Съдебен лекар смята, че е имало взрив в египетския самолет

Размерът на тленните останки на жертвите на катастрофата със самолета на египетската авиокомпания "Иджипт еър" навежда на мисълта за взрив на борда.

Обратно в новината

Коментари - Съдебен лекар смята, че е имало взрив в египетския самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пути бави но не забравя

Защо пък "бомбата" да е била в самолета? Не може ли да е била изстреляна от някъде, а "странните" маневри да са били, за да я избегнат. Просто питам.

Гражданските самолети нямат способността да правят маневри за да избягат от ракети, пък и няма как да разберат, че ги гони такава, освен, ако не умеят да хвърлят боб.

Как така да няма значение дали експлозията ще стане във въздуха - в резултат на авария или на престъпно действие ? Това може да го каже само арабин или французин което няма голяма разлика. 80% от взивовете са от терористи мюсюлмани.

кво си чешате езиците тука, Тръм като дойде на васт ще се оправи работата

Най-вероятна причина за взрив е бомба. Значи атентат, тероризъм. Ако е така, със 99 % бомбата е заложена в Париж, тъй като полетът е Париж-Кайро. Най-лесно щеше да е да се обвинят египтяните в сътрудничество с терористите, но сега няма как. Ще се окаже, че Франция отглежда терористи, както беше при предните атентати.

Не! Това неможе да се случи в това "слънчево" колониално блато! Сега ще има всякакви теории и догадки. Алчността го свали този самолет - дали от терористи, дали от по-неквалифициран и по-ниско платен персонал, дали от протоколна бездарност, дали от неспазване на експлоатационни и технически изисквания... няма значение. Както казват по-евтиното излиза по-скъпо. А примесено с мултикултурно-консуматорски елемент още повече. За съжаление с килимчета не можем да летим....

Дългите ръце били спам! А кой одумка А 320 над Синай? Късите ли ръце, дето взривиха десетина сгради в Русия, две метростанции и една ЖП-гара

Със сигурност знаем че в разследването са се включили и френските командоси ( обучавани от френските експерти специализирали в Коиловци ) . Въпрос на време е да хванем ...

Какви останки, като се пльоснеш във водата, от 13 хиляди метра ? Есперканите* да ми ядят ушите ! една бабичка

ми не искам да съм педнатичен но може ида е то ражерметизация, което съвпада с доца по-сериозната теорията за пожaр в хидрaвликата.... ама нищо де, пишете си

Жалко за жертвите, нека почиват в мир! Най-удачнае хипотезата "сблъсък с метеорит", все пак самолета е излетял от френско летище, Париж, Орланд май ще отпътува ..... ....

самолетът явно е бил подложен на взривна разхерметизация - заради разликата в налягането хората са се пръснали на части. Това е станало на голяма височина и за много кратко време. Или бомба, или удар от външен източник - ракета, метеорит ...

Метеорит. Ммого се увеличиха метеорните потоци към Земята. Вече няма да излизаме без чадъри.

Версия за взрив причинен от удар на метеорит четете в статията "Russian Meteorite Warning Issued Just Hours Before EgyptAir Flight 804 Crash"

Някой се е избъзикал с журналистите. Взели са интервю не от съдебения експерт, а от чистачката в моргата.

А може ли дир-а да спестява подробното описание на какви части са намерени- от глави и други? Кому е нужно толкова подробности от морга? Имайте малко усет и без това статиите са предимно за катастрофи, загинали, убийства.

Ако е атентат защо никой не пое отговорност? В такъв случай психясалите чалми се изтрепват да се хвалят.

Щото Русия иска да се води цивилизована държава. Прокрадват се съмнения, че е дело на про-руски сили искащи да засилят конфликта м/у Сирия и ЕС.

конфликта между Сирия и ЕС? да го заслият? я пак!

Явно скоро не се е раждал глупак като теб.

... защото... не е за хвалене... сите са "чалми"...

По размера на тленните останки съдели, че имало взрив на борда?!Може, ако всичките 66 души са били скупчени на 2 квадратни метра и е гръмнала бомба, може! Иначе няма как да стане-няма такава бомба, която да накъса на парчета 60 човека , пръснати на 15-20 нетра разстояние из самолета.

"Иджирт еър"и "Раша еър" не вдигат самальотите? Е има хапчета бре джанъм! Казват се : -"Америкън хелп"!!!!! Мухахххх:)))

"Америкъните" па не можаха ракета да вдигнат, та се наложи с руска да пренасят багажа, ама нейсе, ще приемем "свежият" ти хумор...!

Хуморът му е почти толкова свеж, колкото на онези малоумници от "Шърли Ебдо", които при катастрофата на руския самолет, пуснаха карикатура с едни хвърчащи куфари и дрехи! Сега , обаче,"Шърлито" подозрително мълчи-не намира хумор в ситуацията, явно?!