И малките деца знаят, че железопътната инфраструктура на Щатите е в плачевно състояние - особено в сравнение с европейската и китайската, да речем.И нищо не се прави по въпроса.

имаше доста жп катастрофи в европа в германия помня имаше много загинали при сблъсака на два влака не е нужно да използвате всяка възможност за про-руска пропаганда :) или заради това сте тук??

Къде видя руска пропаганда? Написаното е безспорен факт - можеш сам да провериш с колко е мръднала средната скорост в железниците на Щатите за последните 40-ина години и колко - в тези на Европа и Китай, за Япония няма какво да споменавам, мисля.

човека ти казва европа и китай а ти путин та путин,виж че си глупав бе

Само русифилистични каки са ти в главата, ползвай презерватив или мини на черни. Голям мъж няма що.

русофилите както се радват на тази катастрофа така и се радваха на свалянето на гражданския самолет над украйна! куха лейко жалка вземи се скрий!

Тъпако, никой не се радва на катастрофи, без значение къде по света стават. Когато хора загиват, замълчи- казва се минута мълчание.

супер, дано има повече!

..тоя Путин, тоя Путин..!!!

Съжалявам за загиналите. Просто не се сдържах да оповестя в аванс резултатите от още незапочналото разследване за причине за катастрофата.

Иронията ви е излишна. Путя е виновен за много по-сериозни и глобални катастрофи от тази в статията, и с много повече загинали...

Какъвто и да е - аз си го обичкам. Както и той мене. Ако знаете само как се обичкаме един друг. :-О ---===8

Започвате сериозно да ме разочаровате.