Шофьор с БМВ блъсна пешеходец на тротоар в София

Млад мъж беше блъснат на тротоар в София тази сутрин и като по чудо се отърва с леки наранявания.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор с БМВ блъсна пешеходец на тротоар в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tоя ми прилича на ром от първи клас! Dа го осъдят и да плаща!!! Cега , а не когато пребие някой невинен. Aми то и "утре" ще вали... негодник такъв....

плащай сега да ти дойде акъла в тъпата изкуфяла тиква, мамицата ти. ако бях на пострадалия едното, че ще те съдя и второто можеше да те пребия от бой, даже да не се стигне до съд. Тъпак

Причината за катастрофата не е нито в АВS, нито в някоя друга повреда на колата. Като му гледам физиономият причината е в главата му и избиването на тъпите български комплекси за величие и ненадминатост на пътя. Аз съм най...

Предлагам бърза намеса на редакторите/модераторите. По-скоро да ограничават мненията наподобяващи тези по-долу. Хора пишещи тук, неразбиращи, неориентирани, злобни, неграмотни. Хора къде или не са се качвали никога да карат кола, в лошо , мокро или слънчево време. Хора, истински комплексирани който единствено могат да псуват и ругаят, защото очевидно като малки към тях отношението е било такова. Замислете се за да си спомните.

разбиращ, ориентиран, добър и най-вече грамотен, момко! 1) Не се казва : "Хора КЪДЕ не са се качвали...", а - "Хора, КОИТО не са се качвали..." (виж и запетайката също). 2 ) За какъвто и да е шофьор, при каквито и да са пътни условия, няма извинение, когато СЕ КАЧИ на тротоара! И те така!

АМА ТОЧНО ТАКИВА МИШОЦИ КАТО ТЕБЕ! ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ВИ СЕ КАЧВАТ НЕ САМО ПО-ТРОТОАРИТЕ АМИ НА ГЛАВИТЕ! ТОЧНО ПАК НА ТЕБЕ КЪДЕ ГЛЕДАШ ЗАПЕТАЯТА ПАК НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ СТЕНАТА! ПОВЪРХНОСТНИ ХОРА КАТО ТЕБЕ ОБРЪЩАЩИ ВНИМАНИЕ НА "ТОЧКИТЕ" А НЕ НА ОСНОВНОТО СЪДЪРЖАНИЕ ЩЕ СА ЦЯЛ ЖИВОТ ЧОРАПИ. ТА КАК КАЗВАШ ?

Може да му се е повредил ABS-а бе разбирач! да литне ли! дано ти блокират 2 от колелата и после да те питам какво праиш в полето.

ненавистта на полуграмотната сган към просветените, ама де одържайте се поне малко! "Какво тук значение има запетайка", "блокирал му е ABS-а"," дрънчала му е главата"... Шофьорът е видовен, а всички неща, за които само предполагате, определят единствено това, колко е виновен. И вземете научете тая пуста граматика на родния си език - нищо не ви се разбира! Та те така! PS - какво значи да си чорап, това добро ли е или не ? И по-добре ли е да си прост цървул?

като не ти харесва мнението на някой не го чети. Като не те натискат, недей да звъниш. А ако не си шофьор, още по-зле.

Абе защо тези гадове пешеходците одат по тротоара? Далеч по-удобно е да си стоят на платното, така ще ни е по-комфортно да ги газим, мачкаме, газим, мачкаме... И кво против имате чалгата бе? Не знаете ли, че нашия БОГ, нашето Слънце, нашета Халеева комета, г-н министър председателят Бойко Борисов е върл почитател на класическата музика в лицето на турбо-ултра-мега-гига-поп-фолк-а! "Батальона се строява"... ехаааа... каква епична сюита, какъв невероятен гюбек! Чак да се просълзи генералското сърце! Да живей ГЕРБ, ББ, леля Цецка и другаря Цветанов! И да не забравите, Станишев е виновен!

За да караш бмв, трябва да си пълна откачалка!

Да, средностатистически българин - полугармотен дебил с високо самочувствие.

Въпросът е пределно-ясен : - Докога !(и хич не е въпрос, а пределно-ясна длъжностна характеристика за пределно-ясни структури, на които ние данъкоплатците плащаме пребогато ... за нищоправенето им)

Ами, прилича си на средностатистически българин.

