Загинал и ранен при поредна катастрофа на Е-79

Мъж загина, а друг е с опасност за живота след катастрофа на главен път Е-79, в района на изхода на Сандански към ГКПП-Кулата.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и ранен при поредна катастрофа на Е-79 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди ви разправях, че на този път по осовата линия трябва да има бетонна мантинела, ама вие ми се смеехте. Сега не ми пука. И се смея аз.

Хич да не ти пука, нали имаш бетон в главата.

не бетон а крайно време е да направят магистралата, всичко останало са празни приказки

Само ПП "ГРОБ" може да я удолотворри ! Само Лилето и бате Бойко, имат опит да го правят във тунели?

Имам чувството че тия шофьори с "Е" се надпреварват да демострират че в колите им съдържанието (задкормилните устройства) са много вредни и опасни за здравето на околните!То бива, бива бабаитлък ама то това минава всякакви граници! Едно голо самочуствие зад ламарини- това им остава!Интересна би била статистиката какво е образованието на катастрофиращите шофьори?

ПИПО

Точно в този случай, шофьора с категория "Е", няма никаква вина.

За другият случай става въпрос. Мъжът държал детето на волана бил пиян тираджия в лека кола. Така поне твърдят в друг сайт.

Ами и другият случай - жертвата е с Е. Шофьорът е от Габрово.

Възпитайте себе си, възпитайте децата си, в противен случай ше ги погребете.

Горкото детенце......дано поне не се е мъчило :-((((

А младите тъпанарчета настроени ли са за БМВ-тата?

Аз тука виждам само един и то стар тъпанар.

...Малоумници...по Е-79... ...Явно цяло поколение (25 години) не можа да се пренастрои от ЗаЗ-ките,Трабантите,Шкодичките и Москвичите,сред които най-бързите бяха Ладите,фиатите и ..."дванадесатаците" (до 75-80 к.с.) да кара РАЗУМНО по пътища непроменени от десетилетия и строени за скорости от 50-60-70-те години,при тогавашния трафик...със съвременните условия... ...Явно,като не можем да си осигурим съвременни пътища,със съвременно и достатъчно обучение и КОНТРОЛ на водачите...ще трябва да се върнем към горепосочените марки,а дори и ...волските каруци на ...прадядовците...

Щом ти се кара москвич, карай си го. Кой ти пречи? Що трябва да говориш в множествено число?

Включете фаровете-"Светлината спасява живот!". А може и да не мислите как карате. :-(

Очевидно, е че майката не е оцеляла с леко нараняване, след като детето и е загинало.

като на война. Какво става с народа български?

Загива - народът български. От немарливост, безхаберие, мързел, некомпетентност........ На 6-о място сме в света по смъртност на населението. изправарваме дори и Сирия, където има война. Много тъжно!

Вместо да карате пияни с детето си на колене, най-добре използвайте презервативи при секс! Такива хора не трябва да се размножават, освен за целите на науката и изследването на границите на глупостта.

Всъщност детето не е било негово, а от предния брак на майката. Факт който прави шофьорът още по-безотговорен де.

Лейке, с едно нещо не съм съгласна с теб - създаването на нов живот по никакъв начин не може да служи за каквито и да било експерименти. Напротив, след като създаваме дете ние сме длъжни да му подсигурим цялата наша обич, нежност и грижа, на които сме способни, както и да го научим да се грижи за себе си и за своето семейство по възможно най-честния и почтен начин. И това нещо трябва да се набива в главите на всички нас непрекъснато - може би тогава ще спрем да се избиваме и потъпкваме едни други.

Принципно сте прави, НО как можете да съотнесете този възвишен принцип към човек, който сяда пиян зад волана и си слага детето в коленете да върти волана? Между нас и всякакви човешки принципи има пропаст. Все повече намирам диктатурата за единствената възможна форма на управление, но възможност комбинирана с ежедневни зверски наказания.