Двама министри наредиха проверки след катастрофата

Министрите на транспорта Ивайло Московски и на регионалното развитие Николай Нанков са разпоредили проверки след тежката автобусна катастрофа на АМ "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Двама министри наредиха проверки след катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало ква проверка бе Московски вие със шофьора май една майка ви е раждала мяса ти се и по цвят и лъжи мангал такъв.

катастрофиралите менистри лапат комисионни от фирма за катафалки

А проверка на Московски кой ще извърши.

правилно има формулировка на герб това е гроб !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1каквиса тия министри които само с чалга се занимават и коя калгаджистка да опраскат ??????тия двамата в белене и семеиствата им до 10 коляно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Туй що не е в затвора?

Кошмар

Царе сте на проверките тип "след дъжд, качулка"! А мерките - кога?!

КАКВА ПРОВЕРКА КАТО ТИЯ ДВАМЦАТА В ИГРАТА ОСОБЕННО ОНЯ С МОТОРНАТА ШЕЙНА!!! СРАМ ОТ ГОСПОДА НЯМАТЕ ЛИ БРЕ?!?!?!

Абре метев,абре дришльо! Ми сега кво ви е виновен шейновски? Да не е шофирал той? Той е спец по шейни моторни,не го намесвайте тук,да ви ебем пичката майчина и на тримата!

А ПРОВЕРКА НА КАЧЕСТВОТО НА ПЪТНАТА НАСТИЛКА КОЙ ЩЕ НАПРАВИ??? Добре ви дойде като смъкнахте пирамидите от рудниците до Димитровград и си направихте там кожодерни волтаични паркове нали!!!

Когато заговорят за санкции и нови правила стават катастрофи с много жертви.

Г-н Министър , а по вашият случай кога?

проверки, проверки и пак проверки! и накрая всичко е наред виновни са загиналите, че са се качили на автобуса.

Ами ти проверката си я напрвил.Всичко е ОК.А т.н.магистрала, която след Пловдив е много натоварена и все по натварена става от тежкотоварни автомобили на ваши бизнесмени за това какво решение ще вземете? Никакво. Разсипници потомци на стари комунисти ,дето на нищо не са научени,само на едно да крадат.

Така ша е! Като чакаме да стане нещо, че тогава проверка!

За съжаление,у нас е така-става трагедия,има загинали,ранени-много министри разпореждат проверки.След месец-резултати няма,а и никой не помни инцидента,защото е възникнал друг.И др.министри,разпореждат др.проверки....винаги каруцата пред коня. Проверките би трябвало да са превенция,а не следствие. Проверките трябва да засягат ВСИЧКИ,а не отбрани,"наши"хора,да са вечно над Правилата. Не визирам конкретно този превозвач.

Проверете и мантинелите, има ли такива?

Какви са резултатите от неговата проверка за инцидента с детето му???!!!

Теб лично какво те интересува неговата трагедия?!? Каква по-тежка присъда от това, че е надживял детето си!!! Вината и болката ще си ги носи цял живот!

През м. юли за проба, всички министри да пътува до и от морето само в автобуси!Без съпруги и деца!

Проверката не се ли явява опорна точка г-да Министри . Станахте статистици и само броите труповете и как сте усвоили европейските фондове , а ние в България мрем като мухи и все материала е виновен . Рибата се вмирисва от главата и ни кажете защо сте на тези позиции като не сме мръднали 1 см. Ако не ставате хващайте гората и да не сме чули нищо за вас

Този корумпиран некадърник на снимката още ли е министър? Той беше министър и при предната черна катастрофа на "Тракия", когато загинаха много хора. И още - само като прочетох коя е фирмата и ми стана ясно.. На тези мошеници много отдавна трябваше да им бъде отнет лицензът. Но са фирма на ДПС и никой не ги закача.

Двама министри наредиха проверки след катастрофата. Министрите никога не нареждат проверки преди катастрофите!

След всяка катастрофа все правят спешни проверки и все няма наказани фирми. Тези от Ивкони колко пъти става да ги хващат в нарушение и пак са на пътя?

Г-н министъра да започне незабавни мерки в железниците, защото там какво може да се случи при пълната й разруха в момента - просто човек не може да си го представи. В момента се движат технически опасни влакове и е нарушена безопасността на движението. Машинистите карат по принуда и само се кръстят да не стане нещо или като стане да не е при тях. Трябва да се изметат всички безотговорни мениджъри-икономисти, защото не разбират от железници и взимат системно грешни решения.

Хахахааааа, искрено ме разсмя....

Обикновено в такива случаи чета "Борисов разпореди..." но този път очевидно министри на своя глава са разпоредили нещо.... Да видим колко време още ще са министри...Борисов е единственият в България, комуто е позволено да разпорежда:-)

А редакторът, който си е позволил да пропусне името на Премиера в статията, вероятно вече е уволнен...

Извинявам се, грешката е моя..Негово Височество е споменат в статията."По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на вътрешните работи Валентин Радев е прекратил посещението си на ГКПП "Капитан Андреево", където бе планирана визита на холандски депутат.

Ала-бала,проверки!Дежурния лаф на шайката от ГЕРБ!Нали наскоро проверяваха същата фирма и се оказа,че е на депутат от ГЕРБ!За да работи още и да убива хора,значи нищо нередно не са открили!

АМ Тракия се нуждае спешно от трета и четвърта лента на първо време до Пловдив, в последствие до 169 км.

няма ли най-накрая да ни информира за проверката на неравностите по един горски път.. Щото в тез проверки някой са по-равни от другите, и вместо да се скрият сами.. Са вземат за важни фактори в УЖ държавата..

За автобуса разбрах всичко , но за леката кола нищо.

Ще стане както със шейната - виновни: няма!

Наредили "проверки"Знаем ги тези ваши проверки. Ясно е ,че от вас хора не става ,но защо затрихте България?

В ужасно състояние е ВСЯКАКЪВ ВИД ТРАНСПОРТ в България. КАКТО и пътната ИНФРАСТРУКТУРА. Какво направихте с милиардите от Еврофондовете? Всички знаем

Ако ще и триста да загинат тия са вечни , никой не може ги накара да си подадат оставката !