Шофьор заби камиона си в миниван, има загинал и ранени

Една жена загина, а други четирима души са ранени, след като пиян шофьор на ТИР се заби в миниван на пътя Стара Загора – Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор заби камиона си в миниван, има загинал и ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека и пръст на жената, но за протокола колата е Ford Galaxy.

около 6 сутринта минахме от там на път за работа ,пътя там е в добро състояние ,верно маркировката е изтрита но асфалта е добре .Проблема е че линейката беше на мястото на инцидента последна ,тя ни изпревари и наду сирените 2-3 км преди птп-то а там вече имаше пожарна и една патрулка .

Крайто време е да се възстанови железопътния транспорт и тировете да се извозват с влакове. Така ще ги махнем от пътищата и ще спасим много животи.

да, но до тогава кат и мвр да упражняват поне малко контрол а глобата за пиян шофиор да е поне няколко години в циганюлника.

"Румънски ТИР е навлязъл в насрещното платно и е връхлетял "Опел Вафира" със сливенска регистрация, предаде БГНЕС." Вафира ще е нещо като беззъба версия на Зафира, или редактора е имал лукчета в устата.

Сигнализирайте бе ,господа.Само така можем да се преборим.Имате телефони-обаждайте се.

И то стария Форд. Новото Галакси няма нищо общо с тази визия дори и при здрави ламарини.

Има решение, минава митницата на Дунав мост и право на гаровата рампа. Товарят го на жп платформата ,шофьора във вагона с купета и така до Свиленград. За турците също. Не е лошо и на Дунав мост 2.

Тамън ще спечели някой лев и БДЖ-то.

Бях втори шофьор на тир за 3 месеца и това бе едно от най големите преживявания в живота ми...колегата бе много раздразнителен като е трезвен а да караш с такъв е ад..но като изпиеше половин бутилка уиски ставаше много благ и караше добре камиона. Пушеше цигара след цигара и покрай него пропуших и си правеше сам цигарите..купуваше тютюна от Испания. Като карах аз той си свиваше цигарите и ги слагаше в една кутия а като сядаше да кара удряше един голям гълток чисто уиски и бе готов..

Ужас. Ама така е като катаджиите са подкупни, а всички останли грам не мислят като седнат зад волана и се мислят за безсмъртни.

Пиян шофьор (терорист) се е качил на автомобила (оръжието си) и тероризира (изтребва) невинни хора.

ПИЯНИТЕ ШОФЬОРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ПО ЗАКОНА ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е НАРУШЕНИЕ. НЯМА КАК СЛЕД КАТО СИ ПИЛ ДА СЕ КАЧИШ И ДА КАРАШ ПО НЕВНИМАНИЕ. СЕГА ДА ВИДИМ ДАЛИ НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ Е КАТО РУМЪНСКОТО И ДАЛИ РУМЪНСКИЯ ТИРАДЖИЯ (ПИЯНИЯ УБИЕЦ) ЩЕ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНА ПРИСЪДА.

За пияни шофьори убийци доживот да се отмена свидетелството за управление на МПС. Ще се съгласите, когато ви орегазят някой близък човек.

Ходи в Египет или Либия там всичките са камикадзета . Направо да те е страх да ходиш пеша на с кола .

Да, казвали са ми.Дано никога не го видя на живо :)

Бил съм много пъти в Румъния и в Турция.Румънците са ужасни шофьори.В Букурещ излизат от малките улички, често без да намаляват.Абсолютно нетолерантни.Околовръстното на Букурещ е мазало.Там предимство имат влизащите в него, а не движещите се по него.В големите градове на Турция положението е още по ужасяващо.От преките се излиза с клаксон.Не бих обобщавал за цял народ или народи, но за човек който не е подготвен, онова което ще види и изпита като шофьор в тези две държави е шокиращо!

Абе ,аз отдавна го говоря това ,че румънеските не стават за шофьори и за опасни за останалите,хайде тези с камионите са професионални шофери ,но другите с колите ,олеле,видите ли такъв пишман шофьор мамалига ,гледайте да е далече от вас,просто са такива смотаняци,че няма на къде,ама и наште ченгета ,вместо да ги контролират по сериозно ,се чудят в кое кафе да се скрият.