ти си тъпак, с извинение... не е винавна колата а шоьорът!!!

Не е виновна, ама почти всяко гъзе си мечтае я за баварец, я за Ауди. Такива типове могат да съсипят репутацията на всяка кола.

Ще пишете, когато някой такъв прегази човек в хола му, ама поне на 3 етаж... то скоро и ще да стане както е тръгнало

момчето с бмв-то изглежда на пълен идиот-олигофрен,какъвто е всъшност,моля не ходете по тротоарите пазете се от малоумници.

НИЩО НОВО В БГ. СЕЛЯНИ И ЧАЛГАДЖИИ, КОИТО ГИ ВИЖДАМЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ

Само като гледам на снимките шофьора ми идва ако съм там да му откъсна главата на тоя мазен олигофрен !!!!!

Тоя урод е мангуста, вижте му снимките. Аре сега защитниците на правата да почнат да се обясняват, че заради дългогодишната дискриминация сега на циганите трябва да се разреши да карат по тротоарите!

Къде видя циганин къде видя кон и кокошка бе човек . Я се обади на Кушлев да го погнат този "мангуста" от къде има пари за 150 коня:)))) .

явно комплексарите дето ги прескачаме с баварките са намери място да излеят мъката си отново - сори, но коментарите Ви издават само комплекси, които освен от смачканите Ви коли имат и най-вероятно обяснение свързано с теориите на Фройд

просто е бмв-то е кола, а не каруца! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Малиииии, колко си голям!!!!"

нали! просто това е факт, а че има такива, които не могат да карат е проблем на тези, които раздават книжки!!!

Всички селяни продадоха по една-две ниви и се качиха в БМВ и Мерцедес....Включително и ти със седмицата.....истинските гъзари карат италиянски коли за твоя справка

Научи български език, циганино "талянски"!

Прескачате и хоп на тротоара... Разбира се, че BMW е от най-добрите коли, но да не се кара от голфаджии... А те май са само такива.

Дали би ни поразказал нещо за този Фройд :)?

бих и то в детайли, но като гледам коментарите и Фройд не ги лови БГ комплексите на бедните душици

кажи барем една теория на Фройд, щото явно си чувал за десетина. То добре, че Ивана изпя една песен за "комплексите", та си пообогатихте речника! Със здраве да се карате "баварките", ама само ви моля, не ни чак "прескачайте"! Щото така се озовавате с гръб към нашата... предница ... ако ме разбираш !

На излизане от тунела има стръмен наклон нагоре и на изхода - светофар. С колко ли е карал, за да изхвърчи така?!

На всичко отгоре ограничението в тунела е 40.

БМВ и АУДИ любимите марки на селските гъзари с малко пари. Няма пари да го поддържа , няма пари да си плаща сметките, но изтеглил кредит за да купи кола и то не друго ами БМВ. И ела да го видиш. Само създава ситуации. Иначе как да го забележиш.

Тоя че е мутант, то се види. Ама кво ви пречи БМВ-то? Сякаш другите ама въобще не катастрофират. По-скоро мутрите на шофьорите трябва да гледате...

Скоростта не е несъобразена в сличаят. По-скоро е нарушение на знака 40 км при влизане в тунела. Често минавам през този тунел и ако не звучи нескромно знака го спазваме само аз и тролеите ( донякъде.....). Всички други карат като бесни. Идете от дир-а при тунела и гледайте какво става. Историята помни доста катастрофи в него ( може би пак заради несъобразена скорост, а?????). И съм сигурен, че доста от форумците по темата съшо нарушават знака. Така,че другари българчета - проблемът не е в марката на автомобила и колко е стар. Проблема е в простащината, нарцисизма, комплексарството, купените книзки и т.н. и т.н. известни по света като "български синдром". И още липсата на кнтролни Органи. Що не беснеете като влезете в Гърция, например????

В тунела освен това има доста идиотски оставени неподравнени шахти, с които "изблъсканите" в най-дясната лента, които искат да карат с 40 km/h, се срещат. Толкова ли не могат да оправят шахтите и да сложат 1-2 кутии за камери.

