Шофьор загина след удар в автобус на Е-79

Шофьор на лек автомобил загина тази сурин след удар в автобус на Е-79 между Благоевград и Симитли. Няма пострадали пътници.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор загина след удар в автобус на Е-79 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Полицейският контролът е засилен. Само по пътя София- Кулата дебнат десетки патрули...." Какво дебнат патрулите? Да приберат някой лев ли?

Тази дограма 1001% е крадена!!!!!!!!! Ако няма съд има все пак господ, който е свършил работата на безмозъчните български съдии.....

Добре е когато джигита се затрива сам, без да вреди на останалите.

Явно идиотите са много, защото всеки ден се трепят и не свършват!!!

дали това не е мангал, който се е връщал морен от нощна смяна бране на алЮмин?

Тия се трепат само с челен удар. Руска рулетка - ша мина, или ша умра.

За съжаление,който се прави на Шумахер,не свършва добре!!! Аз като отличен шофьор със златен талон,без нито една катастрофа от 18г мога да дам съвет на бързите и Яростни,ще не си заслужава заради една тръпка,която трая няколко секунди да си затрият живота.карайте със акъл,за за останете вие и другите живи.

Човек както живее, така и шофира! Това го научих след 45 годишен шофьорски стаж без нито едно произшвствие!

От както караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват.

Върви на м..ната си! Фаровете спасяват животи, за съжаление идиотите стават все повече. Виж колата - този е м..гал, който е "работил" нощна смяна. Единственото хубаво е, че е срещнал някой по-голям и силен!

Думичката живот се пише в единствено число. Не е случайно - човек, а и всяко живо същество живее само веднъж. В единствено число се пише, даже и когато става дума за живота, за единствения живот, на много хора...

Идиотите си мислят, че включените светлини ги предпазват по някякъв начин и натискат педала за газта до край! Така че...

Вятър спасяват фаровете през ден. Като не можеш да караш и/или си сляп нищо няма да ти помогне. На Запад фаровете не са задължителни и някак си жертвите са по-малко.

Включените фарове извън града са нещо много полезно. Няколко пъти ми се е случавало преди да тръгна да изпреварвам, да видя фаровете, на синя или сива кола, която се е буквално се е сляла с асфалта. Посред бял ден. За мен включните фарове са добро решение и само човек, които не шофира и е нямал ситуации не го проумява това.

Няма гаранция ми ако някой те наттесе това е лошото както става в повечето случаи отатително

Ако,е бил и със Пернишка регистрация,то е ясно,без коментар!!!

Всъщност няма значение - пернишка, кюстендилска, благоевградска ... Всички в тази част на страната са един дол дренки - тъпи и нагли, а за съжаление и безумно смели на пътя!

"Катастрофата е станала малко след 4:30 ч тази сутрин " Като го гледам с какво се е натоварил, ще да е имало някъде бране тази нощ.

бог да го прости човека :(

да му простят и тези, чиято дограма по късна доба се е озовала в Голфа!

Автомобил "Фолксваген Голф"... по нататък не ми трябваше да чета. Това са една специална порода шофьори!

- Ако е отивал на работа в тоя ранен час: жалко за човека, Бог да го прости. - Ако се е прибирал от чалготека: така му се пада, намерил каквото търсел.

Виж снимките по-скоро се е връщал от "работа"!

На този път му трябва бетонна мантинела по средата, за да не се (само)избива електората.

Ма махнете ги тез автобуси, бе. Билбордове, дървета, знаци и тях махнете. Ми изби са народът с тез препятствия по пътищата.

еми, бръзал е завалията! сега е на едно малко по-незабръзано място...