Тъпия тираджия не знае ли, че не трябва да кара пил?!

Тираджия от балкански произход, какво да кажем повече.. Скапаната държава железницатата си, която имаше капацитет да превозва 90% от транзитните товари. Резултатът е налице: дегенерати се трепят и трепят по пътищата. Неуморно, всеки ден...

Не са само румънците, всички тираджии са напаст по пътя. Всеки ден пътувам по бул. "България" (Русе), по посока Дунав мост и обратно.По два пъти на ден. При ограничение 50 (60) км, около бензиностанциите "Лукойл" и "Еко", коли карат с 70-80 км, а тирове ги изпреварват!За какво говорим? Като го видя на огледалото, че се залепил и "надвесил" над мен, предпочитам да намаля и да му дам път.

Скъпи са ни камерите. При тях не можеш да минеш с 20 евро. Интересно защо същите шофьори, след пресичане на българската граница стават по тихи от водата!

Там има и камера (при "Лукойл"), ама дали работи..? Във всеки случай, на малко хора им пука за нея.

Точно така в Русе вървк такъв лав -какво караш като Румънски тираджия!

Румънец...

Преди време плюехме по турските тираджии, сега обаче румънците са много по опасни и нагли от турците. Не говоря само за тираджиите а и тези с колите. Често пътувам по главния път към Русе и се ужасявам от това как румънците летят по пътя без да спазват каквито и да било ограничения. Даже преди време един ме натискаше отзад, защото карах с 50 в населено място като постоянно ми светкаше и свиреше с клаксона. Обаче мамалигарите в Румъния си карат нормално и спазват знаците. Бил съм там и съм виждал как шофират, а тук в БГ нали сме като разграден двор всеки си прави каквото иска.

Пълна забрана за преминаването на Румънци през Територията на Република България,да си заобикалят от където искат,тези цигани са като диваци на пътя.

Точно така -и румънците са почти като турците -джигити. Държавата може да направи катио начало следната промяна -да не признава за действителни Свидетелства за правоуправление на МПС ,издадени в Румъния и Турция.Или друго подобно нещо да измисли -начини много има.

burborko

По-голяма глупост не можа ли да измислиш. Ефектовен контрол е истината. Ако се глобяват за всяко нарушение ще карат като в Германия. Проблема е липсата на ефектовен контрол. Няма никакво значения от коя народност е шофьора.

"Установено е и съдържание на алкохол в кръвта на шофьора 1,16 промила. Той не е пострадал." Да, знаем, че пияният Господ го пази, и Господ си е свършил добре работата. Затова сега и съдът трябва да си свърши своята работа и да го прибере на топло за дълго. Лека й пръст на женицата.

Няма "несъобразена с пътните условия скорост". Има немарлива работа по поддръжка на пътя и немарлива работа по изпълнение задълженията на отговорниците за това. За съжаление ВИНАГИ държавата се ИЗМЪКВА от ОТГОВОРНОСТ с подобна констатация и народа си мре на воля. И сам си е виновен, понеже "не се съобразява" с дупките по пътищата.

Май пропускаш основното, че шофьора на ТИР-а е с 1,16 промила лакохол в кръвта!

Не. Не пропускам нищо. В 99 процента от актовете пише "водача не се е съобразил" или "поради несъобразена скорост" и го отнася умрелия. А тва, че в локвата имало дупка и затова ти паднал катализатора никой не го брои. Да си минал "съобразено" през локвата!

В статията се говори за два случая. Човека говори за този, който е заобикалял дупките и се е преобърнал. Това със заобикалянето на дупки го гледам по цял ден защото пътищата в прованса са УЖАСНИ!

Има несъобразена скорост. Аз знам за две държави - България и Русия. Така шофьорът винаги е виновен, катаджиите винаги доволни, а тези, които поддържат пътищата си измиват ръцете с познай кой - отново шофьорите. А знаци познай за какво се слагат - за да може катадриите да са още по-доволни.