Шампион загина при сблъсък на 15 коли на Инди 300

Британският пилот Дан Уелдън загина след ужасяваща катастрофа с 15 коли по време на състезание от американските серии "ИндиКар" в Лас Вегас, съобщават световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Шампион загина при сблъсък на 15 коли на Инди 300 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бени драги, ама победа ли е да те заровят в гроба за храна на червеите??? не му беше с е г а времето , толкова млад!!! мир на праха му! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки избира сам какво да прави с живота си. Срещу смъртта застраховани няма. Много по- голямо безумие е да употребиш алкохол и да се случи същото на пътя. А това не е изключение. Там е разликата. Жалко за момчето, но то само е избрало този път и аз съм твърде дребен човек в сравнение с него за да проумея мотивите му да се впусне в нещо толкова рисковано.

Вие комунистите ,дето се казва:"Едно баба знае,едно си и бае!"Бомби и какви леи не измислици ,за това ,че либииците не искат да ги управлява някакъв навлек,докато започне да се напикава и да мисли с други части от тялото си ,а не с изкуфялата глава!Затова и вече никой не ви обръща внимание и не иска да слуша какво говорите!Престанете с тъпи внушения на 120 год.мислители,защото станахте за смях! А що се отнася до този момък,аз пък за разлика от тебе,съжалявам това младо момче,което има милиони,щом една победа му носи 5 млн. долара,но няма да има възможност да си геи харчи!

Жалко за младия шампион! Мир на праха му! Но не приемам за нормални, адекватни и коректни мнения като: "самоубиец априори", "безсмислено начинание", "състезание с предизвестен летален изход" и пр. Как да харектеризираме тогава опитите на много хора от цял свят, които ежегодно правят (в повечето случаи успешни) опити да изкачват първенеца на планетата или други рискови върхове. Или хора, които в името на науката правят рисковани експедиции в джунглите, саваните, пустините, морските глъбини др. подобни!! И те ли са безумци??

Това за мен не е спорт. А чак пък да жаля някой който сам си е подписал смъртната присъда още в началото когато е решил да го практикува - едва ли. Жаля повече хората в Либия дето ядоха бомби и патрони в името на каузата - петрол, а тоя дето сам вика дявола му казвам лека му пръст и до тук.

теб съм те забелязъл като ужасен малоумник

...като малограмотник!

Американците да вземат малко пример от мерките за безопасност във Формула 1, където от 17 г. не е имало смъртен случай. Нищо в този вид спорт не си струва смъртта на един млад, прав и здрав човек.

те просто са жадни за зрелища и друго ги интересува. а какво по-голямо зрелище от това?

Нищо в този вид спорт не си струва...

Ужасяващо!

Бог да го прости! Винаги съм се чудила, какъв е смисъла на този спорт.

А какъв е смисъла да си купиш gsm за 800 лв и да гладуваш 3 месеца заради това ? Не задавай тъпи въпроси за нещо , което не ти е в компетенцията.

Айртон Сена загина на 34 години. Преди това беше казал,, Ние всички сме деца. Разликата между възрастните и децата са играчките,,. Такива хора рискуват и живеят за победата. Те се срещат рядко. R.I.P.

Не мога да приема спортове в които ако не вървиш по ръба на бръснача не може да спечелиш.Жалко за младия мъжага.Мир на праха му.

Трагична смърт!Почивай в мир Дан!!!

буулна игра със смъртта! а сега кои брои спестените му "стотинки"??? ж а л к о и за насчия рони!!! мир на праха му! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАКВО РАЛИ БЕ, ВИЕ ИМАТЕ ЛИ СИ НА ПРЕДСТАВА КАКВО ЗНАЧИ РАЛИ!?!?! ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТИЯ ГЛУПОСТИ, ЕГА ТИ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА...

И аз за това мислех да напиша коментар, може ли във всяка статия да е пълно с неадекватни съобщения. Много некомпетентни журналисти, ако не знаете питайте гугъл, но не пишете глупости, защото оставяте впечатление, че имате ниска култура. Поздрави

не е само впечатление. То си е факт.

Какво значение има как ще се нарича поредното безумие? Да. Така ще го нарека. Хубав млад човек си отиде, жалко, искрени съболезнования. А ти, компетентния, дето се захващаш за думата рали, би ли застанал зад всичко това?

Подобни безумия като формула 1, наскар и ралитата мили приятелю, са променили еволюцията на машиностроенето и технологията. Човешката смелост и ентусиазъм, в лицето на младият човек който е починал днес, са единствените механизми, който ни карат да еволюираме и да възприемаме по -рационално света. Така че, има значение как се казват нещата. Кръстили сме ги с различни имена за да ги различаваме. Поздрав