Двама са с опасност живота след катастрофата на ”Тракия”

Двама души – мъж и жена, все още са с опасност за живота след катастрофата на магистрала „Тракия” от вчера следобед.

Обратно в новината

Коментари - Двама са с опасност живота след катастрофата на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От писаното не се бяга Каквото и да правиш щом е писано идва ти на главата

С опасност за живота са НЕ заради катастрофата а поради факта че са в ямболската болница.От там жив или здрав почти никoй не е излязъл.

Разбра ли се, от какво се е преобърнал буса?

Изключително висока е скорост 140 км

Нали знаеш какво става ако с 40-50км/ч се праснеш в стена? 140км/ч си е много сериозна скорост! А при купуване на лингминг китайски регенерат, пътуващи вероятно без колани и шофьор който гоори по телегона си много неща могат да станат кофти.. Дано хората оцелеят!!!

Двама убити и двама инвалиди. За 1 ден. Вчера бяха повече, за утре - не се знае, знае се само, че и утре ще има. Вдругиден - пак. И така. Така и ще бъде. Защото колкото повече се случват такива работи, толкова повече хора изглежда си мислят "Няма да съм аз". Може и да не си ти. Ама ще е някой друг.

Хора не разбрахте ли, че нямата какво да доказвате на пътя. Единственото което трябва да се прави е да се спазва ограничението на скоростта и да не се правиш на "джигит, тарикат и т.н."

С тарикатлъка нашенецът най-трудно се разделя.

Читател от форума на Дир: Некадърното управление убива!

как е виновно управлението, че някаква мърла си гледа в касетофона докато изпреварва със 120 автомус на магистрала? бате ви боjкo ли е шофирал? тая да си ходи в сливенския за поне 20-25 години...

много жалко и тъжно, пак ще трябва национален траур и така до закриване на държавата понеже ще останат само депутатите, министрите и другите мутри

Невероятно! Колко трудно се пише заглавие без правописна грешка?

деер

Вие сте пълни идиоти! Как ще пращате хора в Бургас за лечение? В Ямбол гробище нямате ли? Поне в Стара Загора ..... сега ББ да не би да прати хеликортер , за да евакуира пациентите от Бургас?!