BMW 3 -1995г. Новият гоУф

Аз карам гоУф.И кво?Селяндурите като теб и кораб в океана да им дадеш да карат, пак ще го ударят в първото възможно нещо. Що само марката кола да определя манталитета на шофьра,м?И колко е кадърен?

София има не един а цели два тунела за ускорение на елементарни частици - един под НДК и друг по пътя за Люлин

Много готин коментар, доста се посмях :)

Бях намислил да пиша същото :)

Има и трети , макар и доста по-къс , който обаче е по-скоро опасен при влизането в него , отколкото при излизане . Визирам този под Цариградско шосе в посока телевизионната кула . Влизането в него дневно време , особено ако е слънчево , си е направо като усещането за скачане в пропаст , в която нищо не се вижда . А иначе си прав , елементарните няма да свършат ,колкото и да се трепят на пътя .

Ти влизай с 40, колкото е ограничението и няма да се чувстваш пропадане

Освен това "тарикатски" е излязъл от лентата за ляв завой - иначе нямаше как да се забие така.

Най-обикновено момче в дърто БМВ, можеше да е и в дърта ладюха, все едно (това е по повод коментарите за тузарчето с БМВ-нцето), по - важното е че е пълно с бързаци, независимо с какви коли, които все търчат занякъде, имам и един куп такива познати, не ги разбирам, не ги толерирам и не мога обаче да им обясня, че е много опасно това, което правят, че "По-добре да стигнеш няколко часа (или минути) по-късно, отколокото няколко години по-рано (ясно е къде)." Не знам, не знам и се потрисам от нежеланието на подобни хора да разберат, че с това бързане, рядко стигат много по-бързо, те се кефят на високите скорости, увличат се, хвалят се с бързината си, но не си дават сметка колко е опасно това :( Слава Богу, че не е станало най-страшното!

Вярно е, че идиоти има във всякакви коли, ама такива пишман-гъзари в стари "престижни" коли са по-опасни от хора, за които не е важно да карат "бмв", и които карат примерно - шкода.

няма общо марката на колата - факт е че като завали 90% не могат да карат и се започват катастрофите.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредният олигофрен с БМВ. На тая марка всички застраховки трябва да са умножени по 5

изпуснал си нуличка отзад на 5чката :)

Не случайно като видя някой такъв келеш в някое бмв-нце ми иде да му счупя главата без да му обяснявам що. То блъснал някой и ще остане без книжка, ама по улиците са хиляди такива потенциални убийци, хиляди. Трябва да има нарушение "опасно шофиране" и за него да се дава общественополезен труд (айде да не е затвор чак).

Подкрепям за нарушението "опасно шофиране". Не може някое келешче да си играе с живота на другите и с парите, които всички ние плащаме като данъци и застраховки. Дори и само келешчето да се разлепи някъде, пак данъкоплатците ще плащат, за да го изстържат от там, където се е размазало.

Граждани, не ходете по тротоарите! Ще ви блъснат там колите на тузарите!

На вниманието на Кесяков: Това не е първото БМВ налетяло на паркирали коли в района след тунела, често използван за състезания от диви селяни с мотори и "пилнати" четириколки! Да не говорим за вътре в тунела! Колкото до пешеходците, те и да искат не могат да се движат нормално по тротоарите заради безразборното паркиране там, въпреки обособената синя зона от двете страни на булеварда. Но това е вече работа на безхаберниците от общината, които не желаят да вземат мерки въпреки сигналите до тях. ТРЯБВА ЛИ НЯКОЙ ДА ЗАГИНЕ, ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО НАЙ-НАКРАЯ?!

И да загине някой, пак няма нищо да бъде направено! На нашите управляващи им пука само как да събират глоби, но не и да правят нещо превантивно!

Какъв тузар с тоя сополив посерко с автомобил за 2500 лв?

Правилната рима е: "Граждани, не ходете по тротоарите! Ще ви блъснат там колите на другарите!"

На този да му вземат книжката! Там булеварда е достатъчно широк за да се качва по тротоарите!

подивели животни колкото щеш......

селски и градски измети зад волана на дърти беемвета.

Този като го гледам как изглежда май скоро е шмръкнал линийката и се е качил на тротоара......не ми прилича да е бързал за работа